Je to dôvod ísť na políciu?
Ahojte, pred 9 rokmi som bola tri krát vonku s jedným chalanom, nič medzi nami nebolo aj keď on chcel, ja som ukončila stretávanie, dlho sa neozyval a ja som všetko považovala za uzavreté, popravde som na neho už aj zabudla. Pred 6 rokmi mi napísal že či nejdeme von, normálne som odpísala že nie nemám záujem že už mám vážny vzťah, spustil na mňa vlnu výčitiek že on čakal od tých stretnutí s*x (neviem či tu to slovo môžem použiť aby ho nemazali). Ignorovala som ho, dovtedy písal tak raz sa mesiac alebo aj raz za dva mesiace, vždy niečo o tom aby som si to rozmyslela že to nechce ako jednorazovku a podobne, vždy som ho ignorovala, neskôr som ho aj zablokovala aj na Facebooku aj na Instagrame, vždy si vytvorí nový účet a píše mi, v poslednej dobe je dosť intenzívny píše aj dva krát za týždeň, často posiela fotky že je tam kde sme sa stretávali. Už v tej dedine nebývam a ani nevedel kde presne ale mám blbý pocit. Otázka je, je toto na políciu? V podstate si stále vytvára nové účty aby mi písal, chodí sa voziť tu po okolí kde som bývala (teraz nebývam ďaleko od pôvodného bydliska) stále sa dožaduje s*xu. Tie tri dni čo sme boli spolu vonku boli ozaj nezáväzne, ja som mala 15 rokov boli sme sa prejsť v meste, na kávu nič viac. Mám už svoju rodinu aj dieťa a úprimne niekedy mám strach. Nevysmeju má na polícii? Ďakujem
Urcite chod na policiu, aby ta naozaj niekde nenasiel, vies jeho meno realne? Ak ano nevahaj a utekaj na policiu, toto musi byt dost narocne n psychiku.
Nuz podla mna teraz sa da zistit vsetko.
Urcite ries. Minimalne zakaz ta kontaktovat by mal dostat. Niekedy pomozu policajti a vysluch. Ze sa viac neozve.
Bola som na polícii, policajt bol taký že no veď aj na tých fotkách není nikde môj dom ani ja že to není dôkaz že má stalkuje ale že za to vypisovanie ho môžu predvolať
Ako to dopadlo?
@mnamko po pohovore s políciou to prestalo na mesiac, potom opäť začalo, bol ďalší dohovor a zatial je pokoj. Kontaktovala ma jeho mama, ospravedlňovala sa
Bože čistý blázon

Určite by som ho nahlásila. Nie je to tak dávno čo podobný psychopat zobral rodine manželku a matku. Nechcem strašiť, no keď sa to stupňuje nemáš na čo čakať. Ak by boli policajti ľahostajní, spomenula by som tento smutný prípad z pred necelého roka, ako táto žena dopadla 😞 medializovala, proste čokoľvek aby sa o tom psychopatovi vedelo.