icon

Je normálne, že partner dáva srdiečka kolegyni na Facebooku?

2. júl 2026

Ahojte. Je to normalne ze moj partner dava na fb srdiecka kolegyni na fotky ?

Strana
z2
anonym_795100
2. júl 2026

@anonym_autor nie je.

kavasmliekom
2. júl 2026

@anonym_autor nie

moonlight1210
2. júl 2026

To sa pytas nas, ci ti to ma vadit?

Asi vies, ze ti to vadi. Tak ani sto komentarov, ze je to uplne ok, ta nepresvedci. A ani sto komentarov, ze to nie je ok, ti nepomoze, aby to on prestal robit.

Chod za nim a diskutuj to s nim.

A ak odmietne s tym prestat, mas na vyber dve moznosti:
a) zmierit sa s tym a ignorovat to
b) ist od neho

anonym_2298ae
2. júl 2026

@anonym_autor Tak ty jej tam daj vracajúceho smajlíka a vesmír bude vyvážený.

anonym_fe5e44
2. júl 2026

Ved srdiecko znamena super. Aj mne moje fotky a komentare osrdieckuje davny kamarat. Nepride mi to divne, ani ze by ma zrovna miloval.

motylik2559
2. júl 2026
@anonym_2298ae

@anonym_autor Tak ty jej tam daj vracajúceho smajlíka a vesmír bude vyvážený.

@anonym_2298ae Toto nema chybu👌😂😂😂

anonym_56022d
2. júl 2026

@anonym_autor Poznáš význam srdiečka? Znamená super. Áno, je normálne dať ho k fotke.

anonym_9539d9
2. júl 2026

@anonym_autor Ako muž hovorím, že to nie je normálne.Ak muž dá srdiečko nejakej žene na FB,alebo inde, už sú za tým emócie.
Ak dávam srdiečko žene,tak svojej tete, ktorá má 67 rokov a pošle nám fotky jej vnúčat.

petamich
2. júl 2026

V mojom svete je to normalne, jedine co tym chcem povedat je, ze super fotka, prispevok 🙂 bezne davam kolegom (a ich rodinam), rovnako ako oni mne a rovnako moj muz, uz ozaj...

Srdiecka sme aj ja aj muz dali na dovolenku, uspesneho ironmana, nove dieta, prve vysvedcenie, svadbu, posledny den v praci, nove vlasy, nove saty (posledne dve menovane ja, to je pod prah rozlisenia mojim muzom)...za beznych okolnosti za tym nie je nic romanticke ani eroticke, ak ty to mas inak a prave s touto kolegynou, treba sa zamysliet preco

anonym_d0d338
2. júl 2026

Len či chlap pozná význam srdiečka a ozaj to myslí iba že "super".no mne by to teda rozhodne vadilo

domkakvet
2. júl 2026

@anonym_autor nie je to normalne.

sss777
2. júl 2026

@anonym_autor
Srdiečko znamená super. Naposledy som ho dala tiež kolegovi- na oznámenie o zásnubách, sú krásny pár a veľmi sa s nimi teším.

anonym_4d2789
2. júl 2026

Áno s muzom dávame bežne, aj nám dávajú, na niečo čo sa nám páči a je top, na mačku, psíka, outfit, tortu, dovolenku, peknú fotku atd.a nieje za tým nič romantické
Niektore zeny uz vidia vo všetkom neveru alebo náklonnosť

anonym_de1e5d
2. júl 2026

@anonym_autor Samozrejme, ze je. Aj ja ich dostavam od muzov i žien, aj davam muzom i zenam. Srdiečko znamena : " super"

Ak by jej tomu aj pisal komplimenty, to by bolo ine. Ale ako reakcia na pribeh/fotku je to uplne bezne a normalne.

anonym_2d554e
2. júl 2026

Ja tiež dám srdiečko na fotky ktoré sa mi ozaj páčia. A je jedno či kamoške, kolegyni, partnerovmu kamarátovi. Za tým nič nie je. Pokiaľ si nevypisuju súkromné správy o neviem čom.

kikush182329
2. júl 2026

Velmi záleží od fotky. Ak je fotka s nejakým úspechom, tak je to normálne. Ak je to fotka nových plaviek, tak to uz nie je len tak.

lienka9
2. júl 2026

@anonym_autor ja davam tiez srdiecka chlapom ,znamena to super a nic ine za tym nevidim..ci to chlapi nejako inak beru,to neviem :D

rozculena
2. júl 2026

prečo dávate srdiečka? prečo nedávate palec hore?

rozculena
2. júl 2026

@anonym_autor
Dáva ❤️ aj fotkám iných ľudí, alebo len jej?
Sú to bežné fotky alebo skôr selfíčka?
Komunikujú spolu aj inak – komentármi, správami, častými interakciami?
Zmenilo sa jeho správanie aj mimo FB?

simca06022011
2. júl 2026

ano je.

bielasovicka
2. júl 2026

Ja dávam na fotky palec hore. Takto👍.

anonym_776555
2. júl 2026

@anonym_autor nie, nie je. Akoze ok palec, ale srdce nie...

anonym_776555
2. júl 2026
@rozculena

@anonym_autor
Dáva ❤️ aj fotkám iných ľudí, alebo len jej?
Sú to bežné fotky alebo skôr selfíčka?
Komunikujú spolu aj inak – komentármi, správami, častými interakciami?
Zmenilo sa jeho správanie aj mimo FB?

@rozculena presne, sledovat zmenu spravania....ten moj ked pachal hriechy, sladky ako med, .....zrazu kvety a neviem co...pisal si s mnohymi...

sense
2. júl 2026

Je to jedno čo si myslíme my, keďže tebe to vadí. Ja ani nevie čo komu chlap srdieckuje či likuje. Srdiečko na FB tuším znamená super. Dnes som apropo také dala bývalému kolegovi, čo je už v penzií na fotku s dovolenky. Asi by som to mala zmeniť.
Dáva srdiečka len jej, na fotke kde je len ona alebo aj inym

anonym_41f585
2. júl 2026

Srdiečko je stále srdiečko bez ohľadu,kde ho dáva

zuzubb007
2. júl 2026

Choré niektoré ženy dávam bežne srdiečka a nevidím v tom absolútne nič, dokonca dávam srdiečko na fotku aj šéfovi a tak isto kamarátom a kamarátkam, nesledujem muža absolútne čo komu lajkuje, navyše srdiečko znamená super, stačí si to pozrieť

vikisisi
2. júl 2026

Ja tiež za srdiečkom nevidím nič zle, tiež ho bežne dávam, veď znamená super

anonym_de1e5d
2. júl 2026
@anonym_776555

@anonym_autor nie, nie je. Akoze ok palec, ale srdce nie...

@anonym_776555 Ved si pozri, ze ked na Facebooku davas srdce, je tam aj vyznam: super. A na Instagrame ine ako srdce ani nevies dat 😅

anonym_776555
2. júl 2026
@anonym_de1e5d

@anonym_776555 Ved si pozri, ze ked na Facebooku davas srdce, je tam aj vyznam: super. A na Instagrame ine ako srdce ani nevies dat 😅

@anonym_de1e5d niekedy ziaden FB nebol a bolo nam lepsie

ankare
2. júl 2026

@anonym_autor Nie je.

Strana
z2