icon

Je normálne, že partner ide na chatu s kamarátmi?

3. aug 2026

Mám to iba ja alebo aj ostatný na okoli nikoho moc nemám nestretávam sa moc s kamarátkami takže som väčšinou s priateľom trávime spolu čas poslednú dobu mi začal hovoriť že by chvel chodiť aj sám s kamarátmi tak jasnw že ho púšťam zakazovať mu nemôžem ja som doma vždy a cakam ..tento týždeň mi oznámil že pôjde na chatu čo viem že on moc na také neni a ani nechodí 😀povedal mi že idú viacerí chlapci a aj jeho kamarátka je to podľa vás normálne ?ako by ste vy reagovali ?poprosim normálne komentáre ..len ma tak zaujíma ako by ste reagovali zobrať ma pravdepodobne nechce keďže ide s chlapcami a nechcem sa vnucovať

Strana
z2
anonym_1988fa
3. aug 2026

Však nech ide. Podľa mňa si sa mu tak trochu zunovala keď ti toto povedal. Daj mu čas a venuj sa aj ty sama sebe 🌹

anonym_a8d01b
3. aug 2026

A ty preco sedis doma a cakas na neho? Ty nevies travit cas sama aj mimo domu, ked uz nemas kamaratky? Nevies si nejak prijemne vyplnit cas?

cyberk
3. aug 2026

Kedze nezapadas do partie, tak sa viac zabavi, ked tam nebudes. Pravdepodobne by si sa tam aj nudila. Hovorim ti to z pohladu cloveka, co tieto chaty organizuje a sama vidim, ze ked tam ma kamos frajerku/manzelku, ktora je introvertka, tak ta jej introvertnost brzdi toho partnera.
Najdi si konicky, ked nie si spolocenska, aby si nemusela na neho cakat ako psicek...

autor
3. aug 2026
@anonym_a8d01b

A ty preco sedis doma a cakas na neho? Ty nevies travit cas sama aj mimo domu, ked uz nemas kamaratky? Nevies si nejak prijemne vyplnit cas?

@anonym_a8d01b jasne že viem

autor
3. aug 2026
@cyberk

Kedze nezapadas do partie, tak sa viac zabavi, ked tam nebudes. Pravdepodobne by si sa tam aj nudila. Hovorim ti to z pohladu cloveka, co tieto chaty organizuje a sama vidim, ze ked tam ma kamos frajerku/manzelku, ktora je introvertka, tak ta jej introvertnost brzdi toho partnera.
Najdi si konicky, ked nie si spolocenska, aby si nemusela na neho cakat ako psicek...

@cyberk snažím sa aj zapájať ale niekedy si mylsim že majú iné témy my dvaja si rozumieme ale ako náhle sú tam kamarati zmeni a inak sa chová ale príde mi divne že si tam vola kamarátku

anonym_598215
3. aug 2026

Mne by sa to nepačilo. Lebo nebol zrejme ani pokus včleniť ťa do ich partie. Jemu by sa pačilo,ak by si tak chodila ty? S kamoškami a dakym kamaratom? Clovek by mal dozrieť,ak chce mať vzťah.

petamich
3. aug 2026

Bolo mi to jedno kedysi a teraz by som uvitala, ked by ma nechal doma. Jeho kamarati su fajn ale sme proste uplne ina krvna skupina, bavia sa o veciach, ku ktorym nemam co povedat (hudbu riesia - ale na urovni chodili spolu roky na koncerty, maju svoje oblubene ne-mainstreamove kapely, ktore ja nepoznam....). Takze u nas je normalne, ze ja chodim s kamoskami, manzel chodi s kamosmi (zeny aj muzi) a navzajom aj uvitame, ze sa tam netahame. Ked sa ide aj s partnermi, tak to je ine.

anonym_837458
3. aug 2026

No mne by veľmi prekazalo, že neviete sa baviť spolu
Už len na obyčajnú chatu nemá potrebu,tak čo ešte iné situácie v živote..

hviezdicka002
3. aug 2026

Tak my zase chodíme spolu 🤷🏼‍♀️ja tiež nemám partiu on má. A keď niekde idú volajú vždy aj mňa. Ja si s nimi rozumiem takže nie je problém. Ale neviem tiež by som sa pozastavila že ide kamarátka. Bude len ona sama tam ako žena ? Tak isto sme spolu 4,5 roka a proste všade chodíme spolu. Dokonca ešte ja ho musím podstrčiť aby išiel s kamarátom na kávu/pivo a ja organizujem to že sa stretneme. Alebo ma zavolá že pod s nami tiež takže ja také nepoznám 🤷🏼‍♀️

autor
3. aug 2026
@hviezdicka002

Tak my zase chodíme spolu 🤷🏼‍♀️ja tiež nemám partiu on má. A keď niekde idú volajú vždy aj mňa. Ja si s nimi rozumiem takže nie je problém. Ale neviem tiež by som sa pozastavila že ide kamarátka. Bude len ona sama tam ako žena ? Tak isto sme spolu 4,5 roka a proste všade chodíme spolu. Dokonca ešte ja ho musím podstrčiť aby išiel s kamarátom na kávu/pivo a ja organizujem to že sa stretneme. Alebo ma zavolá že pod s nami tiež takže ja také nepoznám 🤷🏼‍♀️

@hviezdicka002 my tiež 4 roky sme spolu chodite spolu ale poslednú dobu toto začal robiť že chce byt viac sám s kamarátkami asi tam bude jedine dievča to mi nepovedal

hviezdicka002
3. aug 2026
@anonym_autor

@hviezdicka002 my tiež 4 roky sme spolu chodite spolu ale poslednú dobu toto začal robiť že chce byt viac sám s kamarátkami asi tam bude jedine dievča to mi nepovedal

@anonym_autor neviem mne by sa to nepáčilo tak isto ako viem že môjmu partnerovi… mne by svietila červená kontrolka že asi to vyhýbanie bude značiť nejaký začiatok problému. Kedy už nechce tráviť čas do mnou. Nech ti na rovinu povie ako to je porozprávajte sa a ak bude nahnevaný, kričať tak tiež to značí nejaké červené kontrolky

domkakvet
3. aug 2026

@anonym_autor zobrat ta nechce, ale kamaratka moze ist, ano vadilo by mi to.

citronove_koliesko
3. aug 2026

@anonym_autor a kamka sa tam ako infiltrovala medzi chlapov? Ake kriterium vymysleli aby mohla ist akurat ona a ziadna ina? 😃

anonym_ca361b
3. aug 2026

@anonym_autor Ano, za mna je to normalne.
Pred rokmi bol aj muz takto na chate tusim dve noci na lyzovacke a mali tam aj baby - kolegovci z jeho roboty sa dohodli. Niektori boli v pare, mali tam priatela ci priatelku, niektorí nie. A nie, nemala som obavu, ze by si zacal zrovna s tou,.ktorá tam nemala nikoho. Verim mu.

autor
3. aug 2026
@anonym_ca361b

@anonym_autor Ano, za mna je to normalne.
Pred rokmi bol aj muz takto na chate tusim dve noci na lyzovacke a mali tam aj baby - kolegovci z jeho roboty sa dohodli. Niektori boli v pare, mali tam priatela ci priatelku, niektorí nie. A nie, nemala som obavu, ze by si zacal zrovna s tou,.ktorá tam nemala nikoho. Verim mu.

@anonym_ca361b jasne ale prečo nezavolat aj svoju priateľku či by náhodou nešla jak ku nechať samu do
A

anonym_35808f
3. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_ca361b jasne ale prečo nezavolat aj svoju priateľku či by náhodou nešla jak ku nechať samu do
A

@anonym_autor lebo sa dohodli, ze partnerov neberu - berie niekto iny partnera? ak je odpoved nie, tak potom neviem, co sa cudujes

autor
3. aug 2026
@anonym_35808f

@anonym_autor lebo sa dohodli, ze partnerov neberu - berie niekto iny partnera? ak je odpoved nie, tak potom neviem, co sa cudujes

@anonym_35808f jasne že áno idú tam chlapci a ta kamarátka jeho a možno ešte jedno dievča

autor
3. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_35808f jasne že áno idú tam chlapci a ta kamarátka jeho a možno ešte jedno dievča

@anonym_autor a sú tam asi ako pár preto mi to príde divne prečo sa neopýtať či by som nešla

anonym_35808f
3. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a sú tam asi ako pár preto mi to príde divne prečo sa neopýtať či by som nešla

@anonym_autor a co takto namiesto dohadov, kto tam ide a nejde a kto je "asi" par sa ho spytat "'Misko prosim ta preco si ma na tu chatu nezavolal s vami, trosku ma to zarazilo."

anonym_33490d
3. aug 2026

@anonym_autor tu je to bud,alebo....Ste spolu 4 roky,na jednej strane pochopim,ze clovek chce travit cas aj mimo partnera,uz nie ste na zaciatku,kedy ste spolu vkuse boli na sebe nalepeni.Skratka chce byt aj bez teba a ty si to nevies predstavit,lebo tebe staci len on a nemas potrebu si tvorit svoje akcie so svojimi ludmi.A ze ta nezavolal?mozno mu partia povedala,neber ju,vzdy je ticho,mozno len chce byt troska aj bez teba,mozno ta volaval a bola si otravena a ked si aj sla,nerozumeli ste si a len si tak sedela.Mozno mozno mozno.Treba sa jeho spytat narovinu,preco ides na chatu bezo mna?take jednoduche a pritom,tu spravnu odpoved ti da len on a keby aj klamal,to vidis,vycitis....Je uplne jedno,ako to mame my,ci by sme sa bali a ziarlili,alebo ho nechali ist,v konecnom dosledku,on pojde i tak a bud s tym,ze ma fajn babu,ktora nerobila problemy kolo toho,alebo odide a rad znechuteny,ze doma je histerka a podozrievacka.Tvoje pocity su vporiadku,no tu by som pouvazovala,ci to ma zmysel aj do buducna.Nemusi ist o nic zle,skratka ste spolu dlho,mate vazny vztah a teda zije aj zivot,tym chcem povedat.Predstav si vztah/manzelstvo,kde ste spolu dajme tomu,10/20 rokov,fakt si myslis,ze ten clovek po tvojom boku bude len pri tebe?Je uplne normalne,ze vo vztahu travia ludia cas aj mimo seba.Ak ty taka nie si,treba si najst sebe rovneho,cloveka,ktory bude ako ty a nebude mat potrebu niekam lozit,ale bude len s tebou,max rodinou.A to nepisem ironicky.Dnes su to 4 roky,chce chatu,mozno za 10 rokov spolocnu dovolenku s chalanmi a pod.Tam uz nastupuje,ci verime,alebo neverime a ci takeho partnera chceme.Ja som mala exa,ktory nemal potrebu travit cas s nikym inym okrem mna.Na zaciatku som to zrala,no po rokoch ma to ubijalo.On nechapal,ze chcem ist do kina s kamoskou,ze preco nevolam aj jeho?ved ideme predsa len na film,tak preco mi vadi,ze tam ma byt aj on?akoby som vo vztahu nemala pravo byt aj trosku sama s niekym inym.Alebo sme mali stretavku zo zakladky na chate,tiez cely bez seba,ze pojdem bez neho (nesla som napokon).Tu nebol problem v tom,ze som nejaka nevernica a ze chvile,ktore som chcela byt bez neho hned mali znacit sex s inym.U neho nebol problem,ze by bol nejaky magor ziarlivy.Tu bol problem,ze on bol introvert,doma sed,filmiky,tulenie,vkuse vsade spolu,ja som potrebovala aj nadych a ist niekam aj bez neho.Ukoncila som to.naozaj nestaci len obalenie vztahu do nazvu-rozumieme si.Nie,nerozumiete si,on chce to,ty zas hento.Tebe staci on,on chce sa aj vyzit mimo teba.Otazne je,ci je to nevinne a len ma nejake plany aj mimo teba,alebo ozaj mu ide o to,vrznut si.Tu ti tu spravnu odpoved nik neda.

katarinka963
3. aug 2026

@anonym_autor ty ho púšťať? On je tboj majetok? alebo je nesvopravny

autor
3. aug 2026
@katarinka963

@anonym_autor ty ho púšťať? On je tboj majetok? alebo je nesvopravny

@katarinka963 Nie, nie je môj majetok. Rovnako ako ja nie som jeho. To ale neznamená, že vo vzťahu nemôžem mať obavy alebo povedať, ako sa cítim

anonym_5cda17
4. aug 2026

@anonym_autor Normálne je to vtedy, ak vám to OBOM vyhovuje. Ak sa to tebe nepáči a uráža ťa to, tak to normálne nie je a nie ste kompatibilní. V tom prípade máš na výber:
1. priateľ ťa zoberie so sebou
2. ideš aj ty niekam na dovolenku s iným kamarátom (len aby vám zostali € a čas aj na vaše spoločné dovolenky)
3. tvoj priateľ nepôjde nikam bez teba, "zakazes" mu to
4. nájdeš si iného priateľa s rovnakým nastavenim ako máš ty
5. budeš sa celý život zozierat pri takomto nekompatibilnom priateľovi
6. necháš si na MK vtlct do hlavy, že to je v poriadku a že si stíhačka a máš chodiť psychologovi

anonym_dc8347
4. aug 2026

Máme spoločných priateľov, ja mám svojich priateľov, on má svojich priateľov. Bežne ide on s kamošmi na chatu, na trip, ja idem s mojimi kamošmi na chatu ( a sú tam aj muži, alebo na festival. A potom chodíme spolu. Nie sme spolu 24/7 a nemáme guľu na nohe.

anonym_559063
4. aug 2026

@anonym_autor tak sa ho opýtaj, že ako to že idú aj iné ženy a to nevadí, ale ty by si vadila?

sense
4. aug 2026

To že ide s kamošmi ok, ale teba ako partnerku nezavolá ale kamarátku áno? Divné. Je to len jeho kamarátka či patrí do partie

anonym_05f818
4. aug 2026

Komunikuj hlavne s partnerom. Spýtaj sa, prečo Ťa nevolal, povedz, že sa Ťa to dotklo. Možno mu to proste len nedošlo.
S manželom sme spolu dlho, 28 rokov, radi spolu trávime čas, ale radi trávime čas aj s kamarátmi, či už spolu alebo každý zvlášť. Vždy to tak bolo, aj keď sme boli spolu krátko. Moji rodičia to tiež tak mali a majú.
Ešte mi napadlo, syn, už dospelý, má partiu cez spoločnú záľubu, kde je asi 8 chlapcov a 2 dievčatá. Keď idú ako "jadro" partie, idú títo desiati spolu a partneri nejdú. A podľa mňa to proste ani netreba deliť, že chlapci a dievčatá, muži a ženy. Proste partia kamarátov.

anonym_aa9b70
4. aug 2026

@anonym_autor chodím na chatu s kamoškami, partnera neberiem pretože je to dámska jazda. Nie je pes, že nevydrží doma sám a musím ho všade ťahať so sebou, úplne bez problémov mi povie bav sa, uvidíme sa o dva dni. Čo by mi prišlo divné je tá kamoška, nevolala by som si na chatu kamoša, keď tam partner nie je, vadilo by im keby on ide na chatu s kamošmi a je tam nejaká baba. Pokiaľ by to bola frajerka niekoho ok, ak je to priamo kamoška tvojho vyvoleného, bolo by mi to divné. To, že teba nevolá je preto, že by si sa tam nudila a asi ani jeho kamoši si s tebou nemajú čo povedať.

anonym_df0c6c
4. aug 2026

Nie som jeho prívesok takže chodí aj sám. Má kamarátov, kamarátky, stretávajú sa viac-menej všetci spolu väčšinou v meste na káve/pive. Občas idú na chatu, výlet, koncert. Výnimočne sa pridám aj ja ale musí byť vhodná situácia. Minule mali posedenie v kaviarni kde je super detské ihrisko, jeho kamarátka brala syna tak som šla aj ja s dcérou. Tak isto mám aj ja svoje kamošky, on sa mi tam tiež netlačí.

katarinka963
4. aug 2026
@anonym_autor

@katarinka963 Nie, nie je môj majetok. Rovnako ako ja nie som jeho. To ale neznamená, že vo vzťahu nemôžem mať obavy alebo povedať, ako sa cítim

@anonym_autor tak potom sa nespravaj ako by ten majetok bol. On nepise, ze ti on dovoli, tak ako ty pises, ze ty ho púšťať. Nechaj ho dýchať a nebud stihacka

Strana
z2