Čakám príliš veľa od vzťahu v 35 rokoch?
Ahojte. Niekedy ked som mala vztah tak som sa tesila na to ze uz len uvidim priatela a na bozkavanie objimanie atd..no mala som uz 5 vztahov dlhorinych teraz mam 6 vztah sme spolu 2 mesiace ale mna to nebavi chodit von na prechadzky stale alebo dakde sadnut a sa bozkavat a objimat len. Pride mi to take pubertalne. Mam 35 rokov a skor by som sa tesila keby ma konecne niekto poziada o ruku ( viem ze este skoro) takiez na dieta by som sa tesila na to ked muz nieco opravi doma toto by mi robilo radost. Alebo ked mu navarim a jemu to bude chutit. No my sa stretavame len prechadzky na kavu alebo k nemu alebo ku mne a ja neviem mna to nebavi. Sibe mi ? Ako v mojom veku randia druhy alebo ako dlho a potom to posunu dalej
to je fakt blbé v 35tke chodiť okolo potoka ako 15tka.
Napísala si, že sa poznáte 2 mesiace, myslíš že je tou osobou, s ktorou by si pri najlepšom chcela stráviť zvyšok života ? Stále keď idete von tak sa rozprávate, spoznávaš jeho názory, hodnoty. Vzhľadom na tvoj vek chápem že by si chcela svoj život posunúť ďalej ale odporúčam ho viac spoznať ale v tomto veku skúste aspoň víkendový pobyt kde by nebolo len to bozkávanie ako spomínaš ale kde by ste boli od rána do večera spolu, cestovať, túru alebo niečo také.
@anonym_autor veď mu navrhni aj niečo iné, kino, divadlo, kúpalisko, wellness pobyt, turistika, čo ja viem čo ešte, podľa mňa je to jedno, ale pri každej činnosti sa spoznávate, takže buď trochu trpezlivá, poznáte sa krátko, všetko bude časom.
Napísala si, že sa poznáte 2 mesiace, myslíš že je tou osobou, s ktorou by si pri najlepšom chcela stráviť zvyšok života ? Stále keď idete von tak sa rozprávate, spoznávaš jeho názory, hodnoty. Vzhľadom na tvoj vek chápem že by si chcela svoj život posunúť ďalej ale odporúčam ho viac spoznať ale v tomto veku skúste aspoň víkendový pobyt kde by nebolo len to bozkávanie ako spomínaš ale kde by ste boli od rána do večera spolu, cestovať, túru alebo niečo také.
@anonym_e9b48f no toto ze neviem ci to je tym ta nespokojnost ze prechadzky atd alebo je to nim. Proste stale sa citim v napati prinom lebo on je strasne tichy a ja neviem sa uvolnit potom ked neviem co si mysli. Neprejavuje emocie a to minuz povedal ze ma lubi. A ja to vobec nevidim nanom
Mozno pocujes tikat biologicke hodiny, ale kvoli tomu neurob neuvazene rozhodnutia a netlac na pilu. Po dvoch mesiacoch stretavania je este stale cas na motyle v bruchu u teba prevazuje racio. Na poziadanie o ruku a navrtanie policky musi vztah dozriet. Asi nemas pocit, ze s tymto clovekom to dozreje az do tej fazy
Tak chodte na veceru a na drink ako dospeli, alebo do muzea, do kina. Pozvi ho na veveru k tebe domov. Ale ked uz teraz ta to s nim nebavi, sa rozpravat, tak to asi nebudes sprilis nadsena z toho vztahu 🙃
@anonym_autor v tvojom veku som manžela otca svojich detí ešte nepoznala, ale my sme chodili na plaváreň na kupko, na wellness, za kultúrou. Pôsobím ako rozhodca v určitom športe, v regionálnych súťažiach, tak došiel a sadol si medzi divákov. Vlastne sme prišli na to že sme roky chodili na stejnú plaváreň, už vtedy som sa mu páčila.
A ostatné, to musíš cítiť , musíš si s ním pohovoriť, a dúfať že to myslí rovnako vážne ako ty, len je možno opatrý. Može sa stať aj to že budeš príliš her. Po dvoch mesiacoch sa nepokúsal o viac ako bozkávanie?
@anonym_autor nesibe ti, len sa stretavas s takymi co sa nevedia posunut. Treba uz pocas prvych kaviciek zistit ich viziu napriklad jeden rok dopredu a potom 5 rokov, ak tam nebude to co chces aj ty coh dalej
@anonym_e9b48f no toto ze neviem ci to je tym ta nespokojnost ze prechadzky atd alebo je to nim. Proste stale sa citim v napati prinom lebo on je strasne tichy a ja neviem sa uvolnit potom ked neviem co si mysli. Neprejavuje emocie a to minuz povedal ze ma lubi. A ja to vobec nevidim nanom
@anonym_autor keď je doteraz skôr tichý alebo introvertny tak iný asi nebude ale keď v ňom vidíš potenciál skús s ním víkendový pobyt a nech to on celé naplánuje ale aby ste šli niekde von, za kultúrou, do prírody atď a nie iba na izbe, nechaj na ňom iniciatívu a uvidíš ako sa ukáže
@anonym_autor vieš čo som ja povedala môžu teraz mužovi keď sme spolu len začínali chodiť? Chcem vážny vzťah a rodinu. Toto chcem, nech je náš spoločný cieľ čím skôr po vysokej škole. Chcem len takýto vzťah, ak jeho cieľom nie je sa snažiť o tento cieľ tak s ním nemienim byť. Aby si ma nepochopila zle, nie že som ho donútila, že si ma má raz vziať ale má mať rovnaký cieľ ako ja v tomto vzťahu. Keby to nevyjde tak bohužiaľ. On to chcel tak tiež/ Takže sme boli obaja na rovnakej vlnovej dĺžke a robili sme všetko pre to, aby sme raz rodinu mali. Aj ju máme. A to som mala 19 v tom čase. Aj on. V 35-ke by som už hľadala rovno so zámerom že chcem rodinu čím skôr. Samozrejme že ťa nemá po 2m požiadať o ruku a urobiť dieťa ale máte sa o tom rozprávať, či máte rovnaký názor kedy svadba, kedy deti, ako bude vyzerať celé vaše fungovanie ako manželia. Vyskúšať si spoločné bývanie aby ste vedeli aká dynamika funguje. My to máme super- ja neznášam špinu, manžel bordel. Takže každý rád upratujeme niečo iné. Aj to je fajn zistiť. Zjednodušene: rozprávať sa, veľa, naozaj veľa. Ale aj si určiť priority a dať ich najavo.
@anonym_autor " on je strašne tichý, neviem sa pri ňom uvoľniť". Tak tam je pes zakopaný, nechce sa ti a ním stretávať, lebo ťa nebaví, nepáči sa ti, nevyhovuje ti.
Ze tebe biju biologicke hodiny, tak si zobrala prveho co siel okolo? Snad dostane typek rozum a utecie kym si znici zivot
@anonym_autor su to biologicke hodiny to aku mas predstavu...to je predstava manzelstva v podstate, ze laska je aj o inych veciach ako objimanie.
Myslim, ze prechadzky a rozpravanie sa su dolezite ako v 20r, tak aj v 30, aj 40r, aj stale a na zaciatku vztahu musia proste byt. Ja sa s mojim manzelom stale rada "len tak" prejdem po dedine ci niekde inde. A to sme spolu 15r. Cas chodenia a spoznavania sa neda urychlit. Len je ine v 20r a ine v 35r...tam uz opijanie rozkom nefunguje, tam uz clovek vie koho chce a riesi zakladne veci a otazky a nie omacky. Moj brat mal 32r a po roku chodenia sa uz brali.
Je introvert a iny velmi nebude, mozno ked trochu sa otvori. Musis uz vediet v 35r koho chces.
@anonym_autor nesibe ti, len sa stretavas s takymi co sa nevedia posunut. Treba uz pocas prvych kaviciek zistit ich viziu napriklad jeden rok dopredu a potom 5 rokov, ak tam nebude to co chces aj ty coh dalej
@anonym_d21d18 kam by si sa chcela po dvoch mesiacoch posúvať?😁 Po dvoch mesiacoch akurát poznajú ako sa volajú a čo radi piju a jedia. 2 mes. absolútne nie je doba na posun vo vzťahu.
Robim s muzmi to, co by som rada robila aj sama. Mam rovnaky vek a odmietam robit veci, co ma nebavia a minat na ne svoj cas, ak nemusim. S posledným som bola liezt na lezeckej stene napriklad. Ked uz s niekym som a venujem mu svoj cas, tak chcem, aby ma to bavilo a nie sa nutit do niecoho.
@anonym_autor no dobre a ty chces robit co okrem tej svadby a rodenia? Ako si predstavujes, ze sa spoznate, ako by si s nim chcela travit cas? Z akeho dovodu uz chces ziadost o ruku, na zaklade coho by uz mal takto uvazovat?
Po 2 mesiacoch znamosti ta ma oplodnit? Zabila si kopec casu s 5 nikam neveducimi vztahmi a tikaju ti v 35 biologicke hodiny. Ale aj tak tomu musis tak nejaky cas. Ten chlap chce poznat, s kym bude mat dieta, nech neskonci rozchodom, alimentami a hadkami o dieta. V 25tke by si sa tiez nedala hocikym nabuchat, lebo on chcel dieta. Teraz z teba srsi, ze ti je pomaly jedno, s kym to bude, len uz aby si mala dieta a svadbu.
@anonym_autor A ten muž má koľko rokov? Za dva mesiace sa ešte nedá posúvať vo vzťahu, ale dá sa vypozorovať, či hľadáš muža s takými vlastnosťami, ak hľadáš nie tichého, tak potom treba hľadať ďalej.
@anonym_autor A ten muž má koľko rokov? Za dva mesiace sa ešte nedá posúvať vo vzťahu, ale dá sa vypozorovať, či hľadáš muža s takými vlastnosťami, ak hľadáš nie tichého, tak potom treba hľadať ďalej.
@petronelag on ma 37. No a ide o to ze vo vsetkych vztahoch som poznala "svokrovcov" chodila k nim snazila sa, s 2 partnermi som aj zila a proste ziaden posun nikde a ja jakeby uz nevladzem mat dalsi vztah odznova zacinat nieco a budovat ked som uz tolko rokov budovala a nic z toho. A zas to iste a s nejasnym vysledkom. Ja uz mam paniku z toho ze sa to skonci zase tak ze ma nepoziada o ruku ani po 5 rokoch
@anonym_autor " on je strašne tichý, neviem sa pri ňom uvoľniť". Tak tam je pes zakopaný, nechce sa ti a ním stretávať, lebo ťa nebaví, nepáči sa ti, nevyhovuje ti.
@anonym_eda0b3 mne by anu nevadilo ze je tichy ale mne to pride jak ignoranstvo az. Pritom viem ze taky neni ze pri blizkych je otvoreny ukecany ale pri 90 percent ludoch uzavrety a aj pri mne. A ja som podobna jemu takze som v krci z toho prinom. Ked su spomeniem co som mala jeden vztah ze od prveho dna sme sa smiali cely cas a kecali stale. A citila som sa ŽIVO. A pri tomto sa citim mrtvo. Proste ako keby nemal ziadnu radost zo zivota. Pritom je dobry chlap, ludia ho poznaju a hovoria ze je dobrák a pre zenu by urbil prve aj posledne.. ale takto sa citim. A ja uz nechcem dalsieho grazla doteraz som mala narcisov nevernikov...
@anonym_d21d18 kam by si sa chcela po dvoch mesiacoch posúvať?😁 Po dvoch mesiacoch akurát poznajú ako sa volajú a čo radi piju a jedia. 2 mes. absolútne nie je doba na posun vo vzťahu.
@anonym_2fcbbd na piatom rande som davno vedela ze typek nechce mat deti, alebo ze vkuse nadava na byvalu, alebo ze je lempl, ci emocionalne nedostupny...proste to co ma zaujimalo...a pri prvej narcistickej scenke sme sa rozisli...tiez som bola 30+
@anonym_2fcbbd na piatom rande som davno vedela ze typek nechce mat deti, alebo ze vkuse nadava na byvalu, alebo ze je lempl, ci emocionalne nedostupny...proste to co ma zaujimalo...a pri prvej narcistickej scenke sme sa rozisli...tiez som bola 30+
@anonym_d21d18 tak zhruba tak by to malo byt. Ja by som tiez riesila takto veci. Tu autorka ani so vztahom nie je spokojna, len by kocikovala. Wtf? Po 2 mesiacoch s cudzim clovekom, ktoreho ani nelubi?
@anonym_d21d18 tak zhruba tak by to malo byt. Ja by som tiez riesila takto veci. Tu autorka ani so vztahom nie je spokojna, len by kocikovala. Wtf? Po 2 mesiacoch s cudzim clovekom, ktoreho ani nelubi?
@anonym_2fcbbd jasne to skonci katastrofou, je to len romanticka predstava, treba spoznavat
@anonym_autor nešibe proste by si chcela preskočit to čo kwdysi bolo v mladsom veku normalne....ale podla mna to bez toho nejde..tiez mi taha na 40tku a uprimne sa mi absolutne nechce zoznamovat a randit
@anonym_eda0b3 mne by anu nevadilo ze je tichy ale mne to pride jak ignoranstvo az. Pritom viem ze taky neni ze pri blizkych je otvoreny ukecany ale pri 90 percent ludoch uzavrety a aj pri mne. A ja som podobna jemu takze som v krci z toho prinom. Ked su spomeniem co som mala jeden vztah ze od prveho dna sme sa smiali cely cas a kecali stale. A citila som sa ŽIVO. A pri tomto sa citim mrtvo. Proste ako keby nemal ziadnu radost zo zivota. Pritom je dobry chlap, ludia ho poznaju a hovoria ze je dobrák a pre zenu by urbil prve aj posledne.. ale takto sa citim. A ja uz nechcem dalsieho grazla doteraz som mala narcisov nevernikov...
@anonym_autor ja si myslím, že tento váš vzťah -nevztah nefunguje a ani nebude.Tebe sa nepáči, nemáte medzi sebou chemiu, preto ťa nebaví ani rande s nim, keďže neviete spolu ani komunikovať.Na tvojom mieste by som sa s nim rozišla,aj ked čakáš žiadosť o ruku a rodinu.Poznam pár čo po dvoch mesiacoch randenia sa aj vzali a maju spolu bábo,ale im to fungovalo všetko od začiatku..
Toto nevidím ružovo.Speje to k rozchodu.Ste chvíľku spolu a už ta nudí, netesis sa na jeho spoločnosť, neviete sa rozprávať, smiať, vadi ti, zakladáš diskusie uz.Nefunguje to medzi vami, priznaj si to.Budes viac a viac nešťastná, zid z kratšej cesty.A nie každému je súdené mat vztah, rodinu, s tym treba ratat a tlakom nikdy nič nedosiahneš iba väčšiu frustráciu
5 vzťahov dlhoročných? To si s chlapmi kedy začala? Lebo u mňa je dlhoročný vzťah min 5 a viac rokov.

No veď sa s ním porozoravaj o tvojej predstave