Je typické, že muži takto správajú doma?
Baby, je toto “normálne” alebo teda typické správanie chlapov v domácnosti?
Na wc je dlho a vždy si tam berie mobil, zabudne si po sebe vyčistiť wc a urobí tak až na napomenutie, každý večer vypije aspoň 1 pivo, zapne telku a pri nej zaspi, teda prespí noc na gauči v obývačke pri zapnutej telke a svetla v byte zasvietene (keď idem v noci na wc pozhasinam, vypnem tv), keď robi jedlo v kuchyni vždy tam nechá neporiadok, všade mrví, kupuje zbytočne potraviny na ktoré potom zabudne v chladničke az sa pokazia a musim ich zbytočne vyhadzovať, netriedi odpad -všetko by nahádzal spolu do jedného vreca, ostávajú po ňom vlasy a chlpy v sprche a umývadle, vždy keď má príležitosť mi zaprska zrkadlo v kúpelni, dáva si svoj mokry uterák/osusku na môj čistý suchy uterák ako keby nevidel svoj prázdny vešiak na uterák, …. ATĎ
Ešte by som určite niečo našla ale tak zhruba má zaujíma či aj toto robia vaši chlapi v domácnosti a nemám to ani riešiť, rozčuľovať sa, alebo len ja mám “šťastie” a toto nie je typické správanie chlapa v domácnosti ?
Keby to aj bolo typické správanie ( čo nie je) tak by som volila to, čo mám doma, a teda správanie netypické. Čiže muža, ktorý si po sebe upratuje a dokonca aj po mne, ak nestíham. Pomáhame si navzájom, keď treba a striedame sa.
K rodičom nemôžeš ísť? Ja by som to nezniesla ani deň.
Tak ked sa neda tak sa neda, tak mu rob sluzku a nezabudni sa cudovat, preco aj dieta vyzaduje takyto servis… lebo vies, nemozes od dietata chciet aby si po sebe upratovalo, ked za ocinka to robis tyc🤷♀️
Preboha nezijes s mojim ex? 🙂 Preto je ex tak tak no
S takýmto individuom by som nežila, ak sa vám aj podarilo dieťa, tak s nim nemusíš žiť do konca života. Nájdi si vlastne bývanie a on nech žije v špine a smrade.
No zrazu tu mame samych dokonalych chlapov 😀
Ano je to bezne.. vacsina vysedava na zachode s mobilom, vacsina zaspi pri telke, vacsina neutre po sebe umyvadlo a podobne. Teda minimalne jednu vec z toho robi kazdy chlap. U teba je smola ze jeden robi vsetko 😄
Toto neprevychovas.. preto treba ucit odmala chlapcov po sebe upratovat, nie ze to je zenska praca
Z toho, čo si vymenovala môj necháva omrvinky 🤣🤣🤣
Teba vobec nemusi trapit ci to robia aj iny chlapi. Robi to ten tvoj a tebe to vadi, takze to ries. Bud ho este vycvicis, alebo nie. Ak nie, potom mas tiez dve moznosti. Budes to trpiet alebo ho vymenis za vydarenejsi a vychovanejsi kus.
to co pises robi chlap, ktory mal u mamicky hotelovy full servis ...mna by porazilo, nech toto robi moj manzel. A k otazke, nie nie je to typicke spravanie sa muzov. Ziadny muz v nasej rodine toto nerobi, to ze zaspi pri telke, to sa este da, ale vsetko ostatne je neakceptovatelne. Vlasy v sprche?? Fuj
Nie, nerobim nic z toho co si napisala. Bolo by mi blo sa na seba pozriet do zrkadla. Tvoj chlap je prasa a nevazi si ta ako zenu. Si len sluzka, sorry jako....
Asi som mala šťastie na mužov, ale ci už môj muž alebo ex, muži z rodiny, kamaráti, ani jeden nebol takýto sedlak. Za mňa to normálne nie je a nevedela by som byť s takým človekom. Fuj
Daj mu prečítať túto diskusiu
Nevychovany z domu. Už len aby si si ho vychovala. Ale radím skončiť s nim.
Fuj , obyčajne prasa . Nehnevaj sa , ale moje deti si vedia po sebe vycistit zachod , nie dospelý chlap . Toto je maximálne nechutne 🤮 . By som ho za ucho dotiahla do toho hajzla a taký krik by som s ním narobila , že by viac h.vno v mise nenechal . Veď vy som sa s ním hanbila ísť na návštevu , čo tak za sebou necha!
Nie nie je to normálne, treba si to s ním riešiť ..
Ale hej. Niečo z toho zoznamu na začiatku vzťahu robil. Podarilo sa mi prevychovať napríklad to mrvenie na linke, už si za sebou chvalabohu utrie, keď vidí môj vraždiaci pohľad. Ale na wc stále dlho vysedáva. 😃
A presne pre toto som sama 😅
@colsami
teraz v druhej teme riešia slohovu pracu : opíš rodičov
Otec špinďúr s okadeným záchodom, matka služka
autorka, dufam, že si sa neurazila, ale je to na zamyslenie - jedina dobra vlastnosť, že dobre varí - a aj to nechce robiť

ako bonus necha otvorenu chladničku a zapnute svetlo - ja by som sa ho spytala, či je nesvojpravny a potrebuje asistenciu?
Áno je. Za predpokladu, že si sa vydala za sedláka alebo si to mala minimálne v pláne.
On je nejaký zaostalý?
Nehnevaj sa, ale to si si ako mohla jeho vybrať ako otca svojho dieťaťa? Predtým ste spolu nebývali? Veď tam museli byť varovné signály. A nie, nie je to normálne a neverím, že sa nájde žena ktorá toto toleruje
Popis úplne sedí na moju ženu. Až na tú chladničku. Tú fakt zatvára.
Preboha prečo si s ním?
Zo všetktch tych vecí : 1 pivo večer považujem za uplný normál .....nechci mat doma druhú ženu. Ak navarí, tak super. Ty po nom na oplatku uprac. Sex nemate kvoli tym ostatnym veciam predpokladam , že Ta jeho chovanie znechucuje, či ako? Uprimny rozhovor miesto poučovania nezabera?
@7miriam77 rozmýšľam, či má toto na svedomí slušne správanie. Veď kazdy normálny človek chce byť v čistom, vonavom, aby sa cítil dobre. A ak tak chcem žiť, musím vedieť, že po sebe upracem, povysávam, umyjem riad, linku, sprcháč, wc....skôr by som to nazvala lenivosť z jeho strany, keďže vie že ona za neho všetko uprace. Musí mu povedať, že nie je jeho slúžka a musí aj on robiť isté veci v domácnosti.

Otras chovanie, očividne ho maminka nenaučila slušnému správaniu. Keď to človek ovláda,robí to automaticky. Ja by som s takým bordelarom žiť nemohla