Je to výhovorka?
Mam kamošku. Poznáme sa dlhé roky. Je slobodná bezdetna bez priateľa. Pracovnú dobu ma do 16h.mozno sem tam prescas do 17h.ja mam dieťa a tiež pracujem. Keď jej napíšem sms ako sa ma tak bud neodpíše alebo odpise po pár dňoch ze zabudla odpísať alebo ze bola na služobke. Je moderná doba internet v mobile..ludia berú fon aj na WC. To naozaj nema minútu odpísať na sms? A rozmýšľam aj keď je na služobke tak snáď večer o. 20h v hoteli nemá čas odpísať? A jej sms znie mam sa fajne veľa prace. A to je cele. Vyhovára sa ze nestíha odpísať?
To nemusí byť pýtať dačo konkrétne od ludi, ale posťažovat sa, potrebovať môžu aj niečo nehmotné. Mňa osobne. Aj. Unavuje baviť sa písaním. Ved keď chcem vedieť ako sa daná osoba má pozvem ju na kávu alebo niekam a tam sa povypravame.
Ak sa vie ozvať aj ona, tak jej možno len vadí táto otázka. Ak nie, tak možno ju nebavís ty, alebo to kamarátstvo nepreživa. Ťažko povedať keď nevieme či ste sa rozprávali aj o osobných veciach, ale nevnucovala by som sa. Ak by som takto písala a odozva by bola biedna, tak by som to nechala tak,ziadna dráma, sak na nej tvoj svet nestojí, to zvládneš.
asi jej píšeš príliš často a o príliš nepodstatných veciach. Ona chce byť taktná a tak namiesto toho, aby ťa poslala do teplých krajín, sa vyhovára. Skús to pochopiť

@sissy27 ok zmierim