icon

Je používanie zdrobnenín sebaláska alebo nedostatok sebareflexie?

13. apr 2025

Aj vás to tak irituje? Keď sa ide dospela zena(často to počujem u tučnejších) napapať? Na obed mala mäsko s pečenými zemiačikmi a k tomu šalátik. Často to vidno aj v jedálnych lístkoch. Úplne ma striasa, keď to počujem u chlapov. Asi ma niektoré strašne skritizujete, ale podľa mňa to patrí tak k deťom do 5 rokov. Tiež keď ma niekto 20 kil nadváhu a povie, že ma väčšie bruško. To sa nazýva sebalaska alebo žiadna sebareflexia? Ja som dosť sebakritická, bola som vychovaná prísne, tak neviem, ako to vidia ostatní.

Strana
z3
luccija
14. apr 2025

@mandzula otrasné ja nemám rada ani, keď mi skoro cudzia cena povie moja, pipka, zlatko, panička a často to je v službách pedií, kaderníctvo obchod...

mandzula
14. apr 2025

@luccija ani ja to nemám rada, je to primitívne. Mnohí si myslia, že je to akože také domácke, kamarátske a ono je to v skutočnosti len trápne.

zuzana76
14. apr 2025

@luccija
@mandzula nastastie som si pedikuru, aj manikuru vybrala tak, aby to boli aj celkom inteligentne baby, tiez neznasam take nasilu oslovenie. Presne tak, primitívne. Pedikerka inak vravela, ze aj zakaznicky su take, ze "mojka, vieme to dat na iny den? " "Cicka, dala by sa nejaka zlavicka? " hovori, ze taketo automaticky odpinkava. Ze otrasne spravanie maju ludia.

Strana
z3