icon

Je normálne, že po hádke nekomunikujeme aj 2 dni?

liciis
28. aug 2026

Je to normalni? Kdykoliv se pohadame tak se proste nebavi. Vcera jsem se mu i omluvila a nezajem. Rekl ze jeho pohar uz preteka. Se svoji ex se pry nebavil i tyden 🙂
Jenze nase hadky vznikaji z toho ze ja jsem citliva a on vzdy vsechno rekne na plnou hubu. A on si z toho dela legraci ale ja to veznu vzdy vazne a zamrzi me to a urazim se. ( on je strelec a ja vaha ) no a jako me ubiji ze se spolu nebavime ze on je urazeny. Proc to dela? Proc proste nerekne jo dobre omluvila ses tak se bavime dal… 😀😀 jakoze bych za nim dolezala a porad se doprosovala ? Urazeny,ego ma,a za vsechno muzu jen ja.
Ale ze jsem vstavala ve 4 hodiny do prace. Dosla domu a sla mycku vybrat a vsechno a on me rekne ze mam mastne vlasy a jsem spocena jako kdybych varila v jidelne. ( byla jsem umyta a vlasy jsem mela mastne ale nestihala jsem) tak sem rekla vis cl? Ok muzeme si to ted tyden vymenit. Ja dojdu z prace dom budu si delat svoje a ty budes letat a varit okolo domacnosti. No a pak uz jela hadka. Ja jsem uz byla fakt unavena vstavala jsem nekolik dni tak brzo a do toho jeste sem byla citliva ( prichod MS)
No a po hadce jsem se dosla za hodinu omluvit a on rekl ze to delam vzdy a jeho pohar preteka.
Fakt jsem debil ja? Nebo nejak nechápu o co mu jde

Strana
z3
anonym_141841
29. aug 2026

On nie je strelec a ty vaha. On je chuj a ty hysterka. Uz davno ste mali byt od seba. Naco ho obskukujes? Je telesne postihnuty?

anonym_bd378a
29. aug 2026
@anonym_ce389e

@liciis tečka ,alebo decká.

@anonym_ce389e presne na toto som myslela aj ja. Ale to bude asi tečka, čiže bodka. 😄

anonym_58ac24
30. aug 2026
@anonym_ce389e

samozrejme že chyba je aj v tebe. minimálne preto že s týmto človekom ešte STÁLE si. On sa nikdy nezmení. Je to jeho povaha. Takto bude reagovať stále.
To že ty si váha a on strelec s tým nemá vôbec nič spoločné.
Na tvojom mieste by som pozerala ako z tohto vzťahu vycúvať. Inak budeš trpieť donekonečna.
zmena nepríde z jeho strany NIKDY.

@anonym_ce389e
Ja sa vždy pobavím,keď aj pri bežných a banálnyvh veciach tu časť zúfaliek,bez akýkoľvek znalostí,okamźite radia- odíď,rozveď sa ,opusti ho... a pod.,no chcú ,aby dotyčná spadla no podobných sračiek ako spomínané zúfalky.A grupuje sa ich tu požehnane...však?

Strana
z3