Je v poriadku tráviť čas s ex manželom a dieťaťom?
Je podľa vás normlane že matka nášho syna trávi u ex manžela čas z našim dieťaťom a jej ex manžel sa snim hrá?
A oni dvaja majú spoločné deti?
pýta sa to chlap, podla tohho nicku sudim a potom to dava zmysel 😉
@davidko2311 A ako k tomu došlo, že trávi čas u ex manžela? To sa rozviedla, zobrala si teba a potom začala chodiť na návštevu k ex? Alebo vždy boli spolu v kontakte ty si jej len spravil dieťa? V akom si vzťahu s matkou vášho dieťaťa?
pýta sa to chlap, podla tohho nicku sudim a potom to dava zmysel 😉
@bystrozraky Dobry postreh bystrozraky.😀
@davidko2311 Podozrievas ju ze to dieta nie je tvoje ale jeho?
@davidko2311 A ako k tomu došlo, že trávi čas u ex manžela? To sa rozviedla, zobrala si teba a potom začala chodiť na návštevu k ex? Alebo vždy boli spolu v kontakte ty si jej len spravil dieťa? V akom si vzťahu s matkou vášho dieťaťa?
@chrobak7 Niesme zobraty iba spolu žijeme a máme spolu syna
Maju aj spolocne dieta? Ak ano, tak bud rad, ze to tvoje nevyclenuju...
Tak to je divne. Asi sa k nemu chce vratit a tak berie aj vase dieta, aby si na neho zvyklo
Viac to objasní. Tvoja partnerka má s ex-manzelom nejaké deti ?
Nie nie je to v poriadku. Ak aj majú spolu oni dieťa do starostlivosti po rozvode sa dávajú deti a nie aj manželka ako komplet balík. Nemá prečo k nemu chodiť ak sú rozvedení a má teba ako partnera. Ak tam chodí niekde je problém.
@davidko2311 ak má s exmanželom deti a majú dobré vzťahy a naozaj je to uzatvorene a zoberie spolu s nimi aj vaše dieťa asi mi to pripadá okej. Ale ak tam chodí len ona s vašim dieťaťom no tak mi to možno trochu zvláštne pripadá.
napísal si to ako tatar, sorry... Možno objasni, čo presne ti na tom vadí alebo prečo tam s dieťaťom ona trávi čas. Majú spoločné dieťa?
Ja to čítam x krát,ale nerozumiem otazke. Tvoja manželka trávi čas s exmanželom a ich dietatom?
Ja to čítam x krát,ale nerozumiem otazke. Tvoja manželka trávi čas s exmanželom a ich dietatom?
@tiezjedna
@zildo Napísal to dobre, len neznalý ich pomerov to na prvý krá nepochopí.
Treba vedieť, že zadávateľ je muž. Má priateľku, s ktorou má dieťa. A tá priateľka trávi čas s jej ex-manželom a dieťaťom zadávateľa.
S týmito informáciami zadanie dáva zmysel. Len v zadaní nie sú všetky potrebné informácie.
Má s exmanželom aj spoločné deti alebo má len to jedno dieťa s tebou?
Ono je to v podstate jedno či je to normálne pre nás ak to tebe nevyhovuje. A to musíš riešiť v prvom rade s nou
@tiezjedna
@zildo Napísal to dobre, len neznalý ich pomerov to na prvý krá nepochopí.
Treba vedieť, že zadávateľ je muž. Má priateľku, s ktorou má dieťa. A tá priateľka trávi čas s jej ex-manželom a dieťaťom zadávateľa.
S týmito informáciami zadanie dáva zmysel. Len v zadaní nie sú všetky potrebné informácie.
@chrobak7 ja som to pochopila, pretože inak to nedáva zmysel. Preto som sa pýtala, či má jeho partnerka dieť aj s ex.

Matka vášho syna nie si náhodou ty? Kto sa s kým hrá? Exmanžel s vlastným synom? S exmanželkou? Kto? Kde? S kým? S čím? Ešte raz, pomaličky, prípadne to nakresli.