Je typické, že muži takto správajú doma?
Baby, je toto “normálne” alebo teda typické správanie chlapov v domácnosti?
Na wc je dlho a vždy si tam berie mobil, zabudne si po sebe vyčistiť wc a urobí tak až na napomenutie, každý večer vypije aspoň 1 pivo, zapne telku a pri nej zaspi, teda prespí noc na gauči v obývačke pri zapnutej telke a svetla v byte zasvietene (keď idem v noci na wc pozhasinam, vypnem tv), keď robi jedlo v kuchyni vždy tam nechá neporiadok, všade mrví, kupuje zbytočne potraviny na ktoré potom zabudne v chladničke az sa pokazia a musim ich zbytočne vyhadzovať, netriedi odpad -všetko by nahádzal spolu do jedného vreca, ostávajú po ňom vlasy a chlpy v sprche a umývadle, vždy keď má príležitosť mi zaprska zrkadlo v kúpelni, dáva si svoj mokry uterák/osusku na môj čistý suchy uterák ako keby nevidel svoj prázdny vešiak na uterák, …. ATĎ
Ešte by som určite niečo našla ale tak zhruba má zaujíma či aj toto robia vaši chlapi v domácnosti a nemám to ani riešiť, rozčuľovať sa, alebo len ja mám “šťastie” a toto nie je typické správanie chlapa v domácnosti ?
Mňa by zaujímalo, či takéto niečo si si všímala aj predtým na zaciatku vztahu, lebo toto su riadne red flagy. Si mama hotel a upratovačka v jednom.. a čím je dieťa menšie tým je rozchod ľahší pre to dieta. Neostávala by som s takýmto mužom..
.
Kľudne daj prečítať diskusiu svojmu priateľovi. Nie, nie je to normálne chovanie chlapa....
Upozornujes ho na to? Zaserie wc,tak pekne nech sa tam vrati a ocisti si ho. Moj by si take vypocul,keby toto spravil. Ja sa nebojim povedat,ked mi nieco vadi. Moj tiez robil okolo seba bordel. Omrvinky,neodlozeny riad,ale velmi rychlo pochopil,ze ak chce so mnou zit,musi sa to naucit a naucil sa.
Tak ja z týchto spomenutých vecí robim len to prskanie zrkadla. Umyjem až keď to dostanem za úlohu. Väčšinou to utrie manželka. A raz za dva tri dni si večer dám pohárik whisky alebo rumu. Ale nezaspím na gauči a nerobím bordel na wecku fuj. Uteráky mám na svojom bydielku jeden na ruky druhý na holenie. Manželka má uterák zavesený na druhej strane umývadla rovnako to tak mali deti. Omrvinky robím najmä na gauči keď chrúmem niečo pri telke. V kuchyni nabrudím pri varení, ale popracem. Je pravda, že niekedy až hodinu po varení alebo až po jedle, čo manželke vadí, ale zvyknem počúvať na požiadanie. Občas poprace ona, občas povie že mám aj popratať a ja to uribím ale nie hneď, tak o pár minút. Vraj sa zlepšujem. Manželka si nerobí z takychto vecí ťažkosti a ja zas vychádzam v ústrety. Nikdy jej nepoviem že nemá pravdu v domácnosti. Ona ma skultúrnila. Myslím, že keby som býval sám bolo by to horšie. Ty možno s ním veľmi bojuješ a on je ignorant.
Ono je to ine, ked s niekym chodíte a ked potom reálne spolu zijete. Ako povedal Kozina: Hin se prauda ukaze. Nieco z toho o com píšeš som zazila, aj ked nie tak do extremu. Ak som objavila nieco co nebolo podla mojich predstav, zaviedla som ho na mieste cinu a trvala na tom, ze to da do poriadku. A stala som nad nim, aby to bolo podla mojich narokov. Fungovalo (lebo zaciatok manzelstva a este stale zamilovanost). Naozaj sa zmenil, po case vsetko zacalo fungovať normalne. Az tak, ze ked som pred chvilou robila cesto na kolac a trochu muky sa ocitlo na linke, prisne ma napomenul: Nerob mi tu neporiadok! Chapem, tesne predtym povysaval cely dom a umyl podlahy.
Na tvojom mieste by som to skusila vysvetlit, pripominat. Ak to nepomoze, radsej ho posli kade lahsie, samej ti bude lepsie a mozno sa najde niekto, kto po case tvojmu dietatu nahradi otca.
Manželka čítala môj príspevok a kázala mi sa priznať, že jem ráno v posteli šalát a kúsky ostanú aj v posteli. A ponožky nechávam včerajšie pri posteli. No mal som čo tu písať. Inak že to mám vymazať. Tak sľubujem, že sa polepším.

Keby mi toto robil v chalupe, tak ho vysťahujem pod altánok... To co máš doma nie je človek, ale prasa.
To je klasické správanie bordelára a prasaťa v mužskom prevedení. Taký sa nenapraví. Takže, buď budeš naďalej po ňom upratovať alebo mu dáš zbohom. Iná alternatíva nie je.
No zrejme si vypisuje so ženami ,keďže nemáte spolu sex už, a preto radšej je sám v obývačke kde aj zaspí,a aj na záchode je dlho s mobilom
Nie nie je, pokiaľ nemáte ešte rodinu odísť od neho.Ja som nevenoval pozornosť tomu, že môj muž všetko potreboval, staré noviny, prázdne kolimky, staré sruby atď... Náš dom je zapratany nepotrebný mi vecami.Niekedy si myslím, žei praskne hlava.Som už stará,aby som to riešila,ale doteraz si vyčítam, že som neodišla.Ver, že on bude spokojný a ty celý život nešťastná.Nezmeni sa, len sa to bude zhoršovať.Prajem Ti zo srdca,aby si našla správne riešenie
Nechcem byť zlá,ale položím Ti nepríjemnú otázku,keby sa mu niečo stalo a ty ostaneš sama s dieťaťom,z čoho by si žila? Nárok na dôchodok vdovský by si nemala a na dieťa niečo smiešne by si dostala od SP Možno výživné na dieťa a možno aj seba by bolo vyššie.To čo píšeš, sú podľa mňa výhovorky a toto ti v podstate vyhovuje
Tým že nebudete spolu s dieťaťom sa môže stretávať.A varenie, radšej budem na suchom rožku ale v duševnej pohode.
@colsami aj môj presne robí túto jednu vec😃

Vidíš, má toľko chýb a aj napriek tomu ho miluješ a si s ním, podľa mňa je to krásne. Ja z vyššie uvedeného mám asi len to zaspávanie pri tv na gauči, lenže mňa v posteli nikto nečaká a tv sa vypne sám po nastavenom čase 😉