icon

Je normálne pýtať si povolenie na stretnutie s priateľmi?

Včera o 11:29

Mam priatela a ked chcem ist s niekym von musim sa ho najprv opytat ci mozem. Mam dlhorocneho kamarata a musim sa ho pytat ci sa mozem snim stretnut na kave.

Strana
z2
xsuzannex
Včera o 15:34
@anonym_8a40f6

@xsuzannex veď nech Tvoj chodí, kľudne 🙂 pre mna sú muži čo potrebujú svoj voľný čas mimo práce namiesto rodiny venovať sólo stretávaniu sa s kamoškami na kávičkach/čajoch/obedoch odpudzujúci … a nič to nemá s dôverou.

@anonym_8a40f6 ale preco? Ved manzelstvo nie je vazenie, ze obruckou zahodi cely svoj predchadzajuci zivot.. ze sorry katka ale zajtra sa zenim tak sa uz v zivote neuvidime.. 🙂

siska53
Včera o 20:13

@anonym_autor Uz tym, ze sa to pytas, tak isto minimalne citis, ze to normalne nie je! Ak chces trpiet a toto mu tolerovať a nemas sa rada, ostan s nim. Ak sa mas rada a chces byt stastna, rozid sa s nim.
Netvrdim, treba oznamit, lebo moze byt daky spolocny program, prip.ak su uz detiz tak treba nejaku tu logistiku, zvlast ked su mensie, tam sa treba zladit, ale inak nevidim dovod, aby si sa pytal ako nejaka nastrocna, ci mozes ist von.

anonym_c913ec
Včera o 20:18

On je tvoj pán alebo si sama sebe pani?

fairyy
Včera o 20:48

@anonym_autor nie je to normalne ... u nas sa pytame iba kvoli tomu, ze mame deti, tak nech neostanu same niekde 😀 ale ak teda nemate vy dvaja nejaky organizacny dovod tak nevidim zmysel sa pytat, staci oznamit - a ano oznamovat sme si oznamovali vzdy nech sa nestane, ze v case ked ide jeden z nas niekam, druhy kupi co ja viem listky do kina

anonym_ccab73
Včera o 20:52
@anonym_118161

Dobre ti tak, a chod si kupit obojok a retaz

@anonym_118161 tvrdé ale silno pravdivé

viestta
Včera o 20:58
@majlo1234

@anonym_2a4d92 to je super postreh. Oebo ja ako vydata detna zena sa manzela pytat musim, tespektive vsetko mu musim vopred zaznacit do kalendara. A strasne ma to stve, prosit si volno od deti🫣muzi to tak vacsinou nemaju.
Ako bezdetna by som to absolutne neakceptovala

@majlo1234 je rozdiel dohodnut sa kto sa postara o deti ked ten druhy nieco ma a pytat si povolenie na "opustenie posadky"

majlo1234
Včera o 21:44
@viestta

@majlo1234 je rozdiel dohodnut sa kto sa postara o deti ked ten druhy nieco ma a pytat si povolenie na "opustenie posadky"

@viestta hej, ja viem, ze som doma s detmi a primarny opatrovnik. Ale ten pocit je na hovno, lebo tak ci tak sa pytam, ci mozem. Ci mi ´askavo dovoli, ci nema on ine plany. On sa mna nepyta, chapes. Proste sa vseobecne ocakava, ze som doma a pripravena starat sa. Opacne to uz je vec pytania

viestta
Včera o 22:57
@majlo1234

@viestta hej, ja viem, ze som doma s detmi a primarny opatrovnik. Ale ten pocit je na hovno, lebo tak ci tak sa pytam, ci mozem. Ci mi ´askavo dovoli, ci nema on ine plany. On sa mna nepyta, chapes. Proste sa vseobecne ocakava, ze som doma a pripravena starat sa. Opacne to uz je vec pytania

@majlo1234 ale preo sa pytas ci dovoli? Staci sa spytat ci nema nieco neodkladne ked ty niekam chces ist. A nie, vseobecne sa to nepredpoklada, to ty si nastavila (alebo dopustila?), ze si stale k dispoziii a ty si ta posledna v poradi

enmery
Dnes o 00:47

Nie je to normálne. Mňa by usž nebolo. Iné si pre istotu urobia aspoň 3 deti, aby sa presvedčili, že odchádzať sama od psychoša je predsa len ľahšie🙄

Strana
z2