Je toto na rozpad vzťahu? Začal ma ignorovať..
Baby prosím poraďte mi...Všimla som si že priateľ na mňa hadze rukou a ľúbi ma iba vtedy keď niečo potrebuje čiže sex.Zacal ma ignorovat.Ked ja mam chuť na milovanie tak mi povie že je unavený.Minule mal z roboty nejaké posedenie a keď som mu volala tak mi pritvrdil že sú tam aj nejaké baby a začali sa smiať.Na druhý deň mi povedal že to boli kolegovia.Uz on veľakrát sklamaná a už sa nechcem sklamať 😔
@cirilka no napis nam nieco viac. Ako dlho ste spolu, zijete spolu, kolko mas rokov atd. atd. Lebo z toho co si napisala, to je na kristalovu gulu.
@kittykat22 4roky sme spolu aj bývame spolu.Mam 31r a on 34.Ja mu varím periem upratujem a ani žiadnu uctu ku mne nemá.Pride z roboty naje sa a zapne telefón a tablet a tam tuka kým nejde spat. Začínam si myslieť že som pre neho len vzduch.Chcem niekoho kto ma bude aj úprimne ľúbiť😔
@cirilka a spolocensky zivot mate aky? Co on a kamarati? Mas kamaratky a svoje vlastne zaujmy? Mate uz plany na buducnost - bavili ste sa o detoch, svadbe, rodine? Ste na rovnakej vlne? To vzdy ste mali taku situaciu aku popisujes, alebo to je len teraz? Povedala si mu, ze ta to trapi?
@kittykat22 ja nechodím nikde a on len do roboty a domov.Mam kamarátky ale ako som sa odsťahovala za ním tak sme kontakty prerusili a kamarátky majú už bábätká.So svadbou je to tak,on tvrdí keby sme sa zobrali tak pri dvoch svedkoch alebo vôbec.Budeme žiť aj bez papiera ako tvrdí.A keďže milovanie máme raz do mesiaca tak takýmto tempom ani bábätko nespravíme.No ja by som veľmi chcela bábätko aj on ale minule mi povedal že je mu to jedno.Vsimla som si že ma ľúbi iba vtedy keď chce milovanie ale keď ja chcem tak mi hovorí že je unavený.Ak je to tak to beriem.
Takú situáciu máme len teraz.Ano povedala som mu to a kývol plecom.
@cirilka Neviem,mam pocit ze ta dost vyuziva......nemas v nom ziadnu istotu podla toho.Na dieta uz mas najvyssi cas,on ho mozno vobec nechce.
@cirilka a keby ti my tu poradime ze odit, odisla by si od neho ? Mne tiez totiz niekedy tvrdili ako mozem byt s dotycnym, ked sa ku mne sprava tak ako sa spraval, ale hold, bola som, lebo som lubila. Pravda bola ze to bola moja prva velka laska a bola som vtedy velmi mlada. Kiez by sa dal vratit cas, uzila by som si viac najkrajsie roky, cestovala, takto som roky zabila s niekym kto si ma absolutne nevazil.
@cirilka to zijete dobru utopiu. Preco nechodite na vecere, na party, preco nestretavate kamaratov a kamaratky. To, co si popisala nie je zdravy vztah. Z toho musi byt ponorka aj keby si nechcela. No a ty chces svadbu? Alebo ti to je jedno? Ako povedat, ze mu je jedno ci budete mat dieta - je na povazenie. Ja byt tebou si s partnerom sadnem, a spytam sa ako sa veci maju. Mas svoj vek, a stracat cas s muzom ktory nemysli vazne vztah alebo dieta - nema zmysel. Inak mozem ta ubezpecit ze nepoznam vztah - ktoremu by sa po narodeni dietata rapidne zlepsili vazby. Skor po prichode dietata nastane explozia, ktora rozhadze aj stabilne pary.
To je čistý stereotyp a nijaký posun smerom k rodinke.....z roboty domov,poslúžiť mu vo všetkých smeroch,nič za to nedostať /nemyslím peniaze,samozrejme/ keby si bola moja dcéra,tak ťa odtiaľ beriem hoc nasilu,mladá žena má žiť inak,má byť šťastná.....on si už príliš zvykol,že ťa má poruke,že má navarené,upratané,ženu v posteli...sa chlapec prekvapká,ak mu dáš zbohom...a teda kvôli tebe dúfam,že dáš...najmladšia už nie si...
Tak sa ta opytam.a ty si vies predstavit,ze ked teraz sa s tebou nerozorava,ze ked teraz tuka na mobile,ze ked teraz sa mate tak ako sa mate po 4 rokoch,ze to bude lepsie a ze dieta to zmeni?....porozmyslaj viem ze to bude tazke ale tazsie to bude stale ked budes odkladat nevyhnutne.buducnost nie je ruzova ak ty s nim to nepreberies.komunikujte spolu inac to nejde.
@cirilka robis mu sluzku a raz za cas je aj sex. Toto nie je vztah. Mas uz dost rokov, aby si si mohla dovolit len tak stracat cas s niekym neperspektivnym.
Ked nepomohlo rozpravanie, skus mu navrhnut nejaku alternativu travenia volneho casu. Chodte niekam von, na prechadzku, do kina, na vylet,.... Proste zacnite robit veci inak ako doteraz. Ked mu je vsetko jedno, mozno len potrebuje niekoho, kto ho niekam posunie.
ak o teba prejavuje zaujem len ked chce sex, tak to podla mna vyznam nema. ak nepomohla ani rozprava, tak si myslim, ze ten vztah nejaku dobru buducnost ani nema
@cirilka chápem, že si si zvykla na tento stereotyp a nechce sa ti hľadať nového chlapa. Ale pre tvoju budúcnosť a pre tvoju životnú spokojnosť, urob to, ukonči to a hľadaj niekoho normálneho, neuspokojuj sa s takmer ničím. Toto je nič, toto nie je ani vzťah, to je len zvyk a stereotyp... Radšej sama ako žiť takto....
@cirilka Ak si ta nechce vziať, nechce mať rodinu, a ani necestujete (nikam nechoďte von), tak je to strata času.
To mozes byť rovno sama, a aspoň nemusíš pre neho prať, starať sa o domácnosť a tešiť sa na niekoho komu je to jedno, pretože evidentne ak s tebou rodinu a manželstvo nechce, tak s tebou do budúcnosti ako s dlhodobou partnerkou na život nepočíta. 😔
@cirilka ja by som to ukončila, načo ti je taký vzťah keď si ta chlap neváži a je s tebou podľa toho čo píšeš len skrz sexu, ktorý máte raz za mesiac ?
Ty túžiš po rodine, po bábätku a on po čom?
Najvyšší čas sa pohnúť vo vzťahu ďalej.
Mna by to osobne nebavilo, keby chlap na mna kašle a navyše by mu bolo jedno, či budete mat dieťa alebo nie, kopla by som ho do riti 🙂
Proste jedna veľká nuda u vás. Žiadne spoločné aktivity, žiadny spoločne strávený čas, žiadne spoločné plány do budúcnosti, žiadny priestor na rozvíjanie vzťahu,.... Ste iba ako dvaja spolubývajúci. S výhodami. Keď on potrebuje.... Keď si prestaneš plniť svoje povinnosti, možno ťa vymení aj za nový model. Chcelo by to zachovať si ešte aspoň nejakú hrdosť a dôstojne odísť od neho skôr, než sa to stane a opäť bude o krok vpred.
@cirilka Ak miluješ sama seba a nechceš na sklonku svojho života ľutovať chvíle ktoré si prežila s niekým kto sa správa takto. Tak si predstav že existuje niekto kto bude s tebou byť preto že si taká ako si. Krásna. Zmyselná. Sebavedomá žena.
@cirilka Si jedinečná osobnosť na tomto svete. Lebo iba ty máš svoje meno. Svoje ego. A hrdosť živej bytosti ktorá rozhoduje o svojom živote. Tak si to uvedom a postv sa k tomu tak.Nieje to jednoduché a niekedy to aj boli. Ale na konci si TÝ. Silná a jedinecna osoba
@cirilka to je taky vztah.. no.. z nudze cnosť.. ako po x rokoch manželstva..
To, ze na večierku boli aj baby, je najmenej, aj my sme.zmiesany kolektiv, takze sme tam aj zeny, aj muzi..
Skor to, ze vy spolu poriadne nezijete, nikam.nechodite.. dieťa to určite u vas nezlepsi..
Moja segra sa takto nakoniec rozviedla, lebo nedarilo sa im.babo a nudil ju ten stereotyp, ze len doma upratat a skoro nikam nechodili. Pritom.jej ex manzel.je inak zlatý, dobry a strasne fajn človek, my sme s nim v kontakte stale, ale prosto.. jej nesadol, bolo to trapenie.. Takze..tebe radim.. ukoncit to.
Veľkou chybou je podľa mňa odstrihnúť sa od známych kamarátov a venovať sa len domácnosti a svojmu chlapovi.
Veľmi rýchlo to začne brať človek ako samozrejmosť, takže myslím, že najlepšie by bolo z takéhoto vzťahu vycúvať 😉 Ak sa nechceš trápiť 😉