icon

Je v poriadku zdieľať na sociálnych sieťach nenávisť?

11. sep 2025

Ahojte musím povedať že som úprimne zhrozená z mojej kamarátky, ktorá je lezba a na svojom Instagrame zdieľa stories vysmievajuce sa z vraždy Kirka. Aj mne bol vrcholne nepríjemný a najmä tie jeho protipotratové reči. Vo veľa veciach sa určite mýlil. Ale aby sme schvaľovali že bol kvôli tomu zastrelený? To už je za mňa choré. Je toto podľa vás v poriadku? Btw. tiež som bývalý volič PS ale takáto nenávisť by mi nikdy nenapadla z akej obviňujú práve liberálov

Strana
z5
anonym_06a237
11. sep 2025

Provokačný príspevok, inak nevidím dôvod zahrnúť sexuálnu orientáciu a politickú stranu

dskjhfdlkdjhl
11. sep 2025

@anonym_autor Uz si jej to povedala? Ci vies len anonymne vypisovat?

autor
11. sep 2025
@anonym_06a237

Provokačný príspevok, inak nevidím dôvod zahrnúť sexuálnu orientáciu a politickú stranu

@anonym_06a237 však ty si úplne mimo. Ja som to zahrnula že aj ja som volič PS. A nemám takéto pohnútky z akých obviňujú práve voličov PS i keď s jeho názormi nesúhlasím ... Ale kamarátka je lezba tiež volí PS a obhajuje vraždu!!! To je na zamyslenie

autor
11. sep 2025
@dskjhfdlkdjhl

@dskjhfdlkdjhl povedala

anonym_051541
11. sep 2025

@anonym_autor aj keby bola luster, prečo to miešať s politikou?
Ináč, ona sa chváli na Instagrame, ty ju ohováraš tu.

autor
11. sep 2025
@dskjhfdlkdjhl

@dskjhfdlkdjhl tu sa neanonymne písať neoplatí kvôli takym ako si ty

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
11. sep 2025
@anonym_autor

@dskjhfdlkdjhl tu sa neanonymne písať neoplatí kvôli takym ako si ty

@anonym_autor Ty si fakt uboha.

autor
11. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka ona nezažila žiadne šikanovanie ani týranie všetci ju doma podporujú aj my kamaráti máme ju radi nikdy sme jej nepovedali krivého slová ba priam by som povedala že niektorí k nej ešte aj vzhliadajú ale prvýkrát na zaskočila keď obhajovala atentát na Fica a teraz toto??? Čo sa to deje so svetom!

subartic
11. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka v čom má lezba menšie práva ako heteráci ?

autor
11. sep 2025
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor Ty si fakt uboha.

@dskjhfdlkdjhl nie viac než ty ktorá nie si anonym lebo sa voláš djeidbsbaus sh

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
subartic
11. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka sobáš nie je ľudské právo . Také právo neexistuje. A ďalej ?

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
thirstymonk
11. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka Zaujímavé, že trištvrtina heterakov dnes "nepotrebujú papier, aby spolu mohli bývať"

autor
11. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka ani ja sa nemôžem zosobášiť so ženou keby som ju milovala chápeš to je zvláštny argument tak isto ako aj ona sa ma pravo zosobášiť s mužom. Aj keď mne je to napríklad úplne jedno či by sa mohli brať osoby rovnakého pohlavia ja som za aby mohli dediť a mať všetky právne náležitosti poriešené nech sa berú

lindous
11. sep 2025

Náslie v žiadnej podobe neschvaľujem, ale vzhľadom na tento jeho výrok mi príde celá situácia viac než ironická "I think it’s worth to have a cost of, unfortunately, some gun deaths every single year so that we can have the Second Amendment to protect our other God-given rights.“ ....

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
autor
11. sep 2025
@lindous

Náslie v žiadnej podobe neschvaľujem, ale vzhľadom na tento jeho výrok mi príde celá situácia viac než ironická "I think it’s worth to have a cost of, unfortunately, some gun deaths every single year so that we can have the Second Amendment to protect our other God-given rights.“ ....

@lindous áno povedal to a bol zastrelený. Je to irónia osudu. Ale to neznamená že to bolo správne

thirstymonk
11. sep 2025

Ja som popravde netušil do dnes, že nejaký Kirk existuje, resp. existoval. Až teraz zisťujem, že to bol hero. Škoda mladého života, dve deti budú vyrastať bez otca. Predvčerom dajaký černoško bubu dopichal ukrajinku, dnes nejaký profesionál (zdrogovaní liberáli nemajú šancu takto zastreliť človeka), najskôr na niekoho objednávku dá dole 31 ročného týpka

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
lindous
11. sep 2025
@anonym_autor

@lindous áno povedal to a bol zastrelený. Je to irónia osudu. Ale to neznamená že to bolo správne

@anonym_autor to ani nehovorím

thirstymonk
11. sep 2025
@anonym_autor

@malinkajozka ani ja sa nemôžem zosobášiť so ženou keby som ju milovala chápeš to je zvláštny argument tak isto ako aj ona sa ma pravo zosobášiť s mužom. Aj keď mne je to napríklad úplne jedno či by sa mohli brať osoby rovnakého pohlavia ja som za aby mohli dediť a mať všetky právne náležitosti poriešené nech sa berú

@anonym_autor Však môžu. Ty môžeš za svojho dediča určiť kohokoľvek, aj houmlesaka z prievidze.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
autor
11. sep 2025
@thirstymonk

Ja som popravde netušil do dnes, že nejaký Kirk existuje, resp. existoval. Až teraz zisťujem, že to bol hero. Škoda mladého života, dve deti budú vyrastať bez otca. Predvčerom dajaký černoško bubu dopichal ukrajinku, dnes nejaký profesionál (zdrogovaní liberáli nemajú šancu takto zastreliť človeka), najskôr na niekoho objednávku dá dole 31 ročného týpka

@thirstymonk mne ho vyhadzovali už dlho. Popravde bol mi nesympatický a slizý ale tak poďme ho zastreliť??? To kde sme

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
thirstymonk
11. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka Osobne ako papeženec tiež nevidím extra dôvod na to, aby sa homosexualom nejaké veci možno nemohli uľahčiť. Ale rozhodne by som to nenazýval manželstvom.
Manželstvo je od počiatku zväzok muža a ženy. Tak to musí ostať na veky vekov amen.

Mne to vždy proste evokuje k tomu, že homosexuálne manželstvo nemôže byť manželstvo, môže sa na neho iba hrať. Nevidím v tom diskrimináciu, ale nemožnosť. Tak ako nemôžeme vozičkára nechať pilotovať stihačku, lebo na to nemá dispozície... a je úplne jedno, ako hlasno bude ten vozičkár kričať zázračné slovo "diskriminácia"...

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
autor
11. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka lenže zákony sa netvoria podľa toho či si heterak alebo nie chápeš? Kamarátka ma úplne rovnaké práva ako ja a to znamená že obidve sa nemôžme vydať za ženu a obidve sa môžme vydať za muža. Takisto ako ja nemôžem šoférovať lebo nemám vodičské oprávnenie a ona môže lebo ho má. To že by som tvrdila že sa cítim že šoférovať viem by mi nepomohlo. Ale toto som tu vôbec nechcela riešiť. Chcela som riešiť vraždu Kirka nie LGBT tematiku

thirstymonk
11. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka No my sme napríklad mali v robote gaya a keby to nepovedal sám, ani by ma to nenapadlo.

Je treba robiť veľký rozdiel medzi homosexuálmi, ktorí potrebujú všeobecné prijatie, neodsudzovanie a medzi zhubnými latexovými kvikajúcimi debilkami s prištipcovanými bradavkami a náhubkom, čo sa predvádzajú v bratislave na námesti.

Strana
z5