Je obdobie manželského napätia len dočasné?
Ahojte taka rychla otazka?..aj vy mate take obdobie v manzelstve ze vam na muzovi vadi aj to ze pravidelne dycha?..ja neviem ,bojim sa toho lebo posledne tyzdne je to tak ze mi na nom uz vadi absolutne vsetko..ešte aj ked sa na mna pozrie, z toho su vkuse hadky..a je to cim dalej tym horsie..netusim cim to je sposobene ale obavam sa toho..sme spolu 13 rokov..a bojim sa ze to vyusti do rozvodu
@anonym_autor Pravidelne, kazde PMS mi vadi aj to ked sa na mna len pozrie 😅... Potom ked mi pride menzes, tak mam vycitky a ani nechapem, co mi vlastne vadilo. Este ze moj muz chape, ako so mnou valcuju hormony.
Ale teda u mna viem pricinu...u teba ak to trva uz dlhsie a muz ti jednoducho vadi dlhodobo, tak bude pes inde zakopany. 🤷
ja som v prechode aktualne neviem ci to je hormonmi, ale vadi mi aj praca..aj v nej mi vsetko vadi
ja som v prechode aktualne neviem ci to je hormonmi, ale vadi mi aj praca..aj v nej mi vsetko vadi
@anonym_autor je fajn, ze to vies takto pomenovat. Skus s tym nieco robit, lebo sa moze lahko stat, ze budes vsetkym liezt na nervy ty. Sposobuju to hormony, povedz to lekarke nech ti nieco predpise a bude to dobre. Drzim palce.
Vzdy ked som v lutealnej faze tak ho nechcem ani vidiet, akonahle pride ovulacia tak ho milujem jak nikdy v zivote. Hormony😃
Treba sa naučiť ovládať
Si predstáv, že muž by sa takto k tebe choval
A vadilo by mu, že vôbec dychas
a čo na neho vôbec pozeras?atd
Ak to nevieš ovládať, ries to so psychológom
Lebo je to problém a veľký
Treba sa naučiť ovládať
Si predstáv, že muž by sa takto k tebe choval
A vadilo by mu, že vôbec dychas
a čo na neho vôbec pozeras?atd
Ak to nevieš ovládať, ries to so psychológom
Lebo je to problém a veľký
@anonym_94f937 Ty budes asi muz vsak? 😅 Lebo ak jej spravanie naozaj zapricinuju hormony, tak to nevyriesi ziaden psycholog, ani "naucit sa to ovladat" 🥴...
@anonym_94f937 Ty budes asi muz vsak? 😅 Lebo ak jej spravanie naozaj zapricinuju hormony, tak to nevyriesi ziaden psycholog, ani "naucit sa to ovladat" 🥴...
@oceanahory niesom
Ale my chceme od mužov aby dokazali ovládať svoje hormóny
A ženy nedokážu sa správať ani s uctou a ešte aj vadi, že dycha????to je ospravedlnenie?treba to riešiť
A ked deti dýchajú to vam nelezie na nervy?ako fakt vážne niekto to ma za normál lebo ide leeeeen o chlapa?
@oceanahory niesom
A ženy nedokážu sa správať ani s uctou a ešte aj vadi, že dycha????to je ospravedlnenie?treba to riešiť
@anonym_94f937 ty nie si žena istotne. Áno je ospravedlniteľné keď nám vadí všetko pretože to neovládame. Každý mesiac mám taký výkyv nálad že vybuchnem na úplnú blbosť, mám depky atď, snažím sa neplakať, neriešiť a nepomáha to, neurobím s tým nič. Musí to prejsť. Telo prechádza určitou fázou a určite nebudem do seba tlačiť tabletky. Pani by mala zájsť k lekárovi ak to trvá dlho ale psychológ s tým nebude mať nič.
@anonym_autor
Tiež to vidím na psychológa. Skoro všetky sme tú ženy, takže každá z nás prechádza menštruačným cyklom. Ale väčšina z nás to neberie ako výhovorku, prečo byť na muža hnusná. Viem, že každá sme iná, každá hormonálne výkyvy zvládame inak, ale keďže to máš zopár týždňov, asi to nebude len hormonálny výkyv.
Ak ti záleží na manželstve, skús vyhľadať odborníka.
@oceanahory niesom
@anonym_94f937 No predstav si, ze tyzden v mesiaci si leziem na nervy aj sama sebe, takze je to naozaj extrem, co v tomto obdobi zazivam...a ano, zial aj to moje dieta ma stve viacej, ako inokedy. Skusila som bylinky, vyzivove doplnky na to urcene, pravidelne sportujem, stravujem sa zdravo, dokonca som skusila aj antiku, ktora samozrejme vobec nezabrala iba mi rozhadzala menzes, takze som ju rovno stopla...ale stale mam toto obdobie, ked podvedome neviem ovladat svoje emocie. Ver mi, pre mna je to rovnako extremne neprijemne, ako pre toho mojho chlapa, dokonca si dovolim povedat, ze ja to znasam este horsie. Moj muz to plne chape, vie, ze pocas tohto obdobia ma ma "nechat radsej tak" a fungujeme normalne dalej 🤷.
Toto je uplne prirodzeny stav u mnohych zien. Autorka moze skusit nejake mnou vyssie spomenute alternativy, ale to je asi vsetko...resp. mozno normalny rozhovor s manzelom, kedze mi naozaj nemozeme vediet, co vsetko je vo veci.
@anonym_autor zaplatila som si psychoterapie, lebo som nechápala, že what the hell is the problem. Sme spolu skoro 20r. a hlavne máme aj deti, tak naozaj som chcela zistiť, či už my dvaja spolu končíme, alebo to idem nejak spojazdniť ten vzťah. Následne vďaka terapiám sme si pár vecí s mužom vykomunikovali. Náš vzťah je teraz zas ok, už môže pokojne dýchať veľa mňa.
blbosť vyhovárať sa na hormóny, vážne blbosť...takže muži to MUSIA akceptovať ale aj muži majú "svoje dni", kedy im hormóny tlaćia na mozog a vyvádzajú blbosti, tiež ich to ospravedlňuje? 🤔
@anonym_autor Skús si ešte pred tým rozvodom kúpiť knihu: Moje túžby,tvoje túžby.
Stojí okolo 15 € ,je to najlepšia kniha o manželstve na svete.Vsetko je vysvetlené na konkrétnych pribehoh ľudí, čo mali podobné problémy ako ty...a aj my ostatní.
Nehovorím že po prečítaní knihy,bude vaše manželstvo rozprávkové,ale aspoň budeš vedieť pomenovať, prečo to prišlo do štádia, že ti vadí aj to dýchanie.
A knižka je lacnejšia ako rozvod.
V každom prípade,nie si v podobnej situácii sama.Ma to podobne veľa ľudí,len nie každý o tom hovorí.
@anonym_autor tiež bsom v prechode, ale pred tým ako by som po sebe zanechala iba ruiny a odhodila 22rokov s manželom som si dalapredpisať tablety. Deti mám už dospelé, nás milostný život je lepší ako kedykoľvek po narodení deti, máme čas venovať sa jeden druhému a aj po toľkých rokoch.mi chýba v keď ma nočnú

@anonym_autor kvôli čomu sa hádate?snad nie preto že dýcha?