Je normálne, že sa priateľ baví s kamarátkami?
Niesme ešte spolu ale riešime sa zoznámila som ho so synom aj s mojimi kamoskami najlepšími 🙂 nejdem na ro rychlo už mám predsa iný rozum keď mám dieťa a on sa začal stretávať s mojimi kamoskami 🙂 a ide s nimi na welnes víkend 🙂 oni ho volali je to pohode ? Jedna z nich ma priateľa a ten bol tiež nahnevaný píšu si cez sociálne siete… je to normálne ? Či ? Preháňam už sa nechcem sklamať
Ja keď počujem "riešime sa" .. to je ako 15 roční čo sa stretnú v dedinskej krčme 😀
A inak, asi ste sa už doriesili, keďže tvoj nádejný partner išiel obšťastniť tvoje kamošky. Dobrá partia ste 😂
A to že máš syna ti bráni slopat? 🫢🥳
Nooo, napadlo ma, že keď oni idú s tvojim priateľom, ty choď na ☕🍰 a kamošky frajerom. Možno zistíš veľa veci, o ktorých ani netušís, vďaka kamoškynemu frajerovi, ktorý sa možno rozhovori. Možno by ste mali sadnúť do auta a vyraziť za nimi len tak, na prekvapko všetkých 🫣😉👍.
@sleepy_joe tak ani ty to nebudes mat v hlave v poriadku ked si to nevies domysliet, tolko k tomu. Ci chces byt len zaujimavy?
Chlap ktorý ide na ozran párty nie je skutočným mužom.
@dextersk prečo?? Ja si myslím, že on má niečo pravdy. Podľa prítomného prejavu si vieš predstaviť celkovu inteligenciu autorky.
ked uz sa stretavate 2,5 roka a este nie je priatel, tak uz ani nebude :D :D
Wellnes nebude len o chlaste ..bude tam aj sex...tak že máš už iste čo bude ..
@lintu píšeme si že sa Lubime trávime spolu veľmi veľa casu ale to je na dlhé debaty
@stanulienkat ja mám rozumu dosť písala som to v rýchlosti ja niesom už z tých čo by chodili každý víkend niekde na zabavu a odkladala malého kade tade 🙂
@margotka17 ja taká nedokazem byt…😂
@dankabg nebráni chodím sem tam s kamoskami na drink ale na celý víkend piť ma neťahá
Tak nechoď. Chalanisko vyššie nie je tvoj frajer ani manžel, môže ísť kam chce a s kým chce.
Aj kamoskin muz to tak robil. A s polovicou aj spaval
Tak ked nie ste spolu, tak co riesis? Vsak ak sa natahujete taku dobu, tak najskor skonci s nejakou inou kamoskou, s ktorou sa zabavi lebo nema zavazky.. proste bud ten vztah nevztah posun niekam, alebo sa na to vykasli a nech si robi co chce... a inak svetove kamaratky mas :DDD to si neviem ani predstavit
Hmm, ja som teda dost benevolentna, ale toto by sa mi nepacilo. Ani od kamosiek, ani od niekoho, kto mi pise, ze ma lubi.
Autorka, skusila si povedat potencionalnemu frajerovi, ze s tym nie si uplne stotoznena? Ako sa vyjadril? Ak Ti nieco vadi, treba to povedat, inak zbytocne dochadza k nedorozumeniam.
Nie zakazat ani robit sceny, len povedat, ze s tym nie si uplne ok. A uvidis ako zareaguje.
Treba sa zbavit vsetkych co si vymenovala v tvojom prispevku a hladat inde.

Nie ste spolu ani nebudete. 2,5 roka riesenia”” je asi len v tvojej hlave ked spolu stale nie ste a on chodi na wellness s tvojimi kamkami.
Neverim ze toto nie je dalsia vymyslena tema.