Je partner pripravený na dieťa pri súčasnej situácii?
Poslala som muža kupiť mandlove mlieko , prišiel že stojí až 5 eur a na cigarety má .
Je toto muž do buducna ?? Moji mu nakoniec dali peniaze lebo ja mam len na karte . Nič mi nekupi .. a na cigarety musi mať . Má 1200 e vyplatu z toho dva uvery a zostava mu mesacne 375 e . Chce dieťa ako ? Ked nema ani na seba
ale že ste z tých Jarovníc ako som písala vyššie...
@anonym_autor A nechce to dieťa preto, aby si tvoju rodinu ešte viac zaviazal, vyplatili mu dlhy a ďalej ho financovali? Veď rozmýšľaj.
@anna777115 S mužom, ktorý si bral úver na auto a dovolenku a je v mínuse 200 eur...super riešenie, veľmi rýchlo by z nich boli bezdomovci.
@enmery Predstav si že v dnešnej dobe ziju ĺudia z vyplaty do vyplaty a musia riešit aj uver. Ja, som v manzelstve 25 rokov a za celu dobu splacame mozno uz aj piaty uver. A to byvam vo vlastnej nehnutelnosti ale vyplacala som brata a vždy bolo treba na niečo.Oni sa nikdy nenaučia sami hispodariť, pokiaĺ budu zit u rodičov.
@enmery Predstav si že v dnešnej dobe ziju ĺudia z vyplaty do vyplaty a musia riešit aj uver. Ja, som v manzelstve 25 rokov a za celu dobu splacame mozno uz aj piaty uver. A to byvam vo vlastnej nehnutelnosti ale vyplacala som brata a vždy bolo treba na niečo.Oni sa nikdy nenaučia sami hispodariť, pokiaĺ budu zit u rodičov.
@anna777115 Ty si nečítala?Ten chlap má 31, je hlboko v mínuse, vo svojej krajine má tiež dlh...ten takto nezodpovedné aj umrie. Je iné vziať si úver na zlomený zub, ale dovolenka? Vyhadzuje na cigarety...ona má 800, ako z toho bude platiť byť, energie a este jeho dlhy...niekedy by si mohla aj prečítať poriadne a poradiť k veci a nie od veci.
Cela rodina divna, tvoji rodicia sa drzia vety - nemas chlapa, nemas pravdy … tu sa ani neda povedat, ze si ho vydrziavaju, lebo ma vtaka zo zlata, lebo to nemaju ako vediet. On je proste parazit, ktory je cenny asi len preto, ze ma gule … a ty … tiez zrovna nie najostrejsia tuzka v preracniku. V 26 nemas sediet matke pri sukni, ale zamakat, aby si sa postavila na vlastne nohy. Ked si v 20 nebola najmudrejsia a zobrala si si prveho trula, co isiel okolo … no jo. Ale za 6 rokov si trochu rozumu pobrat mohla …. Aj ty si mozes najst pracu s ubytovanim a nehrat sa na pricenznu. Usetrite spolocnost krizenia vasich genofondov … aspon jeden z rodicov by mal mat kusok zdraveho rozumu, aby to dieta malo aspon v buducnosti sancu …
@anna777115 Myslím, že to mlieko je ich najmenší problém. A na čo by jej v tom podnájme bol, keď je neustále v mínuse a jej potreby sú mu u zadku?
@tatiana288 Robiš uzavery a nevieme nič o autorke, ako ona prispieva do spoločneho rozpočtu.
@anonym_autor Autorka, keď vies z akeho prostredia pochadza, tak, preco si si ho brala, ked ste nemali vyriesenu ani finančnu ani bytovu situaciu. Čo ti hi vybrali rodičia, keď si ho tak zastavaju?
@anna777115 Ty si nečítala?Ten chlap má 31, je hlboko v mínuse, vo svojej krajine má tiež dlh...ten takto nezodpovedné aj umrie. Je iné vziať si úver na zlomený zub, ale dovolenka? Vyhadzuje na cigarety...ona má 800, ako z toho bude platiť byť, energie a este jeho dlhy...niekedy by si mohla aj prečítať poriadne a poradiť k veci a nie od veci.
@enmery A autorka je nesvojpravna? Ona esre nenapisala akou sumou prispieva do rodinneho rozpočtu.
@anonym_autor Stále si nenapisala, akou sumou prispievas do rodiny ty a ci vobec pracuješ.
@tatiana288 Robiš uzavery a nevieme nič o autorke, ako ona prispieva do spoločneho rozpočtu.
@anna777115 Áno, z toho čo o ňom autorka napísala som si spravila uzáver 🙂 Chlap, čo má dlhy kam sa pozrie, chce priviesť dieťa do detskej izby svojej ženy a vycuciava jej rodičov je u mňa len príťaž, ktorá ma má v rebríčku hodnôt kdesi dole. Autorka za mňa tiež nie je príliš rozumná a sem sa prišla len posťažovať, ale nič so svojou situáciou robiť nemieni. Takže je asi zbytočné sa tu doťahovať.
@anonym_autor Stále si nenapisala, akou sumou prispievas do rodiny ty a ci vobec pracuješ.
@anna777115 Ale písala...este aj ja som Ti to napísala, ze autorka má 800 eur výplatu.
@anna777115 Ale písala...este aj ja som Ti to napísala, ze autorka má 800 eur výplatu.
@enmery Tu sumu som prehliadla. Tak buď rozvod alebo zuziť bsm, lebo zadĺži ešte aj ju.
Autorka, rodičom slušne oznám čo si zistila o ich zatkovi, aky je zadlženy a ak nechcu prisť do neprijemnosti aj oni, tak nech ho nepodporuju. A ty si mlada zena možeš si normalne zaridiť vlastny zivot bez tohto vyciciavača.
Autorka, rodičom slušne oznám čo si zistila o ich zatkovi, aky je zadlženy a ak nechcu prisť do neprijemnosti aj oni, tak nech ho nepodporuju. A ty si mlada zena možeš si normalne zaridiť vlastny zivot bez tohto vyciciavača.
@anonym_autor Keď máš iba 26 rokov a nemáte dieťa najlepšie riešenie bude čím najskôr sa s ním rozviesť, ešte máš dosť času nájsť si lepšieho muža, toto bude s ním čím ďalej len horšie. Aj rodičom to treba vysvetliť, oni ho zbytočne podporujú.
@anonym_autor Keď máš iba 26 rokov a nemáte dieťa najlepšie riešenie bude čím najskôr sa s ním rozviesť, ešte máš dosť času nájsť si lepšieho muža, toto bude s ním čím ďalej len horšie. Aj rodičom to treba vysvetliť, oni ho zbytočne podporujú.
@petronelag Ona pravdepodobne čaká, keď im prídu exekútor kopať na dvere. Dlhy nikdy same nezmiznú.
Autorka, jeho dlhy sú v manželstve aj Tvoje, ak si to doteraz nevedela. A preboha, s týmto nezodpovedný kusom si nerob dieťa! Ty si tak pokojne doži, ale toto si nezaslúži žiadne dieťa.
@anonym_autor Všetko, čo píšeš, znie veľmi dobre. Váš vzťah a vôbec celý životný štýl vašej rodiny má obrovský potenciál. Určite sa ho drž a majte deti, aspoň 5-6. A zuby si neopravuj, pri natáčaní Zámeny manželiek budete mať s týmto intelektom, rodinným zázemím a zlým chrupom vyhraté.
S prepacenim, AK nie si troll, tak chapem po Kom si taka hlupa.

Toto je vtip alebo ste vsetci trochu mimo