Je to nevera z minulosti?
Ahoj, trpim OCD poruchou. Byla nevera se predvest pred jednim klukem, co se mi libil v bazenu? Libil se mi a pak jsem mela vycitky vuci svemu priteli, ale pak jsem se pred nim stejne jednou predvedla v bazenu.Ze jsem vic vystrcila zadek, aby si me vsiml. Stalo se to dva a pul roku zpatky. Pak me to trapilo jeste asi mesic potom. Nechtela jsem sveho pritele vymenit.
Vystrceny zadok, cecky, bazén...uplna porucha OCD
Minule som videl jeden film, volal sa Idiocracy. Mala to byť komédia o vízii budúcnosti ľudstva, ale čím ďalej, tak tým viac mám pocit, že tá doba už nastala.
Je to flirtovanie.
Chapem ze s touto diagnozou sa k tomu musis opakovane vracat a premyslat. Bol to flirt. Nenic sa tym. Ved uz sa za to zozieras pekne dlho. Odpusti si to.
Minule som videl jeden film, volal sa Idiocracy. Mala to byť komédia o vízii budúcnosti ľudstva, ale čím ďalej, tak tým viac mám pocit, že tá doba už nastala.
@chrobak7 presne. Na tento film myslím pri mnohých témach tu na koňovi, vcera téma že Macka exploduje lebo vydáva divný zvuk ….. no ľudia hlupnu extrémne rýchlym tempom …… k tejto téme sa nevyjadrím, to je škoda slov.
@chrobak7 presne. Na tento film myslím pri mnohých témach tu na koňovi, vcera téma že Macka exploduje lebo vydáva divný zvuk ….. no ľudia hlupnu extrémne rýchlym tempom …… k tejto téme sa nevyjadrím, to je škoda slov.
@anonym_3a3d28 Kdybyste trpila OCD poruchou, nebylo by vam tak k smichu
@biba_18 Mam ho diagnostikovany. Kdyz nevite jaky to je, tak to radsi nekomentujte
@janca980 Potom radšej nemať vzťah. Ved toto analyzovanie v hlave musí byť na zblaznenie. Ako ti v tomto majú cudzí ľudia na sieťach pomôcť? Každý si len klepne po cele. Tieto veci rozoberaj so svojím psychiatrom. My tu nie sme terapeuti.
@anonym_433ee3 Jsou to vtirave myslenky. Mam to diagnostikovane. OCD neni jen o uklidu.
@janca980 Vtieravé myšlienky móžeš mať, ale ty nedokážeš rozoznať rozdiel medzi flirtom a neverou. Na to by si sa mala sustrediť a to je hlavný problém u teba.
@anonym_433ee3 Jsou to vtirave myslenky. Mam to diagnostikovane. OCD neni jen o uklidu.
@janca980 Ja viem, tiež nemám ocd o upratovaní ale ale to čo vyjadruješ v tomto príspevku naozaj nemá súvis s ocd. Môže to byt však iný psychicky problém

a čo to má spoločné s ocd akože??