Je normálny prístup svokry na oslave?
Baby stala sa taka vec. Svokra mala 50. Velka oslava kde bolo kopec ludi. Svagor nal doletiet v den oslavy z Irska.Skuoy, lakomy stary mladenec si nielenze nezacvakol taxik ani len dialnicnu nekupil. Oslava zacinala od 13:00. Svokra zacala rano v den oslavy vyvolavat muzovi nech ponho ide ona staremu mladencovi vybavuje podotykam odvozy… Muz jej nato a co poviem ? Cize muz sa oddrbal od pol2 do pol5 na letisko. Na oslave sme boli hodinu a pol. Kedze sme isli domov lebo mame male babo a muz bezomna nechcel ostavat aj tak sme uz mali pokazeny den. Ja nanu mam tazke srdce co je toro za svinstvo aby vlastneho syna doslova vyhnali z takej islavy? Vedela ze budeme kratko🤦♀️Topka je ze kazdy bol nabaleny jedlom len nam v pondelok volala muzovi ci “Ma” doniest kolace?stvordnove??! Wtf? Som ja debil ze sa hnevam?!! Muz navyse je unich za otroka na pracu akurad
@zuzanockamt Ano 😁, tolko vela argumentacnych failov, ze clovek rozmyla, ci ma pred ocami cervene sukno, ci jej mlieko udrelo a stratila usudok 🙈.. a teraz, ak to je skutocna zena, co teraz ten jej chudak muz 🙈.. uz tyzden chodi okolo do bleda nastratej zeny, lebo po hodine a pol museli z oslavy kvoli nervoznemu babatku odist (ci by vydrzalo toto nervozne babatko byt na oslave 6 hodin je otazne) a na vine je ako vzdy - svokra 😁
@zuzanockamt no urcite takeho vyhrala by som
Miss prva dama najhorsieho lakomca na Sk
@dadis niw koli babetku kói tomu dwmwntovi sme tam mohli byt od 13:00
Nie na chvilu
A to by babatko nervozne nebolo? 😅
@dadis ty sa smejes ale keby sa stalo tebe tiez by si bola nervna a ked povies nie klames
A aky tróolo som ktoto je ?
@dadis nie nebolo ale po celom dni na oslavu pred spankom
Na noc ano
Baby tu už napísali všetko. Po Tebe sa nedá čítať. A že má jeho neschopný brat milióny na účte?Ty máš prístup k jeho internetbanking, že to vieš?Ak je taký neschopný, len ťažko môže byť milionár.😆Tu niekde je podstata celého problému😉
Ved nikto vas z tej oslavy nehnal, len vy. Ak by ste tam boli od 13 a dieta ti o 14:30 takto jaci, tak tiez ides domov?
@enmery ma miliony ved vykupuje avokrovcom dary rakto si ixh kupuje a ma vsetko ospravedlnene ze nic nerobi ze je drzy atd
@dadis nejacala by neisla by spat
Lakomec, co kupuje svokrovcom dary 🤣🤣🤣
@dadis ano len im nkomu inemu bratovi naamu dietatu nie ani inym z rodiny babke atd nie
@dadis Apropo musi lebo ai takto vylepsuje kredit a zapcha im uta ked je drzy
Aj ja veľa kupujem mojím rodičom a milionárka nie som. Odkedy lakomec neschopný kupuje toľko darov.😄 Ťa klepne od zlosti, sa upokoj. Možno z Teba je to bábätko take nervózne.
@aurora33 no ane pravda? Vwd mal kupit sby rychlejsie dosli toje na plac nie smiech
@enmery Citaj vysie prexo im kupuje a len im
@dadis nie koli darom koli tomu aky je drzy a sebecky mylsi si ze moze vsetko a sa pomne zneho zosrať
@dadis nwobracaj kartu dosli argumenty ze mam pravdu tak trepes bludy
Aku pravdu? 🙈😅 Srandujes?
@dadis dámy (nedá mi) neprehánate to s tým výsmechom?
@misiak7777 Asi aj ano, mas pravdu. Ale mne to ani nepride skutocne..pride mi to ako prispevok trolla..
@dadis ako dievčatá nemusíte súhlasiť s autorkou, ale tie vaše posledné príspevky sú kurv.. cez čiaru. Ste dospelé ženy
Otravuje muza? A koho ma,ak nie brata? U nas v rodine je normalne,ze surodenci si pomahame. Nerobi nam problem vyzdvihnut brata na letisku. Velmi prehanas. Chapem,ze ti je nesympaticky,ale je to jeho brat.
@misiak7777 Tiež si myslím, že toto je čistý trololo, takže reakcie sú adekvátne autorkinmu štýlu.
@aurora33 stačí, nie si na základnej v klube "silných dievčat" ktoré si jednu podajú v kúte
@zuzanockamt a keď nie, nech aj skočí z okna s deckom?

@aurora33 no ty si prwomuta vaz slova ktore das na klavesnicu