Je normálne, že partner dáva srdiečka kolegyni na Facebooku?
Ahojte. Je to normalne ze moj partner dava na fb srdiecka kolegyni na fotky ?
Poloz si otazku naopak, to ani ty nedavas kamaratom, kolegom, spoluziakom srdiecka? Ak si si nie ista svojim chlapom, srdieckom na FB to len nebude.
Ja aj doktorovi dam ❤️-super. A nie je kardiolog. Ani ja nie som zamilovana 🙈
Niektore to ozaj moc prezivate.
ja srdco dávam jedine na obrázky typu nejaké pekné zvieratko,sem tam dieťa, spoločna fotka kde sú viacerí ,krajiny,dovolenka ale nikdy nie tej osobe samotnej ak je na fotke.Ešte nejakej kamoške ale mužom nie to palec hore len 😃 na insta je to iné lebo tam je len to srdiečko možné dať takže tam sa to inak berie ale keď mám možnosť výberu tak to delím
Záleží od konkrétnej fotky. Keď bude na tej fotke v napríklad v plavkách tak je to samozrejme nevhodné, ale keď bude napríklad držať na rukách malé šteniatko tak je to v poriadku. Je to vyjadrenie že to je milé a emotívne, neviem si predstaviť použiť palec hore.
aj viete, čo znamená srdiečko na facebooku? Srdiečko znamená SUPER, palec hore = like a podobne. O čom tu píšete? Mám pocit, že problém je vo vás, nie v partnerovi. Písať tu také dotazy.
Bezne davam srdiecka kolegom a absolutne to neriesim. Naopak palec davam a beriem tak , ze “OK, vsimla som si”.
@anonym_autor Je. Srdiečko na fejsbúku, instáči...neznamená milujem ťa. Ak by ju miloval, posiela jej to (aj iné veci) v súkromnej správe..., alebo osobne. ;)

Moja manželka pracuje v mužskom kolektíve. Všetci čo majú ženy a deti jej dávajú srdiečka na fotky . Dokonca niektorý jej aj vypisujú. A keď sa opýtam ženy prečo jej píše ona povie nevie šak má ženu a deti určite nebude nič skúšať. A o pár dní mi vraví že už si nepíšu lebo už jej začal vypisovať návrhy.