icon

Je normálny prístup svokry na oslave?

23. júl 2024

Baby stala sa taka vec. Svokra mala 50. Velka oslava kde bolo kopec ludi. Svagor nal doletiet v den oslavy z Irska.Skuoy, lakomy stary mladenec si nielenze nezacvakol taxik ani len dialnicnu nekupil. Oslava zacinala od 13:00. Svokra zacala rano v den oslavy vyvolavat muzovi nech ponho ide ona staremu mladencovi vybavuje podotykam odvozy… Muz jej nato a co poviem ? Cize muz sa oddrbal od pol2 do pol5 na letisko. Na oslave sme boli hodinu a pol. Kedze sme isli domov lebo mame male babo a muz bezomna nechcel ostavat aj tak sme uz mali pokazeny den. Ja nanu mam tazke srdce co je toro za svinstvo aby vlastneho syna doslova vyhnali z takej islavy? Vedela ze budeme kratko🤦‍♀️Topka je ze kazdy bol nabaleny jedlom len nam v pondelok volala muzovi ci “Ma” doniest kolace?stvordnove??! Wtf? Som ja debil ze sa hnevam?!! Muz navyse je unich za otroka na pracu akurad

natalka13
23. júl 2024

Nik nikoho z oslavy nevyhnal.
Tvoj muz siel na letisko dobrovolne. Dospely chlap nevie rodicom povedat ze mate iny program ako pracu u nich na statku?
Bud je srab alebo je mu tam lepsie ako s
tebou doma. B bude spravne.

natalka13
23. júl 2024

Inak tvoj slovnik, to je hodne niekoho kto akurat uci dieta rozpravat, 4ta cenova.🙈

isis234
23. júl 2024

@autorka, tvoj manžel nemá číslo na mobil svojho brata? Mal mu zavolať, že nemôže odísť z oslavy, nech príde taxíkom. Mama mu robí hovorcu?
Ak nevie odmietnuť, je to jeho problém

lizatko1009
23. júl 2024

Popravde? Mne by vadilo na mojej oslave mat takeho falosneho cloveka ako si ty...

miadi
24. júl 2024

Svokra poprosila svojho syna aby vyzdvihol brata . A tebe sa mala ospravedlnit za co ? Ze ti jej syn pokazil naladu Lebo nepovedal nie , ked si chcela , alebo ked Sam za seba nevie povedat nie ? Klames samu seba ,ze si sla na jej oslavu z ucty k nej . Keby si mala k nej uctu tak tu na nu nepeniš. Ale pekne do oci jej povies co ti vadi , Lebo ani srnky netušia ze tvoj muz isiel pre brata nasilu . Bola si nahnevana ze si prisla o par hodin party a nejake zbytky jedla a ked si bola na party Tak si bola miluša papuša ? Ved popros svokru nech vam postrazi babo cez vikend a niekde s muzom chodte sa zabavit. Teraz tu zbytocne riesis niekolko dni staru vec . Ty sa hnevas ze svokra si uzila svoju vlastnu 50ku party a ze tam mala svojich synov ? Lebo ty si zufalo potrebujes uzit party rodiny na ktoru tu len nadavas jedno pekne slovo nemas . Btw ak je tvoja svokra na MK tak sa tu raz dva identifikuje. Ked mas s niekym problem ries ho z oci do oci . Ale toto nie je problem ty a svokra Toto je problem- tvoj muz . Je svojpravny.

autor
24. júl 2024

@dadis agresivna niesom iba adekvatna k tvojej drziti oisat ak nechces viac nemusis papaa nahlasim ta

autor
24. júl 2024

@miriamzba presne a vedia ake je nase narocne no ich zaujimalo len aby syncek sedel um ori riti ze my mamw ztoho dna prd im bolo u riti

autor
24. júl 2024

@svetlonos dik ano mas pravdu

autor
24. júl 2024

@miadi ja som jej telefonovala ze mi to vadi ona mala
Ma za hovno neriesila zas volala muzovi ze ona nezohnala nikoho ci ide?? A ano vadilo mi to vten den bez dohody mi vyzvanat aj jemu zrana. Pytat nebdem nebola unas pri malej tri tyzdne ja pytat nebudem uz nikoho

autor
24. júl 2024

@lizatko1009 falosna je ona ze nam vzdy skazi koli necomu den a nebrala ohlad na nas e my mame aj male babo ze cudzi sedia na oslave len vlastny syn nie lebo stacilo dvihnut tel a skocil b ponho hockto ktoje svojpravny

3petka
24. júl 2024

@dadis presne tu je problém v žene.
@autorka mala si sa vyjadriť keď ti to tak vadilo, inak kľudne by som nechala muža na oslave. A nauč sa písať veď to sa nedá čítať.

autor
24. júl 2024

@3petka ty necitas hore ze aom s vyjadrila????? Vyjadrila!!!!!!!!ona ze ineho nezhanala teda jedneho suseda ktory nemoze a vzaperu zas volala muzovi ci to plati

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
24. júl 2024

Vzapeti

zuzanockamt
24. júl 2024

Autorka
Vzápätí 🫢

misiak7777
24. júl 2024

@aurora33 samozrejme, a ty si lietadlo 😉

autor
24. júl 2024

@zuzanockamt ja nemam cas stylizovat klavesnica blbne avsetko opravovat

dota6
24. júl 2024

Ja tu vidím po prečítaní zásadný problém. A to, že svokra ma nie jedného ale dvoch neschopných synov. Ani jeden nemá svoj vlastný názor a hlavu. Zrejme tam neprebehla dospelosť, chýba samostatnosť, schopnosť vyjadriť sa. Obaja sa spoliehajú na to, čo im nadiktuje nadriadená osoba. Spoliehajú sa na druhých. Smola autorky je, že si jedného z nich vzala.
Inak ja mám ukričané dieťa a bola aj na svadbe aj oslavách aj dávno po tom, čo prešla na jeden spánok. Vzala som ju na vzduch, ukázala nové veci :D vždy sa nejak zabavila a keď to bolo neúnosné tak domov. Ja ale oslavy extra neprežívam, zábava ma pre mňa inú podobu.

natalka13
24. júl 2024

Inak autorka mohla zobrat mobil a zavolat svokre, ze muz nikam nepojde, ked on nieje schopny. Ze chce byt na oslave.

miadi
24. júl 2024

Ale to Nebol vas den . Ta party bol jej den. Tvoj muz mohol povedat nie . Hocikto iny co nie je rodina by potreboval kompenzaciu za odvoz benzin atd . Rodina sa zvykne v normalne funkcnej rodine odviezt z letiska zadarmo. To ze svagor dava drahe darceky rodicom tiez neznamena ze je milionar ale ze je vdacny syn. Ved Snad ked pojdete na navstevu za svagrom tak vas na oplatku vyzdvihne z letiska on . Hlavne sa ukludni lebo babo potrebuje kludnu mamu. Ak je urevane tak ma bud koliky alebo reflux no aj nervozita rodicov nanho posobi negativne. Stoji to za to? Ked bude mat Niekto z tvojich rodicov party uzijes si to viac .

autor
24. júl 2024

@miadi nezvyzdvihne on nespfeeuje on nevie tamto a hento..nemala nam vyvolavat den pred preco nedala vediet skor?? Termin priletu vedela tri tyzdne. Nema kolik ani reflux ani nervozita mamy neznasa vela ludi pokope co ju vlacia po rukavh unavi ju to a dáej tu nebudem vysvetlovat predo moje dieta je unavene zo stovky ludi

autor
24. júl 2024

Nesoferuje

miadi
24. júl 2024

Tak potom by ste tam aj tak neboli x hodin s babom a stovkou ludi. Ty si nemala robit nic tvoj muz mal povedat nie . Uz ti to tu xx bab na 8 stran dookola povedalo a teba ta info stale nejde do hlavy , tvoj muz je nesvojpravny ?

anelehka
24. júl 2024

A akú chceš vlastne radu? Tu sa musí ozvať tvoj muž, nikto iný nemôže za neho rozhodovať, vybavovať. Ak sa bojí matke povedať,,nie" ty s tým nič nenarobíš. Nabudúce už viete, aké pomery majú v rodine, tak sa môžete dopredu pripraviť a prípadne mamke len tak medzi rečou povedať, nech dopredu zabezpečí odvoz pre syna z letiska tak, aby nemusel ísť tvoj muž.

dadis
24. júl 2024

@svetlonos Lenze toto bolo minuly vikend, ked ryanairu padli aplikacie, bolo dost meskani, takze sa to mohlo vyvrbit na poslednu chvilu. Treba brat autorkine reci o neschopnom starom lakomom milionarovi s rezervou. A nie z kazdeho letiska idu dobre spoje, takto prisiel aspon o 16:30 a nemohli ani svokra ani svagor ani autorkin mamzel vediet, ze z oslavy pojdu o 7 domov..

autor
24. júl 2024

@dadis ake meskanie ved letenku mal kupenu tri tyzdne dopredu let nemeskal a aj keby zas by nato doplatil muz ktory by trcal na letisku

autor
24. júl 2024

Spoje idu supwr tomi ver divne ze sa zastavas svokry aj svagra asi aj ty mas taky vyuzivacny pristup k ludom

aurora33
24. júl 2024

Uz si naučila muža rozpravat, či stále je nemý?

miadi
24. júl 2024

Aky vyuzivacny pristup ? Ved normalne sa mama opytala syna ci moze ist pre brata .. ked nechcel mal povedat nie . A zariadili by sa inak . Prepac ale ten neschopny milionar znie tazko uveritelne. Toto si musi so svojou stranou rodiny vyriesit tvoj muz ak to vobec riesit chce .

dadis
24. júl 2024

Ano, mam vyuzivacny pristup k ludom, my si v rodine pomahame, moj brat by pre mna rad isiel a aj ja pre neho. Radi sa takto "vyuzivame". Ved koho poprosim, ked nie mojich najblizsich?