icon

Je v poriadku tráviť čas s ex manželom a dieťaťom?

davidko2311
3. jún 2025

Je podľa vás normlane že matka nášho syna trávi u ex manžela čas z našim dieťaťom a jej ex manžel sa snim hrá?

galganka
3. jún 2025

Matka vášho syna nie si náhodou ty? Kto sa s kým hrá? Exmanžel s vlastným synom? S exmanželkou? Kto? Kde? S kým? S čím? Ešte raz, pomaličky, prípadne to nakresli.

pasomnica
3. jún 2025

A oni dvaja majú spoločné deti?

bystrozraky
3. jún 2025

pýta sa to chlap, podla tohho nicku sudim a potom to dava zmysel 😉

chrobak7
3. jún 2025

@davidko2311 A ako k tomu došlo, že trávi čas u ex manžela? To sa rozviedla, zobrala si teba a potom začala chodiť na návštevu k ex? Alebo vždy boli spolu v kontakte ty si jej len spravil dieťa? V akom si vzťahu s matkou vášho dieťaťa?

andreatytler
4. jún 2025
@bystrozraky

pýta sa to chlap, podla tohho nicku sudim a potom to dava zmysel 😉

@bystrozraky Dobry postreh bystrozraky.😀

andreatytler
4. jún 2025

@davidko2311 Podozrievas ju ze to dieta nie je tvoje ale jeho?

davidko2311
autor
4. jún 2025
@chrobak7

@davidko2311 A ako k tomu došlo, že trávi čas u ex manžela? To sa rozviedla, zobrala si teba a potom začala chodiť na návštevu k ex? Alebo vždy boli spolu v kontakte ty si jej len spravil dieťa? V akom si vzťahu s matkou vášho dieťaťa?

@chrobak7 Niesme zobraty iba spolu žijeme a máme spolu syna

anjelicek26
4. jún 2025

Maju aj spolocne dieta? Ak ano, tak bud rad, ze to tvoje nevyclenuju...

mk1111111111
4. jún 2025

Tak to je divne. Asi sa k nemu chce vratit a tak berie aj vase dieta, aby si na neho zvyklo

mantilka
4. jún 2025

Viac to objasní. Tvoja partnerka má s ex-manzelom nejaké deti ?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
bukrisek
4. jún 2025

Nie nie je to v poriadku. Ak aj majú spolu oni dieťa do starostlivosti po rozvode sa dávajú deti a nie aj manželka ako komplet balík. Nemá prečo k nemu chodiť ak sú rozvedení a má teba ako partnera. Ak tam chodí niekde je problém.

nin12345
4. jún 2025

@davidko2311 ak má s exmanželom deti a majú dobré vzťahy a naozaj je to uzatvorene a zoberie spolu s nimi aj vaše dieťa asi mi to pripadá okej. Ale ak tam chodí len ona s vašim dieťaťom no tak mi to možno trochu zvláštne pripadá.

tiezjedna
4. jún 2025

napísal si to ako tatar, sorry... Možno objasni, čo presne ti na tom vadí alebo prečo tam s dieťaťom ona trávi čas. Majú spoločné dieťa?

zildo
4. jún 2025

Ja to čítam x krát,ale nerozumiem otazke. Tvoja manželka trávi čas s exmanželom a ich dietatom?

nin12345
4. jún 2025
@zildo

Ja to čítam x krát,ale nerozumiem otazke. Tvoja manželka trávi čas s exmanželom a ich dietatom?

@zildo nie trávi čas s exmanželom a s dieťaťom ktoré má spoločné s autorom. Pridával ešte jednu tému. Len stále nevieme či ona má aj s exmanželom deti

chrobak7
5. jún 2025
@zildo

@tiezjedna
@zildo Napísal to dobre, len neznalý ich pomerov to na prvý krá nepochopí.

Treba vedieť, že zadávateľ je muž. Má priateľku, s ktorou má dieťa. A tá priateľka trávi čas s jej ex-manželom a dieťaťom zadávateľa.

S týmito informáciami zadanie dáva zmysel. Len v zadaní nie sú všetky potrebné informácie.

sense
5. jún 2025

Má s exmanželom aj spoločné deti alebo má len to jedno dieťa s tebou?
Ono je to v podstate jedno či je to normálne pre nás ak to tebe nevyhovuje. A to musíš riešiť v prvom rade s nou

tiezjedna
5. jún 2025
@chrobak7

@tiezjedna
@zildo Napísal to dobre, len neznalý ich pomerov to na prvý krá nepochopí.

Treba vedieť, že zadávateľ je muž. Má priateľku, s ktorou má dieťa. A tá priateľka trávi čas s jej ex-manželom a dieťaťom zadávateľa.

S týmito informáciami zadanie dáva zmysel. Len v zadaní nie sú všetky potrebné informácie.

@chrobak7 ja som to pochopila, pretože inak to nedáva zmysel. Preto som sa pýtala, či má jeho partnerka dieť aj s ex.

chrobak7
5. jún 2025
@tiezjedna

@chrobak7 ja som to pochopila, pretože inak to nedáva zmysel. Preto som sa pýtala, či má jeho partnerka dieť aj s ex.

@tiezjedna Tak to nám ešte neprezradil.