Je pre ženy dôležitá práca ich partnera?
Dobrý deň
Otázka na ženy. Je pre vás dôležité akú chlap vykonáva pracovnú činnosť? Všade na okolo počúvam ako chlap musí mať vysokú školu a robiť v kancelárii za vysoký plat. Predstavte si situáciu. Prídete na rande celkom normálny chlap ale povie Vám že pracuje ako robotník bez vysokej v školy niekde v ťažkom priemysle. Môže to zahrať u vás negatívnu mienku o tom chlapovi? Ja konkrétne pracujem ako zvárač v ťažkých podmienkach a moje okolie v súkromnom živote to berie že som menej cenný kvôli pracovnej pozícii akú vykonávam.
Vďaka!
@anonym_9e6e80 tak ako nie je spravne znevazovat ludi s nizsim vzdelanim, manualnou pracou, tak nie je spravne znevazovat ani ludi s vyssim vzdelanim, psychickou pracou. Vsetky su dolezite rovnako. robis to iste len opacne. znevazujes.
@pralinka25 Neznevazujem. Iba uvadzam do realneho obrazu, lebo niektore si tu slusne na sebe ulietavaju. Naroky a opisy o sebe staby boli Amal Clooney, a stale sme na Slovensku, kde je vysoke skolstvo na slabuckej urovni.
@amdornik ver tomu že si užívam . Tvoj vzťah nevyšiel , bodka. Myslím že by si mala čítať s porozumením . Ani mne moje vzťahy s takýmito absolventmi nevyšli , ďalšie už ani nezačali a ani nezačnú , nebudem to riskovať.
@anonym_cf767a bavím sa 😀 môj vzťah nevyšiel kvôli tomu, že ja som bola, aká som bola 😀 dnes, s odstupom 30 rokov, by som sa ho držala zubami-nechtami 😀 och, ale si vtipná 😀
@patrikjames tak rátam , že ako zvárač si zarobiš pekne
Môj manžel má vysokú školu a pracuje ako robotník v zahraničí, konkrétne elektrikár v montérkach
Predtym na SK pracoval na rôznych postoch aj "bezmonterkovych" 😆
A teda že som šťastná , že dnes pracuje v montérkach v zahraničí, nakoľko sme dostavali dom bez hypotéky a na účte nám mesačne svieti viac než krásna suma 👍
@anonym_49a6e8 čiže vlastne spolu nežijete 😂😂😂
Pekné si to vystihla. Neuplatnutelni, žije mimo rodiny
Dôležité je to, aby mal navrch oproti mne, aby som k nemu mohla vzhliadat a mať k nemu rešpekt. Neviem si predstaviť žiť s niekým, kto nie je schopný uvažovať v určitých intenciách.
@anonym_49a6e8 čiže vlastne spolu nežijete 😂😂😂
Pekné si to vystihla. Neuplatnutelni, žije mimo rodiny
@zmrzlinka2021 môj manžel je ale že veľmi uplatniteľný. Len Slováci toľko neplatia, aby sme si mohli dostavať bez hypo.
Žijeme spolu na turnusy, zatli sme zuby na pár rokov a ide to
Tvoj vysmešný komentár mi neublíži
Hlavne, že my sme spokojní a že veľmi
@patrikjames ktora berie, ze praca zvárača je nejaka menejcenna, tak evidentne nema prehlad 😉😉. Nepoznam žiadneho zvárača, ktory nema postavený rodinny dom a o rodinu je kráľovsky postarané. Cize si musis najst taku, co to ocení. Hladaj a najdes. Nezaoberaj sa takymi kecami. Bud sebavedomy chlap. Poznam mnoho chlapov bez vysokých skol a su super. Poznam mnoho chlapov s VS a su to neschopní chlapi, ktorych by som doma nechcela. A dokonca poznam VS vzdelaneho z IT sektoru, ktory robi zvaraca, lebo ho tato praca napĺňa viac ako sediet za PC 🤣🤣🤣. Tak nesud sam seba.
Skôr by mi vadil chlap (ak vôbec si chlap) čo vypisuje na fóra somariny a ani si nepamätá čo za bludy si už navymýšľal. V jednej téme tvrdí chce deti a žena nie, v ďalšej miluje dve ženy naraz, v ďalšej sa chce rozviesť, potom v sú ženy hneď štetky ak majú muža ako kamaráta a nakoniec ešte má aj to dieťa.
Takže zase kŕmite trolla. Aj keď tento sa teda snaží aby tak nevyzeral.
Skôr by mi vadil chlap (ak vôbec si chlap) čo vypisuje na fóra somariny a ani si nepamätá čo za bludy si už navymýšľal. V jednej téme tvrdí chce deti a žena nie, v ďalšej miluje dve ženy naraz, v ďalšej sa chce rozviesť, potom v sú ženy hneď štetky ak majú muža ako kamaráta a nakoniec ešte má aj to dieťa.
@bomba36 dobréééé... fajn, že si to tu dala... už si ho viaceré zapamätajú

@patrikjames počula som ako kolegyňa radila svojej dcere aby sa rozišla s frajerom bez VS že ma na lepšieho, napríklad “na takého doktora”…takže asi tak
Dôležité je to, aby mal navrch oproti mne, aby som k nemu mohla vzhliadat a mať k nemu rešpekt. Neviem si predstaviť žiť s niekým, kto nie je schopný uvažovať v určitých intenciách.
@zmrzlinka2021 Elektrikar je neuplatnitelny? Prosim ta, ty v akej sfere zijes? Tusis vobec, co ti chlapi zarabaju za palky? Akoze vacsinou zadieras uplne od veci, pretlacas jediny nazor, manzelstvo je naj, etc, podla komentarov deti vobec nemas a teraz zistujem, ze ani paru o realnom zivote okolo teba. To si nestavala dom, neprerabala byt, ze netusis, co pytaju elektrikari? Tvoj muz je co, kravatacik, dalsi mamagerik do zbierky managerov, neschopny zatlct klincek, ale aspon sa od neho mozes ucit hlbavym rozhovorom o nesmrtelnosti chrusta a o ciernych dierach?
@zmrzlinka2021 Elektrikar je neuplatnitelny? Prosim ta, ty v akej sfere zijes? Tusis vobec, co ti chlapi zarabaju za palky? Akoze vacsinou zadieras uplne od veci, pretlacas jediny nazor, manzelstvo je naj, etc, podla komentarov deti vobec nemas a teraz zistujem, ze ani paru o realnom zivote okolo teba. To si nestavala dom, neprerabala byt, ze netusis, co pytaju elektrikari? Tvoj muz je co, kravatacik, dalsi mamagerik do zbierky managerov, neschopny zatlct klincek, ale aspon sa od neho mozes ucit hlbavym rozhovorom o nesmrtelnosti chrusta a o ciernych dierach?
@anonym_9e6e80
pravda pravdúca
Už len na Slovensku si vedia zarobiť pekne
Rozmýšľala som, či to sem napíšem, lebo veď sa chválim
Ale seriem na nich
Keďže vieš o čom píšem , manžel v zahraničí zarobí za 4 týždne niečo pod 10.000 €/mesiac
Tak by sme boli hlúpi, nevyužiť to
Máme ozaj dostavané za hotovosť
Zrovna zvárača by som nechcela, nakoľko by som sa bála o jeho zdrav.stav do budúcna ale inak je mi jedno či muž pracuje manuálne alebo intelektuálne.
Nechcela by som chlapa s minimálnou mzdou bez vyšších pracovných ambícií. Je mi ale jedno či chlap robí manuálne alebo intelektuálne.
OMG 😁 Ze zakladam si na VS u muza, no ake ste len dolezitucke. 😁 Bolo by dobre sa ukludnit a menej si o sebe namyslat, uz len tie nase uchvatne slovenske vysoke skoly teda maju cveng. Hej, jasne, teraz ste vsetky studovali na Sorbonne a na Oxforde. Pol naroda tie nase ubohe pseudouniverzity preliezlo na Eckach a ciernych terminoch, ale idete tu znevazovat zvaraca, co na hodinu berie 40-60€, vy managerky a korporatne tetky, co sa v tych kanclikoch v zivote cez taketo sumy neprehupnu.
Sa treba trosku prebrat. 🙃🙃
@anonym_9e6e80 Aky cvenk (ne-)maju slovenske univerzity?
Vari maju absolventi slovenskych vysokych skol problem uplatnit sa niekde vo svete? Nemaju.
Zvarac zarobi hocikde vo svete viac ako korporatne tetky. Neznamena to ale, ze je inteligentnejsi, ako su korporatne tetky, alebo ako manazeri, alebo ze sa ma lepsie, ze zije zdravsi, naplnenejsi zivot, hoci ma 60e na hodinu.
Niekde v Indii zaraba vysoko nad priemer cistic splaskoveho potrubia. Ked sa to niekde upcha a hovna vytekaju na ulicu, tak on sa vyzlecie, vopcha sa do ~30 centimetrovej odpadovej rury a prekrtkuje to. Smrdi este niekolko dni, aj ked sa umyje. Zvaraci mozu len lutovat, ze tu taku poziciu nemame... by mozno zarabali aj 80 alebo 100e/h!!!
Nikto tu zvaracov neznevazoval... az ty si tu zacala urazat vsetkych naokolo.
@patrikjames U mna nehra rolu vzdelanie,ale celkovy dojem z muza. Pokial je rozhladeny,ma slusne vyjadrovanie a nie je buran,nech kludne robi aj zvaraca. Skor by som mala obavy o jeho zdravie pri takej praci a to by ma odradzalo.
Za mňa radšej šikovného zvárača/elektrikára/vodara/klampiara/automechanik... ako kancelárskeho ťuťmáka, ktorý má obe ruky ľavé. Tým nechcem povedať, že všetci chlapi, čo robia v kancloch sú lajbaví.
My s priateľom sme kolegovia a súťažíme kto zarobí viac 😄 ale spolupracujeme necháva mi voľnú ruku. Užívame si to ale niekedy si pekne lezieme na nervy. Ja som to neriešila nikdy akú mal môj priateľ prácu. Jeden bol automechanik ďalší bol z výroby ďalší revízor z mhd. Na pohodu
@anonym_c7f25f Cize si povrchna a zlatokopka?
@anonym_2ab7f3 povrchna nie ale zlatokopkou ma mozes kludne nazyvat ak chces.. myslim si ze kazdy clovek si hlada k sebe partnera ktory je rozumovo na tom podobne takze neviem co je na tom povrchne, kedze s clovekom s vyrazne nizsim vzdelanim by som si jednoducho nerozumela..
a k tym peniazom.. mala som aj priemerne zarabajucich muzov ale s takym by som si nikdy dieta neurobila, nemala som s nim problem byt ale urcite do buducna bez deti.. moja predstava nebola prezivat z mesiaca na mesiac a riesit co mozem a co nemozem kupit.. ak kvoli tomu chces zeny ako ja oznacovat za zlatokopky tak kludne, nevadi mi to.. ja aj moj muz vieme preco sme spolu a vzdy som k nemu bola uprimna, vie ze ak by nemal peniaze tak by sme deti nemali a nema s tym problem
@patrikjames mna skôr odradi ta práca v kancelarii
svieti mi krásna suma na účte, cinkla mi výplata, zarába kúštik - viac sú príšerné slovné zvrsty
@patrikjames
Pre mňa je dôležité vzdelanie, cudzie jazyky, pravopis, všeobecný rozhľad a vždy to tak aj bolo.
Neviem, prečo to tu polovica žien popisuje tak ako keby každý muž v kravate nebol schopný vymeniť žiarovku. Snáď je väčšia pravdepodobnosť, že sa sudca naučí manuálnej zručnosti ako že sa zamestnanec pri páse v továrni dostane pojednávať na krajský súd.
Mne sa našťastie podarilo nájsť si zručného aj vzdelaného a za mňa je podobné vzdelanie základ.
Na jar bol so mnou muž na lekárskom kongrese kúsok od Paríža, pri spoločnej večeri bol skvelý, keďže hovorí aj po francúzsky. Neviem si predstaviť, čo by tam robil a ako by sa cítil muž bez jazykového vybavenia a schopnosti diskutovať o všetkom od politiky po konštrukcie motorov lietadiel.
@patrikjames
Pre mňa je dôležité vzdelanie, cudzie jazyky, pravopis, všeobecný rozhľad a vždy to tak aj bolo.
Neviem, prečo to tu polovica žien popisuje tak ako keby každý muž v kravate nebol schopný vymeniť žiarovku. Snáď je väčšia pravdepodobnosť, že sa sudca naučí manuálnej zručnosti ako že sa zamestnanec pri páse v továrni dostane pojednávať na krajský súd.
Mne sa našťastie podarilo nájsť si zručného aj vzdelaného a za mňa je podobné vzdelanie základ.
Na jar bol so mnou muž na lekárskom kongrese kúsok od Paríža, pri spoločnej večeri bol skvelý, keďže hovorí aj po francúzsky. Neviem si predstaviť, čo by tam robil a ako by sa cítil muž bez jazykového vybavenia a schopnosti diskutovať o všetkom od politiky po konštrukcie motorov lietadiel.
@sss777 tak isto aj ten vzdelaný si asi nedokáže spraviť elektriku v dome,namontovať okna alebo nastaviť kovanie ,aby mu cez ne nefukalo a tak isto aj robosi sú jazykovo zdatní a dokonca sa s nimi dá rozprávať aj o politike ,podmorskom živote a aj o lietadlách
Nie všetko je len o vzdelaní a aj ti robisi aj tak majú technické vzdelanie, kde treba používať hlavu a pri práci často krát treba aj rozmýšľať ,potrebujú logické myslenie ,fyzickú silu a cely zivot sa musia vzdelávať ,veľa z nich ovláda viac remesiel ,dokonca poznam stolára čo vyštudovaný dirigent
Pre mna vzdelanie nie je podstatné. Vzdelanie v dnešnej dobe nie vždy zarucuje inteligenciu. No úprimne, je pre mna dolezity prijem, neviem si predstaviť, ze by som mala muža, ktory sa uspokoji s minimalkou napr. Mne odjakziva imponovali zruční muži. Manzel sice vykonáva kancelársku prácu, no vie doma vsetko porobiť.
Vidno, ze tu na MK len málo ľudí stávalo dom alebo rekonštruovalo byt svojpomocne. 😂 počkaj keď tie ženy zistia ze vodar/kurenar nepôjde pod 500eur na deň, elektrikár detto, obkladač sa tiež blíži k takým sumam 😂 zrazu im budú aj takýto ľudia dobrí 🤣🤣
ja sa priznám asi som predpojatá, neviem to definovať prečo, ale nejako tie manuálne práce mi evokujú nejakú nedostatočnosť ... aby to nevyznelo zle - mám syna ktorý sa živí manuálne - a nie je pre mňa menej cenný - ale myslím, že by som bola spokojnejšia ak by sa živil inak ...
@biba_18 manualna praca nie je znakom neinteligencie,grobianstva. Moj oco patri do robotnickej triedy,aj ked nie uplne za krompacom,ale CNC. Je to vsak jeden neskutocne mudry a rozhladeny clovek. Vie vela o historii,politike,ekonomii. Celkovo ludia z robotnickej triedy mozu mat viac sedliackeho rozumu a zdravych nazorov ako by si cakala.
@denithestrange1993 asi si nečítala celkom pozorne môj príspevok, však…
Vidno, ze tu na MK len málo ľudí stávalo dom alebo rekonštruovalo byt svojpomocne. 😂 počkaj keď tie ženy zistia ze vodar/kurenar nepôjde pod 500eur na deň, elektrikár detto, obkladač sa tiež blíži k takým sumam 😂 zrazu im budú aj takýto ľudia dobrí 🤣🤣
@kabyko ved takyto si to aspon zaplatia,pekne daju ,,,tomu nevzdelanemu,,,krasne zarobit a potom budu nariekat kolko si to dovolil vypytat.Nuz nech len ti,co pracuju pekne hlavou daju riadne zarobit tomu,co robi rukami.
@biba_18 manualna praca nie je znakom neinteligencie,grobianstva. Moj oco patri do robotnickej triedy,aj ked nie uplne za krompacom,ale CNC. Je to vsak jeden neskutocne mudry a rozhladeny clovek. Vie vela o historii,politike,ekonomii. Celkovo ludia z robotnickej triedy mozu mat viac sedliackeho rozumu a zdravych nazorov ako by si cakala.
@denithestrange1993 to je presne to iste ako ked sa povie vyroba.Tu mile damy maju hned predstavu pasu,1 clovek vedla druheho a nemozu ist ani na wc,ci kavu.A zarobok do 1000eur.Toto v nich prizvukuje slovo ,,,vyroba,,,.
To iste plati aj ked povedia ,,,,robotnik,,,nevzdelany,nizke iq,eq,neda sa s nim porozpravat,nezaraba,ma tak do 1000eur tiez.No spodina,ako aj ti,co robia vo vyrobe.
Take velke skatulkovanie.A len par zien,co vedia tak maju normalne nazory.

@patrikjames tak rátam , že ako zvárač si zarobiš pekne
Môj manžel má vysokú školu a pracuje ako robotník v zahraničí, konkrétne elektrikár v montérkach
Predtym na SK pracoval na rôznych postoch aj "bezmonterkovych" 😆
A teda že som šťastná , že dnes pracuje v montérkach v zahraničí, nakoľko sme dostavali dom bez hypotéky a na účte nám mesačne svieti viac než krásna suma 👍