icon

Je potrebné na sebe zapracovať?

6. jún 2024

Ja neviem ci mam doma ehm ehm, alebo proste som ja vadna.

Z casu na cas zabudnem nakupit zakladne potraviny, napr chlebik. Vcera bol taky den ze s malym sme boli cely den prec a proste mi vypadlo ze doma nie je chlieb a ani som nestihla navarit. Prisiel muz, ospravedlnila som sa a spravil si este tortily so sunkov co ostali a vecer o pol 12 ze on je hladny a ja som neschopna ist nakupit. Nemam rada takyto typ ludi, ale na druhu stranu chcem aby v rodine boli vsetci spokojny.

Stane sa to aj vam, alebo proste mam byt ja viac schopna?

Strana
z5
jankalukasova
7. jún 2024

@petulda333 a je fyzicky ťažko pracujúci? Ja kedy som môjmu dala na večeru mäso zemiaky alebo perkelt... Tak to nebude jesť. V práci normálne obeduje (obedy mu pripravujem doma), večera môže byť ľahká. Ak nerobí niekde na linke alebo v bani...

brrunetkaa
7. jún 2024

Jasné, že sa stane ale nikdy by si partner nedovolil mi to vyhodiť na oči, že je to moja vina…chodíme na nákupy obaja keď niekto z nás zisti, že čosi chyba jednoducho to dokúpi

petulda333
7. jún 2024

@janage ale asi aj autorkin je taky,ze ho to nexasytilo,ale to su uz len dohady. Moj muz ma rad tortily ale je to skor lahka vecera. A ak by obed v praci nemal,tak by vecer chcel nieco ine.

petulda333
7. jún 2024

@jankalukasova tak moj muz ma narocnu pracu a v tomto obdobi je v praci aj 14h,takze preto.

jankalukasova
7. jún 2024

@petulda333 ale podľa toho čo píše autorka, dedukujem, že tie ľahké večere u nich nie sú nič nenormálne. A dokonca píše, že jedol tortilly. Takže nie jednu alebo minimálne dve. Moja polovička sa asi 2x ulakomila na dva ks a potom fučal jak lokomotíva. Ale ako píšem u nás to nie je placka s tromi plátkami šunky.

janage
7. jún 2024

@petulda333 nevieme aký je autorkin muž, ale vieme, že vedel čo je doma na jedenie k dispozícii a urobil si. Nevôľa a potreba pedagogickej prednášky pre neschopnú ženu ho chytila o pol noci.

petulda333
7. jún 2024

@jankalukasova
@janage fakt sa tu nechcem dotahovat. Toto su uz nase spekulacie,kedze nevieme nic viac. Ja som napisala moj pohlad,ze ja si neviem predstavit nenakupit zakladne potraviny a ked zabudnem,tak sa ozvem. Bodka. A ano,jeho poznamka bola blba,ale tiez ktovie ako to u nich je. Ak casto nie je doma navarene,tak mu asi dosla trpezlivost, ktovie. Nesudim,ale pisem MOJ pohlad na danu situaciu

hanaxxx
7. jún 2024

Netrap sa, stane sa. Starostlivost o male dieta a domacnost sa niekedy (casto) neda tak dobre zorganizovat ako praca v zamestnani. Dieta je urevane, kaka 5 krat denne, nechce ist von, nechce ist dnu, nechce jest a hned mas naburany plan, si v strese a zabudnes. Ja napr vacsinou pre nas vsetkych varim len cez vikend, pretoze cez tyzden muz chodi pozde z prace a pri dietati sa mi neda varit -pokial nechcem aby sedel cely cas pri telke. Niekedy mam aj taku vycitku v hlave, ze tomu mojmu muzovi nenavarim castejsie, ale potom si predstavim., ze ked by bol on na mojom mieste -tak on by bol schopny zvladnut postarat sa iba o dieta (a tam nepocitam navarit pre dieta), a nic ine. Potom ma vycitky prejdu.
Daj si dva baliky chleba do mraznicky a uz sa ti takato "hrozna" vec nestane. ;)

Strana
z5