Je tento vzťah len ilúziou?
Stretavame sa vonku, ideme na vylet, na jedlo, niekam na festival, je galantny. Piseme si kazdy den, posielame hlasove spravy.
Druha stranka veci: nikdy, nikdy nezavola, nikdy ma nepozval k sebe, cez vikend nie je nikdy nakloneny stretnutiu. Stretavame sa vzdy cez pracovny tyzden, vacsinou po praci.
@anonym_0a3128 presne tak, potom sú ženy nesmierne prekvapené, že aj keď spolu bývajú a majú dieťa, u muža sú stále na prvom mieste kamaráti
@anonym_978066 Bud kamaráti alebo nemajú zaujem o svoju zenu z ineho dovodu.Mozno sa len vyhovára na kamosov, no jedno je iste, ze v začiatkoch vztahu vidno veľmi vlažný zaujem, presne si viem predstavit ako by to bolo o pár rokov, skončili by ako spolubyvajuci
Myslim si, ze ziadna zena by tak nechcela skoncit
@anonym_autor má rodinu, manželku.
Dievča zlaté.....podľa mňa nevieš originál jeho meno, jeho mesto, jeho prácu...nevieš o ňom nič, taká je pravda aj keď sa ti to nepáči
@anonym_d0c2ef niečo v podobnom duchu som jej napísala aj ja pred 4 hodinami. reakcia žiadna. tiež si myslím, že si autorka nevie, či meno a práca, a mesto, kam chodí, že jej uviedol pravdivo.
Nemusí byt hneď ženatý ale asi ma v tom inom meste priateľku s ktorou trávi každý víkend. Čiže nie je zamilovaný ani do jednej z vás, iba si vypĺňa cas.
@anonym_95bb15 no a toto je normálne? Veď to je jedno, či je to žena, alebo je to priateľka, skrátka má vzťah inde a vedome ide po inej žene a tu balamutí. Je trošku iné, keď ma muž doma ženu a napríklad o tom na pracovisku povedzme jeho asistentka vie, vie že bude chrápať so ženatým, aj tak to chce, a ide po ňom a stanú sa milenci a je iné, keď chlap vedome klame inú ženu, ide po nej, namotáva, trávi čas, a pritom je zadaný, ma ženu, či inú partnerku. Ten druhý prípad mi príde už ako chorý človek, psychopat, alebo narcis.
Vedie dvojity život a ty mu len spríjemňujes rutinu počas pracovného týždňa, pripadne by si rád u teba nezávazne vrzol a necítil by sa pri tom vôbec blbo, keď ti oznámil, ze do teba nie je zamilovaný. Také kecy, že bol smutný. Muža nic nezastaví, ked chce byt s nejakou ženou, iba ak nejaká iná žena.
@anonym_autor ma rodinu a chce mať ešte milenku.
A to ti len tak sám od seba bez nejakého kontextu povedal že ťa nemiluje, alebo si sa ho to pýtala a on ti dal takúto odpoveď ? Ešte je možnosť že ho zlomilo tvoje odmietnutie a už to nevidí ako perspektívny vzťah tak si vybral vykend s kamarátmi. A ešte jedna otázka - keď mu cez týždeň zavoláš ty tak ťa nezdvihne alebo zruší ? Lebo tie hlasovky mi prídu fakt dosť nezmyselne keď zavolať si je praktickejšie.
A to ti len tak sám od seba bez nejakého kontextu povedal že ťa nemiluje, alebo si sa ho to pýtala a on ti dal takúto odpoveď ? Ešte je možnosť že ho zlomilo tvoje odmietnutie a už to nevidí ako perspektívny vzťah tak si vybral vykend s kamarátmi. A ešte jedna otázka - keď mu cez týždeň zavoláš ty tak ťa nezdvihne alebo zruší ? Lebo tie hlasovky mi prídu fakt dosť nezmyselne keď zavolať si je praktickejšie.
@pedro1234 zlomilo ho jedine to že ho nezobrala k sebe domov takže nič nebolo a len tak bez výsledku sa mu snažiť nechce. Toto nie je žiadny perspektívny vzťah
"zrejme byva na ubytovni alebo s niekym zdiela byt" to ani nevieš kde býva? 😳 nemyslím konkrétnu adresu, ale ani či dom či byt? Omg ty si riadne naivná 🤦♀️ iná by ho dávno niekam poslala a ty sa tu potrebuješ utvrdiť že to čo on robí je ok, ako tak čítam tvoje reakcie. A by ma zaujímalo čo takého si "vysliedila" na fb, čo si myslela že tam bude mať čierne na bielom uvedené manžel XY?
Napisal mi, ze ma ma velmi rad. Dodal, ze zamilovany nie je. Ale uz sme sa bozkavali a dodal, ze kamaratky nebozkava. Tak ja neviem :D
@anonym_autor také trápne 🤢 to akokeby mi povedal nejaký pubertiak. Kvitnúci narcis. Určite má doma ženu a deti na tuty!
@rozculena Cez vikendy vobec iba cez tyzden po praci.
@anonym_autor oooo, smutné, že cez víkend už nemá čas byt s tebou. Čo ak má manželku a detičky? Hmmm, veď mu zavolaj cez víkend, možno ho prekvapis, alebo prekvapis jeho manželku či samu seba, že ti zdvihne manželov mobil.
@anonym_ecc41f Pise mi stale, ze ho neskutocne pritahujem a ze ma ma rad.
@anonym_autor Jáj, ved týmto Ti jasné hovorí, že Ťa chce trtkať. To mam Ťa rád nahodí, lebo na väčšinu žien to platí, tlačí sa Ti do bytu.
Už len týmto je totálne antisexy. Je jedno, či má alebo nemá ženu, deti, frajerku...podstatná je info, že Ti dal jasne najavo, čo presne a jedine od Teba chce.
Ak chceš aj ty len trtkať, tak načo to rozberáš. Ak Ťa to serie, také dúfaš vo viac a to sa nestane. Takže je na Tebe sa rozhodnúť.
Daj vediet potom ako to dopadlo.
Bud opatrná, nenamotaj sa. Ostatné sa nejak vyvinie. Kto neskusi, nevie.
Čo je nové? Telenovela pokračuje 🙂
Ďalšie decko
@anonym_autor Juuuuj moja zlata, hned ako som si ta precitala, tak mi behala po rozume jeho manzelka a deti. Zazila som podobny scenar, ked som mala 23. V pracovnom tyzdni super kontakt, sms, telefonaty. Cez vikendy v podstate nic. Ked sme boli spolu, sukromny telefon mal vo vrecku, v mojom dosahu vzdy len firemny. Bolo odo mna o 12 rokov starsi, vedela som, ze ma uz 2 deti, ale s partnerkou nezije. Teda “nezije” 🤣🤣🤣 Deti ma potesili, lebo mne este na strednej povedali, ze svoje mat nikdy nebudem. No a jedneho dna volal a zrazu sa mi v telefone ozvala jeho partnerka, ze XY sa sprchuje, tak vyuzila sancu, ze mala podozrenie uz dlhsi cas a ze to nie je prvykrat. No skoro ma raflo 🤣 Totalne som mu naletela. Co povedal, to bolo svate 🤣 Ale ja som sa do neho velmi zamilovala, o to vacsia bolest to bola. Zotavovala som sa z tejto podpasovky 3 roky… Preto ti radim, utekaj z kratsej cesty 🙂 Drzim palce 🙏🏻
@anonym_autor Kolko mate vlastne rokov?
"zrejme byva na ubytovni alebo s niekym zdiela byt" to ani nevieš kde býva? 😳 nemyslím konkrétnu adresu, ale ani či dom či byt? Omg ty si riadne naivná 🤦♀️ iná by ho dávno niekam poslala a ty sa tu potrebuješ utvrdiť že to čo on robí je ok, ako tak čítam tvoje reakcie. A by ma zaujímalo čo takého si "vysliedila" na fb, čo si myslela že tam bude mať čierne na bielom uvedené manžel XY?
@1sally12 by si sa cudovala, co vsetko sa da vysliedit na FB. Pre kamosku som vysliedila, ze ten jej ma dve deti - kazde s inou a jedna z toho je aktualna manzelka. A potom to stacilo dotuknut oficialne cez znamu na matrike.
@anonym_autor cez vikend je s rodinou =) s manzekou a detmi ( možno)
Aj ja som sa takto stretávala, kino, obedy, večere, výlety, sex u mňa, lebo bol schopný ma oprieť aj na rozhladni..
Neľutujem ani sekundu, zahrňoval ma všetkým, bol pozorný, dokonalý a konečne ma našiel..
ALE nikdy ma nezobral k sebe, aj keď mal luxusný 3i byt, v kufri auta sa mu objavili dámske rukavice, v kastlíku mal krém na ruky, komunikovať len cez viber sa mohlo, lebo vraj ostatné aplikácie nepoužíva, kde mal so mnou miznúcu komunikáciu, (lebo má plný telefón už) spať musel vždy doma, cez víkend mal robotu a hobby, na to som bola upozornená hneď.
Keď som mu volala večer nezdvihol, volal nazad udychčaný, lebo vybehol volať do auta.
Keď som to ukončila s tým, že určite niekoho má, tak sa ma len spýtal ako som na to prišla(povedala som to vysšie), tak len povedal, že som šikovná 🤣
A nechcel sa fotiť, schovával sa
A teba to bavi uz 2 mesiace? No kaslala by som na neho. By som povedala ze idem s kolegom von, potom s kamosom na kavu a tak dalej. Nech si nemysli ze cakas kedy sa ozve a je jedinym svetlym bodom tvojho dna.
@1sally12 by si sa cudovala, co vsetko sa da vysliedit na FB. Pre kamosku som vysliedila, ze ten jej ma dve deti - kazde s inou a jedna z toho je aktualna manzelka. A potom to stacilo dotuknut oficialne cez znamu na matrike.
@mandzula ja som to myslela ironicky, ja viem čo vsetko sa dá zistiť keď ss preklikáš cez správnych ľudí 😉 ale tu autorka evidentne vliezla dotycnemu len do profilu
Skus pozriet kataster v meste kde zije ci nezdiela s niekym nehnutelnost.
Nikde som sa nedocitala co si to tie deskove hry.....??????????
Nikde som sa nedocitala co si to tie deskove hry.....??????????
@mata1mata Doskové hry sú hry, ktoré sa hrajú na nejakom hracom pláne. Po tomto hracom pláne sa podľa pravidiel pohybujú alebo ukladajú hracie figúrky. V niektorých doskových hrách sa figúrky nepohybujú, iba sa postupne kladú na hrací plán.

Nemusí byt hneď ženatý ale asi ma v tom inom meste priateľku s ktorou trávi každý víkend. Čiže nie je zamilovaný ani do jednej z vás, iba si vypĺňa cas.