Je normálny prístup svokry na oslave?
Baby stala sa taka vec. Svokra mala 50. Velka oslava kde bolo kopec ludi. Svagor nal doletiet v den oslavy z Irska.Skuoy, lakomy stary mladenec si nielenze nezacvakol taxik ani len dialnicnu nekupil. Oslava zacinala od 13:00. Svokra zacala rano v den oslavy vyvolavat muzovi nech ponho ide ona staremu mladencovi vybavuje podotykam odvozy… Muz jej nato a co poviem ? Cize muz sa oddrbal od pol2 do pol5 na letisko. Na oslave sme boli hodinu a pol. Kedze sme isli domov lebo mame male babo a muz bezomna nechcel ostavat aj tak sme uz mali pokazeny den. Ja nanu mam tazke srdce co je toro za svinstvo aby vlastneho syna doslova vyhnali z takej islavy? Vedela ze budeme kratko🤦♀️Topka je ze kazdy bol nabaleny jedlom len nam v pondelok volala muzovi ci “Ma” doniest kolace?stvordnove??! Wtf? Som ja debil ze sa hnevam?!! Muz navyse je unich za otroka na pracu akurad
Tak nerieš za neho... Musí si to on vyriešiť. Najvyšší čas, aby sa postavil sám za seba.
Autorka
Čo bude potom neriešiš? Čiže jasné, keď ju budeš potrebovať, pricupkáš.
Mal.si muz dat 2 poldeci a mal by pokoj.
@lucyk1992 povedal nie neostanem uz zrejme aj preto lebo mal nervy
@zuzanockamt nie nikdy som nepricupkáa a aj keby urcite nietak ze poserte sa mente plany ked idete dakde musite s mojim deckom ostat doma
@tykat presne tak alebo tak povedat
@zuzanockamt je v poriadku keď si aj tak mladý človek nenechá skákať po hlave. To že je mladá neznamená že bude držať hubu a krok
Ale asi si mu to nenavrhla, aby zostal, však? 😉
Dobre 😉🙂 Si mladučká, bez skúseností, nič odžité, dieťa malinké. Nech ti tá drzosť a nevychovanosť vydrží.
@lucyk1992 nenavrhla povedala hmed rano potom uz mal nery a nechcel
Po tom telefonate
@zuzanockamt aj tebe vyuzivanie ludi zrejmw eobis to iste
Decko mas mozno ty, ja mam deti.
Autorka
Nerobím. Sme veľmi súdržná rodina. Na oboch stranách. Pomáhame si súrodenci. Pomáhame rodičom, ako vieme (majú už svoj vek), vychovali nás dobre, teraz sa im to v dobrom vracia. Súrodenca nikdy neodmietneme.
Ženy skláňam sa pred vami že rozumiete čo autorka píše 😂 veď to si treba normálne domýšľať slová 😅
@animus Áno, katastrofálna štylizácia, rozhádzané písmená, chýbajúce písmená.
@zuzanockamt muza surodenec odmieta hockedy
Taze tak
@dadis je gay nix z toho
@zuzanockamt posem ako
Mobil
Skace
Ja som dvihala obocie uz pri tom "starom" mladencovi 🤣. Kolko ma? Ma vobec uz 30? A vlastne sa celkovo divim co citam, ale je to celkom zabava na vecer, namiesto filmu 🤣
Po prvé: Tvoj muž je nemý? Nevie sa ozvať?
Po druhé: viac výkričníkov sa nedá dať?
Prestimulovaná hysterka 😀😀
@elli333 tak.moze byt aj pokracovanie ked ma
Naseru nema 30 vyvaza sa ako kral ako principalko
@aurora33 aty si hypsterka
Je zabavna tato osoba 😁
Ja začínam mať pochybnosť, či to nie je trololo 🤔
Čo? 😀😀😀 ježin prepnutá ježibaba s nemým chlapom. Dobré kombo
Autorka
Ak nie si trololo, však ty máš teraz nervy, že si si nemohla zobrať švagra - gaya a starého mládenca s miliónmi? Prúser, že sa dieťa pošťastilo s bratom starého mládenca. Preto tak prskáš 😂😂😂
@zuzanockamt 😀😀😀😂😂😂😀 Ved toto. Nevydalo.

Tak mi chceš tvrdiť, že keby mu navrhneš, že nech on zostane ešte aspoň o pár hodín naviac, predsa je to oslava jeho mamy, tak povie nie, nechcem, nezostanem? 😁 Nejdem si svoje, len mi to príde zvláštne 😉😉