icon

Je normálne, že po hádke nekomunikujeme aj 2 dni?

liciis
28. aug 2026

Je to normalni? Kdykoliv se pohadame tak se proste nebavi. Vcera jsem se mu i omluvila a nezajem. Rekl ze jeho pohar uz preteka. Se svoji ex se pry nebavil i tyden 🙂
Jenze nase hadky vznikaji z toho ze ja jsem citliva a on vzdy vsechno rekne na plnou hubu. A on si z toho dela legraci ale ja to veznu vzdy vazne a zamrzi me to a urazim se. ( on je strelec a ja vaha ) no a jako me ubiji ze se spolu nebavime ze on je urazeny. Proc to dela? Proc proste nerekne jo dobre omluvila ses tak se bavime dal… 😀😀 jakoze bych za nim dolezala a porad se doprosovala ? Urazeny,ego ma,a za vsechno muzu jen ja.
Ale ze jsem vstavala ve 4 hodiny do prace. Dosla domu a sla mycku vybrat a vsechno a on me rekne ze mam mastne vlasy a jsem spocena jako kdybych varila v jidelne. ( byla jsem umyta a vlasy jsem mela mastne ale nestihala jsem) tak sem rekla vis cl? Ok muzeme si to ted tyden vymenit. Ja dojdu z prace dom budu si delat svoje a ty budes letat a varit okolo domacnosti. No a pak uz jela hadka. Ja jsem uz byla fakt unavena vstavala jsem nekolik dni tak brzo a do toho jeste sem byla citliva ( prichod MS)
No a po hadce jsem se dosla za hodinu omluvit a on rekl ze to delam vzdy a jeho pohar preteka.
Fakt jsem debil ja? Nebo nejak nechápu o co mu jde

13uzivatelka11
28. aug 2026
@anonym_f26d3b

@liciis ja v tomto bude v opozicii... chlap chce mat klud... ak citi, ze "sa zbytocne hadate" (proste, ze by to nemuselo nastat ta situacia), tak si skor myslim, ze tym nebavenim sa uz pripravuje na rozchod (ak nemate nejaky extra pevny a dlhy vztah)... ak ano, tak sa s tym vnutorne vysporiadava a ver mi, ze trpi...
Lebo proste nechapeme, ze preco sa mame zbytocne hadat... unavuje nas to a frustruje...
Nevieme teda ale detaily ani rozsah (a priklady... urcite zalezi, ci je to "uz prilis")

@anonym_f26d3b tak on ju najprv urazí, s prepáčením hovno doma urobí a on chudiatko ešte trpí, že si nenechala autorka skákať po hlave?

sevrin
28. aug 2026

@liciis ospravedlnila si sa mu, tým si ho dostala na koňa. Už ho ťažko z neho zhodíš.

liciis
autor
28. aug 2026
@sevrin

@liciis ospravedlnila si sa mu, tým si ho dostala na koňa. Už ho ťažko z neho zhodíš.

@sevrin takze co mam ted delat?🙂😀 ja jsem to chtela vyresit v dobrem. Prptpze jsem na neho vyjela ja. Tak jsem se omluvila jako spravny clovek. Ze to on neprijmul je jeho vec. Ale co bude dal?? To mam cekat az se pan odurazi?

kitycat
28. aug 2026
@liciis

@sevrin takze co mam ted delat?🙂😀 ja jsem to chtela vyresit v dobrem. Prptpze jsem na neho vyjela ja. Tak jsem se omluvila jako spravny clovek. Ze to on neprijmul je jeho vec. Ale co bude dal?? To mam cekat az se pan odurazi?

@liciis si, bohuzial, nechapava...

Jemu toVYHOVUJE. Vyhovuje mu, ze tam skaces ako handra lebo ved ked sa dievca nastahuje ku chlapovi, tak ako sa odvdaci? Preberie vseeeetky domace prace. Zadocek mu este neutieras?

Miesto umyvacky si umy vlasy, cisty tanierik si vybwrie aj z umyvacky no nie???

Si tam lebo sama najom neutiahnes, ale on ta casom posle do kelu lebo si najde taku s ktorou ho bude bavit novy sex... ty si uz okukana... lasku ti kedy vyznal naposledy?

crazy_cat_lady
28. aug 2026

Kokos dievca, mas sa s nim rozist, co mas 15, ze nevidis, ako sa k tebe chova? 🤦

anonym_ce389e
28. aug 2026
@liciis

@anonym_f26d3b jenze on je takovy uz i drive ne jen ted ze se nebavi 2 dny 😀😀 a kdyz mu reknu podme si promluvit a chovejme se oba normalne. Tak me rekne ze on se normalne chova. Ani nema trosku usili se zmenit. Za vse muzu ja a tecka.

@liciis tečka ,alebo decká.

mmooly
28. aug 2026
@liciis

@mmooly to je neskutecne chovani vuci druhe osobe. Vem si to z jine stranky. Tobe by to bylo prijemne? Kdyby se tva partnerka s tebou 3 dny nebavila ???

@liciis nebolo, určite nie - ale nedá sa to ovládnuť, proste to príde a aj keď si poviem, že už to nebudem dlho takto ťahať, nejde to, nevyjde zo mňa ani hlások

anonym_ce389e
28. aug 2026

autorka, to je posledný chlap na planéte? Lebo on bude takýto aj pri 120 frajerke. koľko máš rokov že sedíš pri takomto natvrdlom truľovi. ????

liciis
autor
28. aug 2026
@mmooly

@liciis nebolo, určite nie - ale nedá sa to ovládnuť, proste to príde a aj keď si poviem, že už to nebudem dlho takto ťahať, nejde to, nevyjde zo mňa ani hlások

@mmooly a proc ??? Co tim chces dokazat?? A co mam jako ja tedka delat? Jakoze cekat a drzat hubu??? Nebo co!!!

13uzivatelka11
28. aug 2026
@liciis

@liciis prosím ťa nájdi si dáku kamošku čo ťa dobre prefacka, alebo si zaplat dakeho terapeuta čo ti trocha zdvihne sebavedomie. Za čo si sa mu ospravedlnila? Za to že ťa on prvý začal urážať? Popritom ako mu skáčeš okolo zadku? Alebo trp v takomto vzťahu ale nepíš už verejné na internet že chces radu, keď ju aj tak neprijes, lebo sa ti nepáči, že sa ti niekto snaží otvoriť oči.

anonym_ec9ab3
28. aug 2026

Toto robil otec mame. Čím bol starší, tým viac bolo treba okolo neho chodiť po špičkách, každá maličkosť spôsobila, že sa urazil a ona ho musela opakovane doslova prosiť, kým veľkodušne postupne povolil. Nechápala som mamu, že si to nechá, brala som to tak, že nemá žiadnu sebaúctu. Keď som bola v tínedžerskom veku, začal to robiť aj mne, ale ja som si to nevšímala, kľudne sme sa nebavili aj niekoľko dní, až ho vždy nakoniec namiesto mňa mama odprosila. Môj vzťah s otcom ale kvôli tomu bol celkovo na bode mrazu. Spätne keď na to pozerám, bolo to psychické týranie, on sa tým staval do riadiacej pozície, aby sa všetci správali podľa jeho želaní, a aby náhodou nechceli presadiť svoje názory alebo predstavy.

anonym_9948ce
28. aug 2026
@liciis

@mmooly a proc ??? Co tim chces dokazat?? A co mam jako ja tedka delat? Jakoze cekat a drzat hubu??? Nebo co!!!

@liciis čo tu vyskakuješ?Vyskakuj si doma na toho svojho debila!!!

anonym_0c4efb
28. aug 2026

@liciis To neni znamenin, ale povahou. Moj sa tiez vie oduvat aj 2-3dni alebo sa tak dlho hadame. Asme uplne ine znamenia ako vy. Bud sa normálne porozprávate alebo rozidete alebo jendoducho sa to naucite znasat v zmysle, že ste take povahy a nebudes si z toho ty nic robit. Ja, ked je taky stav, idem si svoje, mam svoj klud. Beriem to ako cas navyse pre seba.

crazy_cat_lady
28. aug 2026
@liciis

@liciis rozist sa s nim 🤦

anonym_d2a165
28. aug 2026

@liciis trestanie tichom je pre mňa neakceptovateľné. Mala som bývalého ktorý toto robil. Neakceptujem to a nikdy nebudem. Našťastie manžel taký nie je, je normálny ale keby som si mala teraz hľadať partnera a zistila by som že toto robí tak hneď u mňa skončil bez milosti. Takéto týranie psychické by som neakceptovala. Dospelý človek má vedieť komunikovať a nie trestať partnera tichom. Są čudujem že to toleruješ ale je to tvoja vec a tvoj život 🤷

anonym_066578
28. aug 2026

Je to narcista a od takych sa uteká!
Tresta ta tichom, pasívna agresia, urážky, ponižovanie, znevažovanie-“mastné vlasy a spotená akoby si robila v jedálni”
Keď by si za nim neprišla a neprosila ho kľudne vydrží i týždne
Pozri si na YT videa od Dvořáka určite ho v tom nájdeš
A utekaj čo najrýchlejšie lebo ťa psychicky rozloží.

anonym_048afc
28. aug 2026

@liciis tento vztah nema buducnost a z teba bude troska, ak toto coskoro neukoncis

sense
28. aug 2026
@liciis

@liciis vidíš už ho ospravedlňujes. A berieš vinu na seba. Ale spýtam sa ťa inak keďže zjavne nechceš videmiet pravdu a okrem toho že sa tu vyzalujes neurobíš nič iné. Vyštartovala by si po ňom aj keby ti to o tých mastných vlasoch a o Tom že si spotená nepovie? Prečo nevybral tu umývačku on,keď bol zjavne už doma. Aj vtedy by bola hádka, že ty prídeš a umývačka je vyložená a ty si dáš v kľude sprchu a zdriemnes si?
A nie nemá to nič spoločné so znamením, aj keď môj podobný ex bol tiež strelec. Ale terajší partner je tiež strelec a nikdy si toto nedovolil.

sense
28. aug 2026
@anonym_f26d3b

@liciis ja v tomto bude v opozicii... chlap chce mat klud... ak citi, ze "sa zbytocne hadate" (proste, ze by to nemuselo nastat ta situacia), tak si skor myslim, ze tym nebavenim sa uz pripravuje na rozchod (ak nemate nejaky extra pevny a dlhy vztah)... ak ano, tak sa s tym vnutorne vysporiadava a ver mi, ze trpi...
Lebo proste nechapeme, ze preco sa mame zbytocne hadat... unavuje nas to a frustruje...
Nevieme teda ale detaily ani rozsah (a priklady... urcite zalezi, ci je to "uz prilis")

@anonym_f26d3b ono chlap ktorý chce mať kľud a nechce sa "zbytočne hádať", nebude rýpať do partnerky že je spotená potom čo príde utahana z práce a prvé čo začne robiť je poriadok miesto toho aby si oddýchla.

anonym_6d6815
28. aug 2026

@liciis mne to príde ako citové vydieranie. Vznikne hádka, ty sa ospravedlníš, on si nič neprizná a mlčaním a urazenosťou ťa chce držať v pocite, že vina je len na tvojej strane. Nedospelé, sebecké. Neznášam u chlapov chovanie, že žena nemá právo byť unavená a podráždená, aby sme okolo nich lietali lebo im vadí že šuchoceme nohami a nesťažovali sa na nič, lebo oni majú toho v robote veľa. Ja by som mu povedala, že ach sa nechce rozprávať a hrať urazené decko, nech ho hrá inej. Nemá 5 rokov.

anonym_676552
28. aug 2026

Co mas robit? Mas ho poslat do prdele. Najdi si vlastne byvanie, osamostatni sa a nech sa zduva, kolko chce. Tym, ze za nim doliezas, tak ho v tom spravani len podporujes. Vidi, ze to ma efekt a ze vzdy prilezies a on je spokojny, ze vyhral. Tym tichom ti chce ublizit a dosiahnut svoje a ty mu umoznujes, aby sa mu to darilo. Pohadala si sa s nim opravnene, takze to nebolo na tebe, aby si doliezala za nim, mal prist on s ospravedlnenim za tebou.

earlgrey
28. aug 2026

Aha, on je narcista a neviem aký debil, ale že autorka je precitlivená, uráža sa ako malé decko, tak to už je v pohode. Ok, tá poznámka o mastných vlasoch možno bola prehnaná, ale tak žena, staraj sa o seba. Myčka a neviem čo počká. Ideš do sprchy ale vlasy neumyješ? a možno si aj smrdela ..neviem ako je to možné, keďže si podľa svojích slov vyšla akurát zo sprchy...ale to je jedno...ok, dajme tomu, že to prehnal...ale isto toto nebolo prvýkrát kedy si sa urazila a odula jak decko kvôli nejakej somarine, vybuchla si, začala hádku atď. tak proste pretiehol pohár trpezlivosti ..ty sa mu vážne čuduješ? lebo ja nie...mať doma hysterku, citlivku, nadúvačku a urážlivú ženu nie je žiadna výhra. A je mi jedno, či sa do mňa pustíte alebo nie, ale vždy za všetko môžu len muži, vždy, však? 😂

loliki
28. aug 2026
@liciis

@flofli jenze to je asi jeho ego. Ze ja se hned urazim a nastvu. Ano vim to. Ale on ma nekdy takove kecy twl. Ze me to nekdy i rani.

@liciis Je ti jasné, že nepasujete k sebe. On ťa zraňuje dvojnásobne, najprv slovom a potom tichom. Vieš, že si citlivá a vieš, že na svete je cca 9mld ľudí. Určite sa nájde aspoň jeden a myslím si, že aj viac, ktorí ťa nebudú takýmto spôsobom zraňovať. Partnera si nehľadáme z masochizmu, aby nám mal kto ubližovať. To je potom lepšie zostať sám. Zdvihni kotvu a hľadaj tichšie vody. Ty si ako ľoďka na brehu, ktorú najprv udrie vlna z jednej strany a narazíš na tvrdú skalu z druhej strany. Ľoďka je však krehká, nečakaj, kedy sa doláme. ❤ Zaslúžiš si viac lásky.

anonym_41a7c1
28. aug 2026

@liciis mala som takého partnera a bolo to hrozné.. trestanie tichom, nešlo nič vykomunikovať

2691
28. aug 2026

@liciis áno, je to normálne u ľudí, ktorí manipulujú a psychicky terorizujú. Prečítaj si články o narcistickych črtách a pochopíš.
Jeho ex to pochopila.
Myslím (dúfam), že budeš jeho ďalšou ex....

2691
28. aug 2026
@liciis

@negymama a presne tohle je normalni chovani. Pohadat se. Vyrikat si to a bavit se. A ne se nebavit. Vis jak se citim? Jako kreten. A jeste jsem v jeho byte a nemam kam jit. 🙂🙂🙂

@liciis toto j

Ako to, ze nemáš kam ísť? Ušla si od rodičov?
Tak to preglgni a vráť sa domov, alebo do podnájmu.Predpokladam, že si zamestnaná a nevyuzivas sponzora.
Z tohto mračna nezaprší.
S takýmto človekom sa žiť nedá.
Nikdy sa nezmení.
Nech to plávať.....
Uľaví sa ti.

klara546
28. aug 2026

Neviem si predstaviť tak žiť. Nedokazala by som sa s mužom pohadat a potom ešte vôbec spolu žiť.

2691
29. aug 2026
@liciis

@negymama a presne tohle je normalni chovani. Pohadat se. Vyrikat si to a bavit se. A ne se nebavit. Vis jak se citim? Jako kreten. A jeste jsem v jeho byte a nemam kam jit. 🙂🙂🙂

@liciis prečítaj to ešte raz. Napísala som, že je to normálne pre ľudí, ktorí sú manipulativni a narcistickí..... skrátka, že je to debil ..... NIKDY sa nezmení

2691
29. aug 2026
@liciis

@anonym_083397 tak ty mas holka pravdu 🙂 ja ho miluji. Ale to ze we nebavime me vnitrne nici a depta. A citim se uplne menecenna. Vzdy jsme se normalne pohadali tak snad si o tom promluvime a budeme se bavit ne? Ja jsem se mu uz omluvila. To mam za nim chodit a kleknut si na kolena???? Timhle chovanim se mo zhnusuje. Jenze on si mysli ze jeho chovani je ok. A on nebude zamnu dolezat jako ostatni chlapi a na co sem byla zvykla!!!

@liciis a tí ostatní muži, čo dolézali za tebou po kolenách boli tiež debili, alebo prestali sponzorovať?

sandria
29. aug 2026

Jeho reakcie niesú tvoja vina, nemala by si sa ospravedlňovať. Skús si vypočuť a pochopiť s akým človekom si vo vzťahu a že niekedy sa to zmeniť jednoducho nedá https://www.facebook.com/share/v/1cJzJVbZpj/?mi...