icon

Je normálne nechať dieťa u kamarátky?

2. nov 2024

Len by ma zaujímal váš názor...mám kokegyňu ktorá pracuje od roja maléhi syna a malý bol u jej kamarátky...to nie je nič neobvyklé...ale teraz už chodí do škôlky má 3 a minule z nej tak vyhrklo, že najmenej 3x do týždna aj viac je u tej kamarátky aj na noc a ani ho celý deň nevidí.hneď ake zahovirila o prácu, tak sme sa k tomu už potom nevrátili....prišlo mi ti zvláštne...tiez mám dcérku v školke a ja sa ňu každý deň teším a po práci idem pre ňu...kolegyňa nemá v ten večer povinosti skôr si užíva večer. welness, koncert, reštaurácia, kino, divadlo atď...viem že každého osobná vec, ale nezdá sa vám to také zvláštne???

simona20201309
2. nov 2024

Myslím ze sa tu stretnu 2 tábory- presne také ako je autorka (ktorá toto nikdy nepochopí a ja sa k nej pridavam) a také ako autorkina kolegyňa (ktoré to praktizujú bežné a je to pre nich normalka)

taktotedanie
2. nov 2024

@simona20201309 a co je pointpu vlastne tvojho zbytocneho komentaru?
Mam ta pochvalit aka si obetava matka? Tak simona super 👍🏻👍🏻
Absolutne nerozumiem preco si toto mala potrebu napisat?
A co ze jej niekto iny strazi dieta? Tak je ten typ co chce mat aj svoj vlastny zivot , kazdy nech sa stara o seba a svoju rodinu podla svojho najlepsieho vedomia a svedomia
Niekto viac niekto menej, zlu matku to z nej nerobi

autor
2. nov 2024

@zuzanockamt rozoberám tu nejak sukromnie?co take sukromne co by tej rodine mohlo ublizit si sa dozvedela??ani ich cest nespinim kedze nevies o koho ide....

zuzanockamt
2. nov 2024

Autorka
Nie, nerozoberáš tu žiadne súkromie 🤦 Ešte raz - svet je veľmi malý 😉

zmrzlinka2021
2. nov 2024

@zuzanockamt napr to aby si si dokazoval že si lepšia

simona20201309
2. nov 2024

@taktotedanie a akú pointu malo napísať ze nie každá matka sa ide pre svoje dieťa rozkrajat?

zmrzlinka2021
2. nov 2024

Autorka, ries seba. Ak máš pocit, že máš zastarané názory, ries to. Ale nekomentuj životy iných.

taktotedanie
2. nov 2024

@simona20201309 😂😂😂😂
Pekny vecer

zuzanockamt
2. nov 2024

@zmrzlinka2021 To sedí na túto anonymku, to bol asi jej dôvod.

zmrzlinka2021
2. nov 2024

@simona20201309 to že človek niečomu nerozumie je ok. Nemusíme všetkému rozumieť, stačí to len rešpektovať a prijímať toho druhého aký je.

autor
2. nov 2024

@taktotedanie ja som to nerozoberala s nikym ani s inymi kolegynami ani s kamaratkami.len tu anonymne. prave kvoli tomu ze oni ju poznaju.a vy nie.ale asi to bola chyba.ale zvlastne je, ze je tu viac diskusii kde sa tiez rozobera nieci zivot.oblubene temy svokra. tam sa s takym nazorom nestretavame, ze nerozoberajte to len sa priklada a tu zrazu to kazdemu vadi....

lucia13022023
2. nov 2024

Mne osobne to príde cudne ale nesudim. Nie som v jej koži, ktovie co sa deje. Možno to nevieš ani ty.
Ale reči, že nie každá matka sa ide rozkrajat pre dieťa sú pre mňa nepochopiteľné🤣

autor
2. nov 2024

@zuzanockamt zacinam sa bat.urcite si ma spoznala...co teraz

zmrzlinka2021
2. nov 2024

@zuzanockamt neraz taký človek žiaľ nie je ani celkom stotožnený s tým, čo žije. Preto má potrebu múdrovat o životoch inych

biba_18
2. nov 2024

@simona20201309 skús si to prečítať ešte raz. lebo neviem odpovedať na tvoju otázku

autor
2. nov 2024

@zuzanockamt áno presne to.chcem si dokazat ze som lepsia.prepac ale ja jej nemam co zavidiet...

diewcatqoo
2. nov 2024

Ja poznam viacero zien, ktore takto vyuzivaju starych rodicov, ze hodia dieta na krk babke pravidelne na par dni v tyzdni a ony maju veget. V com je toto ine?
A nehovorim, ze ja by som si tiez obcas neodpocinula od tych mojich deti, ale davat ich pravidelne na par dni v tyzdni prec, vratane noci, mi pride divne. Obzvlast take male trojrocne...

simona20201309
2. nov 2024

Áno autorka. Tu musíš veľmi opatrne na tieto témy...
A nemaj strach, takých ako je tvoja kolegyňa je určite viac. Moja švagriná napríklad.
Si tu aj ty? 🤭

simona20201309
2. nov 2024

@taktotedanie áno, žena ktorá od roka dáva dieťa nejakej kamoške a 3x do týždňa necháva 3r dieťa prespať u svojej kamošky je veľmi zlá matka!
A nebudem sa tu hrať na respektujucu modernú emancipovanu ženu. Načo bolo takej žene dieťa?
Načo je niekomu dieťa keď si chce uzivat život, wellnes, oddychovať? Načo si niekto robí dieťa keď hce mat ešte,,svoj vlastný zivot"?
Dieťa je malé len chvíľočku! A odkladať 3r dieťa? Už teraz majú ten vzťah úplne v prdeli keďže tomu dieťaťu matka v podstate absolútne nechýba.
Ak by to urobila 1-2x za rok tak beriem, chce vypnúť. Ale kto tvrdí že 3x v týždni nechať späť 3r dieťa u kamošky je normálne, tak normálny tiež nie je.....

autor
2. nov 2024

@zmrzlinka2021 nevravim ze uz som dosiahla v zivote vsetko o com som snivala.ale plnim si postupne svoje sny a som spokojna so svojim zivotom.manzelom detmi a mam aj dobru pracu o ktorej som snivala od strednej skoly.len som chcela vediet nazor inych, ale asi to bola chyba.rozmyslam od leta ze zrusim konika. chodim tu malo a nic mi to nedava a asi nastal ten cas...

zmrzlinka2021
2. nov 2024

Autorka
Názory iných predsa nemôžu formovať tvoj život. Ak si stotožnena so svojím životom, načo sú ti názory iných?

simona20201309
2. nov 2024

A nepotrebujem tu zo seba robiť dokonalú, absolútne si to nepotrebujem pred nikým dokazovať. Ja o sebe nepochybujem.
Ale pracovala som s deťmi a aj s takými deťmi som prichádzala denne do kontaktu, preto viem ako to ma na nich vplyv a také matky by si zaslúžili preplesk.
Vrátane mojej svagriny ktorá to presne takto riešila, až si chlapec v 14 siahol na život a dodnes je na antidepresivach.

zmrzlinka2021
2. nov 2024

@simona20201309 sme šťastne, že ty máš patent na život a ukazujes čo je správne 😉😂😂

autor
2. nov 2024

@diewcatqoo ved to aj mne

ivik4
2. nov 2024

Ale jak vies ze ozaj Ta matka si uziva
Nevravim ze vzdy ale ked je to takto casto,kludne moze mat mensiu brigadu a nemusi o tom hovorit ani tej ktora jej strazi dieta

simona20201309
2. nov 2024

@zmrzlinka2021 kde tvrdím že mám patent na život? Tvrdím ze je nenormálne odkladať svoje 3r dieťa co i len 1x v týždni cudzej osobe. Na toto nepotrebujem žiaden patent

autor
2. nov 2024

@ivik4 brigadu nema.vesia fotky z vecerov na IG.ale nejak som sa nad tym nepozastavovala, ze je casto vonku.nejak som si myslela ze je s jej manzelom.ale ona sa asi viac-menej preriekla, ze Klaudia ho vyzdvihne zo skolky a je u nej aj 3x v tyzdni na noc.

marca12
2. nov 2024

Fuuu toto by mne ako matke vadilo. To je dost desive a divne,aby cudzia zena takto lipla na mojom dietati a jej ho budem veselo poziciavat.

autor
2. nov 2024

@zmrzlinka2021 a ty si sa nikdy nikoho nepytala na nazor.lutujem ze som ti sem daka.ale na strane druhej dobre....aspon viem ze konik opustam.nebudem tu chodit....

dskjhfdlkdjhl
2. nov 2024

Kazdy clovek si moze svoj zivot zariadit ako chce a to bez ohladu na to, ci sa to druhym paci, alebo nie. O dieta je postarane, matka je spokojna a to, ze to ma niekto inak a nevie si predstavit takyto zivot, je irelevantne.