Je sledovanie Ruže pre nevestu mužom red flag?
Je podľa vás redfleg ak chlap pozerava ružu pre nevestu ?😃 poďme diskutovať 🍿
prečo nie. niekoľko častí som pozerala spolu so synom
@anonym_26ee0e myslela som,vyslovene keď si to chlap ide pustiť sám
Ja ako muž si dobrovoľne nikdy nepustim tu ružu, farmu a ani nič podobne
@anonym_autor u ženy to nie je redfleg?
je to primitívne...čo na tom vidia ženy,že to pozerajú
@anonym_autor k tomuto mi napadla jedna situácia. Môjmu teenagerovi som hovorila o kamoskinom teenagerovi, že pozerá ružu pre nevestu. Zdalo sa mi to divne, chcela som vedieť synov názor. A on na to, že asi ma frajerku. Chcela som sa uistiť a spýtala som sa: tak ty si myslíš, ze ma frajerku a pozerá to kvôli nej? A môj syn s kľudom Angličana: jasne, prečo by inak pozeral takú debilinu. 🤣 takže toľko k tomu…
@anonym_autor u ženy to nie je redfleg?
je to primitívne...čo na tom vidia ženy,že to pozerajú
@rozculena asi oddychovka podobne ako jednoduché romantické knihy či filmy s jednoduchou zápletkou. Nie vždy je chuť na niečo náučné a ťažké. Ale mne osobne to príde skôr ako formát pre ženy tak ako aj tie knihy. Preto ak muž povie, že si ide pustiť ružu, pôsobí to na mna trochu zvláštne.
@anonym_autor k tomuto mi napadla jedna situácia. Môjmu teenagerovi som hovorila o kamoskinom teenagerovi, že pozerá ružu pre nevestu. Zdalo sa mi to divne, chcela som vedieť synov názor. A on na to, že asi ma frajerku. Chcela som sa uistiť a spýtala som sa: tak ty si myslíš, ze ma frajerku a pozerá to kvôli nej? A môj syn s kľudom Angličana: jasne, prečo by inak pozeral takú debilinu. 🤣 takže toľko k tomu…
@mane01 to este vnímam inak, ak pozerajú spolu, možno majú jeden televizor alebo viaceré osoby spolu, pozerajú a zabávajú sa pri komentovaní. Ale samotný muž, len tak že to ide pozerať?
Moj muz sice tv nepozera ale aj keby sledoval toto tak co ... az tak mi nesibe aby mi vadila taka somarina. Ale chapem ze niektorym vadi uz ozaj vsetko
Záleží s akým zámerom to pozerá. Mám kamaráta psychológa, začal to pozerávať so ženou a kvôli nej, teraz to jeho zaujíma viac ako ju. Vraj je to ako seriál na pokračovanie, a tým že ako psychológ si všíma všetky reakcie ho to baví o to viac a oddýchne si pri tom. So ženou hádajú čo môže byť reálne a čo je scenár 😃
A keď chlap pozerá ženský fussbal?
Nie lebo tieto show stratili tú povestnú iskru, ale bude možno aj našim vekom. Pred 15 rokmi sme sa strašne zabávali na prvej sérii Farmár hľadá ženu, a odvtedy sme už žiadnu reality show nesledovali. Teraz je to o už o niečom úplne inom.
@rozculena asi oddychovka podobne ako jednoduché romantické knihy či filmy s jednoduchou zápletkou. Nie vždy je chuť na niečo náučné a ťažké. Ale mne osobne to príde skôr ako formát pre ženy tak ako aj tie knihy. Preto ak muž povie, že si ide pustiť ružu, pôsobí to na mna trochu zvláštne.
@anonym_autor je to redflag pre obe pohlavia, pokial je ten druhy inteligentnejsi jedinec
Môj muž to pozerava so mnou. Na začiatku ešte úplne prvej série bol skeptický, že je to vymývanie mozgov. Ale tak sa do toho zakukal, že ho to baví viac ako mňa a celý týždeň sa obidvaja tešíme na novú časť. Je to taký bizár, za mňa sranda a žiadny red flag 😀
Nie veľa chlapov sa baví na tých "slecnach"ako robia zo seba ....kvôli jednému chlapovi
Primitivna relacia ako farma. To len zabija mozgove bunky
Tak asi chce konecne vidieť "pekné, napichane" ženy no. Neviem aké sa v jeho okolí pohybujú.
Takého muža ale v realite nepoznám. Moj manžel nepozera TV vobec. A ja tiez nie.
Nechce to pozerať len ten, čo na tajnasa pozerá na instagrame hole cicky a veľké zadky.Ti povie,že toto on nebude pozerať..a ty ze wow nechce kukať na pekne polonahate ženské...ale opak je pravdou len s tebou ich nechce kukať.👍🤭🤣
@anonym_autor mozno tam len pozera prsia zadky a vobec ich nepocuva 😀
furt lepšie ako keď chlap diskutuje na modrom koníku...
tato a podobne relacie su red flag pre vsetkych pricetnych ludi.

prečo nie. niekoľko častí som pozerala spolu so synom