icon

Je pivo skutočným problémom vo vzťahu?

28. jún 2025

Podľa môjho muža, preháňam, keď mi vadí, že pije pivo. Pivo vraj nie je pálenka a pije ho, lebo mu chutí a od smädu. Vadí mi pripity chlap, viadia mi výpary, čo po pití z neho idú, vadí mi množstvo. Proste šesť, desať pív, aj keď 10 stupnovych, je podľa mňa dosť. Rada, by som počula názory iných, či som naozaj vadná, keď mi toto neskutočne prekáža.

katrin21
3. júl 2025

5piv je 2,5l, 10 piv jwle 5l tekutin..to ma aky zaludok? A toho smradu a curania...uf

autor
3. júl 2025
@katrin21

5piv je 2,5l, 10 piv jwle 5l tekutin..to ma aky zaludok? A toho smradu a curania...uf

@katrin21 A chrápanie a sprosté pripite reči. A tie výpary z toľkých pív a cigariet. A hlavne keď si taký ako je ľahne do postele.

mk1111111111
3. júl 2025

Tu niet pomoci, to by sa muselo len nieco stat, co bu ho prinutilo prestat, nieco, co by ho velmi zasiahlo. Nieco, co by ho zrazilo k zemi, ale aj tam su, zial, vzdy 2 moznosti, bud sa spamata, ale padne az na dno. Poznam takych ludi a len mizive percento sa spamatalo, vacsina si vybrala tu lahsiu cestu.
Pre Teba to je zbytocne strateny cas, obera Ta o najkrajsie roky zivota. Ale pomoct Ti nevieme, on musi chciet.

biba_18
3. júl 2025
@cukroska

@biba_18 Alebo aj nie. a poznačí to rodinný rozpočet a riadne. A kto doplatí..žena. Toto by som mužovi neurobila nech by bol aký chce. Veľmi draho by to vyšlo celú rodinu.Nie len že by prišiel o prácu, ale aj o vodičák na dlho a tá pokuta je tiež dobrá pálka a robiť.po novom psychotesty nie je už sranda.

@cukroska ako som už napísala - niekto to rieši aj 25 rokov, teda tých peňazí je pretečených hajaaaaj…

simca06022011
3. júl 2025

popravde u nas si daju pivo chlapi v pohode... ale ak sa moj chlap nacape, spi na gauci... :DDD proste zakaz vstupu do spalne = zvykol si. nebudem predsa po jeho uletoch vsetko prat a uz vobec to nebudem nuchat celu noc vedla neho a pocuvat chrapot. Cize tvoj by spal na gauci permanentne... toto mame dohodnute dlheeee roky, minimalne odkedy mame dceru.. fakt by som si nenechala robit v spalni smrad :D

autor
3. júl 2025
@simca06022011

popravde u nas si daju pivo chlapi v pohode... ale ak sa moj chlap nacape, spi na gauci... :DDD proste zakaz vstupu do spalne = zvykol si. nebudem predsa po jeho uletoch vsetko prat a uz vobec to nebudem nuchat celu noc vedla neho a pocuvat chrapot. Cize tvoj by spal na gauci permanentne... toto mame dohodnute dlheeee roky, minimalne odkedy mame dceru.. fakt by som si nenechala robit v spalni smrad :D

@simca06022011 To, by som ja musela spať permanentne na gauči, lebo on povie, že posteľ je aj jeho a má právo na nej spať.

martin96321
3. júl 2025
@sova7

@martin96321 ja by som o teba neoprela bicykel a tvojej zeny mi je ľúto radšej by som žila so psom ako s tebou

@sova7 Tak to je vzajomne😉

cukroska
3. júl 2025
@biba_18

@cukroska ako som už napísala - niekto to rieši aj 25 rokov, teda tých peňazí je pretečených hajaaaaj…

@biba_18 To áno, veď nech pijú, len keby to bolo nealko. A čím ďalej viac vidím ženy alkoholičky.Ach jaj..

sova7
3. júl 2025
@martin96321

@sova7 Tak to je vzajomne😉

hellionka
3. júl 2025

ja nechápem autorka … veď toho chlapa neznášaš ( čo sa absolútne nečudujem) ale máš milión výhovoriek … ani JEDNU noc by som nespala vedľa takého hoväda s prepáčením a vážne “ďakujem” pekne za takýchto alkoholikov, ktorí sú vodiči z povolania …

simca06022011
3. júl 2025

Autorka, neexistuje aby takýto chlap spal v mojej posteli. Ty máš doma totálne nulové slovo. Ja som môjho s kľudom vykopal z postele a áno ak sa priplichtil v noci a ľahol tam, tak som na gauč odišla a ráno si to patrične vypočul. Jeho úlety ho vždy vyšli draho. Ty si necháš skákať po hlave a tak ta ten chlap ma v paži. Môj je teda tiež expert a robí čo chce, ale odtiaľ potiaľ.
Ak nič.. tak je na čase porozmýšľať nad rozchodom. A nesetrit rodinný rozpočet. Co by roky môj chlap míňali na alkohol/cigarety, zobrala by som si aj ja. A kľudne nech je hladný, smädný.. nech menej pije = bude viac peňazí 😁 teraz zase idu cigarety hore..

silvia2013
4. júl 2025
@martin96321

@silvia2013 nealkoholicke pivo ma zostatkovy alkohol. Nieje to 0,0 %......

@martin96321 nepis hoaxy. Radler ma 0,00% alkoholu.

autor
4. júl 2025
@silvia2013

@silvia2013 Tak napríklad Birel radler nealko má 0,3% alkoholu.

lauricka
5. júl 2025

Fuj. Toľko ti. Poviem. Nemusíš to akceptovať. Toľko pív je dosť veľa a ako smrdí chlap z piva, to je hnus.

priscilla07
5. júl 2025

Jedno dve by mi nevadilo, ale 10 v kombinácii s cigaretami, hnus. Neznášam ten smrad.

autor
5. júl 2025
@priscilla07

Jedno dve by mi nevadilo, ale 10 v kombinácii s cigaretami, hnus. Neznášam ten smrad.

@priscilla07 Ani ja, hrozne sa mi hnusi ten smrad. Len, potom sa pýtam, čo tie ženy, ktoré toto tolerujú a nevadí im to.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
silvia2013
7. júl 2025

Tak zlaty bazant má 0,00 a 0,3 nie je nič, to mas viac v margotke, Mile.

autor
7. júl 2025
@silvia2013

Tak zlaty bazant má 0,00 a 0,3 nie je nič, to mas viac v margotke, Mile.

@silvia2013 Tak, ale zlatý bažant nie je jediná značka nealko radlera na trhu. Len, som napísala, že aj nealko má nejaké stopové percento.

sevrin
7. júl 2025

No takto, pivo by nikdy nemalo byť skutočným problémom vo vzťahu.

silvia2013
8. júl 2025
@anonym_autor

@silvia2013 Tak, ale zlatý bažant nie je jediná značka nealko radlera na trhu. Len, som napísala, že aj nealko má nejaké stopové percento.

@anonym_autor ved ty si mi vypichla prave jednu znacku radlera na trhu. 🙂 🙈

autor
8. júl 2025
@silvia2013

@anonym_autor ved ty si mi vypichla prave jednu znacku radlera na trhu. 🙂 🙈

@silvia2013 Však, ale ty si reagovala na niekoho, že radler nealko má 0 percent. Ty, si to napísala v prvom tvojom príspevku všeobecne. Nepísala si konkrétnej značke. Bažantom si reagovala na ten Birel, že to nie je pravda, čo píšeš, lebo sú aj také ktoré majú nejaké to zvyškové percento alkoholu.

any_soj
8. júl 2025
@silvia2013

@silvia2013 napísala si "nepis hoaxy. Radler ma 0,00% alkoholu." Reakcia autorky bola na toto. Nie je hoax, že sú aj nealko radleri, ktoré majú (hoci malé) množstvo alkoholu. Moja mama napríklad nemohla ani to, len tie s 0,00%.

autor
8. júl 2025
@any_soj

@silvia2013 napísala si "nepis hoaxy. Radler ma 0,00% alkoholu." Reakcia autorky bola na toto. Nie je hoax, že sú aj nealko radleri, ktoré majú (hoci malé) množstvo alkoholu. Moja mama napríklad nemohla ani to, len tie s 0,00%.

@any_soj Ani, ja nemôžem , lebo mi zodvihne tlak.

mikadooo
8. júl 2025

@anonym_autor ak ti to prekáža tak, že to spôsobuje opakované hádky vo vzťahu a diskomfort, tak by ste to mali riešiť spolu a nájsť nejaký kompromis, s ktorým by ste vedeli obaja fungovať. Nie že on ti povie, že ty si vadná, keď ti to prekáža. Čiže za mňa - trošku si premysli, či si s tým ok, že nie je ochotný ani len komunikovať s tebou na túto tému a baviť sa o nejakom kompromise. Ale rovno to "hodil" na teba, že vlastne ty si tá vadná, ktorá problém "vyrába". Za mňa subjektívne, áno, mala by som s tým problém a asi by som sa s takýmto človekom rozišla, keby denne pil toľko pív.

autor
9. júl 2025
@mikadooo

@anonym_autor ak ti to prekáža tak, že to spôsobuje opakované hádky vo vzťahu a diskomfort, tak by ste to mali riešiť spolu a nájsť nejaký kompromis, s ktorým by ste vedeli obaja fungovať. Nie že on ti povie, že ty si vadná, keď ti to prekáža. Čiže za mňa - trošku si premysli, či si s tým ok, že nie je ochotný ani len komunikovať s tebou na túto tému a baviť sa o nejakom kompromise. Ale rovno to "hodil" na teba, že vlastne ty si tá vadná, ktorá problém "vyrába". Za mňa subjektívne, áno, mala by som s tým problém a asi by som sa s takýmto človekom rozišla, keby denne pil toľko pív.

@mikadooo Ďakujem, za reakciu. Ako, som už hore vyššie písala nie je to denne pitie, ale je to nárazové a veľa. Čiže dokáže,aj dva týždne nepiť a potom pije celý víkend aj desať pív denne. On je proste tam typ, že nevie vypiť jedno pivo alebo tri deci vína. Proste, keď začne nemá mieru. Jeho, veľka záchrana je, že má prácu, akú má a nemôže si dovoliť byť ráno, keď robí pod vplyvom.

isis234
9. júl 2025
@anonym_autor

@mikadooo Ďakujem, za reakciu. Ako, som už hore vyššie písala nie je to denne pitie, ale je to nárazové a veľa. Čiže dokáže,aj dva týždne nepiť a potom pije celý víkend aj desať pív denne. On je proste tam typ, že nevie vypiť jedno pivo alebo tri deci vína. Proste, keď začne nemá mieru. Jeho, veľka záchrana je, že má prácu, akú má a nemôže si dovoliť byť ráno, keď robí pod vplyvom.

@anonym_autor ak pije celý víkend po 10 pív, pondelok doobeda nafúka...Alkohol ešte má v krvi. na to pozor

autor
9. júl 2025
@isis234

@anonym_autor ak pije celý víkend po 10 pív, pondelok doobeda nafúka...Alkohol ešte má v krvi. na to pozor

@isis234 Ale veď to nie je brané striktne. Tak keď vie že ráno šoféruje tak si nedá desať pív. Veď aj má aj voľno nerobí každý deň, ani každý víkend.

autor
9. júl 2025

U neho, nie je problém, že by išiel pod vplyvom alkoholu za volant, to si už nemôže dovoliť, kedže vodicky ho živý. U neho je problém množstvo a potreba alkoholu.

isis234
9. júl 2025
@anonym_autor

@isis234 Ale veď to nie je brané striktne. Tak keď vie že ráno šoféruje tak si nedá desať pív. Veď aj má aj voľno nerobí každý deň, ani každý víkend.

@anonym_autor apelovala som na to, že si písala, že pije i celý víkend,, Tak potom v pohode. Vie si to ustrážiť