Je rozdiel 10 rokov vo veku veľký?
Ženy.. starší muž o 10 rokov..ma 55..
Nie je to veľký rozdiel?
Skúsenosti?
@bessie12 nemyslela som to zle, ale sama si to písala, ze cca rok nesexujete. Určite tam bol rok a nie 5 mesiacov, ale nejdem hľadať pod lupou tvoj prispevok. Zaujalo ma to, lebo si 30 ročná, tvoj snúbenec je o generáciu starsi, tak to pre mňa bolo viac ako zvláštne. Ale samozrejme, každému ako vyhovuje. Pri takomto vekovo rozdiele a pri takom krátkom čase ako ste spolu, je normálne, ze je spokojny a nadšený. Nie ste vo vzťahu 20 rokov a nevypiplali ste spolu 2 deti.
Môže byť,a za desať rokov aj tak každý vyzerá inak🤣ja som tiež vtedy nevedela,že budem mať "duracel" doma.No,ale čo,vymením ho preto?🤷😃
@milovnickakvetov sexovali sme aj niekoľkokrát denne. Je normálne, že ta frekvencia sexu po case klesne. Sex u mňa nie je na prvom mieste. Tych posledných pár mesiacov na sex veľmi nepomyslim. Vela vecí musím riešiť a vybavovat.
Keď ma chuť on a ja nie a naopak, tak použijeme ruky. Nebudeme sa nútiť do niečoho co nechceme. Moj ex to robil často až sa mi úplne sprotivil.
Sme vo vzťahu ( zatiaľ "len") takmer 4 roky.
On už deti ma, aj keď dospelé 😅
Riesim to iste, dala som podobnu otazku, 12 rokov rozdiel. Vies co, je to asi uplne jedno. Hra tam viacej faktorov tej vzajomnej zhody. Otazku si dala v januari, funguje vam to? Ja teda len zacinam...

@milovnickakvetov rok ??? Trvá to cca 5 mesiacov. Vieš, keď ti umrie niekto z blízkej rodiny a ešte do toho musíš riešiť kopec iných veci, tak sex je to posledné na co by si myslela.
Ale, keď už sme pri tom sexe, tak nemám problém mat sex aj niekoľko krát za deň a to denne 🤷♀️ môj muž mi povedal, že nikdy nemal toľko sexu ako so mnou. Jeho exky si len ľahli na postel a čakali kým si urobí svoje a koniec.