Je normálne, že mladí muži nemajú vzťahy?
Ťažko napísať,čo má trápi ..ani neviem,či na to trápi...chcem vedieť názor a skúsenosti žien,čo majú staršie deti...teda deti ...dospelákov....nemám malé deti...obaja sú dospeláci .. 26 a 19...chalani ..je normálne,že ešte nemali nikoho? Nejako nemajú potrebu sa viazať,randiť a to,čo sme my prežívali už v 16-18 ..keď sa opýtam prečo, tak odpovede...nechcú si pokaziť život,hľadajú tu pravú,aj keď sa im páči žena -dievca tak si nezačnú s niekým len tak,nechcú priateľku z diskotéky,ktorá sa oblyzuje s každým...jednoducho nerozumiem dnešným mladým sa..nie,že by sme mali zlý vzťah,rozprávame sa o všetkom ..len zdá sa mi,že na rozdiel od našej generácie sú až príliš uvedomelí ..
a co ta vlastne trapy? ze mas dobre vychovanych synov? ja mam tiez dvoch dospelakoch, tiez nebehaju po diskotekach, nemaju potrebu nahat opacne pohlavie... proste su vyzretejsi, neriesim to, aj keby boli slobodni neva, je to ich rozhodnutie, po pravde ja som bola podobna. tiez som mala prvy vztah az pred 25tkou 🙂 a som tu a nic mi nechyba
Problem nemam, vyrobim si.
@vanilkovazmrzka tak aby 25 ročný ešte nemal ani 1 frajerku? 🤷♀️
@biba_18 no a? Na to je nejaky vekovy limit?
@biba_18 tomu sa vraví hodnota. Čaká na tú pravú. Tiež sa mi hnusia chalani ktorí mali v posteli veľa báb. Takéhoto chalana by som na rukách nosila. Alebo jednoducho vzťah nechce. Veď to nie je pre každého, nie každý v tom vidí zmysel života. Len väčšina ľudí to nechápe lebo väčšina ľudí nevie zvládnuť samotu
Buď rada. Ja na tom nevidím nič zlé. Na čo si majú komplikovať život, len preto, lebo okolie to očakáva? Veď stačia, nemajú sa kam ponáhľať. Keď sme boli my mladí, väčšina sme chceli čo najrýchlejšie vypadnúť z domu a zariadiť si život po svojom, potom mnohí končili v nefunkčných vzťahoch, ktoré sa rozpadli, veď sa pozri okolo seba, koľko detí je dnes z rozvedených rodín. Ja som mala takých bratrancov, a nič im neušlo, napokon sa oženili a založili rodiny, a už veru mali dávno po 30tke.
Netrápi ma to...len to nechápem...majú svoje roky...mohli by mať frajerky a nemajú...ani nemali... Nie žeby sedeli doma ..chodia po diskotékach,akciách a podobne ..len akosi nechcú riešiť partnerky
@vanilkovazmrzka hmm...nevurabam sú nič...nechceš diskutovať,nemáš čo k tomu napísať,nepis
Netrápi ma to...len to nechápem...majú svoje roky...mohli by mať frajerky a nemajú...ani nemali... Nie žeby sedeli doma ..chodia po diskotékach,akciách a podobne ..len akosi nechcú riešiť partnerky
@nika1971 tak nechcú riešiť partnerky,fakt na tom nie je nič divné. Možno nemajú momentálne záujem, možno nestretli tú pravú, možno ich orientácia je iná (nie na opačne pohlavie). Sú obaja dospelí,v podstate ti ani nemusia už nič hovoriť (prečo chcú či nechcú).
@nika1971 obaja ziju este s tebou? Mozno aj frajerky mali, ale ani o nich netusis.
@hankab nie,nemalú...máme taký vzťah,že mi povedia....nevidím problém,keby mali...ja ich podporujem a hovoria mi,kde boli a ako bolo...keby mali frajerky,boli by niekedy preč...väčšinou sú doma,raz za čas idú na discu alebo s kamosmi
@hankab nie,nemalú...máme taký vzťah,že mi povedia....nevidím problém,keby mali...ja ich podporujem a hovoria mi,kde boli a ako bolo...keby mali frajerky,boli by niekedy preč...väčšinou sú doma,raz za čas idú na discu alebo s kamosmi
@nika1971 asi si hľadajú slušne ženy, a ak majú ešte nejaké špecifické mať vlastnosti, tak to trvá dlhšie. Anje dosť možné, že tie ženy by ich potom nechceli, ak by mali pred nimi viacero partneriek. Sú ľudia, ktorí chcú za život len jedného sexuálneho partnera. Takže merandia s kadekym, až s tým, u koho vidia tento potenciál.
@nika1971 asi si hľadajú slušne ženy, a ak majú ešte nejaké špecifické mať vlastnosti, tak to trvá dlhšie. Anje dosť možné, že tie ženy by ich potom nechceli, ak by mali pred nimi viacero partneriek. Sú ľudia, ktorí chcú za život len jedného sexuálneho partnera. Takže merandia s kadekym, až s tým, u koho vidia tento potenciál.
@lenkakravcova ja neviem...my sme boli úplne iná generácia,občas im v tomto nerozumiem...my sme to striedali...kým sme nenašli toho pravého...ono to ani neskúšaju...nechápem ..len chcem vedieť,či aj ostatní rodičia nast ročných majú takéto problémy ..napr. ide na disco ..pýtam sa,ako bolo? Dobre...a čo kocky? Boli fajn,páčili d...len keď videl,ako sa bozkávala s kadekym stratil záujem ..že načo si komplikovať život...pritom ja som človek,ktorý nerieši a mladým fandím...ale asi im nerozumiem...snažím sa...nemyslím si,že som ,len vychovala synov ...vedia si vážiť ženy,sú ochotní a pracujú aj doma aj muž ich zapája na prácach okolo chalupy .len ..netusim
@biba_18 tomu sa vraví hodnota. Čaká na tú pravú. Tiež sa mi hnusia chalani ktorí mali v posteli veľa báb. Takéhoto chalana by som na rukách nosila. Alebo jednoducho vzťah nechce. Veď to nie je pre každého, nie každý v tom vidí zmysel života. Len väčšina ľudí to nechápe lebo väčšina ľudí nevie zvládnuť samotu
@rozkvet1 to nie je asi o samote,,,lebo žijú doma,spolu chodíme na dovolenky,na chalupu keď chcú. ..majú kamošov,občas chodia aj spolu...
Môj brat má 20, tiež ešte nemal babu, keď sa ho pýta niekto že prečo ešte nemal tak tiež odpovie že si nechce komplikovať život,chce sa venovať ešte sebe,a že jemu sa nepáčia baby ktoré chodia takmer vyzlečené a s tonou omietky.
V poslednej dobe sa táto téma rieši. Mladí si nehľadajú vzťahy, dokonca aj sex majú buď neskoro alebo vôbec. Svoj čas trávia hlavne virtualne. Keď však vidím ukazky z ruža pre nevestu, tak ich aj úplne chápem.
Minule som videla dokonca aj príspevok,že mladí dokonca ani nepijú alkohol. Nie žeby som a tým mala problém, ale je to zaujímavé. Samozrejme,že viem,že sú aj výnimky.
A? Co je na tom. Lepsie ako keby ich mali striedat kazdu chvilu. Moj brat tiez do 25 (aj viac) ziadnu babu nemal. On je dost inteligentny, lesnik, chodil len do prace a do hôr, a nemal velmi prilezitosti niekoho najst a pritom je to fesak. A bum, hadam az po 30. si priatelku nasiel. A uz ma vlastnu rodinu...nevyhladavaj problemy kde nie su a nezamyslaj sa nad tym.
@rozkvet1 to nie je asi o samote,,,lebo žijú doma,spolu chodíme na dovolenky,na chalupu keď chcú. ..majú kamošov,občas chodia aj spolu...
@nika1971 neviem ako to napísať aby si sa neurazila.. ale nEmzoe byť problém vo výzore? Že proste nie sú sympatickí, nechcem napísať že sú škaredi, ale proste že sú príliš fadni, alebo proste nejakí mamlasi... Ja ich nepoznám, len ma to napadlo.. že možno to moze byť problém.. že preto sa nikomu nepáčia 🤔 naozaj sa neuraz, nemyslím to v zlom 🙏
@nika1971 no konečne, že už začínajú byť uvedomelí.. Mne sa ich prístup páči, naučila si ich vážiť si ženu, tak také hľadajú, čo si vážia samé seba. Nech si nastavia do vzťahu štandardy a nech "hľadajú"... Nemusia ženy striedať ako ponožky. Mám pocit, že sa tvoria dve skupiny nezrelí a zrelí (tých je málo) mladí muži. No a možno zostanú sami, aj to je životná cesta. Ty máš skôr asi strach, že budú sami, že? Vieš každý stav našich dospelých detí (mám 2 dcéry) má svoje náročné výzvy.... Keby boli zadaní, riešila by si iné "problémy"
Ja by som bola rada keby do 25 nemajú nikoho..... Však načo? Aspoň majú bezproblémový život
no a ? dobre robia.Hádam nebudú brať prvé čo ide okolo.Tak to potom aj dopadá.Ja som tiež bola dlho sama nikto mi nebol dobrý v úvodzovkách.Aby to zas neznelo nejako nevďačne lebo tu sa to potom otočí proti človeku 🙂aj som študovala a nelutujem teda.Ak to má prísť s nejakou tak aj príde.
A? Co je na tom. Lepsie ako keby ich mali striedat kazdu chvilu. Moj brat tiez do 25 (aj viac) ziadnu babu nemal. On je dost inteligentny, lesnik, chodil len do prace a do hôr, a nemal velmi prilezitosti niekoho najst a pritom je to fesak. A bum, hadam az po 30. si priatelku nasiel. A uz ma vlastnu rodinu...nevyhladavaj problemy kde nie su a nezamyslaj sa nad tym.
@ivanakal ďakujem
Tazko povedat, co je na chybe… bud su skaredi, tepli, alebo ste im ako rodicia neukazali ako vyzera laska, tak nemaju potrebu ju hladat… alebo nieco ine.
@nika1971 neviem ako to napísať aby si sa neurazila.. ale nEmzoe byť problém vo výzore? Že proste nie sú sympatickí, nechcem napísať že sú škaredi, ale proste že sú príliš fadni, alebo proste nejakí mamlasi... Ja ich nepoznám, len ma to napadlo.. že možno to moze byť problém.. že preto sa nikomu nepáčia 🤔 naozaj sa neuraz, nemyslím to v zlom 🙏
@hylary neviem ..ale každá matka vidí svoje ratolesti najlepšie ..no nezdá sa mi ..obaja majú 190 CM...cca 65 CM ..špinaví blond...nevidím,prečo by nemohli mať frajerky...skôr je to o ich nastavení