icon

Je podozrivé, keď je 25-ročný muž dlho sám?

13. nov 2024

Ak je 25 rocny chlap uz dlho sam je to podozrive? Mal vztah na strednej par mesiacov, od vtedy nic. Zije s rodicmi, pracuje. Aj na zoznamky chodi a nic. Vyzera celkom fajn, takze v jeho povahe bude problem?

biba_18
13. nov 2024

@gleep1 keďže je sám, tak predpokladám bezdetný a stretol sa s inými "zlatokopkami" ako myslíš ty...

gleep1
13. nov 2024

@biba_18 no veď autorka napísala aké mysli.

biba_18
13. nov 2024

@solange7 je to vec definície - v podstate je to jedno a to isté, jedna príživníčka sa usmieva a sexuje za hermes a druhá za donášku 4x do týždňa a v podstate bezstarostný život ...

biba_18
13. nov 2024

@gleep1 a presne nepísala o tom čo si písala ty...

solange7
13. nov 2024

@biba_18 príšerné. 😀 obe verzie 😀

thereisabear
13. nov 2024

To, že je sám by sa mi podozrivé nezdalo, ale tie jeho vyjadrenia by ma úplne odradili. Neznášam také zatrpknuté typy.

gleep1
13. nov 2024

@biba_18 o čom som písala ja o čom nepísala ona?

komplikovana
13. nov 2024

Ved ma iba 25, preco by mal byt divny?

terezkaarthuramax
13. nov 2024

Ja mam 33rokov a brat 50 a sme stale dlobodní a žijeme s mamou. Ja osobne po známosti netúžim ani mi to nedovoľuje zdravie.

terezkaarthuramax
13. nov 2024

Slobodní

jamimo
13. nov 2024

prečo a komu by to malo byť podozrivé? Poznám chlapa, ktorý má 50 rokov, čo vieme, mal 1 lásku v živote počas štúdia na VŠ, potom druhú vo veku 35 rokov. Dnes 50 a sám. Spĺňa atribúty fajn chlapa do života, a to si dovolím tvrdiť, že v každej oblasti.... Už som počula pár primitívnych hlášok na jeho osobu 🤦 Fakt privitimizmus. On je šťastný tak ako je a určite má kvalitnejší život ako 80% "šťastných párov a rodiniek s detičkami" Jeho vec, jeho súkromná záležitosť 👆

ewell13
13. nov 2024

Moj brat, 26. Sam je asi 3 roky, pracuje v zahranici, takze na vztahy nema cas. Nikoho nehlada. Kamoskyn brat 23 rokov, este ziadnu frajerku nema, tiez nikoho nehlada a taktiez sused 26rocny rozisiel sa pred3 rokmi s frajerkou, od vtedy ziadnu nemal. A ako sam povedal ani nevie kde ju ma hladat. Diskoteky uz nejako nefunguju, a suce baby su uz skoro vsetky vydate alebo zadnae. A nieje podozrivi ani jeden🤣. Vsetci 3 su sikovni, pracoviti, nefajcia, nepiju, slusny,..
A vlastne aj mon bratranec, po rozchode sam asi 2 roky, a tiez sa este neciti na vazny vztah.

gleep1
13. nov 2024

@komplikovana mal by byt divný preto lebo normálna odpoved prečo v takom veku nemá dlhodobo frajerku je že nenašiel tu pravú a chce si byt istý a nestrácate zbytočne čas s takou čo by si nerozumeli, že sa sústredí na seba, sebarozvoj a kariéru, že zatiaľ nemá záujem hľadať vážny vzťah,… Jeho odpoved prečo frajerku nemá normálna nie je. A to som tiež išla písať komentár že je to v pohode lebo je mladý ale keď som prečítala dôvody prečo frajerku nemá a spojila si to s jeho vekom a vedomostou že práve v tejto vekovej kategórii je obrovský nárast mužov čo nenávidia ženy ako odpoved na útočiaci a mužov obvinujuci neofeminizmus, tak som svoju odpoved zmenila. Autorka by mala zistiť aký je jeho názor na ženy čo dali prednosť kariére pred rodinou, aký ma názor na slobodne matky, aká je hlavná úloha ženy v rodine… a naozaj by si mala zistiť či to nie je muž o akých vravím a ak nie je tak fajn smelo do vzťahu. Ak je tak preč od takého

jaskolka
13. nov 2024

Prečo by to malo byť čudné? Tak asi nechce len tak s niekým chodiť,aby bolo, možno má isté predstavy a nároky na vzťah.Vždy lepšie, ako by striedal priateľky ako ponožky

retatka
13. nov 2024

V 25-ke? 😳
Keby mal 40 to by bolo podozrivé ale určite nie v 25-ke.

sevrin
13. nov 2024

Nenašiel normálnu ženu. Stáva sa to často.

bielasovicka
13. nov 2024

Ma pravdu. Dnes sa ťažko nájdu normálne ženy.

biba_18
13. nov 2024

@thereisabear podľa čoho vieš že je zatrpknutý?

pochod
13. nov 2024

Vsak ti povedal, ze co si mysli o ženách. iba zadane sa mu páčia ostatné su ku... A zlatokopky.. S takým postojom voči ženám by bodaj nebol uz roky sám 🤣. A ty sa mas teraz zrejme potrhat a dokazovať mu, ze si ina co? 😁

danica2711
13. nov 2024

nebuď hneď podozrievavá, vyskúšaj a uvidíš

januska12323
13. nov 2024

Je okej byť slobodný, na vzťahy má čas. Povedať, že všetky ženy sú zadané, kurvy alebo zlatokopky však jeho šance znižujú na nulu. Keď s tebou niečo chce opýtaj sa ho do ktorej kategórie ťa zaradil aby si vedela.

stanulienkat
13. nov 2024

@biba_18 u niekoho je zlatokopka aj ked chce od chlapa zaplatit len 1 kavu.😁

biba_18
13. nov 2024

@stanulienkat to potom aj ja som 😂 len ja tomu hovorím stará škola, no ...

earlgrey
13. nov 2024

Ja by som sa s mužom, ktorý iné ženy nazýva k***ami ani nestretla...kde je úcta, rešpekt? nech má akýkoľvek názor na ženy, ok, ale inej žene písať/hovoriť, že ženy su k**vy, tak toto nie...len aby si po čase nebola pomenovamá rovnakým slovom.

thereisabear
13. nov 2024

@biba_18 tak určite nie sú všetky nezadané ku* ani zlatokopky...

jednoduchomaria89
Autor odpoveď zmazal
gleep1
13. nov 2024

@earlgrey tiež si to myslím. Gentleman to nebude, zaváňa to skôr chrapunom čo opovrhuje ženami, úplne chápem ak muž nechce ženu čo spala s kadekým a sú také, ale nie je to väčšina žien. Ja vidím dokonca pozitívne dôvody prečo by chlapec/muz v takom veku nemal mať priateľku, napríklad to že sa sústredí na seba, sebarozvoj, kariéru v takom veku je pre mňa pozitívny dôvod, tak isto aj chalan čo odíde na pár rokov do zahraničia aby zarobil a tým pádom sa mu prirodzene ťažko hľadá, to je pre mňa trochu pozitívne, ze sa snaží, keď povie že nenašiel tu pravú a roky je preto sám je to pre mňa ok lebo viem že ten muž nejde do vzťahu bezhlavo, takze v tom vidím určitú múdrosť, sú neutrálne dôvody ako že nechce, je spokojný tak ako je atd atd, naozaj je podľa mňa ok ak chalan v takom veku dlhodobo nemá frajerku ale ak uvedie že frajerku CHCE ale nemá lebo sú ženy Kurvy a zlatokopky a všetky dobre čo by chcel sú zadané v jeho veku, tak to je pre mňa negatívny znak. Ak by mal 40 chápala by som, v tom veku sa vyberá určite ťažšie ale veď on je vo veku ktorý je pre muža ideálny na hľadanie si partnerky pre život. Nevravim že by autorka chalana mala hneď zavrhnúť, mohol sa nešťastne vyjadriť, ale byt ňou by som ho a jeho pohľady na ženy a vzťahy a fungovanie vo vzťahu a v živote chcela preskumat kým by som sa s takým dala dokopy.

biba_18
13. nov 2024

@thereisabear a ja som také niečo písala?

earlgrey
13. nov 2024

@gleep1 Úplne súhlasím so všetkým, čo si napísala.

markusrasford
13. nov 2024

Je introvert? Keď áno tak na 99 percent je gay. Nič proti gayom nemám. Poznám taky prípad.