icon

Je tento muž vhodný na vzťah?

10. aug 2026

Ahojte. Chcela by som vás poprosiť o názor. Momentálne randím s jedným mužom a troška mi blikajú kontrolky a mám chuť to ukončiť aby som sa nepopálila. Neviem či to je len taký strach zo sklamania alebo čo ale niečo cítim.. Tento muž má 39 je o 11 rokov starší, páči sa mi aj všetko, len irituje ma jeho prístup k randeniu a celkovo.. Čo sa týka vymýšlania rande je dosť pasívny a príde mi, že je to štýlom uvidíme čo sa bude diať. Všetko mi príde také na poslednú chvíľu. Stretávame sa mesiac, ani raz sme neboli na večeri, ak sme boli sa niekde najesť tak to na kebab a jedli sme to v aute (nemám proti tomu nič) ale ja by som čakala nejaké rande, večera, prechádzka a také.. Na také som bola zvyknutá. My sme neboli nikde a jediné na čo ma volá je grilovačka k nemu domov a takéto.. Všetko ako keby uňho doma.. Ja som mu jasne povedala, že nemám záujem o sexuálne stretávania, na to mi on povedal, že ani on.. Na začiatku mi povedal, že on nebude živiť žiadnu ženu ani jej platiť dovolenky.. Na čo som ja povedala, že mám svoj príjem a ja ho v podstate nepotrebujem. Mám kde bývať a viem si na seba zarobiť a všetko si zabezpečiť.. Predtým som mala 2 vzťahy, kde sme normálne fungovali, chodili sa občas von najesť, do kina, na výlety a ja sa tu bojím, že budeme stále doma a prerátavať peniaze.. Naposledy čo mi spomínal aj kde bol na dovolenke v Thajsku tak zdôraznil, že to bolo low budget.. Ja si nepotrpím na luxus ale nechcem ani lakomca alebo niekoho s kým sa budem hádať za každé euro.. Ja som totiž mala takého otca a mama sa s ním nakoniec aj tak rozviedla a ja toto fakt zažiť nechcem.. Čo som mala bývalé vzťahy, tak tí muži boli gentlemani, aj kvietky nosili a tak.. A tento dotyčný aj zarába dobre.. Príde mi, že to dopadne ako som sa chvílu stretávala s jedným mužom, s ktorým sme sa za celý mesiac chodili sa len prechádzať a boli uňho v dome a len raz sme šli na limonádu do mesta a aj to pindal aké to bolo drahé.. A vlastne stále len doma.. A ja taký život nechcem. Na jednej strane nechcem byt taká, že každého hneď odpinkám a tak ale neviem či som náročná alebo aká ale ja si predstavujem svoj vážny vzťah a nedajbože manžela inak..

Strana
z5
anonym_887600
11. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_b149f7 nemám sa moc o tom s kým poradiť popravde a mám nejaké skúsenosti tak chcem nestranný názor..

@anonym_autor mna by z takeho porazilo 😁

anonym_887600
11. aug 2026
@anonym_664537

vsetko len aby chlapi platili a zeny si uzivali kavicky, drahokami, dovolenky, auta, salony a podobne a v kute chlap zodraty z penazi ktoremu sa mozno pusa ujde, toto vazene zlatokopky skoncilo, ja si vediem presny dennik spotreby penazi, dzusu, tankovania, s umelou inteligenciou sme vyratali ze dnes uz len pozvanie cudzej zeny na rande stoji neskutocne peniaze a energiu, taky sex je len vzdialena galaxia, v priemere musi chlap na slovensku vysolit 5 800€ aby vobec uvidel zenu bez podprsenky, finale v podobe spojenia stoji 3x, chlapi sa musia obracat zatial co len zeny cakaju ze bude vzdy platit, ja sa nedivim ze dnes sa z chlapov stavaju geji, su si sympatickejsi a bez okolkov idu na to, samozrejme usetria vela penazi, na slovensku zeny randia radsej s quasimodom so 4 hrmbi ked ma tucnu penazenku...🐶

@anonym_664537 cital si po sebe co si napisal? Trepes piate cez deviate. Ides do totalnych extremov. S lakomym chlapom sa fakt musi dobre zit.

wranica
11. aug 2026

Daj sem anketu. Ja tiež hlasujem za "ukončenie" 😀

anonym_d5f2c7
11. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_b149f7 nemám sa moc o tom s kým poradiť popravde a mám nejaké skúsenosti tak chcem nestranný názor..

@anonym_autor
Ale tu nestranný názor nehľadaj,tu je to plné zúfaliek a zúfalcov a zakomplexovaných jedincov.
Poraď sa skôr s nejakým vzťah.odborníkom.

hanaxxx
11. aug 2026
@anonym_2a6b30

No ak je tvoja predstava o tvojom zivote chodenie po restauraciach, tak tu to asi nenajdes. Mas 28, ak v 39 budes stale sama, tak uz budes vediet, ze asi prilis odpinkavas ...

@anonym_2a6b30 radsej nech odpinkava, akoby mala skoncit nestastna s takymto pakom. Radsej sama aj v 38cke ako s debilom a nedajboze si s nim dieta spravit, to je nestastie do konca zivota.

miui
11. aug 2026
@anonym_664537

vsetko len aby chlapi platili a zeny si uzivali kavicky, drahokami, dovolenky, auta, salony a podobne a v kute chlap zodraty z penazi ktoremu sa mozno pusa ujde, toto vazene zlatokopky skoncilo, ja si vediem presny dennik spotreby penazi, dzusu, tankovania, s umelou inteligenciou sme vyratali ze dnes uz len pozvanie cudzej zeny na rande stoji neskutocne peniaze a energiu, taky sex je len vzdialena galaxia, v priemere musi chlap na slovensku vysolit 5 800€ aby vobec uvidel zenu bez podprsenky, finale v podobe spojenia stoji 3x, chlapi sa musia obracat zatial co len zeny cakaju ze bude vzdy platit, ja sa nedivim ze dnes sa z chlapov stavaju geji, su si sympatickejsi a bez okolkov idu na to, samozrejme usetria vela penazi, na slovensku zeny randia radsej s quasimodom so 4 hrmbi ked ma tucnu penazenku...🐶

@anonym_664537 drahokamiiii, vsetki chceme drahokamiiii, a poton origamiiiiiii

kabyko
11. aug 2026

Áno nájdi si staršieho co ti zaplatí všetko, načo ti je taky muž, zbytočne, keď z neho nemôžeš vyciciat peniaze. Nebudeš hádam zadarmo s nim sexovať. Ma 39 rokov už mal mat aspoň 5 investičných bytov a teba hyčkať ako princeznú. Nezaslúžiš si takého obyčajného roboša, čo nemá peniaize na rozhadzovanie.. Preboha ženy uvedomte si svoju hodnotu, sex zadarmo by typek nemal ani a prostitukov a vy. mu chcete zadarmo dat?

anonym_892893
Včera o 04:59

@anonym_autor Ahoj mladá žena. Moja najlepšia rada: Nechaj ho, čo najskor. Cim skor, tym lepsie. Nepotrebujes stracat cas s lakomcom.

anonym_499076
Včera o 06:05
@anonym_2a6b30

No ak je tvoja predstava o tvojom zivote chodenie po restauraciach, tak tu to asi nenajdes. Mas 28, ak v 39 budes stale sama, tak uz budes vediet, ze asi prilis odpinkavas ...

@anonym_2a6b30 ak je žena v 39 sama tak je to väčšinou tým ze sama chce byť ak je v. Takom veku chlap sam je to tým ze je vadný kus.. Toľko moja skúsenosť a skúsenosti ďalších ludi

anonym_d19879
Včera o 06:55

@anonym_autor fakt tu potrebuješ nejakú radu? Prečítaj si po sebe čo si nám tu napísala a veľmi rýchlo z toho ne/vzťahu odíď. Veď tu nie je nad čím uvažovať žena! Stretla si prvotriedneho debila. V podstate buď rada že si s ním stratila len mesiac. 🤷‍♀️

beronsche
Včera o 07:46

@anonym_autor to čo je za rande, kebab v aute??
To je teda úroveň. Zúfalé.
Ja by som si večeru zaplatila sama, ale nebudem sa stretávať po autách, ako študentka, lebo týpek je lakomec.

beronsche
Včera o 07:51
@anonym_b73c4b

Ja na tom nevidím nič zlé. Ak budeš jeho zákonita manželka, vtedy určite bude robit všetko pre rodinu. Možno ma už zlu skúsenosť, tak je opatrný. 🤷‍♀️ gril doma na dvoje je v pohode, aj jest kebab v aute.🤷‍♀️ skús ho zavolať na prechádzku do prírody, alebo bicykel🤷‍♀️

@anonym_b73c4b takýto názor je presne to, prečo je toľko žien zúfalo nešťastných v manželstve s debilmi..
Nie, toto nevyzerá na muža , čo urobí prvé posledné pre rodinu.
Toto vyzerá na muža, u ktorého existuje objektívny dôvod, prečo je v takom veku sám.. lakomec a crapun
Za mňa - ruky preč.

anonym_2a6b30
Včera o 07:56
@anonym_499076

@anonym_2a6b30 ak je žena v 39 sama tak je to väčšinou tým ze sama chce byť ak je v. Takom veku chlap sam je to tým ze je vadný kus.. Toľko moja skúsenosť a skúsenosti ďalších ludi

@anonym_499076 Ked su zeny po 50tke same, je to preto, ze su vadne? 🙂 Paci sa mi, ze vzdy je to ine, ked je v tej istej situacii raz zena a raz muz. Ak zena, tak je to normalka, pohodicka, super. Ak muz, tak je to vzdy fuj. 🙂 Reci sa hovoria a chlieb sa je.
Ak je niekto po krk v srackach, je jedno, ci si zena, alebo muz. Smrdia rovnako .. aj ked nad nu napises Dior 🙂

anonym_499076
Včera o 08:52
@anonym_2a6b30

@anonym_499076 Ked su zeny po 50tke same, je to preto, ze su vadne? 🙂 Paci sa mi, ze vzdy je to ine, ked je v tej istej situacii raz zena a raz muz. Ak zena, tak je to normalka, pohodicka, super. Ak muz, tak je to vzdy fuj. 🙂 Reci sa hovoria a chlieb sa je.
Ak je niekto po krk v srackach, je jedno, ci si zena, alebo muz. Smrdia rovnako .. aj ked nad nu napises Dior 🙂

@anonym_2a6b30 nie žena 50 tnicka už nemá nervy na dnešných akože mužov tak je radšej sama 🙂

anonym_2a6b30
Včera o 08:57
@anonym_499076

@anonym_2a6b30 nie žena 50 tnicka už nemá nervy na dnešných akože mužov tak je radšej sama 🙂

@anonym_499076 Ved aj je vacsina sama. Ale nie preto, ze by chcela. Ale preto, ze premeskala prilezitost, ked 1.vyzerala lepsie a mohla si vyberat 2 ked boli k vyberu ti lepsi muzi. V 50tke ju ti normalni uz nechcu, alebo su zadani a zavesit si na krk este vacsieho zufalca, ako je ona sama, na to ma este dostatocne vyvinuty pud sebazachovy.
Ten vzorec je jednoduchy. Do 50 sa zena muzom paci, od 50 (menopauza) sa nepaci. Riesenie je jedoduche: Najdes si niekoho vtedy, ked sa este pacis, dostatocne dlho pred50tkou, ked sa to zacne lamat a ten s tebou zostane, aj potom ked uz vzhlad nebude nic moc. Ale preberat a ohrnat nos do 50, netreba sa divit, ze ten vlak uz usiel ... Preco by mal normalny muz sa dat dokopy so starou, ktora ho mala na salame, kym bola mlada a pekna. To by spravil naozaj len ten najvacsi dement ...

anonym_2a6b30
Včera o 09:55
@anonym_499076

@anonym_499076 Na co zeny zabudaju. Ze v 45 zacne menopauza a zena spadne z doterajsieho top stavu 100% na starecky stav 40-50% predosleho vzhladu. 25 rokov si hore, potom si dalsich 25 rokov pre zmenu zase dole. Vyuzi ten cas hore rozumne na najdenie niekoho, ktory s tebou bude, ked budes dole. Ktora ten dost dlhy cas hore preserie, lebo je blba a naduta, jej problem ...

anonym_499076
Včera o 10:18
@anonym_2a6b30

@anonym_499076 Na co zeny zabudaju. Ze v 45 zacne menopauza a zena spadne z doterajsieho top stavu 100% na starecky stav 40-50% predosleho vzhladu. 25 rokov si hore, potom si dalsich 25 rokov pre zmenu zase dole. Vyuzi ten cas hore rozumne na najdenie niekoho, ktory s tebou bude, ked budes dole. Ktora ten dost dlhy cas hore preserie, lebo je blba a naduta, jej problem ...

@anonym_2a6b30 ja mam v okolí 50tnicky co vyzerajú lepšie ako dnešné 20tky.. Takže asi tak

anonym_2a6b30
Včera o 10:25
@anonym_499076

@anonym_2a6b30 ja mam v okolí 50tnicky co vyzerajú lepšie ako dnešné 20tky.. Takže asi tak

@anonym_499076 a ked sa vyzlecie, tak muz nevie, ci sa ma smiat, alebo plakat. Mejkup, zamaskovat nejakou push up ovisnute prsia, vytahane brucho, krcove zily,... sa da na chvilu.
Vies, na argument, ze mate 25 rokov na najdenie partnera na starobu, aby ste si vybudovali vztah, zazemie, doveru a necakali na poslednu chvilu, lebo pre chlapa to vypada ako totalny oyeb, ze kym bola pekna, bola s debilmi a on je jej dobry, ked bude vyzerat ako starena ...
... tu padaju scifi tvrdenia, ako 50tka nema vrasky a vyzera na 20 bla bla. Nekupe sa v krvi ako cachticka pani? Dnes sa kupu ludia v botoxe. :D Mozno vo fantazii ... Alebo jej to mozno este 2 roky vydrzi a potom pride pad dole?

anonym_d5f2c7
Včera o 13:36
@anonym_2a6b30

@anonym_499076 a ked sa vyzlecie, tak muz nevie, ci sa ma smiat, alebo plakat. Mejkup, zamaskovat nejakou push up ovisnute prsia, vytahane brucho, krcove zily,... sa da na chvilu.
Vies, na argument, ze mate 25 rokov na najdenie partnera na starobu, aby ste si vybudovali vztah, zazemie, doveru a necakali na poslednu chvilu, lebo pre chlapa to vypada ako totalny oyeb, ze kym bola pekna, bola s debilmi a on je jej dobry, ked bude vyzerat ako starena ...
... tu padaju scifi tvrdenia, ako 50tka nema vrasky a vyzera na 20 bla bla. Nekupe sa v krvi ako cachticka pani? Dnes sa kupu ludia v botoxe. :D Mozno vo fantazii ... Alebo jej to mozno este 2 roky vydrzi a potom pride pad dole?

@anonym_2a6b30
Nuž veru tak,a potom už budú je.ať len 5.ligu

Strana
z5