icon

Je správanie mojej manželky za hranicou normálu?

2. sep 2026

Ahojte, potrebujem sa poradiť, alebo ani neviem čo..
Moja manželka je podľa mňa v poslednom čase dosť paranoidná a neviem, či to už nie je za hranicou normálu. Viackrát som si všimol, že keď odchádza na služobnú cestu, odfotí si svoju polovicu postele a nočný stolík. Minule som ju zase videl v kúpeľni, ako si vytrhla vlas a porovnávala ho s iným tmavým vlasom, ktorý zrejme našla vo vani. A potom sú tu také veci ako kamienky pred domom, na jej parkovacom mieste sa vždy vytvorí pásik presne v mieste, kde bežne stojí koleso auta. Aj to si všíma a rieši. Ano nechcem zamlčať.. pred rokmi som ju párkrát podviedol. Je to už dávno a odvtedy sa nič také nestalo. Chápem, že som tým mohol narušiť jej dôveru, ale zároveň mám pocit, že toto už je trochu extrém.
Myslíte, že takéto správanie môže byť ešte normálna reakcia na to, čo sa medzi nami stalo, alebo by už bolo vhodné vyhľadať psychológa? Prípadne párovú terapiu? Nechcem ju nálepkovať ako paranoidnú, skôr sa snažím pochopiť, čo sa s ňou deje a či jej viem nejako pomôcť. Čo by ste na mojom mieste robili?

Strana
z4
anonym_d58f46
2. sep 2026

Tak ty si dobrý magor..podvedies ju a nie raz a sa divis, že robi čo robí? Dôvera sa ťažko obnovuje a podľa mňa, voci tebe sa ani nidky už neobnoví

kikush182329
2. sep 2026

Chuda tvoja žena. Tak si ju zdeptal, ze uz nikdy s tebou nebude mat kľudný zivot. Na jej mieste by som sa na teba vykaslala. Iba tak jej odlahne a prestane sa stresovať kvoli nevernikovi.

autor
2. sep 2026
@kikush182329

Chuda tvoja žena. Tak si ju zdeptal, ze uz nikdy s tebou nebude mat kľudný zivot. Na jej mieste by som sa na teba vykaslala. Iba tak jej odlahne a prestane sa stresovať kvoli nevernikovi.

@kikush182329 Ale už som s tým skončil. Veľa sa toho zmenilo za posledné obdobie.

anonym_49a73a
2. sep 2026

Diagnooza, odporúčam psychológa, Predtým ako zničí váš vzťah
@anonym_autor

autor
2. sep 2026
@anonym_49a73a

Diagnooza, odporúčam psychológa, Predtým ako zničí váš vzťah
@anonym_autor

@anonym_49a73a Ale toto myslíš že stačí rovnako opísať obvodnej a tá ju tam pošle?

anonym_49a73a
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_49a73a Ale toto myslíš že stačí rovnako opísať obvodnej a tá ju tam pošle?

@anonym_autor Môže riešiť priamo s psychológom, nepotrebuje k tomu obvodnú.

autor
2. sep 2026
@anonym_49a73a

@anonym_autor Môže riešiť priamo s psychológom, nepotrebuje k tomu obvodnú.

@anonym_49a73a a ešte ako ju presvedčiť, že jej to prospeje..

svetlonos
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
Si kompletný?? Ty jej úplne zničis dôveru v teba a napadne ťa - napísať obvodnej, nech ju pošle k psychológovi!? Hankook! Ona je dospelá svojpravna žena a nie malé dieťa, kedy by si ty ako rodič mohol len napísať obvodnej. Jaj si ty ale riadny pako na pohľadanie... Pizdravuj ju tu od nás a že nech ti dá zbohom. Bude sa jej lepšie dichst aj žiť ako mať takéto nervy u teba.
A až potom nech rieši do budúcna stratu dôvery k partnerovi aby si našla potom lepšieho chlapa a vedela mu veriť.

anonym_82324c
2. sep 2026

ty si spravil chybu a manž. ti už neverí. a asi ani nebude. Tiež si myslím že je to na psychologa.
má vôbec zmysel takýto život?

autor
2. sep 2026

Nechápem prečo to zvaľujete na mňa, a idete si na mne vyvatovať zlosť. Ja som prišiel po radu tejto situácie.

anonym_49a73a
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_49a73a a ešte ako ju presvedčiť, že jej to prospeje..

@anonym_autor skús sa najprv s psychológom poradiť ty, potom tam môžte ísť spolu

anonym_f0ed93
2. sep 2026
@anonym_autor

Nechápem prečo to zvaľujete na mňa, a idete si na mne vyvatovať zlosť. Ja som prišiel po radu tejto situácie.

@anonym_autor ale ved je to tvoja chyba 🤣. Miesto toho, aby si zenu posielal k psychologovi, by ste mali ist na parovu terapiu. Lebo to, v akom je stave, je tvoja chyba

kikush182329
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor dobre. Chceš radu? Dám ti ju. Ale najprv napis ako reagujes ked za tebou príde a ma otázky, podozrieva ta a neveri tomu co odpovedas. Ako reagujes???

autor
2. sep 2026
@anonym_f0ed93

@anonym_autor ale ved je to tvoja chyba 🤣. Miesto toho, aby si zenu posielal k psychologovi, by ste mali ist na parovu terapiu. Lebo to, v akom je stave, je tvoja chyba

@anonym_f0ed93 pozri. Som už viac ako 4 mesiace verný, presne podľa sľubov ktoré sme si vtedy dali pri poslednej kríze. Ja som z toho vonku.

anonym_f0ed93
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_f0ed93 pozri. Som už viac ako 4 mesiace verný, presne podľa sľubov ktoré sme si vtedy dali pri poslednej kríze. Ja som z toho vonku.

@anonym_autor uau a teraz sa mame z toho posrat, ze ty si styri mesiace verny? Ved si to po sebe precitaj, je to smiesne. Ty mozes byt vobec rad, ze s tebou zostala a moesto toho, aby si vinu zobral na seba, tak sa tu vykrucas a robis zo seba slusneho manzela, ktory AZ styri mesiace je verny 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

anonym_1e448c
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ty si jej verny len 4 mesiace a ty sa cudujes? Ak tak navrhni parovu terapiu ale teda 4 mesiace po opakovanej nevere ma pravo ti kedykolvek prescanovat mobil

domkakvet
2. sep 2026

@anonym_autor dovera vo vasom vztahu uz nikdy nebude ako pred tym a ci sa ti to paci, alebo nie mozes si za to sam, teraz sa s nou mozes tak akurat porozpravat o tom, ze ti moze opat verit, ako sa to po rozhovore zlepsi je otazne, moze nastat zlepsenie, ale aj nemusi.

autor
2. sep 2026
@anonym_f0ed93

@anonym_autor uau a teraz sa mame z toho posrat, ze ty si styri mesiace verny? Ved si to po sebe precitaj, je to smiesne. Ty mozes byt vobec rad, ze s tebou zostala a moesto toho, aby si vinu zobral na seba, tak sa tu vykrucas a robis zo seba slusneho manzela, ktory AZ styri mesiace je verny 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

@anonym_f0ed93 skoro 5 mesiacov, a nesúď ma, ak nevieš o čo šlo.

anonym_b82e9d
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor 4 mesiace. Bože môj. To je strašne krátko na to, aby sa z toho žena dostala. Ako ja som sa ťa spočiatku aj chcela mierne zastať. Myslela som si, že je to napríklad 10 rokov od nevery, ona dobrovoľne zostala a stále toto robí. Vtedy by som ťa aj trochu chápala. Ak by si urobil strašnú chybu, dlhé roky nazad, ona zostala, tak je aj trošku jej povinnosť ti postupne začať veriť. Lebo inak o čom je ten vzťah? Ja by som sa napríklad rovno rozišla s neveríkom, lebo by som to nikdy neprekusla. Nikdy by som mu neverila. Ak zostaneš, tak musia obaja na takom vzťahu pracovať. Neverník na 200%, aby sa dôvera aspoň trochu obnovila.
Ale 4 mesiace. Bože chlap ty nie si normálny. To je tak čerstvé pre ňu. Roky sekaj dobrotu aj modré z neba jej znes. Ale keď vidím ako hľadáš v nej chybu tak radšej nech sa s tebou rozíde.

anonym_96a39b
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to je vtip, nie?

anonym_1e448c
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ukaz jej tuto diskusiu a do 10 minut mas spakovane veci pred dverami a nemusis riesit nic

autor
2. sep 2026
@anonym_b82e9d

@anonym_autor 4 mesiace. Bože môj. To je strašne krátko na to, aby sa z toho žena dostala. Ako ja som sa ťa spočiatku aj chcela mierne zastať. Myslela som si, že je to napríklad 10 rokov od nevery, ona dobrovoľne zostala a stále toto robí. Vtedy by som ťa aj trochu chápala. Ak by si urobil strašnú chybu, dlhé roky nazad, ona zostala, tak je aj trošku jej povinnosť ti postupne začať veriť. Lebo inak o čom je ten vzťah? Ja by som sa napríklad rovno rozišla s neveríkom, lebo by som to nikdy neprekusla. Nikdy by som mu neverila. Ak zostaneš, tak musia obaja na takom vzťahu pracovať. Neverník na 200%, aby sa dôvera aspoň trochu obnovila.
Ale 4 mesiace. Bože chlap ty nie si normálny. To je tak čerstvé pre ňu. Roky sekaj dobrotu aj modré z neba jej znes. Ale keď vidím ako hľadáš v nej chybu tak radšej nech sa s tebou rozíde.

@anonym_b82e9d Pochop ma, Ja si už ani nepamätám ako sa dotyčnica volala, a pre mňa je tých 5 mesiacov už ďaleko za nami.

autor
2. sep 2026
@anonym_1e448c

@anonym_autor ukaz jej tuto diskusiu a do 10 minut mas spakovane veci pred dverami a nemusis riesit nic

@anonym_1e448c To by asi nešlo, nakoľko dom, pozemky aj byt kde žije jej syn s priateľkou sú moje

anonym_b82e9d
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_b82e9d Pochop ma, Ja si už ani nepamätám ako sa dotyčnica volala, a pre mňa je tých 5 mesiacov už ďaleko za nami.

@anonym_autor nepochopím ťa. Pre teba je to dávno za nami a ona to má neustále pred očami. Zradil si ju, osobu ktorej mala najviac veriť. My ženy takto nefungujeme. Na sex potrebujeme cítitm emocionálne bezpečie od chlapa. Ak nie je, tak vzťah neexistuje. Takto funguje väčšina žien. Neveru neospravedlníš. Je mi jedno či ti žena rok nedala alebo pribrala. Máš sa rozviesť a potom môžeš vrážať do iných.

anonym_f0ed93
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor o co slo? O neveru. To staci. A je uplne jedno, co ta k tomu viedlo. A ty este robis zo seba obet, to je fakt neuveritelne. Ved je to vrcholne trapne.

autor
2. sep 2026

môžeme sa prosím vrátiť k téme? už mam otvorene par psychológov v okolí. Čo teraz? objednať sa na konzultáciu? alebo isť priamo tam a spolu??

anonym_f0ed93
2. sep 2026
@anonym_autor

môžeme sa prosím vrátiť k téme? už mam otvorene par psychológov v okolí. Čo teraz? objednať sa na konzultáciu? alebo isť priamo tam a spolu??

@anonym_autor ty debil sprosty, ved chod za svojou zenou a s nou sa rad! Kriste, ty si pripad

anonym_b82e9d
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor my hovoríme stále k téme ale asi si jednoduchší a nechápeš to. Tvoju ženu si na komplet zradil. Zabil si vaše manželstvo. Ty máš pomôcť jej nájsť späť doveru k tebe (i keď jej to neodporúčam kdď vidím aký si nezrelý buran) . V jej chyba nie je. Chyba je v tebe. Ak chceš vaše manželstvo zachrániť tak ju cháp hľadaj chybu výlučne v tebe.

anonym_00884c
2. sep 2026

@anonym_autor za mma ma OCD a kludne mohla byt spustacom tvoja nevera. Proste ta nema pod kontrolou...vylieci sa ked ta nebude mat na ociach a nebude mat uzkosti.

anonym_84c435
2. sep 2026

4 mesiace 🤣
Pre mna to tymto vyhlasujem za vymyslenu temu, nie, nemoze to byt toto realny chlap.

Strana
z4