Je normálne, že manžel si píše s kamarátkou?
Dobrý deň chcela by som radu sme spolu 15 rokov muž si našiel kamarátku s ktorou si píše už 3 mesiace každý deň ona je slobodná bezdetná píše mu svoje starosti keď ju niečo bolí keď ide na rande keď mala zlý obed...môj muž nemá problém o tom somnou hovoriť dokonca mi prečítal čo si píšu ale aj tak mi to vadí už ju aj poznám a viem že medzi nimi nič nebude a nie je ale to že ona napísala že jej je zle a on jej napíše tak sa zajtra ozvi či si v poriadku mi už príde cez čiaru a aj keď mi povedal že ju už pozná ako mňa že vie o nej už všetko ešte aj to kedy má krami...povedala som mu že mi to vadí keby si písali iba občas nepoviem,ale každý deň...
Ale on na tom nevidí nič zlé
Tak ja už neviem či je to normálna vec ale vadí mi to .
Ďakujem za rady
No ja neviem. Čítam to tu a je mi trosku smutno. To už vo vzťahoch neexistuje elementárna dovera? Mňa by porazilo, keby môj muž riešil každú moju komunikáciu. Nie som typ, čo potrebuje muža permanentne za zadkom a môj muž nepotrebuje všade mňa. Bola som v čisto mužskom kolektíve, jediná žena. Mam s tými ľuďmi dobré vzťahy. Ku kamarátovi idem na návštevu, raz za pol roka sa podarí stretko 😀 išla som s kamošom na konferenciu, s iným idem občas na pivo, jeden chodil k nám na návštevu, keď mohol. Ci bol muž doma alebo nie. A hádajte, k čomu došlo? K ničomu. Prijemne rozhovory, príjemne strávený čas. Žiadne iskry, romantika, chémia, žiadne návrhy ani z jednej strany. A áno, aj kamarátky mam. Idem s nimi von. Prídu na návštevu. Voláme si. Aj v noci , keď majú nejakú krízu. A riesi to nejako manžel? Nie. Lebo vie, že nemá čo riešiť. Tiež ho nekontrolujem. Lebo to je dovera. Keď sa naruší, potom budeme musieť mať vážne rozhovory a prevziať zodpovednosť. Ale aby sme sa vzájomne podozrievali? Veď to je na nervy. Nemám predstavu, že naplním všetky potreby môjho muža. Že sa nepotrebuje rozpravat s nikým iným. Že sú veci, kde ja ho neviem pochopiť a niekto iný áno. Nevedela by som byť spokojná vo vzťahu, kde nesmiem mat iné komunikácie. Manžel vie o všetkom. Keď niekam idem, vie presne kam, s kým... a keď mám problém s nim, riešim výhradne s nim.
@anonym_300939 ale ty pises o niečom inom 🙂. Aj ja som roky robila v mužskom kolektíve, prakticky cely život som viac medzi chlapci ako ženami, jednoducho si s nimi viac rozumiem. Zajtra ku nam pride moj bývalý kolega a dokonca prespi u nas, pozná sa aj a mojim priateľom a sme v pohode kamoši všetci traja. Tiez si volám aj s bývalým kolegom, viacerými kamarátmi. Ale nie každý den počas 3 mesiacov. Toto co ona opisuje je uplne niečo ine a každému dôjde ze nejde len o kamarátstvo 🙂. Ako som vyššie písala, tak bola som aj ja sama na tej druhej strane. Akože kamarátka. Písali sme si uplne o vsetkom. Od rána do večera. Presne ako s partnerom. Ako som sa vyspala, aké mám počas dňa plány, kazda vec co sa mne alebo jemu počas dňa udiala to sme si povedali, pred spaním dlhé vypisovanie a nakoniec zazelanie dobrej noci. Toto nie je kamarátstvo.
Vola sa to emotional affair, on ta uz podvadza, len zatial nie fyzicky..zenaty chlap si nema den co den vypisovat s kamoskou..
Takto nejak som si našla svojho manžela. Kamaratkin priateľ mi kedysi po mojom rozchode s ex začal pravidelne vypisovať, každý den, o vsetkom, so sucitu aby som nebola nestastna z rozchodu. Mali sme veľa spoločných tém, pisali sme si mesiac, tri, polroka a zrazu nevinne priateľstvo zahorelo viac ako sme si predstavovali. Dnes sme uz 12 rokov manželia. Takže ak nechceš o manžela prist, stopni to, ak sa este da.
@anonym_a40bef tu kamarátku este mas?
@anonym_86c701 Také pi.. ako ty nepochopím naokolo je toľko free mužov ale vy idete po ženáčoch.... Keď ti tak chýba ,, vták,, tak urob službičku bezďákom toľko je ich na ulici a práve človek ako ty so ich hodná 😉 Ale karma je zdarma žena mu na to čoskoro príde a on ta kopne v riť. Si preňho len kus handry . Normálny chlap by ani bicykel o teba neoprel 🫡 Normálne mi je zle aj za teba....
@anonym_4fa8af 🤣
@anonym_a40bef tu kamarátku este mas?
@anonym_0e66be Mám.
@anonym_86c701 Také pi.. ako ty nepochopím naokolo je toľko free mužov ale vy idete po ženáčoch.... Keď ti tak chýba ,, vták,, tak urob službičku bezďákom toľko je ich na ulici a práve človek ako ty so ich hodná 😉 Ale karma je zdarma žena mu na to čoskoro príde a on ta kopne v riť. Si preňho len kus handry . Normálny chlap by ani bicykel o teba neoprel 🫡 Normálne mi je zle aj za teba....
@anonym_4fa8af ty si nechutna..
Stacia tie hlupe reci o karme. Iba to tebe brani robit nieco, co spolocnost nedovoluje?😉
Napisala to slusne, nie vysmesne, ci povrchne, ale s dorazom na to, ze takto to moze dopadnut
@anonym_300939 ale ty pises o niečom inom 🙂. Aj ja som roky robila v mužskom kolektíve, prakticky cely život som viac medzi chlapci ako ženami, jednoducho si s nimi viac rozumiem. Zajtra ku nam pride moj bývalý kolega a dokonca prespi u nas, pozná sa aj a mojim priateľom a sme v pohode kamoši všetci traja. Tiez si volám aj s bývalým kolegom, viacerými kamarátmi. Ale nie každý den počas 3 mesiacov. Toto co ona opisuje je uplne niečo ine a každému dôjde ze nejde len o kamarátstvo 🙂. Ako som vyššie písala, tak bola som aj ja sama na tej druhej strane. Akože kamarátka. Písali sme si uplne o vsetkom. Od rána do večera. Presne ako s partnerom. Ako som sa vyspala, aké mám počas dňa plány, kazda vec co sa mne alebo jemu počas dňa udiala to sme si povedali, pred spaním dlhé vypisovanie a nakoniec zazelanie dobrej noci. Toto nie je kamarátstvo.
@gerrwie_girl hľadala som som ten príspevok, kde spomínaš, že si bola aj na druhej strane, ale asi som ho prehliadla. Nerozumiem, co je "akože kamarátka ". Písala som si s rôznymi ľuďmi, niekedy intenzívnejšie, niekedy menej, pre mňa to je tak, že to priateľstvo sa niekde vybudovať musí a to je v komunikácii a spoločných zážitkoch. Keď sa zastabilizuje, miera komunikácie sa zníži, a niekedy sa prosto posunie každý iným smerom. Ale nikdy som nebola "akože kamaratka". Z mojej strany to bolo naozajstné kamaratstvo bez bočných úmyslov. Možno preto nikoho nepodozrievam, že to má inak a musí silou-mocou chcieť niečo viac.
@anonym_0e66be Mám.
@anonym_86c701 tak to ju obdivujem ze vam odpustila.
@anonym_86c701 tak to ju obdivujem ze vam odpustila.
@anonym_0e66be A čo má odpúšťať? Veď ona nevie, že jej muž mi už skoro 2 roky "pomáha". Ale prezradím ti tajomstvo, ona má tiež milenca, zdôverila sa mi, takže v podstate si žijeme šťastne ako jedná veľká rodinka.
@gerrwie_girl hľadala som som ten príspevok, kde spomínaš, že si bola aj na druhej strane, ale asi som ho prehliadla. Nerozumiem, co je "akože kamarátka ". Písala som si s rôznymi ľuďmi, niekedy intenzívnejšie, niekedy menej, pre mňa to je tak, že to priateľstvo sa niekde vybudovať musí a to je v komunikácii a spoločných zážitkoch. Keď sa zastabilizuje, miera komunikácie sa zníži, a niekedy sa prosto posunie každý iným smerom. Ale nikdy som nebola "akože kamaratka". Z mojej strany to bolo naozajstné kamaratstvo bez bočných úmyslov. Možno preto nikoho nepodozrievam, že to má inak a musí silou-mocou chcieť niečo viac.
@anonym_300939 nepredpokladám, ze s tym mužom si si písala uplne o vsetkom od rána do večera 🙂. Ak by som mala kamaráta, ktorému by som musela hned ako rozlepim oci napisat a bol by posledny, komu by som pisala kym zaspim, tak moj partner by mal spozorniet 😀.
@anonym_0e66be A čo má odpúšťať? Veď ona nevie, že jej muž mi už skoro 2 roky "pomáha". Ale prezradím ti tajomstvo, ona má tiež milenca, zdôverila sa mi, takže v podstate si žijeme šťastne ako jedná veľká rodinka.
@anonym_86c701 prepac, ja som tiez bola ta, s ktorou dotyčný podvádzal, ale ja mam aspoň ako taku chrbtovu kost a tej žene som sa hanbila coilen pozriet do očí. To, ze ona ma milenca tebe nijako naublizuje, takze to nezlahcuj týmto argumentom. Ty spis a jej partnerom.
@anonym_86c701 JEJ, ona má milenca, ktorý spí s inými, jej muž to strká do nej a potom do Teba. Hovorí Ti niečo rakovina krčka maternice? Asi nie.
@anonym_86c701 ved píšeš ze kamarátkin muž ti po rozchode pomáhal a tak začal vzťah a teraz ste uz 12r manželia ci som to zle pochopila?
@anonym_86c701 JEJ, ona má milenca, ktorý spí s inými, jej muž to strká do nej a potom do Teba. Hovorí Ti niečo rakovina krčka maternice? Asi nie.
@anonym_e24501 nevie ale mozno zistí. Promiskuita je ako ruska ruleta nikdy nevies ktoré HPV ti spôsobí karcinóm. A ani tri kondomy jej nepomozu. Preto je sex výchova taka dôležitá no ako pozerám mala by sa vyučovať aj morálka a pani snad dobehne karma
@anonym_86c701 ved píšeš ze kamarátkin muž ti po rozchode pomáhal a tak začal vzťah a teraz ste uz 12r manželia ci som to zle pochopila?
@anonym_0e66be To som nepísala ja. To písal iný anonym.
@anonym_e24501 Áno, viem o všetkom, nemusíš ma poúčať 😉
@anonym_e24501 nevie ale mozno zistí. Promiskuita je ako ruska ruleta nikdy nevies ktoré HPV ti spôsobí karcinóm. A ani tri kondomy jej nepomozu. Preto je sex výchova taka dôležitá no ako pozerám mala by sa vyučovať aj morálka a pani snad dobehne karma
@anonym_0e66be Nechaj si tie múdre rady pre svoje deti. Ja som dospelá osoba a zodpovedná za svoj život a ako s ním naložím, je len a len moja vec, teba to trápiť nemusí.
@anonym_e24501 Áno, viem o všetkom, nemusíš ma poúčať 😉
@anonym_86c701 Ja Ťa nepoúčam, ani kondóm Ti nepomôže. Si veľmi nešťastný človek a vlastne si to robíš sama. Musíš sa veľmi nenávidieť. RIP Tvoj pekný život. Ty to ani nepoznáš.
@anonym_0e66be To som nepísala ja. To písal iný anonym.
@anonym_86c701 Tak ty si mi odpovedala na otázku či máš ešte tú kamarátku, s ktorej mužom spávaš tak som nepozerala ci si niekto iny. A o moje deti sa nemusíš báť z nich bezcharakterne ku.rvy nebudú 🙂
No ja neviem. Čítam to tu a je mi trosku smutno. To už vo vzťahoch neexistuje elementárna dovera? Mňa by porazilo, keby môj muž riešil každú moju komunikáciu. Nie som typ, čo potrebuje muža permanentne za zadkom a môj muž nepotrebuje všade mňa. Bola som v čisto mužskom kolektíve, jediná žena. Mam s tými ľuďmi dobré vzťahy. Ku kamarátovi idem na návštevu, raz za pol roka sa podarí stretko 😀 išla som s kamošom na konferenciu, s iným idem občas na pivo, jeden chodil k nám na návštevu, keď mohol. Ci bol muž doma alebo nie. A hádajte, k čomu došlo? K ničomu. Prijemne rozhovory, príjemne strávený čas. Žiadne iskry, romantika, chémia, žiadne návrhy ani z jednej strany. A áno, aj kamarátky mam. Idem s nimi von. Prídu na návštevu. Voláme si. Aj v noci , keď majú nejakú krízu. A riesi to nejako manžel? Nie. Lebo vie, že nemá čo riešiť. Tiež ho nekontrolujem. Lebo to je dovera. Keď sa naruší, potom budeme musieť mať vážne rozhovory a prevziať zodpovednosť. Ale aby sme sa vzájomne podozrievali? Veď to je na nervy. Nemám predstavu, že naplním všetky potreby môjho muža. Že sa nepotrebuje rozpravat s nikým iným. Že sú veci, kde ja ho neviem pochopiť a niekto iný áno. Nevedela by som byť spokojná vo vzťahu, kde nesmiem mat iné komunikácie. Manžel vie o všetkom. Keď niekam idem, vie presne kam, s kým... a keď mám problém s nim, riešim výhradne s nim.
@anonym_300939 toto je ale trošku rozdiel, ty máš asi tých kamosov viac a vždy si mala, nie ? Tu pán manžel spoznal novú slečnu a píše s ňou nonstop. Nepíše s ďalšími kamoškami celé dni a nestretáva sa. Ty si kamošom asi tiež nepísala že máš menzes a bolesti a nechceli ti ísť kupovať lieky, či áno? Ja súhlasím, že dôvera ma vo vzťahu byť, aj ostatné čo píšeš, gratulujem ti že máš kamošov ktorí o teba nemajú absolútne záujem a nepriťahuješ ich, väčšina žien to tak nemá, väčšinou s nimi ti chlapi nekomunikujú o menštruácii z dôvodu že chcú skutočne pomôcť žene alebo ich nejaká krv medzi nohami zaujíma. Treba aj poznať hranice a riadiť sa intuíciou, ak jeho manželka cíti, že niečo už nie je ok, tak to tak asi bude.
@anonym_300939 nepredpokladám, ze s tym mužom si si písala uplne o vsetkom od rána do večera 🙂. Ak by som mala kamaráta, ktorému by som musela hned ako rozlepim oci napisat a bol by posledny, komu by som pisala kym zaspim, tak moj partner by mal spozorniet 😀.
@gerrwie_girl no tak v takej frekvencii nepíšem snáď nikdy s nikým, kto má na to čas a priestor? 😀 u nás je dôležité to, že to nikdy nie je tajne. Hocikedy by partner zobral môj mobil a pozrel si hociktorý chat, nič tam nenájde. A nie preto, že niečo skrývam. Nie je to tam ani nikdy nebolo.
@anonym_300939 toto je ale trošku rozdiel, ty máš asi tých kamosov viac a vždy si mala, nie ? Tu pán manžel spoznal novú slečnu a píše s ňou nonstop. Nepíše s ďalšími kamoškami celé dni a nestretáva sa. Ty si kamošom asi tiež nepísala že máš menzes a bolesti a nechceli ti ísť kupovať lieky, či áno? Ja súhlasím, že dôvera ma vo vzťahu byť, aj ostatné čo píšeš, gratulujem ti že máš kamošov ktorí o teba nemajú absolútne záujem a nepriťahuješ ich, väčšina žien to tak nemá, väčšinou s nimi ti chlapi nekomunikujú o menštruácii z dôvodu že chcú skutočne pomôcť žene alebo ich nejaká krv medzi nohami zaujíma. Treba aj poznať hranice a riadiť sa intuíciou, ak jeho manželka cíti, že niečo už nie je ok, tak to tak asi bude.
@anonym_de1597 nepopieram nič z toho, čo tvrdíš, intuícia je dôležitá. Len sa snažím poukázať na to, že nie za všetkým treba hneď nebezpečenstvo vidieť a predpokladať najhoršie. A to že mám 40+ predsa neznamená, že ja už nové priateľstvá nevytváram, mne je jedno ci s mužmi alebo ženami. Tu mne skôr príde, že slečna nemá asi nikoho, kto by ju vypočul a pán si nevie alebo nechce nastaviť komunikačnú hranicu. Napr pokiaľ nehorí, tak ja odpovedám až po pracovnej dobe, ak teda neriesim nieco ine. Zas ak sa nieco deje, cas si najdem v ramci dna. keby niekto riešil témy, ktoré sú pre mňa za čiarou, tak to slusne dám vedieť. Čiže z môjho pohľadu tu ide len o to, že tam nie sú nastavené hranice v komunikácii a je to pre partnerku nekomfortné. A o menzese nemám potrebu diskutovať teda s nikým 😀 a co sa týka nejakej príťažlivosti, nejako mi vždy vychádza, že dvaja dospelí ľudia sa vedia ovládať a ak sa nevedia, tak sa nevystavuju situáciám, kde by mohlo k niečomu dôjsť.
@gerrwie_girl no tak v takej frekvencii nepíšem snáď nikdy s nikým, kto má na to čas a priestor? 😀 u nás je dôležité to, že to nikdy nie je tajne. Hocikedy by partner zobral môj mobil a pozrel si hociktorý chat, nič tam nenájde. A nie preto, že niečo skrývam. Nie je to tam ani nikdy nebolo.
@anonym_300939 no vidíš a to je ten rozdiel. Ze oni si píšu normalne ako partneri čerstvo zamilovaní 🙂.
@anonym_300939 no vidíš a to je ten rozdiel. Ze oni si píšu normalne ako partneri čerstvo zamilovaní 🙂.
@gerrwie_girl a kde na to berie čas? A s tebou normálne čas trávi?
@gerrwie_girl a kde na to berie čas? A s tebou normálne čas trávi?
@anonym_300939 to nie ja 🙂. Píšem o autorke. Zistiť ze moj takto trávi čas tak ma poprdeli 😀
@anonym_300939 to nie ja 🙂. Píšem o autorke. Zistiť ze moj takto trávi čas tak ma poprdeli 😀
@gerrwie_girl prepáč, nejako sa mi to poplietlo. Na druhej strane, nemajú aj kamarátstva takú úvodnú fázu, kde je tá komunikácia intenzívnejšia a potom sa to zredukuje? Zas nejdem tvrdiť, že je to tento prípad, tá miera intímnych informácií po krátkej dobe je tam zvláštna. Ale opäť sa vraciam k tomu, že to chce nastaviť tam hranice a to môže len príslušný pán.
@gerrwie_girl prepáč, nejako sa mi to poplietlo. Na druhej strane, nemajú aj kamarátstva takú úvodnú fázu, kde je tá komunikácia intenzívnejšia a potom sa to zredukuje? Zas nejdem tvrdiť, že je to tento prípad, tá miera intímnych informácií po krátkej dobe je tam zvláštna. Ale opäť sa vraciam k tomu, že to chce nastaviť tam hranice a to môže len príslušný pán.
@anonym_300939 nemyslím si. Ja ked spoznám niekoho nového v práci alebo kdekoľvek, mozeme byt kamaráti aj si písať. Aj to robíme. Ale ak to zajde takto ďaleko, tak je jasné ze to tam iskri.
Prajem pekný večer všetkým, ak môže sem poskladať riadkou pár , prispevkou veľa som si tu prešiel, a smutok poznačil moju tvár. Nie je to normálne, toť môj názor je, aj keby s kamošom z detstva si toľko a všetko vypisuje. A jeho odpoveď na tvoje námietky! , vraj najsť si niekoho na písanie máš aj ty !!! Ľúto je mi ak budem na teba zlý ,tak prosím prepáč mi , no tvoj muž si ťa VÔBEC NEVÁŽI !! Ak po troch mesiacoch takto na ňu namotaný je, a píšu si aj veci intýmne ( kr..y a podobne ) ona ho o chvíľu suchým rožkom opije. Ja Mám priateľky ešte z čias keď som bol mladý , "pekny" 😁slobodny, čo s nimi sme si všetko , ale že uplne všetko povedali, (keď som bol slobodny )! no keď som sa oženil , moja pozornosť aj myšlienky , presunuli sa na moju pani. Jednoducho , som si vybral ,ako každý normálny. Skús mužovi ultimatum dať, či jej ,alebo tebe a deťom sa mieni venovať . Lebo to čo robí , to ozaj normalne nieje , a ak to pojde tak dalej, ku zlému to u Vás doma speje 😔😔😒😲
@rado318 👍
Ja i ak neviem toto pochopit, ako sa nejakemu zadanemu chlapovi chce vypisovat o "kramoch" s cudzou zenskou, citat jej vyplakavacky. Ked si predstavim takeho standardneho chlapa, tak moj mi ledva napise, ze ok, idem na nakup, ok, idem pre dieta do skolky. A vecer je rad, ze sa moze venovat nejakym konickom a nie vypisovat si chu***iny. Asi ma vela volneho casu, sa mi vidi...🙃.
@anonym_604649 Asi píše,že má krámy, teda neotehotnela.... Žeby s ním?🤔

Presne takto som začala ja s mojim milencom. Potrebovala som odviesť starý nábytok z domu, kamarátka sa ponúkla, že jej muž má dodávku a pomôže a že im by sa aj ten nábytok na chatu hodil. Dala mi na neho číslo, dohodla som sa s ním, prišiel, nábytok vzal, poďakoval, odišiel a potom to začalo. Začal mi vypisovať, že by sa rád odvďačil za nábytok, že aspoň nemuseli míňať peniaze na zariadenie chaty atď., že by ma rád pozval na kávu. Na otázku, či to jeho žene nebude vadiť, odpovedal, že ona o tom nemusí vedieť 🤣 a už mi to bolo jasné. Ale tak ja som žena bez morálky a vták mi chýbal, on vyzerá super, chémia nenormálna, tak to ťaháme už 2 roky, poza chrbát mojej kamarátky. Nechválim sa, len ak je taká žena ako ja, že nemá morálne zásady, tak kľudne mu nohy roztiahne kedykoľvek.