icon

Je normálne nechať dieťa u kamarátky?

2. nov 2024

Len by ma zaujímal váš názor...mám kokegyňu ktorá pracuje od roja maléhi syna a malý bol u jej kamarátky...to nie je nič neobvyklé...ale teraz už chodí do škôlky má 3 a minule z nej tak vyhrklo, že najmenej 3x do týždna aj viac je u tej kamarátky aj na noc a ani ho celý deň nevidí.hneď ake zahovirila o prácu, tak sme sa k tomu už potom nevrátili....prišlo mi ti zvláštne...tiez mám dcérku v školke a ja sa ňu každý deň teším a po práci idem pre ňu...kolegyňa nemá v ten večer povinosti skôr si užíva večer. welness, koncert, reštaurácia, kino, divadlo atď...viem že každého osobná vec, ale nezdá sa vám to také zvláštne???

Strana
z3
janai1
2. nov 2024

Dám ti radu. Nestaraj sa do života iných

autor
2. nov 2024

@janai1 tam som to napísala.každého osobná vec...len chcem vedieť či som ja sama priblbá so zastaraným názorom, že bysdom dieťa "neodkladala" či je nás viac.ale prajem ti pekný večer

beata_k
2. nov 2024

Moj nazor je, ze to je trochu vela takto kazdy tyzden. Ale kludne to mohlo byt iba zhoda nahod, ze mala taky tyzden bez dietata.

h2
2. nov 2024

Muža nemá?

biba_18
2. nov 2024

tak zvláštne mi to pripadá. ale sú všelijaké matky…

pribinak
2. nov 2024

Nie každá žena je taký ten mamickovsky typ ženy ktorá sa ide pokrájať pre svoje dieťa

Možno ani tomu dieťaťu nechýba a je šťastne u tej kamosky

141117mmn
2. nov 2024

Ja som mala aj take sluzby, ze som dieta aj 3dni nevidela...

autor
2. nov 2024

@beata_k nie u nej je to každý týždeň.to sme sa bavili o deťoch a vtedy, že najmenej 3x do týždna je Alex u Klaudie.potom hneď "preladila" rozhovor na prácu... už aj predtým spominala, že malý doma nespal.vtedy som to brala, že asi výnimočne no vyzerá, že to je pravidelne keď to aj priznala...

marryen
2. nov 2024

Podľa mňa je to divné...chúďa dieťa 😖😀
Neviem si predstaviť len tak " drbnúť " dieťa niekomu, aby som ja mala kľud. 🙄

h2
2. nov 2024

@141117mmn Ty si mala služby. Ona má welness, koncert, reštaurácia, kino, divadlo atď...

autor
2. nov 2024

@h2 má ale on je dosť pracovne vyťažený.má nejakú funkciu.ale ona sa netají tým, že u nich platí to, čo povie ona.on vyzerá byť taký pohoďak, že sa prispôsobi.parkrat som s nim hovorila a úplny pohoďak a manžel sa pozná s jeho bratrancom.

autor
2. nov 2024

@pribinak vraj hej, že je tam rád.

autor
2. nov 2024

@141117mmn ona nemá služby.robíme osmičky.u teba to bolo iné...

autor
2. nov 2024

@marryen tá kamarátka si ho vraj sama pýta nech príde na noc, ale veď môže odmietnuť.

h2
2. nov 2024

Tak tým padá moja teória o lesbickej priateľke a striedavej starostlivosti. 😁

141117mmn
2. nov 2024

@h2 😀

eliska13
2. nov 2024

Kamarátka si ho sama pýta, dieťa je tam asi rado a mama si oddýchne Pre mňa neprípustné, ale ľudia sú rôzni

marca12
2. nov 2024

Mne je divne,ze ta kamoska chce tolko krat v tyzdni jej dieta. Na oplatku by teda ona Klaudiu mala pozvat k nim. A to,ze si uziva vecer,je super. Mnohe matky su upnute na deti a maju vycitky ist niekam bez deti.

autor
2. nov 2024

@h2 no hej. aj ta kamarátka má manžela a syna

zuzanockamt
2. nov 2024

Mňa zase fascinuje drzosť ľudí rozoberať cudzie životy po internete. To sa mi zdá také zvláštne. Každý nejako žije a druhým to nemusí dávať zmysel. A dúfam, že si aspoň použila vymyslené mená.

biba_18
2. nov 2024

@zuzanockamt poznáš tu kolegyňu? lebo ja som ju podľa opisu nepoznala…

autor
2. nov 2024

@marca12 má ho rada a je zvyknutá na neho.od roka do jeho 3 rokov bol cez deň stále s ňou.teraz keď je v škôlke tak jej určite chýba.tak asi jej navadí keď je tam toľko....

simona20201309
2. nov 2024

Nie každá matka mala byť matkou.
Nie každá ma vyvinutý materinský cit.
Tak to ber. Ty to nepochopis, ani na to nepochopím.
Pre toto nelutujem osamelých dôchodcov.... milujúci rodič nevychova bezcitne deti

zuzanockamt
2. nov 2024

@biba_18 Niekto ju spoznať môže. Svet je malý. Uvažujem, čo by ma donútilo založiť na tomto fóre diskusiu o živote cudzieho človeka a rozoberať tu jeho súkromie, dúfajme, že nie s reálnymi menami.

biba_18
2. nov 2024

@zuzanockamt možno potreba prebrať s niekym svoje vnútorné dilemy?

zuzanockamt
2. nov 2024

@biba_18 Na úkor súkromia druhého? Buď je to zase vymyslená téma alebo téma založená primitívom. Nevylučuje sa ani oboje súčasne.

taktotedanie
2. nov 2024

Nie kazda matka sa ide kvoli dietatu pokrajat to vsak neznamena, ze je zla matka a dieta nemiluje
Neries veci co sa ta netykaju

autor
2. nov 2024

@zuzanockamt fuuuuha podla toho spoznat....nemožne....len som chcela vediet či som zastaralá ja a je to ok.som rada, že nie

simona20201309
2. nov 2024

@zuzanockamt
@biba_18
Váš co zas na tejto téme irituje? Je to diskusia. Bezne sa v témach preberajú rôzne situácie, rôzne životy q rôzne pribehy

simona20201309
2. nov 2024

@taktotedanie co ma spoločne krajanie sa s odkladanim deti?
To ze matka neodklada svoje malinke dieťa cudzej žene sa hneď ide pre dieťa rozkrajat?
Tak ja sa potom idem pre to svoje rozkrajat.... za 5r ešte nebolo odložené. Nespalo mimo domu (okrem spoločných dovileniek) ani som ho nedávala strážiť žiadnej kamoške.

Strana
z3