icon

Je táto žena povrchná alebo len náročná?

6. apr 2026

Ahojte, píšem sem za kamoša co ma 50 rokov, zoznamuje sa s jednou ženou v jeho veku, ta žena vyzerá normálne, nieje hlúpa, má normálnu robotu. Manžel sa s ňou rozviedol keď mala malé deti. Odvtedy za 12 rokov mala par vzťahov co priznala, ale všetky trvali par mesiacov. Minimálne 1x robila milenku ženatého chlapvi. Po rozvode mala búrlivé obdobie, tak to spomenula. Mne sa zdá, že jej nikto nieje dosť dobry, keď to s každým skončilo za par mesiacov. Co si o nej myslieť? Nechcem aby bol sklamaný, podľa mňa je to divne, ze za tie roky nikoho nestretne aby s ním ostala. Pritom to aktívne vyhľadáva, nebude to povrchna žena? Boli spolu 3x na káve, peňaženku nevytiahla ani raz, ale to len tak na okraj

1sally12
6. apr 2026

Za kamoša😃

sticker
anonym_026f47
6. apr 2026

@anonym_autor a co tak nechať kamoša nech si spravi vlastný názor a nekafrat mu do toho? Nerozumiem potrebe starať sa do vztahu dvoch dospelých ludi. Vsak snáď ma vlastný rozum

beata_k
6. apr 2026
@anonym_autor

@beata_k to si presne myslím aj ja, že jej nikto nieje dosť dobry

@anonym_autor Ona vztah nehlada. Je s niekym, kym je dobre. Ked ju omrzi ide do papa. Je totizto rozdiel sa hladat v 25 a je rozdiel v 45.
Autorka, ale ty s tym nic neurobis. Ak si ma zalubeny chlap vybrat kamosku alebo milenku. Berie milenku. Mozno aj tvoj kamos hlada len niekoho na letne radovanky...

anonym_2d7ae4
6. apr 2026

Nehodnotila by som ju nijak. Možno sa len zľakne, keď to s tými chlapmi začína byť tak už viacej vážne. Možno sa s nimi začne postupne nudiť. Možno....
Ale áno, kamoš si pravdepodobne nabije hubu. On je ale tiež tak trochu zvláštny, keď ti preposiela celé ich súkromné state.

viestta
6. apr 2026
@anonym_autor

@viestta ver si čomu chceš, len tak mimochodom s tými chlapmi aj spavala, áno aj s takým co bola mesiac, po týždni je to normálne teda u nej. Ak ta to obťažuje, nemusíš diskutovať. Nikto nezávidím koláč, ale je slušnosť pri ísť ochutnať keď sa už vystatujem ako peciam. Ja by som určite priniesla

@anonym_autor jezkovi oci!!! Ty si si sem dosiel len potvrdit, ze je rozvedena pobehlica a ked ma niekto na to iny nazor dupkas nohami. Jednoducho TEBE sa ta zena nepaci. Nic viac nic menej za tym nevidim.

anonym_bdeeaa
6. apr 2026

Neverim, ze si psychologicka.

autor
6. apr 2026
@beata_k

@anonym_autor Ona vztah nehlada. Je s niekym, kym je dobre. Ked ju omrzi ide do papa. Je totizto rozdiel sa hladat v 25 a je rozdiel v 45.
Autorka, ale ty s tym nic neurobis. Ak si ma zalubeny chlap vybrat kamosku alebo milenku. Berie milenku. Mozno aj tvoj kamos hlada len niekoho na letne radovanky...

@beata_k asi hej, spríjemňuje si tak život, je iné keď to vieš na začiatku a môže byť z toho chvíľkové známosť, ale horšie je keď sa do takej ženy zaľúbi človek a zostane mu zlomené srdce

margotka17
6. apr 2026

@anonym_autor hmmm, ťažko povedať. Možno ani jeden z nich nebol taký, s ktorým by si vedela predstaviť život na trvalo. Možno jej nesedel niektorý vzhľadovo a niektorý povahovo, či rozdielnym názorom na život. Žena v jej veku už premýšľa, čo chce. To nie ako čerstvá sedemnástka, čo sa zaľúbi a ide hlava nehlava, chce toho, čo práve stretla. Veď na ☕môžu chodiť aj pol roka spolu, tých cca 6,00 € nikoho nezruinuje, ak zaplatí kávičku obom. Nechaj to na kamoša, nech sa sám rozhodne, aby sa vaše kamarátstvo nerozpadlo kvôli tejto žene 👍.

autor
6. apr 2026
@viestta

@anonym_autor jezkovi oci!!! Ty si si sem dosiel len potvrdit, ze je rozvedena pobehlica a ked ma niekto na to iny nazor dupkas nohami. Jednoducho TEBE sa ta zena nepaci. Nic viac nic menej za tym nevidim.

@viestta no nepaci, lebo je to citlivý človek, ktorý má aj majetok a bola by som nerada keby ho nejaká ľahko vážna žena, čo mala za posledných 10 rokov v sebe 15 chlapov obdržala alebo mu zlomila srdce. To číslo 15 som len treskla nemám to porvrdene, možno aj viac

beata_k
6. apr 2026
@anonym_autor

@beata_k asi hej, spríjemňuje si tak život, je iné keď to vieš na začiatku a môže byť z toho chvíľkové známosť, ale horšie je keď sa do takej ženy zaľúbi človek a zostane mu zlomené srdce

@anonym_autor Pozri, tvoj kamos nie je male decko. To, ze ti to nepovedal, neznamena ze to nevie....

anonym_026f47
6. apr 2026

Pre boha, nechaj ho žiť vlastný zivot, robit vlastne chyby. Je to dospelý clovek a nie male decko. Nezabudni ze cesta do pekla je dlazdena dobrymi úmyslami, aby sa to neotocilo proti tebe

anonym_a8e577
6. apr 2026
@anonym_autor

@viestta no nepaci, lebo je to citlivý človek, ktorý má aj majetok a bola by som nerada keby ho nejaká ľahko vážna žena, čo mala za posledných 10 rokov v sebe 15 chlapov obdržala alebo mu zlomila srdce. To číslo 15 som len treskla nemám to porvrdene, možno aj viac

@anonym_autor ma 50 rokov. Za ten cas mohol nadobudnut zivotne skusenosti. Nemusis mu robit "anjela strazneho".

anonym_b3adc2
6. apr 2026

Joj, aby Ti nahodou z tych penazi neodobrala? Fuuu, Ty si dobra stihacma. Nechaj ho zit

autor
6. apr 2026

Nechcela som, ale spomeniem ešte jednu vec. Deti mala u ex, bola sama doma, tak boli spolu u neho, po sexe chvíľu pokecali a potom sa odobrala domov, on čakal ze u neho prespi. Ona povedala ze chce mať svoj priestor. Potom mi volal nešťastný ze co sa to deje, na druhy deň si normálne písali, sex bol vraj fajn

viestta
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ty si kamosov porucnik, ci mas na jeho peniaze zalusk? Lebo inac mi to nevychadza.
A nevymyslaj, ze si jeho psychologicka. Pretoze ak by si bola, tak vies co je etika profesionala a mas tolko erudicie, ze by si neptrebovala rady z MK.

anonym_26d549
6. apr 2026
@anonym_autor

Nechcela som, ale spomeniem ešte jednu vec. Deti mala u ex, bola sama doma, tak boli spolu u neho, po sexe chvíľu pokecali a potom sa odobrala domov, on čakal ze u neho prespi. Ona povedala ze chce mať svoj priestor. Potom mi volal nešťastný ze co sa to deje, na druhy deň si normálne písali, sex bol vraj fajn

@anonym_autor nehnevaj sa, ale normalnejsia je tá žena ako tvoj kamarát. Ona mala aspoň perspektívny vzťah. Vydala sa, mala deti. Nie je prvá ani posledná, ktorá sa rozviedla. Tvoj starý mládenec nemal ani to. A z vlastnej skúsenosti, co mám na okolí takýchto starých mládencov, z mladosti čo ich poznám, tak sú to len chlapi, ktorých nikto nechcel

anonym_6ae9a7
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor úplne normálna vec už v tomto veku, že človek je zvyknutý na svoje pohodlie a svoj priestor… ak mal nejaké očakávania, mal to komunikovať s ňou a nie tebe vyplakávať… komunikácia (s ňou, nie tebou) je najlepšia rada akú mu vieš dať… toto nie je vzťah dvoch pubertiakov, ale zrelých ľudí, ktorí by mali vedieť čo chcú od života, tak nech sa o tom normálne otvorene porozprávajú

viestta
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor pevne verim, ze ta zena velmi skoro precita toho nestastnika a skonci to s nim. Neviem si predstavit, ze by nejaky normalny chlap vyplakaval do telefonu nejakej kamoske o tom aky ostal sklamany z toho ze neostala na noc. Neviem si predstavit normalneho, sebevedomeho a schopneho chlapa, ktory takto prebera s nejakou zenskou svoje intimnosti a detaily o svojich frajerkach. Este tak porozprava kamosom ake mala pradlo a prsia, ale nevyplakaval by "kamoske", ze mu nedoniesla kolaciky. Uz je jasne, preco je aj v patdesiatke odkazany na kamosku. Samostatneho zivota a rozhodnutia nie je schopny, potrebuje vodit za rucicku aj ked ma do dochodku blizsie ako k mature. Taky chlap v poriadku nie je.

autor
6. apr 2026
@viestta

@anonym_autor pevne verim, ze ta zena velmi skoro precita toho nestastnika a skonci to s nim. Neviem si predstavit, ze by nejaky normalny chlap vyplakaval do telefonu nejakej kamoske o tom aky ostal sklamany z toho ze neostala na noc. Neviem si predstavit normalneho, sebevedomeho a schopneho chlapa, ktory takto prebera s nejakou zenskou svoje intimnosti a detaily o svojich frajerkach. Este tak porozprava kamosom ake mala pradlo a prsia, ale nevyplakaval by "kamoske", ze mu nedoniesla kolaciky. Uz je jasne, preco je aj v patdesiatke odkazany na kamosku. Samostatneho zivota a rozhodnutia nie je schopny, potrebuje vodit za rucicku aj ked ma do dochodku blizsie ako k mature. Taky chlap v poriadku nie je.

@viestta ty si taká múdra, je ta tu škoda, nechceš ísť do politiky? Budeme tu mat Švajčiarsko. Niesom študovala psychologicka, ale jeho kamoška psychologicka. Hlavne ze ty si v poriadku 😂

viestta
6. apr 2026
@anonym_autor

@viestta ty si taká múdra, je ta tu škoda, nechceš ísť do politiky? Budeme tu mat Švajčiarsko. Niesom študovala psychologicka, ale jeho kamoška psychologicka. Hlavne ze ty si v poriadku 😂

@anonym_autor jaj, ty si samozvana psycholgicka, v preklade butlava vrba, ku ktorej chodi plackat a pre rady, lebo sam sa nevie rozhodnut ako nalozit so zivotom. No v patdesiatke by to uz mal vediet aj sam.

autor
6. apr 2026
@viestta

@anonym_autor jaj, ty si samozvana psycholgicka, v preklade butlava vrba, ku ktorej chodi plackat a pre rady, lebo sam sa nevie rozhodnut ako nalozit so zivotom. No v patdesiatke by to uz mal vediet aj sam.

@viestta určite by nechcel teba a prosím ta už sa nevyjadruj k téme

viestta
6. apr 2026
@anonym_autor

@viestta určite by nechcel teba a prosím ta už sa nevyjadruj k téme

@anonym_autor ja by som nechcela jeho. A vyjadrovat sa mozem, dala si verejnu diskusiu, moze sa vyjadrit kazdy kto uzna za vhodne a ako uzna za vhodne pokial neporusi pravidla.

anonym_026f47
6. apr 2026

Ja by som o chlapa co cely svoj zivot riesi s kamoškou ani bicykel neoprela. Zjavne je tvoj kamoš vadný kus a nie ta zena

petamich
6. apr 2026

Mne by teda sakra vadil chlap, ktory so svojou kamoskou rozobera detaily nasho vztahu, aky mame sex a podobne. A ak takych stretla pat tak sa necudujem, ze s nimi nevydrzala. Hlavne po rozvode asi velmi dobre vie co chce a co nechce....a naozaj nerozumiem, preco ty to riesis a este na Modrom Koniku.

anonym_1c472c
6. apr 2026
@anonym_6ae9a7

@anonym_autor v jej veku s malými až dospievajúcimi deťmi na teba nečaká súci chlap na každom rohu...

@anonym_6ae9a7 Divis sa? Najlepsie uz ma davno za sebou, kazdy dalsi chlap zazije uz jen starnucu tucnu pani. Preto uz nikto na nu v rade nestoji.

sova7
6. apr 2026
@viestta

@anonym_autor ty si kamosov porucnik, ci mas na jeho peniaze zalusk? Lebo inac mi to nevychadza.
A nevymyslaj, ze si jeho psychologicka. Pretoze ak by si bola, tak vies co je etika profesionala a mas tolko erudicie, ze by si neptrebovala rady z MK.

@viestta ona je asi jeho dlhoročna butlava vŕba ku ktorej sa chodí vyplakat. Tá rozvedená žena mala asi zase smolu na divného chlapa. Otázka bola či je normálne že si za xy r nedokazala nájsť normálny vzťah no ak stretla len takýchto čudákov ani sa nečudujem.

anonym_26d549
6. apr 2026
@viestta

@viestta takou samozvanou psychologičkou online si zjavne aj ty. V každej téme 24/7 si strčená. Tvoj muž musí mať z teba radosť, keď si nonstop ma MK. Tak zasa autorku urážať nemusíš. Vtipné to nie je

autor
6. apr 2026
@anonym_26d549

@viestta takou samozvanou psychologičkou online si zjavne aj ty. V každej téme 24/7 si strčená. Tvoj muž musí mať z teba radosť, keď si nonstop ma MK. Tak zasa autorku urážať nemusíš. Vtipné to nie je

@anonym_26d549 ďakujem, že si to tej najmúdrejšej na SK vysvetlila, myslím si presne to iste o nej

sara07
6. apr 2026
@anonym_autor

@viestta som.jeho psychologicka, posielam mi celé screenshoty co si píšu, aj hlasovky

@anonym_autor myslím že sa nemusíš bát že o neho prídeš
pretože ak sa dozvie ona o tebe , tak každá normálna baba sa s ním rozide, vztah je o dvoch nie 3 ludoch
mne osobne by mi vadilo keby partner o mne rozpraval dalšiemu aby vedel aký má mat nazor a čo má urobit on a čo má urobit ona
to že ona nerobí veci čo ty neznamena že je divna alebo povrchna či ako ju to katalogizuješ

sara07
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nemá 15 že ma potrebu dychat ešte aj za neho
je uplne normálne že žena chce mat svoj priestor , prečo by nemohla mat , kde je pisané pravidlo že musí ma ostat do rana