Je potrebné na sebe zapracovať?
Ja neviem ci mam doma ehm ehm, alebo proste som ja vadna.
Z casu na cas zabudnem nakupit zakladne potraviny, napr chlebik. Vcera bol taky den ze s malym sme boli cely den prec a proste mi vypadlo ze doma nie je chlieb a ani som nestihla navarit. Prisiel muz, ospravedlnila som sa a spravil si este tortily so sunkov co ostali a vecer o pol 12 ze on je hladny a ja som neschopna ist nakupit. Nemam rada takyto typ ludi, ale na druhu stranu chcem aby v rodine boli vsetci spokojny.
Stane sa to aj vam, alebo proste mam byt ja viac schopna?
Jasné, že sa stane ale nikdy by si partner nedovolil mi to vyhodiť na oči, že je to moja vina…chodíme na nákupy obaja keď niekto z nás zisti, že čosi chyba jednoducho to dokúpi
@janage ale asi aj autorkin je taky,ze ho to nexasytilo,ale to su uz len dohady. Moj muz ma rad tortily ale je to skor lahka vecera. A ak by obed v praci nemal,tak by vecer chcel nieco ine.
@jankalukasova tak moj muz ma narocnu pracu a v tomto obdobi je v praci aj 14h,takze preto.
@petulda333 ale podľa toho čo píše autorka, dedukujem, že tie ľahké večere u nich nie sú nič nenormálne. A dokonca píše, že jedol tortilly. Takže nie jednu alebo minimálne dve. Moja polovička sa asi 2x ulakomila na dva ks a potom fučal jak lokomotíva. Ale ako píšem u nás to nie je placka s tromi plátkami šunky.
@petulda333 nevieme aký je autorkin muž, ale vieme, že vedel čo je doma na jedenie k dispozícii a urobil si. Nevôľa a potreba pedagogickej prednášky pre neschopnú ženu ho chytila o pol noci.
@jankalukasova
@janage fakt sa tu nechcem dotahovat. Toto su uz nase spekulacie,kedze nevieme nic viac. Ja som napisala moj pohlad,ze ja si neviem predstavit nenakupit zakladne potraviny a ked zabudnem,tak sa ozvem. Bodka. A ano,jeho poznamka bola blba,ale tiez ktovie ako to u nich je. Ak casto nie je doma navarene,tak mu asi dosla trpezlivost, ktovie. Nesudim,ale pisem MOJ pohlad na danu situaciu
Netrap sa, stane sa. Starostlivost o male dieta a domacnost sa niekedy (casto) neda tak dobre zorganizovat ako praca v zamestnani. Dieta je urevane, kaka 5 krat denne, nechce ist von, nechce ist dnu, nechce jest a hned mas naburany plan, si v strese a zabudnes. Ja napr vacsinou pre nas vsetkych varim len cez vikend, pretoze cez tyzden muz chodi pozde z prace a pri dietati sa mi neda varit -pokial nechcem aby sedel cely cas pri telke. Niekedy mam aj taku vycitku v hlave, ze tomu mojmu muzovi nenavarim castejsie, ale potom si predstavim., ze ked by bol on na mojom mieste -tak on by bol schopny zvladnut postarat sa iba o dieta (a tam nepocitam navarit pre dieta), a nic ine. Potom ma vycitky prejdu.
Daj si dva baliky chleba do mraznicky a uz sa ti takato "hrozna" vec nestane. ;)

@petulda333 a je fyzicky ťažko pracujúci? Ja kedy som môjmu dala na večeru mäso zemiaky alebo perkelt... Tak to nebude jesť. V práci normálne obeduje (obedy mu pripravujem doma), večera môže byť ľahká. Ak nerobí niekde na linke alebo v bani...