icon

Je partner pripravený na dieťa pri súčasnej situácii?

13. nov 2025

Poslala som muža kupiť mandlove mlieko , prišiel že stojí až 5 eur a na cigarety má .

Je toto muž do buducna ?? Moji mu nakoniec dali peniaze lebo ja mam len na karte . Nič mi nekupi .. a na cigarety musi mať . Má 1200 e vyplatu z toho dva uvery a zostava mu mesacne 375 e . Chce dieťa ako ? Ked nema ani na seba

mamina7070
13. nov 2025
@anonym_autor

@jaskolka kvoli alergii na laktozu , mozno to mlieko sa da kupit niekde aj lacnejšie .Mhm byvame vsetci spolu v jednom dome

@anonym_autor sak ak je to tvoj muz mala si mu dat penaize ty nehanbis sa brat od rodicov

anonym_344e65
13. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_344e65 on je cudzinec nema kde ist jedine mozno do ubytovni na ktoru nema skor by vyhodili mna

@anonym_autor a ? Dotiahla si si do domu blbca, tak to rieš. Alebo aj nerieš, mne je to jedno.

autor
13. nov 2025
@deti95060810

cudzinec dostal úver na sK? a čím ručil? načo potreboval úver?
bývaš niekde v Jarovniciach? Lebo vyjadrovanie máš veľmi podobné tejto "kultúre".

@deti95060810 on má trvalý pobyt na svk a uver ma na auto + dovolenka

yvanielka
13. nov 2025

Mandľové mlieko sa dá kúpiť aj lacnejšie aj iné bezlaktozove alternatívy ale vy máte tých problémov viac...

autor
13. nov 2025
@mamina7070

@anonym_autor sak ak je to tvoj muz mala si mu dat penaize ty nehanbis sa brat od rodicov

@mamina7070 tak mojim kamaratkam manželia bežne kupia džús jedlo nejaku sladkost

rozculena
13. nov 2025

@anonym_autor že ti tvoj miž nekúpi mandľové mlieko je tvoj najmenší problém

jaskolka
13. nov 2025

Čiže ste manželia,podľa toho,čo píšeš,bývate u rodičov,on je cudzinec, má kopec úverov,chce dieťa a teba trápi akurát mandľové mlieko 🙈🙈Tak to je skutočne ten váš najväčší problém...

mamina7070
13. nov 2025
@anonym_autor

@mamina7070 tak mojim kamaratkam manželia bežne kupia džús jedlo nejaku sladkost

@anonym_autor ty pracujes?

autor
13. nov 2025
@jaskolka

Čiže ste manželia,podľa toho,čo píšeš,bývate u rodičov,on je cudzinec, má kopec úverov,chce dieťa a teba trápi akurát mandľové mlieko 🙈🙈Tak to je skutočne ten váš najväčší problém...

@jaskolka presne tak , tak trapi mna vsetko ..A potrebujem pomoc ale nechcem ublizit rodicom a starym rodicom kvoli tomu 😔

autor
13. nov 2025
@mamina7070

@anonym_autor ty pracujes?

@mamina7070 áno ja mam okolo 800 eur mesačne , teraz si chodievam opravovat zuby

autor
13. nov 2025
@jaskolka

@jaskolka plus u starych rodicov

enmery
13. nov 2025

Podľa Tvojho písania a dôvodov, vy budete asi taká rodinka ako z Hory majú oči...

tatiana288
13. nov 2025
@enmery

Podľa Tvojho písania a dôvodov, vy budete asi taká rodinka ako z Hory majú oči...

@enmery Perfektné 😀

autor
13. nov 2025
@anonym_6a4f14

Načo ti je smradľavý závislý muž a finančne negramotný. Na prvom mieste bude jeho závislosť až potom ty a rodina.

@anonym_6a4f14 on mi povedal , ja by som aj šetril na jedle len aby som mal na cigarety to je hlavné

jaskolka
13. nov 2025

A prečo ste vlastne spolu? to ti niekto drží nôž na krku,aby si s takým človekom bola? V čom potrebuješ pomoc? A ako to ublíži rodičom? Píšeš veľmi neurčito,z toho sa nedá veľa zistiť.

tatiana288
13. nov 2025

Človek by ťa aj poľutoval keby si si za všetko nemohla sama. K čomu sú ti také vzťahy v rodine? Oprdím chlapa, ktorý mi je na dve veci a rovnako aj rodinu, ktorú nezaujíma či som šťastná. Zatni zuby a začni žiť podľa seba.

autor
13. nov 2025
@tatiana288

Človek by ťa aj poľutoval keby si si za všetko nemohla sama. K čomu sú ti také vzťahy v rodine? Oprdím chlapa, ktorý mi je na dve veci a rovnako aj rodinu, ktorú nezaujíma či som šťastná. Zatni zuby a začni žiť podľa seba.

@tatiana288 ich to nezaujima , hlavne ze sa oni nehanbia ze som sa ja rozviedla

zmrzlinka2021
13. nov 2025

Nechápem, čo riešiš? Ak ti nevyhovuje, rozid sa s nim

jaskolka
13. nov 2025

Ale akú radu teda chces počuť? A chces ju vôbec?Lebo z toho,vo píšeš, vyzerá,že sa len potrebuješ vyrozprávať a ďalej nič iné

simsalabim
13. nov 2025

@anonym_autor mandlove mlieko stoji 2-3€, nie 5.
Ale…. Toto nie je chlap na spolocny zivot.

tatiana288
13. nov 2025
@anonym_autor

@tatiana288 ich to nezaujima , hlavne ze sa oni nehanbia ze som sa ja rozviedla

@anonym_autor Oni nech sa hanbia koľko chcú, je to ich problém, nie tvoj. Nikdy nebudeš šťastná a spokojná, ak budeš žiť podľa iných. Keď budú chcieť vnúča, otehotnieš len aby si uspokojila ich potrebu? Odsťahuj sa a nechaj ich bývať spolu, keď si tak vychádzajú.

januska12323
13. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor koľko máš rokov? Vy ste celá rodina nejaká jednoduchšia. Rozveď sa čím skôr lebo budeš platiť jeho dlhy ty. Kde bude bývať je jeho problém.

anonym_e50809
13. nov 2025

tak ked nemam peniaze nemam potrebu si kupit mandlove mlieko a ani cigarety, dieta v takej situacii nie, iba ak by si ty dobre zarabala

brrunetkaa
13. nov 2025

Nebola by som s takým chlapom. Jednak má dlhy, ok, to sa môže stať každému ale treba niečo kvoli tomu robiť….načo mal tie uvery? Plati vam novy byt? Alebo? Ja som za to, aby boli partneri sebe prinosom a nie aby ma partner tahal dole. Moj partner mi kupi predražrný kinder adventný kalendár lebo vie, že mi to urobí radosť. Alwbo mi kupi vanilkove alpro mlieko, lebo vie, že mi najviac chutí aj ked sú aj lacnejšie a tu nejde o peniaze ale o to úsílie, co vynaloži aby ma potešil. Nikdy mi nevyčital takéto veci. S takym clovekom by som dieťa nikdy nemala, lebo by som sa necitila byt aj s dieťatom v pohode a zabezpečená.

anonym_e50809
13. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_b49fe4 ja kvoli tomu snim ani nespavam on sa hnevá , ale mna proste nemoze pritahovat niekto kto by mi ani nepomohol , a nezaujimam ho. S mojimi manipuluje .. ja mam 26 on 31.

@anonym_autor teraz citam, ze s nim nespavas a tu pises, ze chces dieta, inak aj u nas doma sa kupuje ine mlieko kvoli intolerancii na laktozu a je to lacto free to mas ako tip, ze ti netreba mlieko z mandli, ale to je ten najmensi problem u vas

anonym_dcbc33
13. nov 2025

Zas krmíte trolla

anna777115
13. nov 2025
@anonym_autor

@jaskolka kvoli alergii na laktozu , mozno to mlieko sa da kupit niekde aj lacnejšie .Mhm byvame vsetci spolu v jednom dome

@anonym_autor Tesco ma bezlaktozove trvanlive za 1€ Veď bezlaktozove sú lacnejšie, ako veganske.Chodte byvať sami do prenajmu. Veď, hadam aj ty niekde pracujes a máš príjem.

enmery
13. nov 2025
@anna777115

@anonym_autor Tesco ma bezlaktozove trvanlive za 1€ Veď bezlaktozove sú lacnejšie, ako veganske.Chodte byvať sami do prenajmu. Veď, hadam aj ty niekde pracujes a máš príjem.

@anna777115 S mužom, ktorý si bral úver na auto a dovolenku a je v mínuse 200 eur...super riešenie, veľmi rýchlo by z nich boli bezdomovci.

tatiana288
13. nov 2025
@anna777115

@anna777115 Myslím, že to mlieko je ich najmenší problém. A na čo by jej v tom podnájme bol, keď je neustále v mínuse a jej potreby sú mu u zadku?

autor
13. nov 2025
@tatiana288

@anna777115 Myslím, že to mlieko je ich najmenší problém. A na čo by jej v tom podnájme bol, keď je neustále v mínuse a jej potreby sú mu u zadku?

@tatiana288 on chcel dieťa že máme v mojej izbe , tu kde su 3 generácie , to mi príde choré … Plus on ma dlhy aj vo svojej krajine okolo 7000 e ktore si pozical od statu ze otvori biznis nikdy nic neotvoril a dlzi a ˇysli si ze tie dlhy zastaraju ale pochybujem . Babka s dedkom ze ked predaju jeden dom po prababke dali by mu na tie dlhy ja pozeram že čo? 🥺 To je take blbe neviem no .