icon

Je správanie mojej manželky za hranicou normálu?

2. sep 2026

Ahojte, potrebujem sa poradiť, alebo ani neviem čo..
Moja manželka je podľa mňa v poslednom čase dosť paranoidná a neviem, či to už nie je za hranicou normálu. Viackrát som si všimol, že keď odchádza na služobnú cestu, odfotí si svoju polovicu postele a nočný stolík. Minule som ju zase videl v kúpeľni, ako si vytrhla vlas a porovnávala ho s iným tmavým vlasom, ktorý zrejme našla vo vani. A potom sú tu také veci ako kamienky pred domom, na jej parkovacom mieste sa vždy vytvorí pásik presne v mieste, kde bežne stojí koleso auta. Aj to si všíma a rieši. Ano nechcem zamlčať.. pred rokmi som ju párkrát podviedol. Je to už dávno a odvtedy sa nič také nestalo. Chápem, že som tým mohol narušiť jej dôveru, ale zároveň mám pocit, že toto už je trochu extrém.
Myslíte, že takéto správanie môže byť ešte normálna reakcia na to, čo sa medzi nami stalo, alebo by už bolo vhodné vyhľadať psychológa? Prípadne párovú terapiu? Nechcem ju nálepkovať ako paranoidnú, skôr sa snažím pochopiť, čo sa s ňou deje a či jej viem nejako pomôcť. Čo by ste na mojom mieste robili?

earlgrey
2. sep 2026

Kašli na to, nech si robí čo chce, teba nejako obmedzuje to, že si fotí posteľ alebo počíta kamienky pred domom? nechaj ju, nech sa s tým popasuje sama. Pokiaľ sa sama rozhodla, že s neverníkom - s tebou ostane, tak ju nechaj nech si robí čo chce. 5 mesiacov je krátka doba na to, aby ti znova dôverovala. Áno, nadávajú tu hlavne na teba ale ja si myslím, že blbec v tomto manželstve nie si len ty, ale aj tvoja žena, keď sa rozhodla tvoju neveru hodiť za hlavu (ako tak) a naďalej s tebou ostať v manželstve.

autor
2. sep 2026
@anonym_84c435

4 mesiace 🤣
Pre mna to tymto vyhlasujem za vymyslenu temu, nie, nemoze to byt toto realny chlap.

@anonym_84c435 nechápem teraz. Akože chlap nemôže byt verný viac ako 4 mesiace? Či??

anonym_82707a
2. sep 2026

To má zato, že ostala s debilom. Bude paranoidna do konca zivota

autor
2. sep 2026
@anonym_82707a

To má zato, že ostala s debilom. Bude paranoidna do konca zivota

@anonym_82707a Kľud, kľud.. Pozor na slová.

anonym_82324c
2. sep 2026
@anonym_autor

môžeme sa prosím vrátiť k téme? už mam otvorene par psychológov v okolí. Čo teraz? objednať sa na konzultáciu? alebo isť priamo tam a spolu??

@anonym_autor objednaj sa sám, ak povie psych. že máte prísť spolu - prídete spolu. Ale to asi nebude.

pralinka25
2. sep 2026

toto je fejk tema.
najprv manzelka potom priatelka.
najprv pred rokmi teraz su z toho 4 mesiace, potom skoro 5.
si pako. chod robit volaco uzitocne

anonym_46d23c
2. sep 2026

Je to troll, kaslite na neho🤣 isto clovek co ma pozemky byty domy bude hladat radu na trivialnu temu na MK a este sa pytat ako sa objednava k psychologovi🤣 hadam rit si utriet vies

anonym_82707a
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_82707a Kľud, kľud.. Pozor na slová.

@anonym_autor ... Nemám prečo. Si debil a bodka.

anonym_5d9e81
2. sep 2026

A ked nenajde ziaden vlas, tak facka, ze uz aj holohlava ti je dobra ...

akodoma
2. sep 2026

Prajem (pravdepodobe) partii nudiacich sa veselú zábavu.

tiezjedna
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_f0ed93 pozri. Som už viac ako 4 mesiace verný, presne podľa sľubov ktoré sme si vtedy dali pri poslednej kríze. Ja som z toho vonku.

@anonym_autor prípad pre psychiatra si primárne ty. A vtiahol si do toho svoju ženu len preto, že si nevieš udržať vtáka na uzde. Ak si myslíš, že 4 mesačná vernosť niečo znamená, tak si naozaj padnutý na hlavu. Ale že poriadne.

anonym_0b0ffb
2. sep 2026

Tebe by vtaka mali odseknut,ked nevies co s nim,ze ho do kur...netreba pchat.
Tvoja zena sa sprava tak ako si zasluzis.

anonym_8122fe
2. sep 2026

Adminky MK dostali dnes na porade jasnú úlohu. Vytvoriť búrlivú diskusiu, ideálne v mene muža keďže tá má vždy najviac komentov.
Troška sa im to nepodarilo no...dúfam že si toto číta ich šéfka 😅

anonym_2fafce
2. sep 2026

@anonym_autor Keby som sa dostala do situácie tvojej manželky, tiež by som ti neverila, len by som to riešila inak... Už by som sa ani nepokúšala znova ti dôverovať.V každom prípade, držím vám palce,aby ste to ustáli.Parova terapia by vám mohla pomôcť.

anonym_470742
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_f0ed93 pozri. Som už viac ako 4 mesiace verný, presne podľa sľubov ktoré sme si vtedy dali pri poslednej kríze. Ja som z toho vonku.

@anonym_autor pobavilo. UZ 4 mesiace si verny. Keby si bol verny 10 rokov, tak ano, bolo by to od nej prehnane, aj ked aj to je diskutabilne. Ty si hadam myslis, ze ti dame metal za to, ze si UZ (teda LEN) 4 mesiace udrzal gasparka v gatiach.
Najprv vyries u psychologa seba, ty to potrebujes viac ako tvoja zena. Mozno raz sa dopracujes k tomu, ze ti bude natolko doverovat, ze s tebou na tu parovu terapiu pojde aj ona, ale zatial si tu na terapie vhodny kandidat hlavne ty.

negymama
2. sep 2026

ak, zdoraznujem AK, je tato tema co len trochu realna, tak autorovi podla mna nejde primarne o radu a starost o psychicky stav manzelky.

v podstate v celej diskusii z jeho strany nezaznelo nic osobne , priatelske ci mile voci jeho zene , a uz vobec nie nejaka lutost ci sebareflexia zo svojej zrady.

skor si myslim, ze autor /ak je realny/, skuma a preveruje moznosti ako "prisit" svojej zene nejaku psychicku diagnozu, v pripade rozchodu ci delenia majetku, pripadne zvrenia deti, ak ich maju.

anonym_470742
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_84c435 nechápem teraz. Akože chlap nemôže byt verný viac ako 4 mesiace? Či??

@anonym_autor nie, 4 mesiace je malo. Clovek by mal byt verny pocas trvania vztahu a je jedno ci to je manzelstvo alebo len chodenie, pripadne byvanie na hromadke bez paierov a bez ohladu na pohlavie. Sam dobrovolne si vstupoval do manzelstva, sam dobrovolne si sa rozhodol byt neverny, nikto ta nedonutil ani k jednemu ani k druhemu. Ked si neplanoval byt verny, mal si ostat sam, ked si sa rozhodol pre neveru, mal si seriozne ukoncit vztah a v tvojom pripade aj manzelstvo. Na dvoch stolickach sa sediet neda, teraz si vyzer vsetko do poslednej kvapky. Bodaj by ti zena spravila zo zivota rovnake peklo ako si jej z neho spravil ty, tym ze si jej opakovane zahybal.

2691
2. sep 2026

@anonym_autor no, tak to je ťažká situácia.
Pred rokmi si ju párkrát podviedol a pred štyrmi mesiacmi znovu? Opakovaná nevera ju totálne ranila, ponizila,zničila dôveru.
Navyše dostala pocit neistoty, možno až paranoju. Pokiaľ má snahu stebou zostať, (ja by som nezostala, už by som ti neverila), tak ju musíš presvedčiť, že to myslíš vážne.Kludne jej povedz,že vidíš, ako sype kamienky a keby si ju chcel podviesť, že ich lah mi o

anonym_f6d700
2. sep 2026

hm pre teba to je davno prec za tie 4 mesiace lebo teba sa to netyka. teba nikto nezradil. teba nikto neklamal a nepodvadzal.

nech ta dajne aspon rok podvadza NIEKOLKOKRAT ako ty ju a potom za 4 mesiace po odhaleni bud vysmiaty ako leco a lub ju najviac na svete.

si debil

a btw, ma dve moznosti, bud obnovit doveru a pre nu je to o tom, ze si bude kontrolovat, aby z nej nejaky chumaj uz nerobil debila. alebo deuha moznost, ze sa na to vykasle a odide od teba. aspon bude mat pokoj. tak si vyber.

anonym_4006ec
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_49a73a a ešte ako ju presvedčiť, že jej to prospeje..

@anonym_autor prospelo? jej by bolo prospelo krky si ju opakovane nepodvadzal

2691
2. sep 2026
@2691

@anonym_autor no, tak to je ťažká situácia.
Pred rokmi si ju párkrát podviedol a pred štyrmi mesiacmi znovu? Opakovaná nevera ju totálne ranila, ponizila,zničila dôveru.
Navyše dostala pocit neistoty, možno až paranoju. Pokiaľ má snahu stebou zostať, (ja by som nezostala, už by som ti neverila), tak ju musíš presvedčiť, že to myslíš vážne.Kludne jej povedz,že vidíš, ako sype kamienky a keby si ju chcel podviesť, že ich lah mi o

@2691 ľahko dosypeš....a pod. Daj na dom kamery, nech to má v telefóne.So psychológom by sa mohla poradiť, ale nevieme, čo zamýšľa.
Možno sa už radila s niekým.Pokial nechce terapie, tak ju nedonutiš. Musí to spracovať.
Je to beh na dlhú trasu. Možno zvolí kratšiu cestu a pobali sa sama.

katkazatka
2. sep 2026

To sa vážne vadíte s trollom na vymyslenej téme?😁

2691
2. sep 2026

@anonym_autor môžem sa opýtať, či spolu spite?

tetapetra
2. sep 2026

@anonym_autor si dobrý 😁 4m verný, tak blahoželáme. To už je fakt večnosť

anonym_f8b0ad
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_49a73a Ale toto myslíš že stačí rovnako opísať obvodnej a tá ju tam pošle?

@anonym_autor nikto ju nikam neposle len preto že to ty chces. Ak ona bude chcieť pôjde ak nie tak nie. A miesto písania na koníku ako si sa zmenil sa venuj jej ona to asi stále nevie a s tvojich uletov je na nervy. Rieš si to s ňou nie tu a správaj sa tak aby ti zase začala dôverovať. A ak robí fakt to co opisujes a nechceš s nej len urobiť chorú osobu aby si v kľude mohol uknoncit vzťah a ist za niekým iným a nepomôže ani to že sa budeš správať tak aby ti mohla veriť bude lepšie ak sa na to vykaslete život s tebou jej nerobí dobre

zmrzlinka8
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor 4 mesiace, dobre som sa pobavila, dík 😀😀😀👍 tak to ti uz fakt musí veriť 🤦‍♀️ na jej mieste by som ťa dávno poslala do preč. Buď rád, že este s tebou je. Ty si ju úplne psychicky zničil a teraz sa čuduješ, ako reaguje?

anonym_8e1ed4
2. sep 2026

ved ma traumu z teba, ze par krat, vyrobil si jej uzkostne stavy, gratulujem k tvojmu hnusnemu egoizmu

anonym_6bdff8
2. sep 2026

@anonym_autor ty si kekeeeet.. najviac by si jej pomohol keby si jej zmizol zo života. Načo jej je taký neverník čo jej ničí psychiku. Ešte aby z toho potom nedajbože ochorela......... Kvôli tebe

2691
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_49a73a a ešte ako ju presvedčiť, že jej to prospeje..

@anonym_autor len či nechceš, aby to prospelo tebe, aby si ju mohol prehlásiť za blázna.....

2691
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_1e448c To by asi nešlo, nakoľko dom, pozemky aj byt kde žije jej syn s priateľkou sú moje

@anonym_autor mne by nevadilo, keby som odišla aj s holým zadkom......