icon

Je tento vzťah len ilúziou?

18. okt 2025

Stretavame sa vonku, ideme na vylet, na jedlo, niekam na festival, je galantny. Piseme si kazdy den, posielame hlasove spravy.

Druha stranka veci: nikdy, nikdy nezavola, nikdy ma nepozval k sebe, cez vikend nie je nikdy nakloneny stretnutiu. Stretavame sa vzdy cez pracovny tyzden, vacsinou po praci.

anonym_ecc41f
18. okt 2025
@anonym_autor

@barka1 To je pravda pravduca a aj by sme si volali. Cez vikend pise tiez, docela dost. Ale az tak intenzivne ako v pracovne dni.

@anonym_autor nie je zamilovaný a to výslovne☝️, ale bozkáva sa. Som asi stará škola, ale ja by som známeho a nejakého kamaráta nebozkavala. A chce prísť ku kamarátke do bytu☝️ a načo? staré filmy pozerať?Podľa mňa si chce vrznut, a keby si si na neho nárokovala, tak by ti šplechol do ksichtu, že však ti povedal, že nie je zamilovaný. ☝️Žiaden byt, pokiaľ sa nevymačká, ako to vlastne je a ani bozkávanie, s kamarátom.😧

autor
18. okt 2025
@zuzinka888

Vsak mu napis- som v meste ( kde byva, o dve ukuce od neho) ze sa zastavis na kavu ze za 5 minut zazvonis na zvoncek🤣🤣🤣. Uvidis co napise🤣🤣. Stavim sa ze bude hapkat, ze ma doma chorych rodicov.

@zuzinka888 No dnes pomaha mame so starymi rodicmi :D

autor
18. okt 2025
@anonym_ecc41f

@anonym_autor nie je zamilovaný a to výslovne☝️, ale bozkáva sa. Som asi stará škola, ale ja by som známeho a nejakého kamaráta nebozkavala. A chce prísť ku kamarátke do bytu☝️ a načo? staré filmy pozerať?Podľa mňa si chce vrznut, a keby si si na neho nárokovala, tak by ti šplechol do ksichtu, že však ti povedal, že nie je zamilovaný. ☝️Žiaden byt, pokiaľ sa nevymačká, ako to vlastne je a ani bozkávanie, s kamarátom.😧

@anonym_ecc41f Pisal mi, ze ma ma rad a chce so mnou travit cas. A ze uvidime, co z toho bude.

anna777115
18. okt 2025

Tak, autorka on ťa chce zrejme len dostať do postele, lebo toto nie je o randeni, ale o previedčani ťa dostať tam, kde ťa mať chce.

zuzanita1609
18. okt 2025

Čiže chce kamarátku s výhodami...z tohto nič vážne 😏

autor
18. okt 2025
@zuzanita1609

Čiže chce kamarátku s výhodami...z tohto nič vážne 😏

@zuzanita1609 Nejak tak to beriem aj ja. Ale ak to teda chce, tak preco ma nepozve k sebe? Preco sa derie ku mne stale?

zuzinka888
18. okt 2025
@anonym_autor

@zuzinka888 No dnes pomaha mame so starymi rodicmi :D

@anonym_autor taha ta za nos. Ukonci to. Muz co ma zaujem o zenu alebo ju lubi- hory prenasa, moria prebrodi....A on nepohne prstom -doslova- aby sa s tebou rozpraval?? Ja som uz stara korytnacka. No moj muz skoncil o 23 h v robote, siel 3 kilometre peso aby mi dal/ dostal pusu ( iba pusu)na dobru noc.😀

autor
18. okt 2025
@anna777115

Tak, autorka on ťa chce zrejme len dostať do postele, lebo toto nie je o randeni, ale o previedčani ťa dostať tam, kde ťa mať chce.

@anna777115 Tiez si to myslim, ale zas chodime spolu na vylet, do divadla ma pozval, na festival..

autor
18. okt 2025
@zuzinka888

@anonym_autor taha ta za nos. Ukonci to. Muz co ma zaujem o zenu alebo ju lubi- hory prenasa, moria prebrodi....A on nepohne prstom -doslova- aby sa s tebou rozpraval?? Ja som uz stara korytnacka. No moj muz skoncil o 23 h v robote, siel 3 kilometre peso aby mi dal/ dostal pusu ( iba pusu)na dobru noc.😀

@zuzinka888 Cez tyzden to tiez obcas urobi, ze ci moze prist aj na par minut ma vidiet.

rozculena
18. okt 2025
@anonym_autor

@anna777115 Tiez si to myslim, ale zas chodime spolu na vylet, do divadla ma pozval, na festival..

@anonym_autor chodíte spolu kade tade cez víkendy?

autor
18. okt 2025
@rozculena

@anonym_autor chodíte spolu kade tade cez víkendy?

@rozculena Cez vikendy vobec iba cez tyzden po praci.

lindous
18. okt 2025

Tiež si myslím, že proste hľadá zábavu, kamošku, ideálne s výhodami, ale nie vážny vzťah… cez týždeň po práci, keď nemá nič lepšie na práci, tak super, dobre mu padne s niekým stráviť čas, asi ťa má nejakým spôsobom rád, je mu s tebou fajn, ale to je tak všetko… cez víkendy má priority inde, rovnako preto ťa nechce pozvať k sebe do súkromia a tiež si drží otvorené zadné vrátka rečami ako nie je zaľúbený, aby mohol hocikedy zdúchnuť a obrániť sa tým, že veď on ti nič nesľuboval

hopsas
18. okt 2025

@anonym_autor podľa toho čo piseš podľa mna chodí na vikendy za ženou

zuzanita1609
18. okt 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 Nejak tak to beriem aj ja. Ale ak to teda chce, tak preco ma nepozve k sebe? Preco sa derie ku mne stale?

@anonym_autor prečo sa ho normálne neopýtaš? Veď za to nič nedáš. Buď sa začne vykrúcať a ty zistíš,že ti niečo tají,alebo to nechá tak a už ťa nebude chcieť "lámať" na stretnutia iba u teba. Ale tým volaním,to je zvláštne viac,ako to, že posiela hlasovky za jazdy 😁. Koľko máte rokov? 😏

anonym_ecc41f
18. okt 2025
@anonym_autor

@zuzinka888 Cez tyzden to tiez obcas urobi, ze ci moze prist aj na par minut ma vidiet.

@anonym_autor ja si myslím, že tak to je ako hovorí, že skrátka nie je z teba paf, nie je zamilovaný, ale je mu s tebou dobre a možno sa to časom zlomí a zamiluje sa viac. Každopádne, ja by som ho brala ako kamaráta a určite by som sa citovo neangažovala, trávila by som s ním občas čas ako s kamarátom. Žiaden, byt, ani bozkávanie, ani iné veci.

anna777115
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Vieš, možes byť pre nehi taká kamoška s vyhodami. Na vyplnenie tyždňa. Povec mu, ako to citíš a že je to pre teba neakceptovateĺne, nakoĺko máš záujem o vážny vzťah a všetko čo k tomu patrí.

autor
18. okt 2025
@hopsas

@anonym_autor podľa toho čo piseš podľa mna chodí na vikendy za ženou

@hopsas Aj mne to tak pride. Na jednej strane je to cele take zmatene, ze chce ma vidiet aj na chvilku, alebo mi pise ze ma cestu okolo, ze sa chce vidiet, ale na druhej strane vikendy je mimo mesto.

autor
18. okt 2025
@anonym_ecc41f

@anonym_autor ja si myslím, že tak to je ako hovorí, že skrátka nie je z teba paf, nie je zamilovaný, ale je mu s tebou dobre a možno sa to časom zlomí a zamiluje sa viac. Každopádne, ja by som ho brala ako kamaráta a určite by som sa citovo neangažovala, trávila by som s ním občas čas ako s kamarátom. Žiaden, byt, ani bozkávanie, ani iné veci.

@anonym_ecc41f Pise mi stale, ze ho neskutocne pritahujem a ze ma ma rad.

hopsas
18. okt 2025
@anonym_autor

@hopsas Aj mne to tak pride. Na jednej strane je to cele take zmatene, ze chce ma vidiet aj na chvilku, alebo mi pise ze ma cestu okolo, ze sa chce vidiet, ale na druhej strane vikendy je mimo mesto.

@anonym_autor daj mu gps do mobilu nech vidíš kde je to veľa veci vysvetli

gribka1
18. okt 2025

Na čo tie špekulácie, nie sú dva mesiace príliš skoro? Je ti s ním fajn? Tak sa zatiaľ stretávajte spoznávajte. Zaľúbený určite nie je.

autor
18. okt 2025
@hopsas

@hopsas Inak mobil predo mnou snad nikdy nevytiahol, ked sme boli spolu.

really8
18. okt 2025

Chces ho? Ci len vyuzit a zabavit sa staci?

autor
18. okt 2025
@gribka1

Na čo tie špekulácie, nie sú dva mesiace príliš skoro? Je ti s ním fajn? Tak sa zatiaľ stretávajte spoznávajte. Zaľúbený určite nie je.

@gribka1 To mi aj napisal, ze zamilovany nie je.

anonym_d0c2ef
18. okt 2025

Dievča, zablokuj ho....si slepá alebo hlúpa? Prepáč
Je ženatý, cez víkend musí byť doma....volá ti LEN z auta a stretnutia LEN po práci...poviem ti tajomstvo: ak chlap ženu naozaj chce na vzťah, tak kamošov dáva bokom a je mu presnejší čas s tebou ...(Aj rodičov, samozrejme pokiaľ nie sú odkázaní na jeho pomoc)
Takže: bude je ženatý (over si to na stránke katastra podľa jeho nehnuteľnosti napríklad...na FB, insta nemusí mať nič, lebo nemôže, vie že ho tam skontrolujes )

autor
18. okt 2025
@really8

Chces ho? Ci len vyuzit a zabavit sa staci?

@really8 Nie som zamilovana donho.

hopsas
18. okt 2025
@anonym_autor

@hopsas Inak mobil predo mnou snad nikdy nevytiahol, ked sme boli spolu.

@anonym_autor tak to určite má dôvod...buď opatrná

anonym_d0c2ef
18. okt 2025
@anonym_autor

@gribka1 To mi aj napisal, ze zamilovany nie je.

@anonym_autor kaslala by som na takého chlapa, čo mi do očí povie, že nie je zamilovaný ...keď ho ty chces....ak teraz nie je zamilovaný tak už nebude

lindous
18. okt 2025
@hopsas

@hopsas po 2 mesiacoch nezáväzného stretávania má niekomu vliezť do mobilu a hrubo narušiť jeho súkromie, tým že ho bude sledovať? Toto by som neurobila ani manželovi, nie to “kamošovi”… ak je tam odzaciatku pocit, že mu nemôže veriť, načo to rozvíjať

really8
18. okt 2025
@anonym_autor

@really8 Nie som zamilovana donho.

@anonym_autor takze to druhe. Chces sa zabavit, vyplnit cas, vypocut si nejaky komplimentik, zaplatit nejaky koncertik...nemam nic proti...tak na co to riesis?

anonym_ecc41f
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_ecc41f Pise mi stale, ze ho neskutocne pritahujem a ze ma ma rad.

@anonym_autor vieš čo keď ti stále píše, že ho priťahuješ, že ťa má rád, ale nie je zamilovaný, tak je to len ojebov.k. Lebo predsa, keď ťa niekto priťahuje a máš ho rada, tak nemáš čo riešiť, chceš s ním ísť do vzťahu. Ale keď tento ti dodá, že nie je zamilovaný, tak len klame a pripravuje si pôdu na to, aby ťa kopol do zadku, keď mu to bude vyhovovať. Doteraz som si myslela, že je nerozhodnutý, preto ti píše že nie je zamilovaný, ale keď si dodala, že ti píše, že ho priťahuješ, tak potom je to jasné, chce si vrznut, ale nechce mať záväzky, asi je už niekde inde " rozrobený"