Je v poriadku byť v kontakte s bývalým partnerom alebo partnerkou?
ahojte, je to podľa vás okej?
lebo zase ak to bol vzťah bez záväzkov, že ani deti ani byt/dom ani nič ich už nespája?
lebo mne to vždy prišlo divné ked ich nič nespája načo je to dobré?
ved ked ukončím vzťah tak načo sú v kontakte?
tak bud budeme spolu alebo spolu nebudeme vôbec nič medzi tým neexistuje a ked ukončiť vzťah tak bud uplne alebo vôbec.
treba si uvedomiť, že ten vzťah už skončil a aký relevantný dôvod môže byť ked ich nič nespája?
@autorka ste spolu 2 roky a chalan si vypisuje s ex a ty sa ešte zamýšľas nad tým či to nieje v poriadku? Prosimta nebuď hlupa ako ja kedysi bola som mlada moj prvý chalan takto potreboval pisat ex lebo vsak chudatko to tazko znáša ich rozchod a budú tiež priatelia len. Videla som koľko krat konverzácie v rámci kamarátstva. Až mi raz svedomie nedalo a mrkka som do mobilu keď spat 😀 teraz má tu všetky zeny zabijú že som kukla do mobilu.
A Ano spravila by som to zas. Chcelo sa mi vracat keď som videla že chalan tri roky popri mne chodil obrábať ešte svoju nešťastnú ex 🙂 normálne na drzovku odomna k nej. A ešte herec prosil na kolenách. Akonáhle vidim tieto témy ako zeny obhajujú kamarátstvo medzi muzom a ženou a ešte medzi ex priateľmi chce sa mi grcat. Úprimne chlapi sú herci že by si občas zaslúžili Oscara. U mna by si týmto viac muz nepiskol a nie že s ex vypisovat ale s nejakou kolegyňami a podobne :D určite nepotrebujem mat chlapa čo si takto dokazuje že je dost samec taký nech si ide za Zuzkou z Hornej Dolnej.
Vies ten navrh aby ste isli na stretnutie vsetci traja je v podstate test.
Ak je to skutocna priatelka bez stipky sexualnej chutky, tak ty ako nova priatelka by si mala ukazat urcitu snahu ze sa spoznas a skamaratis s jeho priatelmi. Ale ak je v tom nieco viac ako kamaratstvo, tak tvoj partner nebude suhlasit so stretavkami v trojici a potom nemas co riesit iba rozchod.
Kto ma ciste svedomie, tomu takyto navrh nebude robit problem.
Ja osobne si tiez myslim ze ex by sa nemali kontaktovat, lebo to robi viac skody ako osohu. Raz bol v tom vztahu sex, uz sa to neda vymazat a ten podtoon toho vztahu je iny.
@alzbeta1301 3 roky??? tá jeho ex musí mať dobre čierne svedomie, keď ti toto dokázala robiť s tvojím chalanom takú dlhú dobu. a ona akože nemala frajera celé tri roky??? len s tvojím frajerom spávala? či aj ona podvádzala svojho? A veru obhajujú tu takéto stretávanie podľa tie ktoré majú za ušami, ešte niečo cítia k ex, ale sa to boja priznať, chápeš majú už manželov, takto aspoň pri kávičke dané mamičky môžu spomínať s ex na krásne strávené spoločné noci a manžel doma stráži deti 😂
@andreatytler V zdravom vzťahu nepotrebuje žena/ muž žiadne kávičky s ex, ani smsky, maximálne ohľadom detí...😠
@alzbeta1301 precitaj si co som autorke pisala 🤔
A ano, za mna mam stopercentne lepsie vztahy s muzmi ako so zenami. Cest vynimkam, ale zeny povazujem casto za dost povrchne, prilis emocionalne a naozaj dost ohovaraju...(a obcas aj dost utocne, ako vidim) ja nemam chut stracat energiu pri takych ludoch 🤷♀️ kto by aj mal? Mam kamaratky ktore spocitam na jednej ruke. A na tej druhej mam zase kamaratov, ktori su schopni ist o polnoci odtiahnut mojho muza s pokazenym autom alebo k
Ad hoc s tebou utekat do parndorfu, lebo chces muza prekvapit na narodeniny 🙂🤷♀️ A ano, ti kamarati su moji byvali partneri. Naozaj netusim, kde si nabrala dojem, ze mozes utocit na moje priatelstva so zenami alebo muzmi, ale teda budiz. Co ja riesim ohladom tohto prispevku je, ze clovek VIE mat plnohodnotny priatelsky vztah so svojim ex, obcas aj lepsi ako so zenami, ba dokonca aj s jeho novou rodinou. Mame takto vybudovane uzasne priatelstva, ktore sa absolutne nezakladaju na ziadnych postrannych umysloch. Sme si oporou a neviem si predstavit, ze by som ich vo svojom zivote nemala len preto, lebo by som jesitne zaklapla dvere ze cau maj sa, uz mi ziadna tvoja vlastnost nepride ako pridana bodnota do mojho zivota.... za mna hlupe rozhodnutie. Ano, chce to cas a volu oboch, ale nevidim v tom ziaden problem ani ja, ani nasi partneri. A uprimne som tuto temu s jednym z nich dnes riesila a zacal sa strasne smiat a dal mi skoro totoznu odpoved ako moj muz rano - chce to vyzrete osobnosti, aby vedeli pretavit vztah do niecoho vyhovujucejsieho a nestratit tak osobu, ktora im osobnostne sadla 🤷♀️🙂
@zuzumajko ja to však nedokážem spojiť ani vzťahy ani kamarátstva, vždy som to tak mala, proste vzťah skončil tak skončil, uzavriem kapitolu a idem ďalej, aj par kamaratstiev sa mi rozpadlo ale v kontakte nie sme vôbec, aj romantické vzťahy a v kontakte nie sme, proste pre mňa bud jedno alebo druhé, nič medzi tým neexistuje
@autor chapem, preto som ti aj vyssie pisala, ze toto je naozaj krucialna prekazka v tvojom terajsom vztahu.. dva roky si to nechala vyhnit, on si zvykol ze moze 😬 ak to naozaj tebe tal prekaza a nevies sa s tym stotoznit (nedajboze vas ma dve) tak sa s nim pozhovaraj, ze to takto dalej nejde. A skuste sa proste normalne pozhovarat a spravit jasne riesienie. Ale spolu
Ale tak vieš, to, že to tak nemôžeš ty neznamená, že to niekomu tak proste nevyhovuje. Súdiť je ťažko, keďže každý sme iný. Ale každopádne, ak ti to nevyhovuje, nič ti nebráni to proste stopnúť
Iste každý je, každý má svoje skúsenosti ale je to niečo co neviem prekonať
Mala som pár bývalých a nie sme v kontakte, aj keď som každý vzťah ukončovala s tým, že ostaneme kamaráti, proste to nešlo, vždy tam bolo nejaké dusno, viem o nich, ako žijú, koľko detí majú, ale kamarátstvo po vzťahu? To nie je moc možné, človek má k tomu druhému city, keď sa vzťah ukončí, tak je citovo zranený (bez ohľadu na to, prečo a ako sa vzťah skončil), preto si myslím, že buď sa tých citov človek zbaví, alebo pretrvávajú a vtedy hľadajú spôsob, ako sa stretávať ďalej, tiež som sa s jedným ex takto stretávala a skončili sme v posteli, proste tie city tam stále boli, to že sa tvoj priateľ stretáva s ex tak často, pomaly ako s tebou, tak tam tie city stále sú 🤷
@blondtana iste vždy sa môžu nájsť výnimky ale ja na to neverím. Pre mňa keď je niekto v kontakte s ex ma neusporiadane city a stále tam niečo je, minimálne z jednej strany
@autor a teda riesis to s nim nejak, alebo len tuna riesis ci sa da alebo neda priatelit po vztahu? Lebo mna by celkom zaujimalo ako sa on zachova ked mu povies, ze ti to vadi.. dva dni to tuna riesis s neznamymi zenami, s nim si to uz riesila? Drzim fakt palce aby to dopadlo co najlepsie pre teba.
@zuzumajko zatiaľ nie, ale v najbližších dňoch plánujem
@katkazocele oni spolu chodili cca 3 roky rozišli sa dal sa dokopy so mnou cely čas popri vzťahu so mnou obrábal aj ju😀 keď som sa to dozvedela z ich zdieľaných fotografii(vies si predstavit akych) kopla som ho do 🍑 dal sa s nou znovu dokopy a do pól roka popri nej obrábal inu :D
A mám na to úplne rovnaký nazor. Ja si neviem predstavit zdieľať s ex moj terajší zivot :D akože čo mu mám hovoriť čo sme mali na veceru alebo?😂 nerozumiem
@zuzumajko na to človek nemusí byt vyzretá osobnost jednoducho len ani jeden z mojich ex nestojí za to aby som si v svojom živote nasla na noch trebárs aj tu chvilku na kavu. Jednoducho sú to ľudia s ktorými si nemám čo povedat a to neznamená že je to zle. Pokial ty takých ex máš kľudne keď to tvojej polovičke neprekáža ale nedá sa povedat že jedno alebo druhe je spravne a že jedno alebo druhe chce aby bola osobnost vyzretá :DD to čo je za rozprávka? To ako podľa toho poznas osobnost človeka či keď má s ex nejaké spolocne záujmy sa s ním o nich dokáže bavit aj po rozchode? Ako hlava mi to teda nebere 🙂 vďaka bohu že mám partnera ktorý s ex teda zjavne nemá spolocne záujmy a tým padom je aj podarena osobnost
@alzbeta1301 aspoň že ona nebola zadaná, lebo by tu bol ďalší podvedený.... A to bola taká zúfalá že musela spávať zo zadaným? Alebo on bol totálny sexoš 10z10 chalan že by mohol mať aj 10 báb keby chce😅 a ten cely čas ti nedal najavo nič? Vobec nič čo by naznačovalo že niečo vystrája? Vieš bol to dlhý čas 🤔
Áno som s nimi v kontakte,ale s jedným som bola 8 rokov s druhým.5 takže máme čo to zažite. Ale len toľko že si napíšeme 2x do roka a to je všetko,žiadne stretka neriešime..v tom kontexte ako si napísala ty to normálne určite nie je.
@1gabriela13 👍
Lebo sme mali rozličné predstavy o budúcnosti. Ale vzájomne si máme čo dať, jeho manželka je super, môj manžel.vyhovuje im, tak prečo prerušiť aj kamarátstvo ?
@katkazocele bol to jej prvý chalan tak jej bolo asi jedno že je zadany myslela si ako ju stále miluje no :D a nič praveze vibec.
Nikdy by má to ani len nenapadlo ideálny chlap fakt vi vsetkom pozorný nikdy sme sa nehádali vsetko fungovalo vrátane sexu. Ešte dokonca keď som drzala jeho telefon s jej nahými fotkami v ruke tak sa vykrucal že to nieje tak ako to vyzera normálne do oci 😀 nechapala som normálne by som neverila ako dokáže chlap klmat plaziť sa po kolenách a plakat ako male decko a klamat
@katkazocele ale to je len fantázia. Nevykladaj si to tak,že by tú kamarátku keby bola voĺná položili na stôl.
@alzbeta1301 hlava ti brat nemusi :D moj message je, ze sa da vychadzat s byvalymi aj po rozchode a sucasne, byt dobrymi priatelmi 🤷♀️ a mrzi ma tvoja skusenost, ale teda nie kazdy vztah skonci vdaka tomu, ze niekto niekoho podvadza... ale to podla mna sama vies 🙂
@alzbeta1301 waw, vážne sa rozplakal a kľakol na kolená? to mal koľko rokov? ☹ toto je výkon buď manžela ktorý ma 4 detí a raz zahol alebo výkon oskarového herca😎 počkať ona si myslela , že ju stále miluje? a jej mozgu nevadilo že mal oficiálnu partnerku teba? veď keby ju miluje tak je s ňou? nechápem, čo jej musel natlačiť, aké kaleráby do hlavy o tebe, že bola zmierená byť bokovkou😖 ale z tvojích odpovedí, je cítiť, že si už z toho dostala a máš sa dobre teraz, že si spokojná 😇
@brembo ty si muž, nemáš takéto myšlienky o tvojich kamarátkach? nepriťahujú ťa? si tu anonymne , takže môžeš byť úprimný ako ich vnímaš.
@katkazocele áno,ale to je čiste len fantázia. Nič viac to nie je. Nechcem mať s nimi v skutočnosti nič intímne. A ani by som sa k tomu nikdy neodhodlal. A ani nechcem.
@brembo vravíš neodhodlal? čo keby ste obaja mimo domov a v nálade a ona po tebe vyštartuje? To už by sa ťažko hovorilo nie všakže?😉
@beata117 pretože kamarátstvo ma istú hranicu za ktorú nemôže zájsť a akonáhle čo i len jedna strana bude mať reálne myšlienky na niečo viac už to kamarátstvo nie je, skratka skončilo a je len otázka času kedy to praskne
A celkovo mi príde nezmyselný pojem kamarátstvo s výhodami, lebo kamaráti takéto veci nerobia, samozrejme neodsudzujem, nech si kaxdy žije ako chce keď ne ubližuje ale to slovo kamarát tam nepatrí 🙃🙃
@katkazocele bez problémov. Mám svoje zásady. Kamarátka je kamarátka,tam sex nepatrí

@katkazocele presne tak nepoviem keby mali deti alebo roky manželstva za sebou koľkí ľudia tak ostanu priateľmi lebo laska jednoducho vyprchá. Ale aby chalanisko s niekym chodil a ešte potreboval vypisovat tak to na takú ešte nebrali. To sú tie dnešné zhovievavé zeny a zajtra tu bude zas tema ako nejaka nacapala toho svojho úžasného priatela s exkou alebo inou milenkou v posteli✋🏻🤣