icon

Je váš partner ten pravý podľa vašich predstáv?

Včera o 21:35

Možno povrchná diskusia na niekoho vkus ale naozaj ma to zaujíma. Celý život sa mi páčili svetlovlasí, svetlé oči, jednoducho úplne opačné črty ako môj priateľ momentálne. On má čierne vlasy, je snedý… samozrejme že je fešák aj okolie mi to hovorí a mám ho velmi rada. My sme sa k sebe dostali celkom náhodou a ani na prvý pohlad ma nezaujal, okúzlila ma až jeho povaha. Mám však v sebe vnútorný pocit že nikdy ma nebude fyzicky úplne priťahovať tak či sa s tým zmieriť alebo je to dôvod na koniec? Zobrali by ste si niekoho ak by nebol úplne váš typ?

Strana
z2
niikoletta
Včera o 21:38

@anonym_autor Nechápem logike ísť s niekym do vzťahu ak si vedela, že ťa nebude nikdy úplne fyzicky priťahovať. Strata času pre teba aj pre neho. Ty si mohla byť s niekym kto ťa po vyzorovej stránke priťahovať bude a on mohol byť s niekym kto vie čo chce.

catherin4
Včera o 21:41

Mne sa pacia vysoki a moj je nizsi odo mna. Ale nemenila by som.

autor
Včera o 21:45
@niikoletta

@anonym_autor Nechápem logike ísť s niekym do vzťahu ak si vedela, že ťa nebude nikdy úplne fyzicky priťahovať. Strata času pre teba aj pre neho. Ty si mohla byť s niekym kto ťa po vyzorovej stránke priťahovať bude a on mohol byť s niekym kto vie čo chce.

@niikoletta lebo povahovo lepšieho muža som ešte nikdy nestretla… viem si s ním predstaviť budúcnosť aj žiť veľmi si rozumieme a neviem či toto nieje oproti ostatným veciam malý dovod na rozchod

anonym_5da970
Včera o 21:46

@anonym_autor to že sa mi zs študentských čias páčili modrooký blonďavú dokopy nič neznamená. Chodila som s 2modrookými blondákmi, nuž nič moc.( Ten posledný je od vtedy tretí krát ženatý a má päť detí na tri neplatí alimenty a má exekúcie.)
Boli vždy dôležitejšie iné na prvý pohľad neviditeľné vlastnosti, vnútorné hodnoty.
Potom som stretla manžela a není ani blond ani modrooký ale od prvého momentu som cítila že je ten pravý

niikoletta
Včera o 21:49
@anonym_autor

@niikoletta lebo povahovo lepšieho muža som ešte nikdy nestretla… viem si s ním predstaviť budúcnosť aj žiť veľmi si rozumieme a neviem či toto nieje oproti ostatným veciam malý dovod na rozchod

@anonym_autor No tak to máš ťažké rozhodnutie pred sebou. Stojíš medzi dvomi mlynmi. Ale polož si otázku čo je pre teba dôležitejšie pekná tvár alebo pekný charakter. Vieš, že z pekného taniera sa nenaješ. Skús tomu dať šancu, obdivuj ho a možno sa nájdu veci, ktoré sa ti na nom vzhľadovo začnú páčiť.

anonym_439b53
Včera o 21:59

@anonym_autor celý život 🙂 až kým som nestretla "manžela" (mala som priateľov) som si myslela, že toho naj nenájdem. A v podstate môj muž pôvodne nebol môj "idol krásy" ale časom ma začal neskutočne priťahovať. Tým, aký bol, ako sa choval, ale aj fyz. Po 20 rokoch ho milujem a čím ďalej viac, nič lepšie ma nemohlo stretnúť a ďakujem za každý deň s ním. Z jeho strany cítím to isté. Uvedomujeme si, že roky plynú a snažíme sa žiť ako sa najlepšie dá. V súlade, láske so spoločnými záujmami.

marianarem
Včera o 22:10

@anonym_autor Ja poznam viacero velmi dlhych a dobrych manzelstiev, kde jeden z paru povodne nebol uplne typ toho druheho. Ale postupne sa to menilo, city rastli a rastla aj pritazlivost. Nefunguje takto uplne kazdy, ale je dost takych, co ano.

anonym_874100
Včera o 22:37

Môj typ muža je tmavá pokožka, tmavé vlasy, zelené oči. Takého som si vysnívala a mala za muža pár rokov. Ale naše povahy boli rozdielne až do takej miery, že sme si v ničom nerozumeli. Boli sme k sebe ako pes a mačka.
Potom som stretla muža s ktorým som dodnes a nie je to môj typ, je svetlovlasý, svetlé modré oči a vysoký, štíhly. Ale veľmi dobre si rozumieme a máme sa radi. Máme síce odlišné hobby a koníčky a aj šport, ale vzťah máme pekný.

reanda
Včera o 22:38

ja zas nechapem, ako sa niekto moze tak obmedzovat, ze sa mu paci len nejaky 'typ' .. ja som si nikdy nepredstavovala, ako bude moj partner vypadat.. nemam 'typ' .. moze sa mi pacit hocikto 😀
na druhej strane, na partnerstvo je podla mna malo, ak ta len 'okuzli' niecia povaha, ci 'mas ho velmi rada' .. velmi rada mozes mat hocikoho.. ale partner musi mat to nieco navyse, co ho robi partnerom.. ty podla mna citis, ze ten tvoj to nema.. to ale nezavisi na tom, ako vypada

biba_18
Včera o 22:49

ja asi nie som vyberavá haha 😂

anonym_77d838
Včera o 23:42

@anonym_autor Moja odpoveď na tvoju otázku, či by som zotrvala s niekým, kto ma fyzicky nepriťahuje znie, že áno, zotrvala, pretože pre mňa zovňajšok nie je dôležitá vec, aj keď sama mám pohľadný výzor. Záleží mi na osobnosti toho partnera, povahe, čo pre mňa robí a je schopný robiť. Myslím si však, že Ty, keby si milovala toho muža, tiež by si neriešila výzor, resp. by sa Ti začal páčiť a priťahovať Ťa. Z prázdneho taniera by si sa nenajedla.

anonym_a4897b
Dnes o 00:05

Partner nie je z TEMU, ze si naklikas a nakonfigurujes vsetky vzhladove a povahove vlastnosti a vyskoci 20 kusov na sklade. Inak sa moze stat, ze sa nikdy nedockas. Lebo asi ani ty nesplnas asi 100% ocakavani a uplny checklist protistrany.

anonym_bef029
Dnes o 02:04

Pre ženu je to o povahe pre chlapa o vzhľade..

anonym_194d99
Dnes o 02:48

@anonym_autor ja viem zas tak, že muž si vyberie ženu a tá sa mu prispôsobí, pretože je do nej zamilovaný a obskakuje okolo nej a napokon aj žena na ňom nájde niečo pekné a prispôsobí sa aj keď to nebola jej voľba, presne tak ako tu píšu ženy

anonym_608ac6
Dnes o 04:11
@reanda

ja zas nechapem, ako sa niekto moze tak obmedzovat, ze sa mu paci len nejaky 'typ' .. ja som si nikdy nepredstavovala, ako bude moj partner vypadat.. nemam 'typ' .. moze sa mi pacit hocikto 😀
na druhej strane, na partnerstvo je podla mna malo, ak ta len 'okuzli' niecia povaha, ci 'mas ho velmi rada' .. velmi rada mozes mat hocikoho.. ale partner musi mat to nieco navyse, co ho robi partnerom.. ty podla mna citis, ze ten tvoj to nema.. to ale nezavisi na tom, ako vypada

@reanda vies co ja to chapem lebo tiez to tak mam, to nie je vedome obmedzovanie, ale ze mam na modrookych blondakov slabost a podlamuju sa mi z nich kolena. Mna tmavy typ tak nezaujme, ano poznam peknych fesakov ale so.mnou to nic nerobi. Minimalne tie modre oci chcem 😃

anonym_202000
Dnes o 04:42

@anonym_autor taketo pubertálne uvažovanie .. ia inač sama si si aj odpovedala.. pritiahla ta jeho povaha, ale svojim sposobom sa ti páči..
Ono je fakt to, že z peknej misy sa nenaješ, kým je prázdna..

anonym_9244fb
Dnes o 04:55

@anonym_autor ahoj, mne sa od detstva pacili len modrooki blondaci.uz v skolke.aj vsetky moje platonicke lasky boli rovnake. V dospelosti sa mi sice platonicki ale osudovo pacili 3 tmavi muzi, bola som do nich zalubena az po usi, totalna hlbka.a vsetci traja boli nakoniec maskovani gejovia.
Moj muz bol dlho modrooky blondak,v dospelosti mu vlasy stmavli do nejakej hnedej, ale ja som kazdemu hovorila,ze je blondak s modrymi ocami.lebo som si vobec nevsimla,ze vlasy ma hnede.a to som ho spoznala ked mal 33 rokov a ja 31.

doriiis
Dnes o 04:57

Nesúhlasím s názorom, že u ženy rozhoduje povaha. Proste nie, keď sa mi nepáčia nízki muži, tak to môže byť aj princ na bielom koni, nebude ma priťahovať. To isté platí aj o výzore. Sú typy, ktoré sa ti pacia a tie, ktoré nie a vždy budeš skôr vyhľadávať to, čo sa ti paci

venom19
Dnes o 05:15

Ahoj, a naozaj tie crty ako farba vlasov a oci spravia u teba tak vela? Lebo napr mna moj pritahuje ale nie len jeho zovnajsok, je to suhra zovnajsku a vnutra. Hoci nie je idealny 🙂...ale ked kukam napr na hercov, tak sa mi tiez pacia trosku ine typy :D...ale tiez som nikdy neuvazovala aky je presne moj typ, hoci su veci, co si vsimnem na muzoch ako prve 🙂. Teda otazka je ze ci v tvojom pripade su aj crty muzov, ktore sa ti pacia na inych alebo ta vyslovene tvoj muz nepritahuje sexualne, ak to druhe, tak podla mna tam nebude problem farba vlasov 🙂

minenkaa
Dnes o 05:28

Mám úplný opak toho, čo mám sen ,mala som takého , ale čo s ním keď nepasoval ku mne

osky
Dnes o 05:48
@anonym_autor

@anonym_autor takze vztah z rozumu?

U nas-ako by sa povedalo-ohen,voda,vitr vii😅

Uuuuplne odlisne typy,povahy,zamestnanie...proste...
Tiez sme do seba buchli nahodou a nebola to laska na prvy pohlad...ale ked to zacalo,,medzi nami to iskrilo ako blaznive....nedalo sa s tym nic robit.
A este aj po 18 rokoch iskri
Bez toho by som s nim nemohla byt.ani s nikym.
Nech by bol akokolvek krasny,sikovny ci mily....

ivicatolic
Dnes o 06:00

@anonym_autor až ti pribudnú rôčky, tak zistíš, že "iba" ten fešák je ti na veľký ..... ,👉👉👉

simsalabim
Dnes o 06:28

@anonym_autor moja manzel je uplne iny typ, ako "moj typ". Prevazili jeho ine vlastnosti - ale to neznamena, ze by ma odpudzoval, naopak, paci sa mi aj vyzorom, ale nie je to moj "vysoky modrooky blondiak".

anonym_19a550
Dnes o 06:36

@anonym_autor áno, vysoký, potetovaný, pekne vypracované telo. Našla som ho už v puberte. Sme spolu do dnes

anonym_6576dc
Dnes o 06:38

Máme už dosp. dcéru, takže vieš približne koľko sme spolu. Keď som ho spoznala mal pekné vlasy, veľké oči, vysoký tak akurát 1,8m, štíhly, snedý....
Po x rokoch vlasy už nemá, pribral 25 kg, .... Ale hej fešák stále.
Spoznali sme sa keď sme boli mladí. Takže do dôchodku má ešte pekne ďaleko.
Ale vždy sa mi páčili tmavšie typy - čo mm aj je.

anonym_9bc38d
Dnes o 07:47

@anonym_autor aká povrchnosť od nepochybne dokonalej ženy. Hľadaj svoj typ a tohoto muža nechaj takej, ktorá si ho bude vážiť pre jeho vlastnosti a milovať ho.

barborienka2001
Dnes o 08:20

@anonym_autor nie nieje to môj typ ale zase ja som od malička veľmi náročná ja by som si predstavovala krásneho muža ako z filmu vypracovaného tehličky na bruchu svaly a bonus ako čerešnička na torte mega bohatého ktorý by mi kupoval všetko čo chcem chodili by sme do drahých reštaurácii každý deň by sme boli na wellness, milovali sa do zbesnenia stále furt by ma obsluhoval plnil čo mi na očiach vidí a bola by som jeho jediná navždy ❤️❤️ ale späť k realite 😃 som ZŤP osoba s invalidným dôchodkom tak som šťastná že mám aspoň pekného chudého manžela čo vie spraviť veľa veci a nosí domov peniaze aby nás ako tak uživil a nezávidi mi že som doma a starám sa o našu malú dcéru, áno mala som aj takých chlapov čo mi závideli ID a posielali má do roboty ...

letfenixa
Dnes o 08:59

Áno, môj partner je vizuálne môj typ. Zároveň je medzi nami chémia, povahu má úplne skvelú, je pokojny, nehadame sa a aj keď už má po 50-ke, stále je príťažlivý.

eliska13
Dnes o 09:06

@anonym_autor dobrý vzťah je ten, kde máte rovnaké hodnotové rebríčky deti, kariéra, empatia a nie krása.Staci choroba, schudnutie, pôrod, starosti a krása je prec.Nie, môj muž nevyzerá ako som si vysnívala, ale je dobrý pre život sme spolu 18 rS najkrajším chlapom som mala najhorší vztah

anonym_afcf8b
Dnes o 11:32

@anonym_autor môj chlap je presný opak toho,aký typ sa mi pacill😂a čuduj sa svete,uz sa blížime ku koncu druhej dekády.Nie som taká povrchná,aby bol dôležitý výzor z detských snov.

Strana
z2