Je prvá facka vo vzťahu signál na rozchod?
Ahojte, mám priateľa, obaja cca 25r, sme spolu 6 rokov a žijeme spolu skoro počas celého vzťahu v nájme. Priateľ je suprový, je vidno že som jeho priorita, stará sa o mňa, príde, zavezie keď treba. Ale poslednú dobu to nieje ružové. Rád si občas vypije a nedávno som počas hádky keď bol opitý dostala aj facku. Mrzelo ho to, keď vytriezvel, mne to stále vŕta hlavou. Dnes sa to zopakovalo, vypil si, dnes ale aj ja s ním (samozrejme nie toľko) a pohádali sme sa, kričal, búchal dverami a ja som mala strašný strach, že to príde znova, že dostanem. Hovorí sa, že po prvej facke okamžite odíď, ale on je skutočne fajn chlap. Len ten strach už vo mne zostane. Čo si o tom myslíte? On má otca, ktorý pil a bil jeho matku, mám v sebe po tomto incidente strašný strach, že to zdedil, že keď prídu deti bude to rovnaké ako bolo u nich doma..
nie prva facka, ale uz problem s alkoholom, ktory mal predtym, mal byt pre teba signal k odchodu.
@kp7333 tak ale ona si da s nim,cize ho sama v tom podporuje,a toto tiez neni dobre.Obaja by mali prestat pit.
Tak radsej fackovanie ako samota.🤦♀️
Si tiez nebola bohvieako vychovana ked len v 25r toto tolerujes.Sebalaska nula bodov.
Si mlada ,ty vies zmenit svoj zivot, on skor nie ako ano.
A bude to horsie .
O par rokov das temu ako chlasce o 106, o deti sa nezaujima,obcas im urve jednu a ty nemas kam s nimi ist …
Vela stastia prajem.
Tak toto nemyslíš vážne. V prvom rade by som mu facku hneď vrátila a v tom momente by bol uz môj ex. V živote by som sa nikým nedala otĺkať. Nad čím vlastne rozmýšľaš? Ci bude dobrý manžel a otec? NIE. NEBUDE!
ešte som zabudla povedať, že takto začal piť keď mu zomrela mama, pred pol rokom, mladá pri autonehode.. so všetkými z vás súhlasím, mala by som odísť, viem to.. ale neviem si predstaviť život bez neho, úplne sama
@anonym_autor tak bud budeš sama (aj keď nechápem, prečo by si si nemohla nájsť nového a hlavne normálneho muža), alebo budeš sama vo vzťahu s ním. A ako čerešnička každý deň výprask.
@anonym_autor utekaj!!! Hneď!!! Bude to len horšie a horšie
@anonym_autor k facke sa nevyjadrujem ....a dôvod hádky bol aký? veď je suprový....
Alkohol mu dal len odvahu urobiť to, co ta neskor caka aj za triezva. Neviem co bolo z tvojej strany tak veľmi poburujuce, ze si za to schytala facku.
A to co opisujes, aký je turbo skvelý...to je normálny štandard. Nie,nemáš žiadny poklad na striebornom jazere doma.
Och Boze ona ho neopusti.Je mi tak luto tychto hlupych,naivnych zien bez sebavedomia.Mlada zabka bez zavazkov a bude nariekat ako ona ostane sama.Chlapa ani neriesim lebo kazda pricetna normalna zena by uz bola rozidena.Zeny ako len mozete byt mnohe taketo blbe,strasne mi je to luto citat taketo naivne kecy 😢
A ak by si este vahala nie nie je to do prdele dobry chlap!!!Je to clovek ktory zil v toxickej rodine,ma toxicke navyky,nevie sa spravat ked si vypije a bije zenu!!!Co ty vies este potrebujes!Spravit si s nim este decko a dostat sa do stavu ze uz naozaj budes mat pocit ze nemozes odist??
Tak toto nemyslíš vážne. V prvom rade by som mu facku hneď vrátila a v tom momente by bol uz môj ex. V živote by som sa nikým nedala otĺkať. Nad čím vlastne rozmýšľaš? Ci bude dobrý manžel a otec? NIE. NEBUDE!
@martinka13 Nesuhlasim,netreba v ziadnom pripade chlapovi vracat.Magora len rozculis,co nechapes,zmasti sa ozaj ako zito a ublizis len sebe.Chlap ked da poriadnu facku tak zo svojou silou lezis na zemi.Zena nema sancu branit sa sile muza.Tteba sa len uklidnit,upokojit,pri najblizsej prilezitosti sa ihned zbalit a nikdy sa nevracat.
Buď by prestal úplne s alkoholom a zašiel za psychológom alebo by bol koniec.
U mňa by bol za agresora už pri trieskani do dverí. Chce vyvolať u teba strach, aby si sa neopovažila ani pipnúť, lebo bude nasledovať facka. Toto ti chýba ku šťastiu? Neospravedlňuj jeho pitie úmrtím matky. Sú ľudia, ktorým zomreli deti a nepijú a nebijú iných. Ak by si mala silu sa s ním rozísť, potom po rokoch by si si uvedomila, že svojou odvahou si si zachránila sebaúctu, pokoj a určite aj zdravie.
Ze sa vobec pytas. Videl to doma a toto je len zaciatok. Ak s nim ostanes, potom si spomen, ked budes nestastna, ze si mohla zit inak.
@anonym_autor áno, moja mama vzdy vravievala ze to bola jej zivotna chyba, ze neodisla po prvej facke ked este neboli svoji. Obaja skoncili mrtvi oko 40tejo roku zivota a o nas 4 sa musela postarat bud rodina alebo same o seba. Takze tak
Teraz citam, ze sa bojis samoty. To si vysvetlujem tvojou mladostou, ale komu nie je rady....
@anonym_autor je
Dalsia co zostane s ozranom a bulom lebo si mysli ze je suprovy chlap. Dostane facku vzdy ked ho naserie ale ved inak je suprovy....niekde sa stala vo vychove chyba ked si zena nevazi samu seba a nadalej perie, vari a sulozi s chlapom ktory ju udrel. Lebo sa ospravedlnil, ved on chudak vlastne nechcel....lebo je smutny zo smrti mamy a preto ma moze udriet...lebo take videl doma....tak to nie je jeho chyba, cize s dementom treba zostat a deti mu porodit.
Dievca utekaj kym vas vobec nic nespaja...ani hypo, ani deti - teraz to mas najlahsie. Staci si to uvedomit a neriesit kraviny typu ze bez neho nemas kamaratov....omg
taka dobra piatkova toto vyzera byt, pri kavicke v praci
a ako sa spamatat z rozchodu? najst si byvanie, zaclenit sa do zivota znovu sama.. ked 95% kamaratov v tomto meste mam od neho..
@anonym_autor mas 25 si slobodna môžeš ísť kde chceš kedy chceš
Tu od alkoholika agresora odchádzajú matky s 2, či 3 deťmi.
Doslova utekajú s taškami.
Musia riešiť seba, deti, školy, škôlky.. financie.
Ty sa môžeš vziať a o týždeň môžeš byť niekde v zahraničí.
Sa bojíš samoty tak radšej ešte počkáš na dve tri facky, kopsnce..
Véd sa ho bojíš!!!!
Načo vôbec pijete spolu?
Mne sa vzdy pacili tie myslienkove pochody v tychto temach. Doma lieta vzduchom chladena, ale inak je to dobry chlapec.....jasne 😄.
Utekaj kym mozes pretoze casom sa ta intenzita bude zvysovat. Ty budes vzdy ako na ihlach pretoze akonahle si vypije, budes trpnut kedy ti jednu struhne a to moze vyustit az do panickeho strachu.
Alebo zotrvaj ak si naozaj myslis, ze je dobry chlap. Do prace budes chodit modra ako smolko.
@anonym_autor máš 25 (Slovom dvadsaťpäť) rokov, život pred sebou - okamžite sa zbaľ, nájdi si podnájom, alebo zdieľaný byt (ak nemusíš byť v tom istom meste a si tam len kvôli nemu, tak sa presuň inde), je 21. storočie, sociálne siete, kde na 2 kliky nájdeš ubytko, potom hned natukaj ksebe.sk a objednaj sa na psychoterapiu, lebo človek s takýmto uvažovaním potrebuje pomoc - nájsť vlastnú sebaúctu, sebahodnotu, ty ich zjavne nemáš - nepoznám ťa, takže tam môže ísť tiež o vzorce z detstva, rodiny, tam je vždy koreň, kamarátov si nájdeš inde, začneš chodiť na hodiny latino tanca, potom občas na pilates, prihlásiš sa do turistického spolku, to je jedno, máš nejaké záľuby, si samostatný človek, tak prosím ťa, nemárni tak vzácny čas a život s niekým, kto ťa facká. láska taká byť nemá. láska nebolí. teda určite nie týmto spôsobom. a byť v byte s niekým, pri kom neviem, čo ho rozčúli, koľko promile bude mať a či mi nezlomí nos je fakt výhra. ak je v robote, zbaľ igelitky, kúp lístok na autobus aproste choď choď choď.
Ak uvazujes, ze s nim zostanes si chora a potrebujes pomoc tiez.
@anonym_autor https://www.laskanemaboliet.sk/
Ale nie, facka je nič, počkaj si na prvú bitku a potom prehodnoť či by sa to nedalo brať len ako občasné zlyhanie inak suprového chlapa... 😏
A teraz si daj sama jednu facku a prečítaj si po sebe čo tu píšeš. 🤷🤦🏻♀️
Ak rada dostanes na hubu tak ostan 🤷♀️
No otras. Už by som pri takom ubožiakovi, čo udrie ženu, nebola.
Alkoholické excesy, bitka od milovaného muža, hádky, konflikty...a potom samozrejme, ospravedlnenie. To ťa čaká najbližšie roky.
Dievča, ty utekaj od neho.
Čo na to hovoria tvoji rodičia? Už si sa im zdôverila? Určite nevychovali dcéru pre nejakého kreténa, aby si z nej urobil fackovacieho panáka.
V akom prostredí si vyrastala ty?
@anonym_autor fajn chlap? A strelil ti? Ty si bud zaslepena alebo totalne hlupa
Po prvej facke by som mala zbalene veci a odisla a chlapec nech si mlati do steny
Boze, spamataj sa a odid lebo sa to bude zhorsovat
Typicke spravanie, je mu to luto, bude prosit plakat slubovat a za tyzden zase chodis s monoklom
Ak s ním ostaneš, ukážeš mu, že ti nevadí, že ti dal facku, že to je ok... A práve to ho povzbudí k ďalšej facke.
Odchod je jediné riešenie.
Alkohol je tiež veľký problém.
Máš pocit, že bez neho nedokážeš prežiť? Ze si neschopná, že sa neuzivis prácou? Tak tvoj partner je psychológ, keď ta za 6 rokov o tomto presvedčil. Ak chceš, napíš mi správu.
Oprava, tvoj partner je psychopat
Mal som takych 2-3 spoluziakov,triezvy normalny,ked si vypili totalne iny clovek,agresivita,nadavky,len sa bit.
Napisala si:"Priateľ je suprový." Ano,ale .....dopln si co chces,nech neporusim pravidla platformy...

nie prva facka, ale uz problem s alkoholom, ktory mal predtym, mal byt pre teba signal k odchodu.