icon

Je toto dostatočný dôvod na rozchod?

4. júl 2024

Ahojte, už pár dní rozmýšľam, že napíšem tento príspevok, je anonymne, tak prepáčte.
Ide o to, že mám pol roka vzťah, môj prvý, mám 23. On má tiež 23 a je to pre neho prvý vzťah. Lenže tento vzťah má v mojich očiach zopár problémov, tak by som potrebovala poradiť, či je to na rozchod.
1. aj keď spolu pol roka chodíme, mám pocit, že si nemáme čo povedať, jedine o čom sa bavíme, je čo v práci, s rodinou atď... Dokonca niekedy mi rozpráva tie isté historky z minulosti, ako by si nepamätal, že mi ich už vravel. Vôbec sa pri ňom z chuti nesmejem, ako pri niektorých iných ľuďoch. Napr. čo som bola kedysi na iných rande, tak na tých som sa bavila viac ako s ním za tohto pol roka.
2. čo sa týka intímnosti, tak tiež nemáme skúsenosti. Ide o to, že sme doteraz nemali sex, pretože keď už máme ísť na to, tak má problem s erekciou, nevydrží mu... Najskôr som to pripisovala tomu, že je pod tlakom alebo sa hanbi atď... Lenže po pol roku stále? To budem pri ňom panna do 30? 😆 Aj keď sa bozkávame alebo tak, tak si niekedy prajem, nech už je koniec, niekedy ho vôbec nechcem bozkávať.
3. mám celkom náročnú prácu, takže som často unavená, ale keď sa máme stretnúť, tak sa ponáhľam domov, aby som sa pred naším stretnutím upravila (premaľovala, prezliekla atď...), ale jediné čo od neho si od neho na tom stretnutí vypočujem, že ako hrozne/chcíple vyzerám (áno, som unavená z práce, ale aj tak lol)

Strana
z2
ovaaa
4. júl 2024

Pekne si si to zhrnula je to vzťah, ktorý ťa nebaví, nenapľňa a nemá zmysel v ňom pokračovať. Také trápenie z oboch strán....

hyta
4. júl 2024

Sama cítiš že tento vzťah nie je to pravé. Si mladá, život máš pred sebou, zbytočne strácaš čas v nefunkčnom vzťahu. Ten pravý niekde na teba čaká.

vieronika14
4. júl 2024

Rozchod

mandarinka555
4. júl 2024

@lucia13022023 Povedal jej, že vyzerá "chcíple" (preklad: zdochnuto), nie chlípne.

mamutka
4. júl 2024

Cele zle. Si s ním len z ľútosti, veľa pre teba urobil, nechceš ho raniť…… Musis to ukončiť pre dobro oboch. Možno ho to bude bolieť, ale nechaj tak, prebolí. A možno ta prekvapí, škaredo ti vynadá a pošle ta do kosostvorca. Budeš si nadávať, že si to neukončila skôr.
Akože nemáte si co povedať uz na začiatku vzťahu? Konečná
Bozkavate sa a ty nevieš vydržať kedy to skončí? Hrozne, takto to predsa nemôže byt… to je v jednej pesničke “od bozkov už máme opuchnuté pery” keď to zažiješ, pochopíš. Vy dvaja môžete byt skvelí kamaráti, prečo to znasilnujete a tlačíte to do vzťahu?

andreatytler
5. júl 2024

@sovica Myslim ze chalan ma urcite problemy, ci uz psychicke, alebo zdravotne a asi ma nejake mindraky so sexu, alebo vseobecne so zenami a z toho ze je odmietany a ked sa s nim autorka rozide, bude to dalsia rana, ktora mu este viac podkope sebavedomie. Myslim ze si chalan zasluzi sancu s tym nieco robit.

andreatytler
5. júl 2024

Autorka, ten prvy bod sa asi zmenit neda. Asi s nim bude nuda, to sa neda velmi naucit. To je povahou. Ale na tych ostatnych bodoch by sa malo dat pracovat. Hlavne ten druhy by sa mal vyjasnit, Aby si vedela ze ci si ziadana, ale on nemoze, alebo ho skutocne nepritahujes.

jenny224
5. júl 2024

Zlatko moje, nestrácaj s ním čas, naozaj. Toto je jeden z príbehov, keď je fakt jediné riešenie rozchod. On mal byť max tvojím kamošom, keďže má aj nejaké tie kladné črty, ale partner nieee

brendaa
5. júl 2024

Mladý 23 ročný chlapec s tebou chodí pol roka a doteraz nebolo milovanie? Kontrolka bliká....má problém, nepotrebuje sex... chémiu nula bodov...
Za mňa rozchod, nemáte spoločné ani hobby... nemáte si co povedať... Máš hi rada, tešíš sa na neho?

3petka
5. júl 2024

Urobila si si pekný zoznam prečo s ním už nechodiť?
V podstate si nenašla ani jednu pozitívnu vec na vzťahu s nim. Podľa mna vieš aj sama že to treba ukončiť.

lucia13022023
5. júl 2024

@mandarinka555 dik za upozornenie, tak ci tak je to na rozchod ci povedal chlipne alebo chciple🤣

beatinka
5. júl 2024

Pripadá mi z tvojho ďalšieho komentára, že si s ním len preto, aby si nebola sama. Ale to je na vzťah dosť málo. Príde mi to ako v jednom filme, nepamatám si názov. Všetkými aktivitami sa ťa snaží zabaviť, len aby ste nemuseli spolu spať. Nemôže byť gay, ktorý sa s tým sám nevie vysporiadať? Nemyslim to v zlom, ale aby sa 23 roční partneri po sebe po pol roku vzťahu “necápali”, mi príde divné. Ste ako manželia po 20 rokoch. Nevravím, že musíte byť nadržaní ako králiky, ale toto je prinajmenšom divne. 🤷🏻‍♀️

Strana
z2