icon

Je normálne, že muž si denne píše so švagrinou?

26. jan 2025

Ahojte.. prišla som si po radu,vyrozprávať sa..
Je podľa vás normálne, ak je môj muž v každodennom kontakte s priateľkou svojho brata? My sme spolu do roka, oni niečo vyše roka,ale naozaj si každý deň napíšu, ak nie ona jemu, tak môj muž jej.. veľakrát som si všimla, že z práci mne nenapíše, ale jej napíše 😃 nepíšu si síce nič eroticke, ale nebola som na toto zvyknutá.. je to podla vás normálne? Ďakujem za nazory

autor
26. jan 2025

Dokonca keď spomenul bratov muž, že by chcel so svagrinou dieta, môj muž ho hneď stopol, či je normálny tak skoro atď atď.. tak či len ja som taka domyslava alebo to nie je ok

mimka1402
26. jan 2025

Podľa mňa cítiš veľmi dobre signály. Lebo toto je dávno za hranicou normálnosti. Už len to, že si píše s inou ženou viacej než s tebou je pre mňa dosť dôvod na rozchod. Lebo muž ktorý je spokojný toto nemá za potrebné.

deti95060810
26. jan 2025

mi je blbo aj za tvojho muža..

autor
26. jan 2025

@deti95060810 ale ako vravím,možno som len ja blbá a nahovaram si, žiaľ v predchádzajúcom vzťahu som mala s takýmto skúsenosti, ale neporovnavam, ani sa nikomu nechcem stazovat, tak som sa len opýtala, či to je ok

autor
26. jan 2025

@mimka1402 mne je to tiež cudne.. ale tak snažím sa nebyť žiarlivá, veriť.. sme len na začiatku,len mi je to čudné

evaachesa
26. jan 2025

No lenže tvoj muž ťa ňou robí. 🤷 Toto normálne nie je!

ahhola
26. jan 2025

Musis si viac pisat s muzovyn bratom😂

enmery
26. jan 2025

Už by som s ním nebola. Načo to rozoberáš?Oni si "klikli" a vy ste ich jedinou brzdou byť spolu aj oficiálne. Ukameňujte ma tu ženy s párovou terapiou a "rozhovorom" atď. Jej píše v práci, Tebe nie.

svetlonos
26. jan 2025

Tiez by som ho už dávno poslala kade lahsie! Ešte kecat bratovi, ze je skoro na dieta! No kadne, to už by bol mega pruser!
Ok, sadli si, ale nech si to vyzerá samy a nechajú do toho vás.
Nechaj ho ísť lebo toto nemá zmysel, byt s tebou a tuzit po inej. Nech ide do riti!

dadka1997
26. jan 2025

A to si fakt s takym blbcom?

bg92
26. jan 2025

Nie si blba a nenahovaras si! v ziadnom pripade to nie je normalne, precitaj si to po sebe.
Utekaj

nikpa
26. jan 2025

Jediné čo si nahováraa je, že je to normálne. Lebo určite nie je.

gerber58
26. jan 2025

Nie je to normalne. Povedz mu, ze nech prehodnoti co robi, lebo mozes s nim kludne skocit, ak potrebuje svoj zaujem prejavovat cudzej zene, ktora je zadana a nie tebe. A toto nie je ziadna ziarlivostna scena, toto je zdrava ziarlivost. Nie ste spolu poriadne ani rok a on uz jeho zaujem smeruje inam. A este kazdy den. A u vas to ako vyzera kazdodenne? Nenudi sa nahodou ?

mamina7070
26. jan 2025

vy ste manzelia ked pises muz? za mna je to jasne ty si len fasada pre jeho vztah so priatelkou jeho brata
inak ma napadla epizoda svokry gizky kde sa tiez taketo riesilo

januska12323
26. jan 2025

Nechaj ho nech si s ňou začne konečne.

gab1sol
26. jan 2025

Tiež mi to nepríde normálne, ale tak nepíšeš, čo si spolu píšu, čo riešia?

retatka
26. jan 2025

Aj keby to nebola švagriná, nieje v poriadku aby si zadaný muž,žena denne vypisovali .To je dávno za zdravou hranicou.Svoju pozornosť má venovať svojej žene, mužovi a nie kde komu.A takto je len krok k nevere.Toto sú tie varovné signály, čo ženy prehliadajú.
Ktovie či by sa mu páčilo keby to bolo opačne 😉…to už by protestoval

domkakvet
26. jan 2025

Jej napise a tebe nie, to hovori za vsetko.

liv1
26. jan 2025

Zasa ten isty styl pisania 😁… ehm a co take pise tej tvojej svagrinej? Podel sa s nami o tvoje problemy, alebo hlavne, ci ta za tie tvoje pribehy platia, alebo ta to len bavi proste 😁

balerina2025
26. jan 2025

denne? NIe normalne to nie je.

koniarova
26. jan 2025

Ste manželia?

crazy_cat_lady
26. jan 2025

Vy ste manzelia? A co dokazu spolu denne riesit? Uz si ho s tym aj konfrontovala?

maya_hi
26. jan 2025

Porozprávala by som sa o tom s jeho bratom 😏

mane01
26. jan 2025

Mne to pride tak, ze mu ju brat vyfukol, tak si nasiel teba ako plan B. Chces byt plan B? 🤷🏼‍♀️

jamidea
26. jan 2025

@maya_hi ja aj s nou

cacianka
26. jan 2025

@jamidea @maya_hi všetci 4 naraz, karty na stôl, či im to tým 3 príde ok ?

mantilka
26. jan 2025

Z takého trojuholníka by som veľmi skoro vycúvala....nikdy nevieš aj po rokoch čo v ich hlavách skrsne !
Toto nie je normálne.