icon

Je normálny prístup svokry na oslave?

23. júl 2024

Baby stala sa taka vec. Svokra mala 50. Velka oslava kde bolo kopec ludi. Svagor nal doletiet v den oslavy z Irska.Skuoy, lakomy stary mladenec si nielenze nezacvakol taxik ani len dialnicnu nekupil. Oslava zacinala od 13:00. Svokra zacala rano v den oslavy vyvolavat muzovi nech ponho ide ona staremu mladencovi vybavuje podotykam odvozy… Muz jej nato a co poviem ? Cize muz sa oddrbal od pol2 do pol5 na letisko. Na oslave sme boli hodinu a pol. Kedze sme isli domov lebo mame male babo a muz bezomna nechcel ostavat aj tak sme uz mali pokazeny den. Ja nanu mam tazke srdce co je toro za svinstvo aby vlastneho syna doslova vyhnali z takej islavy? Vedela ze budeme kratko🤦‍♀️Topka je ze kazdy bol nabaleny jedlom len nam v pondelok volala muzovi ci “Ma” doniest kolace?stvordnove??! Wtf? Som ja debil ze sa hnevam?!! Muz navyse je unich za otroka na pracu akurad

autor
24. júl 2024

@miadi on je fakt skutocny naozaj to takeho lakomca nenajdes na svete

autor
24. júl 2024

@dadis ale nie rano v ten den a vy sa poserte mente olany lebo JA idem domov prexo nevilala skor??

dadis
24. júl 2024

Autorka ja neviem. Ked to chce tvoj muz vediet, tak nech sa opyta. ON. A nie ty. Toto je zalezitost jeho a jeho rodiny. Darmo sa tu zavzdusnujes. Tvoja uloha manzelky je mat respekt k muzovej rodine a nie tu na nich kydat. Vie o tom tvoj muz? Daj mu to precitat a mozno sa prvykrat ozve, ze sa mu nieco nepaci!

komplikovana
24. júl 2024

Mila autorka. Ukazkova situacia pre tvojho muza, ako sa naucit poveday nie aj vlastnym rodicom. Teraz uz viete aky postoj ma svokra ku svojim synom. Viete aky je brat. Uz len ostava na tvojom muzovi naucit sa ako v takych situaciach reagovat. Nerieste uz aki su, ako sa zachovali, leno ich spravanie a povahy nezmenite.

sense
24. júl 2024

Autorka môžeš mať letenku kúpenú aj polroka dopredu a nikdy nevieš kedy doletis. Rovnako ci vezmeš vlak alebo iný dopravný prostriedok lebo nikdy nevieš čo sa môže stať.
Aj tvoja sťažnosť na kúpu diaľničnej, tvoj muž nemá diaľničnú známku? Ste na tom tak biedne ze ste odkázaní na to ze vám ju niekto kupi.
Stále to nemení nič na tom to nebola vaša oslava, nemali ste byť stredobodom, vy ste boli len pozvaní. A keď je ta svokra už taká hnusná ze si dovolí požiadať syna aby šiel po brata keďže je najbližší rodinný príslušník, si kľudne mohla pozvanie aj odmietnut, mohol ísť len muž a ty ostať s dieťaťom doma, aspoň by bolo v kľude a nebolo v strese

miadi
24. júl 2024

Tvoj muz je medzi dvomi mlynskymi kamenmi. Nechce mamu odmietnut ani nechce byt za zleho u teba . Ked vidi ze zuris tak povie ze sa mu tam nechcelo ist ze skoda mohli ste si uzit party ano zla mama zly brat Ja chudak ., kazdej povie co chce pocut aby mal klud . Ale za cloveka hovoria činy viac nez slova . Moze sa hnevat maximalne Sam na seba ak isiel pre brata hoci vobec nechcel. Mohol ta na party odviezt aj s babom a ist pre brata ked si tam chcela byt dlhsie .. mohli ste mat niekoho z tvojej strany rodiny co by babo postrazil u vas doma ., mohla si ostat doma a muz tam mohol byt do konca . Mohol si svagor kupit letenky o den skor mohol si booknut taxi je xx verzii ako to mohlo byt ine ale postatne je ze tvoj muz mohol povedat Nie,

autor
24. júl 2024

@dadis ty na konovi kydas tiez cez ano ym tak mi nedristaj pani cestna

dadis
24. júl 2024

Na koho, mila autorka?

autor
24. júl 2024

@sense muz bral svokry auto ona sa vyjadrila ze tnamku kupivat nebude lebo jej ju netreba

autor
24. júl 2024

@miadi ked videl ze turim mal povedat nie co nepovedal

autor
24. júl 2024

@miadi to ano mal povedat

autor
24. júl 2024

@dadis jasne to nik nedokaze na koho prosimta to kazda tu moze povedat nikdy som ezalotila diskusiu anonymne a nedristala

autor
24. júl 2024

Nezalozila

autor
24. júl 2024

Zurim

dadis
24. júl 2024

Predstav si, ze nie, nezalozila 😃.

klementinka58
24. júl 2024

dialnicna jednodnova stoji 6e , to len na okraj temy o dialnicnej znamke....

miadi
24. júl 2024

To nemohol ist vasim autom? Svokra nema muza ? Mohla poslat jeho ? Ja som nikdy nezalozila diskusiu anonymne a s Nickom len raz aj to nie pre mna ale pre dve baby co si velmi sadli v niekoho teme az im ludia vycitali ze spamuju 🤣nic zle nepisali len sa to totalne netykalo temy, Opakuj si otazku ci ti tieto nervy stoja za to ? A co stym dalej ?

komplikovana
24. júl 2024

Prave pocuvam

https://www.youtube.com/watch?v=gyO_cnqrciY

Moze sa vam to hodit.

autor
24. júl 2024

@dadis jasne

autor
24. júl 2024

@klementinka58 ano ani tu on nekupil

autor
24. júl 2024

@miadi svokor nepojde lebo sa boji ist do velkeho mesta my dialnicnu nepottrebujeme.

autor
24. júl 2024

@komplikovana dakujem popocuvame

klementinka58
24. júl 2024

ved ale kvoli 6 euram sa rozhadat s celou rodinou? Mozno manzelovi dali dodatocne peniaze na benzin len o tom nevies. Kedze to bola velka oslava mohla si dat dieta postrazit tvojim rodicom aby si sa zabavila aj bez manzela...

aurora33
24. júl 2024

Boze chudak tvoj muž. Takú harpyu mať doma. Dokedy ešte budeš zúriť kvôli takejto somarine?
Keď si tak zúrila čo si hneď svokre nepovedala, že nie manžel nikam nepojde? Obaja ste ako nemí, neviete sa ozvať a ty tu teraz takto prskas. Vsak si dospela tak sa ozvi.

januska12323
24. júl 2024

Bože to sa nedá čítať, na chybe je len tvoj muž nie svokra. Má ústa a ak nevie hovoriť existuje aj posunkova reč.

autor
24. júl 2024

@klementinka58 nedali siel ich autom

klementinka58
24. júl 2024

no tak natankovane uz mal 🙂

autor
24. júl 2024

@aurora33 nezurim koli somarine ale koli tomu ze s toho kopilo dlhsiu dobu a koli tomu ze syn ktory im je sluha nema pravo raz bit na oslave a zbavit sa on ma pravo iba sluzit nato su anuceny ak ide o zbavu tam uz byť nemusi

autor
24. júl 2024

@aurora33 ty cosi mimo??! Ja som sa ozvala pisla som to vyssie

autor
24. júl 2024

@aurora33 Kopilo a vyvrcholilo ako by sa jej pacilo kebyze ma muz oslavu okruhliny kopec ludi aja jej rano zabolam neidete idete na letisko na cele poobedie