Je partner pripravený na dieťa pri súčasnej situácii?
Poslala som muža kupiť mandlove mlieko , prišiel že stojí až 5 eur a na cigarety má .
Je toto muž do buducna ?? Moji mu nakoniec dali peniaze lebo ja mam len na karte . Nič mi nekupi .. a na cigarety musi mať . Má 1200 e vyplatu z toho dva uvery a zostava mu mesacne 375 e . Chce dieťa ako ? Ked nema ani na seba
Nebola by som s takým chlapom. Jednak má dlhy, ok, to sa môže stať každému ale treba niečo kvoli tomu robiť….načo mal tie uvery? Plati vam novy byt? Alebo? Ja som za to, aby boli partneri sebe prinosom a nie aby ma partner tahal dole. Moj partner mi kupi predražrný kinder adventný kalendár lebo vie, že mi to urobí radosť. Alwbo mi kupi vanilkove alpro mlieko, lebo vie, že mi najviac chutí aj ked sú aj lacnejšie a tu nejde o peniaze ale o to úsílie, co vynaloži aby ma potešil. Nikdy mi nevyčital takéto veci. S takym clovekom by som dieťa nikdy nemala, lebo by som sa necitila byt aj s dieťatom v pohode a zabezpečená.
@brrunetkaa on vobec nevyklada usilie nikdy mi nekupi nic len tak musim mu povedat dopredu aby mi nieco kupil a potom sa hada za peniaze
ale že ste z tých Jarovníc ako som písala vyššie...
@tatiana288 on chcel dieťa že máme v mojej izbe , tu kde su 3 generácie , to mi príde choré … Plus on ma dlhy aj vo svojej krajine okolo 7000 e ktore si pozical od statu ze otvori biznis nikdy nic neotvoril a dlzi a ˇysli si ze tie dlhy zastaraju ale pochybujem . Babka s dedkom ze ked predaju jeden dom po prababke dali by mu na tie dlhy ja pozeram že čo? 🥺 To je take blbe neviem no .
@anonym_autor A nechce to dieťa preto, aby si tvoju rodinu ešte viac zaviazal, vyplatili mu dlhy a ďalej ho financovali? Veď rozmýšľaj.
@anna777115 S mužom, ktorý si bral úver na auto a dovolenku a je v mínuse 200 eur...super riešenie, veľmi rýchlo by z nich boli bezdomovci.
@enmery Predstav si že v dnešnej dobe ziju ĺudia z vyplaty do vyplaty a musia riešit aj uver. Ja, som v manzelstve 25 rokov a za celu dobu splacame mozno uz aj piaty uver. A to byvam vo vlastnej nehnutelnosti ale vyplacala som brata a vždy bolo treba na niečo.Oni sa nikdy nenaučia sami hispodariť, pokiaĺ budu zit u rodičov.
@enmery Predstav si že v dnešnej dobe ziju ĺudia z vyplaty do vyplaty a musia riešit aj uver. Ja, som v manzelstve 25 rokov a za celu dobu splacame mozno uz aj piaty uver. A to byvam vo vlastnej nehnutelnosti ale vyplacala som brata a vždy bolo treba na niečo.Oni sa nikdy nenaučia sami hispodariť, pokiaĺ budu zit u rodičov.
@anna777115 Ty si nečítala?Ten chlap má 31, je hlboko v mínuse, vo svojej krajine má tiež dlh...ten takto nezodpovedné aj umrie. Je iné vziať si úver na zlomený zub, ale dovolenka? Vyhadzuje na cigarety...ona má 800, ako z toho bude platiť byť, energie a este jeho dlhy...niekedy by si mohla aj prečítať poriadne a poradiť k veci a nie od veci.
Nemas slov...
ale že ste z tých Jarovníc ako som písala vyššie...
@anonym_27b279 nie
Cela rodina divna, tvoji rodicia sa drzia vety - nemas chlapa, nemas pravdy … tu sa ani neda povedat, ze si ho vydrziavaju, lebo ma vtaka zo zlata, lebo to nemaju ako vediet. On je proste parazit, ktory je cenny asi len preto, ze ma gule … a ty … tiez zrovna nie najostrejsia tuzka v preracniku. V 26 nemas sediet matke pri sukni, ale zamakat, aby si sa postavila na vlastne nohy. Ked si v 20 nebola najmudrejsia a zobrala si si prveho trula, co isiel okolo … no jo. Ale za 6 rokov si trochu rozumu pobrat mohla …. Aj ty si mozes najst pracu s ubytovanim a nehrat sa na pricenznu. Usetrite spolocnost krizenia vasich genofondov … aspon jeden z rodicov by mal mat kusok zdraveho rozumu, aby to dieta malo aspon v buducnosti sancu …
@anna777115 Ty si nečítala?Ten chlap má 31, je hlboko v mínuse, vo svojej krajine má tiež dlh...ten takto nezodpovedné aj umrie. Je iné vziať si úver na zlomený zub, ale dovolenka? Vyhadzuje na cigarety...ona má 800, ako z toho bude platiť byť, energie a este jeho dlhy...niekedy by si mohla aj prečítať poriadne a poradiť k veci a nie od veci.
@enmery on tie dlhy nesplaca , riadi sa tym ze zastaria ale to sa nestane nikdy .. Len budu horsie a horsie tie dlhy jeho mamina tak zije cely zivot dokonca pytal peniaze pre nu od mojej rodiny a dali mu 150 e ja som o tom nevedela aby nebola hadka az potom sa preriekli
@anna777115 Myslím, že to mlieko je ich najmenší problém. A na čo by jej v tom podnájme bol, keď je neustále v mínuse a jej potreby sú mu u zadku?
@tatiana288 Robiš uzavery a nevieme nič o autorke, ako ona prispieva do spoločneho rozpočtu.
@anonym_autor A nechce to dieťa preto, aby si tvoju rodinu ešte viac zaviazal, vyplatili mu dlhy a ďalej ho financovali? Veď rozmýšľaj.
@tatiana288 pravdepodobne , a vie ze keby som otehotnela oni by sa starali by platili keby nam nieco chybalo .. A jeho rodicia zo zahranicia nic lebo aj jeho mamina je zadlzena
@enmery on tie dlhy nesplaca , riadi sa tym ze zastaria ale to sa nestane nikdy .. Len budu horsie a horsie tie dlhy jeho mamina tak zije cely zivot dokonca pytal peniaze pre nu od mojej rodiny a dali mu 150 e ja som o tom nevedela aby nebola hadka az potom sa preriekli
@anonym_autor Autorka, keď vies z akeho prostredia pochadza, tak, preco si si ho brala, ked ste nemali vyriesenu ani finančnu ani bytovu situaciu. Čo ti hi vybrali rodičia, keď si ho tak zastavaju?
@anonym_autor Autorka, keď vies z akeho prostredia pochadza, tak, preco si si ho brala, ked ste nemali vyriesenu ani finančnu ani bytovu situaciu. Čo ti hi vybrali rodičia, keď si ho tak zastavaju?
@anna777115 nevedela som to , ja som sa to dozvedela vsetko az po svadbe …
@enmery A autorka je nesvojpravna? Ona esre nenapisala akou sumou prispieva do rodinneho rozpočtu.
@anna777115 nevedela som to , ja som sa to dozvedela vsetko az po svadbe …
@anonym_autor Stále si nenapisala, akou sumou prispievas do rodiny ty a ci vobec pracuješ.
@tatiana288 Robiš uzavery a nevieme nič o autorke, ako ona prispieva do spoločneho rozpočtu.
@anna777115 Áno, z toho čo o ňom autorka napísala som si spravila uzáver 🙂 Chlap, čo má dlhy kam sa pozrie, chce priviesť dieťa do detskej izby svojej ženy a vycuciava jej rodičov je u mňa len príťaž, ktorá ma má v rebríčku hodnôt kdesi dole. Autorka za mňa tiež nie je príliš rozumná a sem sa prišla len posťažovať, ale nič so svojou situáciou robiť nemieni. Takže je asi zbytočné sa tu doťahovať.
@anonym_autor Stále si nenapisala, akou sumou prispievas do rodiny ty a ci vobec pracuješ.
@anna777115 Ale písala...este aj ja som Ti to napísala, ze autorka má 800 eur výplatu.
@anna777115 Ale písala...este aj ja som Ti to napísala, ze autorka má 800 eur výplatu.
@enmery Tu sumu som prehliadla. Tak buď rozvod alebo zuziť bsm, lebo zadĺži ešte aj ju.
Autorka, rodičom slušne oznám čo si zistila o ich zatkovi, aky je zadlženy a ak nechcu prisť do neprijemnosti aj oni, tak nech ho nepodporuju. A ty si mlada zena možeš si normalne zaridiť vlastny zivot bez tohto vyciciavača.
Autorka, rodičom slušne oznám čo si zistila o ich zatkovi, aky je zadlženy a ak nechcu prisť do neprijemnosti aj oni, tak nech ho nepodporuju. A ty si mlada zena možeš si normalne zaridiť vlastny zivot bez tohto vyciciavača.
@anonym_autor Keď máš iba 26 rokov a nemáte dieťa najlepšie riešenie bude čím najskôr sa s ním rozviesť, ešte máš dosť času nájsť si lepšieho muža, toto bude s ním čím ďalej len horšie. Aj rodičom to treba vysvetliť, oni ho zbytočne podporujú.
@anonym_autor To som chcela písať autorke, nie anna 777115.
@anonym_autor Keď máš iba 26 rokov a nemáte dieťa najlepšie riešenie bude čím najskôr sa s ním rozviesť, ešte máš dosť času nájsť si lepšieho muža, toto bude s ním čím ďalej len horšie. Aj rodičom to treba vysvetliť, oni ho zbytočne podporujú.
@petronelag Ona pravdepodobne čaká, keď im prídu exekútor kopať na dvere. Dlhy nikdy same nezmiznú.
Autorka, jeho dlhy sú v manželstve aj Tvoje, ak si to doteraz nevedela. A preboha, s týmto nezodpovedný kusom si nerob dieťa! Ty si tak pokojne doži, ale toto si nezaslúži žiadne dieťa.
s takymto chlapom ani psika, ci macku
@brrunetkaa on vobec nevyklada usilie nikdy mi nekupi nic len tak musim mu povedat dopredu aby mi nieco kupil a potom sa hada za peniaze
@anonym_autor Všetko, čo píšeš, znie veľmi dobre. Váš vzťah a vôbec celý životný štýl vašej rodiny má obrovský potenciál. Určite sa ho drž a majte deti, aspoň 5-6. A zuby si neopravuj, pri natáčaní Zámeny manželiek budete mať s týmto intelektom, rodinným zázemím a zlým chrupom vyhraté.
S prepacenim, AK nie si troll, tak chapem po Kom si taka hlupa.

Toto je vtip alebo ste vsetci trochu mimo