icon

Je podozrivé, keď je 25-ročný muž dlho sám?

13. nov 2024

Ak je 25 rocny chlap uz dlho sam je to podozrive? Mal vztah na strednej par mesiacov, od vtedy nic. Zije s rodicmi, pracuje. Aj na zoznamky chodi a nic. Vyzera celkom fajn, takze v jeho povahe bude problem?

Strana
z3
autor
13. nov 2024

@markusrasford praveze je extrovert

thereisabear
13. nov 2024

@biba_18 ty si sa ma pýtala, prečo si myslím, že je zatrpknutý. Ja ti len odpovedám.

biba_18
13. nov 2024

@thereisabear to nemusí znamenať že je zatrpknutý...

thereisabear
13. nov 2024

@biba_18 ok, máš iný názor, to je v pohode.

erikab82
13. nov 2024

Nechcela by som muža, čo sa takto vyjadruje o ženách. Daj si na to pozor a nehrň sa do vzťahu bezhlavo. Ak si od strednej nevie nájsť nikoho, tak asi bude on problém

tykat
13. nov 2024

"...ze ostatne su ku.., zlatokopky a neviem co este. ..."
Tak tu je asi ten problem.

vilma7
13. nov 2024

Ja som bola aj roky sama...A dokonca vo vyššom veku. A nemala som ani žiadnu dg a ani som nebola náročná, len som trávila veľa času s priateľmi, prácou, študovali atď.
Takže môže byť úplne normálny chlap. Vždy radšej takíto, ako nejaký sukničkar, ktorému by sa okolo krku hádzaná pomaly každá druhá žena z mesta.

mooonika1975
15. nov 2024

Akože bez ženy? Potom v 19 stich sú otcovia , nevybureni. Jasne ,že je normálny, kto sa ženie hneď po strednej do záväzkov, iba hlupák . Potom v 40tke behajú po diskotékach a naháňajú baby . To iste o ženách platí . 🙄

autor
15. nov 2024

@mooonika1975 ale uz davno nie je po strednej, a chce si najst zenu

mooonika1975
15. nov 2024

A cooooo? Tak nevie nájsť, keďže tie čo dychtia byt ženami v domácnosti sú už od 18- tich tehotné a tie čo si budujú kariéru a samostatnosť, ešte na tom pracujú. Tie chlapa nehľadajú.

mooonika1975
15. nov 2024

Každá žena ide po peniazoch, pretože prirodzene si vyberá partnera, ktorý bude vedieť zabezpečiť rodinu a teda potom “ zahniezdit”. Nič vynimocne

damian85
15. nov 2024

Niktorá by nechcela muža ktorá sa takto vyjadruje o ženách. Ženu ktorá vystrieda čo víkend to iný banán ma jasne nazvať , labužníčka mužského prirodzenia a nie kurva. Dievčatá čo bývajú u mamky s tatkom , ale nestačí im 3 izbový byt a 3 000 v čistom , má nazvať pragmatickou ženou , žiadna zlatokopka ! Ja byť žena , takého muža ovalím lopatou a rovno zahrabem pod najbližšiu jabloň ! Jednoducho pán nejde s dobou !
A úplne každá žena čo v diskusii má s tým problém , nikdy ale nikdy muža nenazvala idiot , kurevník , narcista , psychopat atď.......pretože si plne uvedomuje , že inak by ju žiaden muž nechcel 😝

samik88
15. nov 2024

Tak ja ti ho teda neodporúčam keď sa takto vyjadruje o ženách. Btw. pripomenulo mi to Filipa Sulíka,tiež strašne nadáva na ženy. Takýto chlapi si nezaslúžia mať rodinu. Nech ostane sám celý život.

rika44
15. nov 2024

Radšej má byť s niekým, s kým nechce byť len preto, aby nebol sám? Na dobré sa dlho čaká...a niekto sa ani nedočká 😀😀😀

mooonika1975
15. nov 2024

Autorka - jaaaaj, to ako pre teba? Nečítam diskusiu

vinifred
15. nov 2024

Keď vidím dnešné mladé ženy,sa nedivím..

breznica
15. nov 2024

Spoznala som môjho chlapa keď mal 32 rokov, dovtedy mal jeden parmesacny vzťah asi v 22 rokoch,inak nič. Pracoval ako vodič MKD,keď bol raz za týždeň-dva doma,bol s kamarátmi, na motorke, chodil na zrazy,užíval si. A je to najuzasnejsi chlap na svete po všetkých stránkach. Jednoducho nemal potebu skákať zo vzťahu do vzťahu, ale čakal na mňa 😅

luizina
15. nov 2024

@pochod lepsie by som to nenapisala, s takym nazorom o zenach necudo, ze je sam a mna osobne by taky nazor hned odradil, ani by som sa nesnazila ho viac spoznat.

lele64
15. nov 2024

Nemusí byť. Je množstvo dôvodov;
- nesústredenosť na vzťahy
- kariéra
- zaneprázdnenosť
- nízka potreba vzťahu
- mentálna (ne)vyspelosť
- necíti sa na naozajstný vzťah
- nechce zodpovednosť
- chce si užívať
- predsudky
- vysoké očakávania od partnera
- túži skôr po slobode
- necíti sa dostatočne dobrý
- nevie nájsť tú "pravú"
- iná orientácia
- nevie sa zmieriť s rozchodom
- strach z opustenia
- nechce vzťah, ale nútia ho rodičia
- bojí sa sklamania
- užíva si život iným spôsobom a nepovažuje vzťah ako prioritu, ale skôr ako zábavu

Dôvodov môže byť veľa, nemusí to byť len v povahe a výzore. Prečo sa ho nespýtať?

slovakboy
15. nov 2024

Nie je podozrivé keď je sám, ale keď sa o ženách vyjadruje ako si napísala, tak je to tým.

euka210
15. nov 2024

Ja som nemala nikoho do 25r, kym som nestretla mojho manzela. Neviem preco je to povinnost mat stale niekoho...

jaga61
16. nov 2024

Prečo to riešiš? Keď bude chcieť niekoho si nájde.

autor
19. nov 2024

Je mentalne nevyspely

lentilka46
19. nov 2024

Spoluziak zo strednej, 34r, velky fesak, aj vetu povie, samostatny, pracovity, mal kratky vztah na strednej, kratky na vysokej a dalsi az teraz. Vzdy tvrdil, ze on uz ma ine naroky na zeny, uz chce nieco vaznejsie a ked tie hodnoty nesedia uz na zaciatku, naco to silit a pokracovat v trvani.

veronika150999
19. nov 2024

25 rokov je normalny vek, nie je dovod sa este viazat

gleep1
19. nov 2024

Ako si k tomu prišla že je mentálne nevyspely?

autor
20. nov 2024

@gleep1 povedal to sam

centrumcz
22. nov 2024

som muz aje velka neucta ponizovat zenu.zena je teplo domova,ak si zastava svoju rolu je jednoznacne zena-nenhraditelna

Strana
z3