Je normálne mať nepozvané návštevy skoro ráno?
Príde vám normálne ak niekto príde na návštevu okolo 7-8 ráno,aj napriek tomu že ste ho nepozvali ? Len napíše že je niekde blízko ,dnes sa nám to stalo síce len raz ale príde mi to zvláštne ,po prvé ja nikam nechodím ak má nepozvu a keďže je to skoro ráno tak to by som brala že ľudia spia atď
naozaj zalezí, ze kto by to bol - su predsa bízkí ludia, ktorým by som otvorila aj v noci, od toho je rodina, od toho su priatelia.
@ariola Tu nejde o to, či by sme otvorili v noci. Jasné, že v prípade núdze by som otvorila, keď by niekto zvonil uprostred noci. Autorka sa ale pýta na inú situáciu, nie na prípad núdze. Niekto známy bol o tom čase v ich okolí a dostal nápad prísť na návštevu. Len tak, lebo bol práve nablízku.
O 7 nechodi ani postar, takze je to divne
Pre mna su neohlasene navstevy dovod na porazenie a absolutna nevychovanost.Absolutna.Ked niektoneste zavola,tak stale mam.moznost povedat nie.Ale nedavno som zazila take,ze zazvonili pri dverach,ani nedali sancu pripravit sa,ze prisli na kavu.Absolutna nezdvorilost!
Nie je normalne chodit bez pozvania na navstevu o akomkolvek case.
Ani by som neotvorila... o 7 rano cez vikend spim. A cez pracovny den som uz v robote, tak by som neotvorila tiez 😂 Je uplne nevhodne prist takto rano. Normalne si toho cloveka pustila dnu??
Ak by to bol nejaky znami, ktoreho sme nevideli dlho a nahodne mu to takto vyslo, tak v pohode. Nam sa stalo, ze kamoska cestovala zo zahranicia a isla blizko nas, tak napisala ci sa moze stavit. Tak sme mali navstevu o polnoci. Ale to je osoba, s ktorou sa vidime velmi zriedka a dalsia navsteva by bola mozno o 2roky. Ak niekto koho stretavam pravidelne, tak nie. Inak o takom case este spime
Ak by mi písal o siedmej ráno,ani by som o Tom nevedela.Pokial nečakám nejaký telefonát,mobil spinká v inej izbe s vypnutými zvukmi.😉
Uz len moje nervy, co by chytila by sa radsej otocili, ja takto spim alebo som po nocnej
Ak príde brat alebo mama tak si aj otvoria sami a my spíme ďalej. Ak by písala nejaká kamoška alebo kolega tak spím ďalej. Vybavené.
@h2 my sme v rodine s týmto v pohode 😄 máme kľúče navzájom ale samozrejme nie je to tak že ráno sa zobudim a brat mi sedí v kuchyni. Vždy napíše že prechádza cez naše mesto a je unavený či môže dôjsť. Čiže ak dôjde ráno o siedmej, ide do kuchyne, spraví si kávu a čaká kým sa zobudim.
Pripomenula si mi navstevu byvalej kolegyne, s kt. sme sa nevideli asi 2 roky. V ten den zacali vsetko zatvarat kvoli covidu. Vraj isla ku kamoske, ale nebola doma tak sa stavila u nas. Tak reku hodinu ju pretrpim. A ona na mna vytiahla OVB 😂
Cez pracovné dni už v takom čase nie som doma a cez víkend spím. Takže by som si správu ani neprečítala. Inak ešte sa mi nikdy nestalo, aby sa ku mne niekto dovalil na návštevu o siedmej ráno 🤦🏻♀️
@hopsas my tiež mám kľúče navzájom od našich domácností, ale aby som sa zobudila na to, že mi niekto sedí v kuchyni, to si neviem predstaviť. Ani ja by som nevliezla domov k našim len tak. Vždy im vopred zavolám, aj keď sú napr. na dovolenke a idem im poliať kvety.
nereagujem na správu, dvere neotváram, pretože ak niekto chce prísť na návštevu o 7:00, nemôže to byť normálny človek (ak samozrejme nedošlo k nejakej katastrofe) a ja bláznov nemusím
Ja vždy v piatok a v sobotu večer poviem, že ten co ma ráno zobudí a nebude zemetrasenie, alebo vážny úraz dostane po cumaku. A po cumaku by dostal aj ten co by došiel cez víkend tak skoro ráno. Cez pracovný deň, už sme na odchode z domu.😆
To by musel niekto umierat alebo na pokraji umrtia aby mi niekto volal o7.00 am alebo medzi 15-17.00 to je proste posvatne momentum pokoja a mieru
Zamykame sa zvonček nemáme a telefóny mame na tichom keď spíme..takže taká návšteva by sa mohla rovno otočiť 😂
Áno, je to zvláštne a nezdvorilé. Nechodia k nám také návštevy. Nabudúce treba napísať - ale my ťa nečakáme... Máme dnes na programe veľké upratovanie. Samozrejme, práca pre teba sa nájde, no problem, môžeš trebárs umyť okná. Ale nabudúce sa radšej ohlás aspoň 2 dní vopred. Aha a ináč, u nás bez šance, v sobotu a nedeľu bežne vstávam medzi 9-10, mobil vypnutý 😄. Tak to by som ho akurát tak usadila do obývačky a nech si pustí tv alebo čo...
Cez týždeň sme o 7.uz na ceste do práce a cez víkend spíme, čiže smola tak ako tak
@cacianka Ty si choď radšej zasexovať, lebo frustrovaná si tu zrejme ty...Autorka nereaguje už druhý deň, tak je to čo? 💩 ?
Mne by to nevadilo. A nevadia mi ani neohlasene navstevy a ani mi to nepride nevhodne. Vsak ak je blizko, tak peco nie
@mandarinka555 🤦🤣
Iné drámy z návštevy 🙈😁
No, ber to tak, že ste veľmi obľúbení 😁
Ja milujem tieto témy,otázky,kde je autorka anonymná a polozi otázku bez toho,aby nerozviedla,o koho ide.Dostane desiatky odpovedi,rovnaku otazku a ......ignoracia...
@mnamko financne sprostredkovanie

nepozvany ani o 16tej, o 7mej este spim, alebo som v robote, nic medzitym