Je pivo skutočným problémom vo vzťahu?
Podľa môjho muža, preháňam, keď mi vadí, že pije pivo. Pivo vraj nie je pálenka a pije ho, lebo mu chutí a od smädu. Vadí mi pripity chlap, viadia mi výpary, čo po pití z neho idú, vadí mi množstvo. Proste šesť, desať pív, aj keď 10 stupnovych, je podľa mňa dosť. Rada, by som počula názory iných, či som naozaj vadná, keď mi toto neskutočne prekáža.
@silvia2013 napísala si "nepis hoaxy. Radler ma 0,00% alkoholu." Reakcia autorky bola na toto. Nie je hoax, že sú aj nealko radleri, ktoré majú (hoci malé) množstvo alkoholu. Moja mama napríklad nemohla ani to, len tie s 0,00%.
@any_soj Radler -nealkoholicky napoj. Citaj poriadne.
@any_soj Radler -nealkoholicky napoj. Citaj poriadne.
@silvia2013 čo mám čítať pozorne, že je tam alkohol 0,3% ako som písala.
@anonym_autor jezisi ty nebudes najostrejsia ceruzka v oeračniku! Ani sa necudujem, ked tu sedis nonstop!
@anonym_autor alkohol je sj v keksoch a cokoladach a co ich nejes?
@anonym_autor alkohol je sj v keksoch a cokoladach a co ich nejes?
@silvia2013 Milá Silvia, riešiš tu v mojej diskusii somariny, ktoré nie sú hlavným problémom tejto témy. Ži, si spokojne s radlerom v rukách a svojími sladkosťami, ako najostrejšia ceruzka, nie len v peračník u, ale v celom papiernictve a neloz do diskusie v ktorej nemáš čo k danej veci povedať.

@lubka_95 Ja, som vo svojom. Nehnuteľnosť je v mojom osobnom vlastníctve. On, odísť nechce. Argumentuje tým, že tu má trvalý pobyt a ten mu ja zrušiť nemôžem, pokiaľ sme manželia.
@anonym_autor tak potom uz len rozvod. Ked mate svoje byvanie nieje o com. Vela zien drzi len to zeby potom skoncili na ulici. Budete mat klud.