icon

Je správne, že kamarátka komentuje bývalého na Instagrame?

6. sep 2025

Ahojte, chcem sa poradiť, či riešim banalitu alebo ako by ste reagovali vy.. Ja osobne som ostala po tomto pozerať ako puk, pretože priatelia alebo ex priatelia mojich kamošiek su pre mňa totálne tabu a som s nimi kontakte len keď to je nutné a je tam ona s nami.. Môj ex pracuje s autami a moja dlhoročná kamarátka, ktorá sa s ním tiež pozná mi včera len tak medzi rečou keď sme sa bavili o ňom povedala, že aké pekné auto včera opravoval a že ona mu občas reaguje alebo komentuje na instagrame ak niečo pridá cez svoj súkromný účet.. Len pre info, oni niesu žiadni kamaráti, poznajú sa iba cezomňa... Ja som ostala pozerať jak obarená a potom sa ma spýtala či mi to vadí..

Strana
z2
anonym_db1ec8
6. sep 2025
@anonym_5deab7

No neviem ake ste tu všetky zrazu chapave a prajne. To mi chcete povedať ze keby vaša najlepšia kamarátka ktorá naňho neustale nadávala, s ním začne flirtovať vam to je jedno? Úplne jedno? Mno chcela by som vidieť tie hrdinky naozaj.. To sa proste nerobi. Tak buď si stojím za svojim slovom a nie som falosna a držím stranu kamarátke alebo mám pokrivený charakter..

@anonym_5deab7 ked su najlepsie kamošky tak co sa to neopyta jej? Prečo nepovie svojej najlepšej kamoške ze jej to vadi? Asi až také dobré kamošky nebudú ked majú problém s komunikáciou

sidicek
7. sep 2025

Chlap ci by ma podvádzal, by mi nestal za to aby som sa nad ním trápila a bolo by mi suma fuk kto mu co likuje.

thirstymonk
7. sep 2025
@tykat

@thirstymonk len pre zaujimavost, ten kamos si zobral tu frajerku za manzelku?

@tykat Ano, asi tak o dva roky neskôr ako ja svoju.

autor
7. sep 2025
@moonlight1210

@anonym_autor Tak bud odvazna a uprimna.
Ked ti povie, ze ti lajkuje byvaleho a komunikuje s nim a teba to serie, tak jej rovno povedz: Ano, vadi mi to, povazujem to za zradu. Ja mam pravidlo, ze sa s exami kamosiek nebavim a vyzadujem toto aj od kamosiek voci mne. Ak sa s nim mienis bavit, skoncili sme. Tak si vyber. Ja ti toto trpiet nebudem. On alebo ja. Vyzadujem loajalitu a vernost voci mojej osobe. Ak som s nim skoncila ja, vyzadujem, aby sa od neho odvratili aj moje kamosky.

Keby si bola uprimna, a teda hrdinka, ako tu vyzadujes od druhych, tak to povies presne takto. Na rovinu, tvrdo a pozadovacne. Bachnes na stol svoje pravidla. Bud-alebo, nic medzitym.

Ak ti to takto napisane pride divne, tak sa zamysli, lebo toto od kamosky potichu vyzadujes, aj ked si to nahlas takto nepovedala a najskor predstieras navonok neutralitu (ale vnutri ti to trha zily).
Keby si to nevyzadovala, nezamyslas sa tu na koniku nad tym ani sekundu.

Tvoj problem je, ze ty v tom vztahu este stale emocionalne zijes, aj ked uz skoncil.
Preto ziarlis a stve ta to a vidis to ako zradu (si poburena).

Potrebujes sa konecne od toho vztahu definitivne odstrihnut a definitivne ho nechat plavat.

@moonlight1210 k tejto správe sa ešte vyjadrím a keď som sa to dozvedela sme sa pohádali, ja som jej vynadala a povedala, že mi to nieje príjemné ona sa na to ospravedlnila ale nerozumiem, čo ju to napadlo, keď som celý čas počúvala aká on je spodina, ako mám naviac aký je škaredý potkan a podobne. Rozchod spracovaný nemám, máš pravdu, sme čerstvo rozídení, ale viem, že keby kontaktovala hociktorého môjho ex, s ktorým sa nepozná prišlo by mi to divné.

Strana
z2